swirya

gott nytt år.

kategori: Allmänt
Firar året med Lusen och Enis med jävla massa mat. Ha det braaa lovers! You all are awesome :]. 

Avatar

kategori: Allmänt
Nyss sätt avatar på fyran. Jag fullkomligt älskar Avatar. Min bror gillade den inte. Låten här ovan också. Jag döör. Så himla fint. Gråter och storler hela filmen genom. Usch så bra. 

Mitt gamla skrin

kategori: Foton
När jag städade idag rensade jag även bland mina smycken i mitt smyckesskrin. Skrinet har vart med länge. Den är lite flammig på grund av branden i vårt förra hus men jag lyckades rädda den. Visst är den fin? Jag gillar den :). 

Ute i blåsten

kategori: Macintosh B
Vart ute på ett ridpass med Tose i slasket. Red på en jobbig åker idag. Ena sidan var väldigt slirig och tung men Tose jobbade på så bra så. Trodde faktiskt inte han skulle orka hålla galoppen men det gjorde han väldigt bra. Mycket mer än jag förväntade mig. Fin och låg formen även i galoppen. Något felställd dock men gör inte så mycket. Blev därför mycket galopparbete idag när det passade honom. Han var helt slut. Blev strectch av både ben, hals och rygg efteråt. Skönt. Grymt duktig ponny med kämparglöd. 

Städdag

kategori: Foton
Idag så tänkte jag ha en riktig chilldag som slutade med en riktig städdag ända sen jag vaknade. Men nu är rummet och även badrummet fint till nyår :). Kan säga att det behövdes för mitt skrivbord var fullt av bröte. Halvkassa bilder. Inget bra ljus på mitt rum inte. Men nu ska jag käka frukost och sedan åka till ponnyskrutten. Ha det fint! 

 

 

Inköpen

kategori: Allmänt
Gårdagens inköp. Örhängen från Ur & Penn. Ögonbrynspenna och pennvässare från H&M.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

world's greatest little white.

kategori: Macintosh B

Internet är sååå segt just nu. Inte kul att sitta vid datorn då. Hittade dessa bilder som Amanda tagit på mig och T för några månader sedan. Helt misslyckad fotografering faktiskt då fokuspunkterna var fel inställda. Haha. Fast jag gillar dessa ändå. Dem känns så gamla på något vis. 
 
 

 

My day

kategori: Allmänt
Vid lunchtid åkte jag med min vän Amanda in till stan för att gå på mellandagsrean. Ont överallt typ men mina fynd var nog helt klart värt den smärtan ;). Fick med lite småsaker som jag faktiskt tänkte visa imorgon. Jättefina smycken köpte jag. Sedan åt vi på subban också och sen bärde det av hemåt. Fick skjust till stallet där jag lekte lite med Herr T löst i snön. Kan väl inte påstå att han är så bra på att röra på sig om man försöker mana på honom xD. Blir mest ett varv sen halt. Jaha vad ska vi göra. Tro du jag ska springa runt dig som en slav :))? I slutet så körde vi en liten lek jag kom på. Då blev det fart på honom och jag flåsa lite jag också ;D. Sedan så tog jag en powerwalk (läs icewalk) hem på isgatan. Nu är jag nöjd! 

Me like!

kategori: Allmänt
BLOGG.SE ♥ ni gör min kväll. Andra gången denna vecka jag hamnar på framsidan. Bästa portalen jag har hittat för att finna inspiration! Håller ni inte med? Nu sover jag gott. Sweet dreams people!

I want to feel powerful.

kategori: Porträtt

Full moon

kategori: Tvserier
Holland Roden - Teen Wolf [weheartit.com] Det är fullmåne ute så vi tittar lite Teen Wolf på det :D. 

Trött

kategori: Allmänt

Wazuuuup? Tose fick sig en litet pass bland stenröset idag. Nä men nu när snön blivit hård är det lite som att rida på sten. Hårt och buckligt. Blev lite jogg för honom idag och han var riktigt fin faktist. Väldigt mjuk i sidorna och låg i formen. Lite dåligt med bjudning annars funkade det fint. Tänkte gå en promenix med Ginomesen men blev inte så. Städade lite bland mina grejer istället då jag hade lite ont om tid för att få skjuts. Dessutom så lyckades jag knäcka till ryggen som fan när jag sadlade av. Inte lite heller, utan riktigt ordentligt. Hur fan lyckas man med det? Så nu gör den ont också. Love life. 

I have my eyes on you.

kategori: Porträtt
 

pink is not a color it's an attitude.

kategori: Porträtt
God morgon på er. Eller ja, kanske ska säga goddag? Har vart ute och fotat lite självporträtt. Körde på rosa tema så jag färgade håret med sprayfärg som jag köpte på gekås. Tycker det blev lite fint. (Mamma tog dem rätuppstående bilderna btw). Idag så har jag inte något speciellt planerat. Sååå skönt! Tose ska tränas, plus Gino som jag hade igår. Hoppas på att hinna med Flame någon dag också :). Jullov ♥. 

Just some stupid photos.

kategori: Foton
 

How did you find me?

kategori: Porträtt
[Foto och redigeing. Malin Davidsson ♥] Är lite nyfiken just nu. Kan ni inte skriva hur ni hittade hit till min blogg? Hade vart superkul! Go for it bitches :D

Update

kategori: Allmänt
Heej allesammans! Jag har inte haft någon tillgång till internet på hela dagen men brossan lyckades till slut fixa så det funkade. Yeey! Idag så har jag vart och jobbat hela dagen. Sedan kom jag hem och besökte stallet. Min bror och hans kompis åkte med och hade i huvudet att dem skulle rida. Jag försökte dock säga åt dem att stanna hemma då jag ville rida själv idag. Men så lätt gick det inte till så det slutade med ponnyridning trots allt. Hade en annan ponny idag också så dem fick skritta runt lite i hagen på varsin häst. Lyx. Haha. Barbacka dessutom. Inte det lättaste. Annars har jag vart lite tjejig ikväll och filat samt målat naglarna, rakat benen och smörjt in mig med bodybutter. Nyrestade lakan på det. Perfa! Haha. Jo juste, benhelvetet är ännu värre nu så ska nog ringa vårdcentralen snart om det inte blir bättre. Suck. Fick sneont efter att ha hoppat in i en bil, nu kan jag inte gå normalt i trappor, eller ta på mig byxorn och skor. Orkar inteee.  

failbilder.

kategori: Foton
HAHA. dör. Den första bilden hade vart sååå söt OM inte min fula bror stått där och poseat. På den andra bilden så kom Toses kompis och ville va med men då sa Tose ifrån som ni kan se x'D. Så jävla kul att bilden egentligen kunde vart jättefin och så hans uttryck. Dööör. BITCH PLEASE, GO AWAY, WE ARE TAKING PHOTOS HERE! 

Rensar i galleriet

kategori: Hästar
[Agnes och Frankie] Sitter och rensar i galleriet. Mer än tusen bilder fattigare. Rensa bilder kan vara något av det mest tråkigaste som finns men vill man ha ordning och reda så får man ta den tiden. Är lååångt ifrån klar. Bara rensat en grundmapp med inehållande fyra mappar hittils. Suck. Men redigerade dessa bilder här ovan för att inlägget skulle bli lite mer värt att läsa. Längtar lite till sommarn. Mest för det är så mysigt att fota då :3. 
 

unsharp.

kategori: Macintosh B
 

My little pony

kategori: Macintosh B
[Torsk 2010.] Jaha, vad har hänt idag då? När jag vaknade så blev det lite käk och städ på rummet så nu är det fint igen. Duktigt! Sedan så åkte jag med Elin upp till stallet och sedan möttes vi i skogen med hästarna. Ditvägen var ingen hit men när vi väl mött varandra så gick det undan. Elin satt på Meyja (islänningen som ni sätt lite ut av här i bloggen, fuxfärgad.) Blev en ganska kort runda tillsammans med Elin och M men i högre tempo. Vi tävlade lite på raksträckan och gissa vem som vann. Jo galoppören Macintosh ;). Sedan fick vi splittras och jag red hemåt. Tose var sjukt fin på hemvägen. Trampade under sig som bara den i både trav och galopp. Bärigheten hade jag inget att klaga på idag. Det är bara så himla härligt att ut och rida i skogen. Särskilt med sällskap. Nu har Torsken vart ute i skogen två dagar i sträck och raceat så imorgon får det bli att rida volter. Haha kul.  
 
 

Stuff

kategori: Foton
Här är lite saker som jag fick/köpte till julklappar. Blev positivt överraskad för parfymen. Gillar den :D. Fick lite fler saker som ridkläder (som jag redan skrivet). Behövde verkligen det. På bilderna i mitten är det ett mobilskal och en mobilficka som man hänger runt halsen. Sen lite annat som popcorn och sexiga strumpor :D. Höhö. Nä men intressantare än såhär var det inte. Kläderna kanske ni får se en annan dag. Vem vet ;). 
 
Sen får man ju inte glömma att jag är fodervärd på en väldgt fin Macintosh. Visst att jag betalar honom alldeles själv för egna pengar men det kunde vart värre. Tänk så hade folk vart allergiska? Så ett tack till både hans ägare och mina päron som låter mig "ha" honom :D. Wiie!
 

Önskeinlägg

kategori: Allmänt
Fick två kommentarer där jag skev att ni skulle få bestämma "ämnet" i ett inlägg för ett tag sedan. Det ena var "min bästa kompis Elin" och "Ledarskap mellan olika arter". Så jag tänkte att jag svarar på dem båda i samma inlägg. 
 
Elin. Kul att du kommentera för det försa :D. Elin har jag känt. Jag vet inte. Några år? Vi träffades i stallet när jag umgicks mycket med din syster Ida. Vet inte hur vi lärde känna varadra faktiskt. Men det ångrar jag inte. Elin är en väldigt godhjärtad människa. Är oftast väldigt glad men kan också vara motsatsen som jag själv. Vi hittar alltid på väldigt konstiga saker som vi ofta skrattar åt. Elin är också väldigt bra på att få uppmärksamhet för hennes humör är typ den goaste. Det är ganska svårt att beskriva dig Enis (nej det är inte felstavat). Du är energisk på ett positivt sätt, pigg, omtänksam and a real catlady. Du är en väldigt bra vän och jag tycker vi ska hitta på något galet snart :D. Du är galet bra. Love you.
 
 
Sen har vi "Ledarskap mellan olika arter" som jag funderat såå mycket på vad jag har att skriva om. Rent verklighetsmässigt så äger vi människor djur. Men jag anser aldrig att vi kommer kunna äga en individs själ. Det är skillnad. Vi kommer inte kunna äga deras hjärtan och styra dem som många ofta försöker för jag anser att ett individ oavsätt art har en egen vilja och en egen själ där man fritt får ta egna beslut. Oavsätt om det är en människa, en katt eller en häst så ska individen behandlas med respekt om omsorg. Det är ingen man kör över eller dominerar. Jag tror inte på dominans, det leder inte till något gott. Inom hästhanteringen så tror jag inte heller på ledare mellan häst och människa. I hästflocken finns det en ledare och det är en av hästarna. Att jag sedan ska komma in och ta över den rollen där jag inte ens vet hur jag ska agera på ett naturligt sätt är enligt mig fel. Man kan inte jämföra en häst med en människa och jag tror inte heller Tose ser mig som en ledare. Jag är hans vän så som han är min! 
 

 
 
 

Före och efter.

kategori: Redigering
Ville ha en lite mörkare toning men samtidigt bevara färgen på denna bilden. Redigeringsmässigt har jag ljusat upp, ökat konstrasten och tagit bort den störande moroten sen var det klart :). Inte jättenoga utan gick på några få minuter. Redigerad i cameraraw och Photoshop CS6. Me like! 

Isbjörn

kategori: Macintosh B
Vart ute på isbjörnen i skogen idag. Full fräs. Nä men han var väldigt seg i början som han brukar men sen när man kommet en bit så blev han extremt pigg. Idag fick han bara springa av sig. Forsökte samla honom i galoppen på hemvägen men springa snabbare var roligare ;). Haha ohjuste. Ledde av honom för hand och då han tänkte han lägga sig i diket och rulla. Vad fan xD? På bilden till höger står han och skrapar som en tok. Han la sig men sen reste sig snabbt upp som tur var. Stackars sadel annars. Tog istället av alla utrustning i stallet och så fick han gå ut i hagen och rulla sig :D. Haha sötnöt. Bruna fläckar i hela hagen från smutsbjörnen. Rullracet uppskattades från Herr T.. Love him!

Juldagen

kategori: Allmänt
Än är julen inte över. Det är både juldagen och annandagjul kvar. Hehe. Precis testat en ny marabouchoklad med smak av jordgubb. Var inte gott så ser fram emot min tacogratäng sen ;). Idag så hade jag tänkt att städa. Kul. Jo lite småmysigt är det allt just för att det är jul. Det är nämligen hur mycket saker över hela mitt rum sen shoppingen och utdelningen igår. På nedervåningen ska vi ju inte prata om :'). Kanske ska ta och visa er lite saker som jag fått även fast julen inte handlar om just julklappar. Vissa är så insatta i just julklappar men förra julen lärde jag mig att det inte handlar om att få saker. Det är gemenskapen. Visst att man ska vara generös men man behöver inte få flera julklappar för tusentalskronor för att få en bra och rättvis jul. Jag blir bara glad om det är en go stämning och alla är tillsammans i vår familj :). Och vissa kanske inte ens har en familj att fira jul med så jag tycker man ska vara tacksam för det lilla man har... Utan några som helst förväntningar blev jag ändå jättenöjd. Blev en del oseriösa klappar vilket alltid är kul. Saker som man stoppar i varukorgen som sedan hamnar i paket till en själv. 
 
 
 
 

Puss, godnatt och godjul.

kategori: Macintosh B
Nu har jag pussat Tose godnatt och sagt God jul! Finaste ponnyskrutten. Nya ridkläder och allt på bilden btw. Höhö. Nu ska jag logga ut från bloggen och istället säga hej till tv:n, The Hungergames väntar med syskonen konstigt nog. Hehe. 

Familjefoto

kategori: Porträtt
Fick lite inspiration utav "Sunes jul". I filmerna tar dem tar kort varje år på hela familjen och jag har länge velat ha bilder när hela familjen är samlade så varför inte på julafton :)? Hoppas det fortsätter på samma spår. Min pappa jobbade dock så han fick inte komma med. Fast vi skrattade samtidigt och sa att vi skulle klippa in honom mellan mina två systrar på bakre raden ;). Haha blev ingen superbra seriös bild, fast vår familj är väldigt b också så det spelar inte så stor roll ^^D. Kul att jag lyckades samla alla trots protester. Puck, Mang och Lizz fick givetvis också vara med. Inte frivilligt dock xD. 

12.12.24

kategori: Porträtt
 Såhär såg jag ut idag :). God jul på er! 

Green Christmas

kategori: Allmänt
Tacogratäng blev eftermiddagens utmaning. Det blev riktigt gott.tillsammans med en stor sallad. Jisses vad mättande det var. Nu väntas julklappsutdelning och stallbesök. Mina klappar är inte inslagna än :(. haha. Längtar tills jag får pussa på min vita sagohäst igen. Det går först. 

Mitt hjärta

kategori: Macintosh B
En stressig stund i stallet har vi hunnit med här hemma idag efter alldeles för lång tid av matshopping framme i orten. Inte kul när det inte finns vad man behöver i matbutikerna så man får åka till nästa. Hann inte göra ordning allt till Tose vilket gjorde mig jättearg då ingen kunde hjälpa till. Mina systrar skulle ha bilen så vi får åka upp igen lite senare. Nu ska jag inte sitta och tjura på mitt rum längre utan ner och laga mat. Hoppas ni får en bra jul :). 

Julkänsla

kategori: Allmänt
Jag är nog inte ensam om att jag inte känner någon julkänsla? Tråkigt är det. Fast jag älskar känslan av att vakna upp på morgonen och veta att det är just julafton. Fast kanske var lite mer speciellt när man var barn. Haha sitter här i sängen som en säck potatis, hungrig dessutom, men är hur trött som helst. Vill bara sova och att det sedan ska bli julafton. Behöver egentligen träna, sortera dagens köp och slå in julklappar. Men jag tror fan jag går och käkar och sen sover. Usch vad hemsk jag känner mig. Dessutom börjat få ännu mer ont i benet när jag ska ta på mig byxor och gå in i bilar. GREAT.


 
 

Dan före dopparedan.

kategori: Allmänt
Vart ute i snöstormen hos Tose. Snacka om snö xD? Satte "igång" Tose igår efter en veckas vila. Gick åt helvete rent sagt. Gick så dåligt att jag inte skrev om det och att jag själv mådde väldigt dåligt över det. Inte kul så det nämner vi inte. Idag så blev det lite chill träning från marken i ovädret istället och det kändes mycket bättre mellan oss idag. Världens finaste Tos. Älskar honom så mycket ♥. Går inte beskriva. En viss kärlek måste upplevas. 

 

Birthday

kategori: Foton
Mitt bland all "julstress" så blev min bror ett år äldre idag. Det firades med lite presenter och tårta. Grattis till extreme mavvebooi. Köpte en jättesnygg
t-shirt till honom men eftersom han har så dålig klädstil kommer jag få tillbaka den :'). LEGEND!

06.00

kategori: Allmänt
 Idag så blev jag väckt vid sex på morgonen. Hemskt. Mamma ringde och sa att jag skulle med till Gekås Ullared så det var bara upp och hoppa för min del. Grejen var den att jag inte skulle med för att jag var tvungen att jobba men chefen hade hört av sig att vi inte behövde så det passade ju bra :). Dagen på Ullared var chill. Jag och mamma fastnade på hästavdelningen och provade massa kläder. Eller ja, jag rättare sagt provade kläder medan mamma letade runt. Hängde med lite annat smått och gott också som vantar och putsmedel. Inget bra utbud av bett hade dem inte. Fanns inga andra stång än isländska. Suck. Hade tänkt köpa ett vanligt annars. Sedan blev det lite smink. Min efterlängtade foundation samt ett puder. Bodybutter, sminkborttaning, lösögonfransar, mobilskal och så lite julklappar. Två tröjor och lite underkläder blev det också. Ja det var väl det :).
 
Klappar till dem fyrbenta blev det givetvis också ^^D. 

Suck

kategori: Allmänt
Nu var stallet fixat. Var inte morgonpigg kan jag säga så jag la mig och sov lite till när jag kom hem igen. Tanken var att åka och jobba när jag ändå var uppe tidigt tills Olivia inte lagt nycklen där den ska va. Blev därför inget jobb. Suck. Jag som ville handla julklappar imorgon men måste då istället jobba. Sur minst sagt. Allt ska alltid kretsa runt henne men så är det :). Istället ska jag fortsätta lite med min julstädning och förbereda lite grejer. 
 

Jullov

kategori: Allmänt
Den rubriken har vi längtat efter. Nu äntligen är den kommen. Jullov innebär såå mycket roligare läsning för er. Är såå taggad på att vara ledig. Känner mig bättre i kroppen nu så ska är riktigt taggad för att komma igång med träningen också. Tänkte skriva schema för både träning och kost bara för jag blivit så slarvig med maten. 
 
Förklaring till bilderna. Höger, trött tjej på skolavslutning i mitt nya halsband som jag fick av snällaste solstrålen Amanda ♥. Vänster bild är det jag fick ut av julklappsbytet. Haha. Så jäkla kul. Istället för att bara byta så sitter man tio pers runt ett bord med tjugo paket. Slår en tärning och får ta ett paket om man får en etta eller en sexa. När alla är slut får man öppna och fortsätta slå tärning varv efter varv till någon blåser av tävlingen. Så får man plocka från dem andra om man får tärningens sagda nummer. Trodde jag skulle faila stort men lyckades få till tre paket :D. Yeeey!
 
Nyss vart och nattat hästarna. Tose var knappt kontaktbar. Han och sin kompis hade verkligen fått syn på något som inte kunde ta blicken ifrån dem xD. Upp tidigt imorgon för utsläpp också. Min kärlek till ledighet. JAG ÄLSKAR LIVET! Haha. Sitter nu med familjen och kolla "pirates of the caribbean." Verkligen min typ av film, love it :D. 

Hei

kategori: Allmänt
Foto och redgiering: Malin Davidsson 
Sjuklingen var hemma idag också men åkte till skolan på kvällen för en aktivitetskväll. Skämde ut mig som vanligt :). Imorgon är det skolavslutning. Låter så himla stort när vår skola är så liten. Fast det är egentligen ingenting för vi har vanliga lektioner. Vadfan är detta för stil? Driver dom med mig? 

Remember.

kategori: citat

L O V E

kategori: Tvserier
Har lite smått börjat kolla om Teen Wolf. Asså orkar inte hur bra det är. Stiles och Scott är typ bästa teamet ever? Love it! Dessutom översnygga :'). Så ni som inte sätt TW. SE DET! Det är awesome. Får värsta glädjeruset här hemma. Haha. Så himla bra är dom. 
 
 

Pucko

kategori: Djur
Fortfarande hemma och sjuk. Sitter med mamma i köket och hjälper till att gör soppa :). Fotade Pucko sötnos lite innan som ni kan se ovan. Finaste!

Önskerubrik?

kategori: Allmänt
Ni kommenterar en rubrik så skriver jag ett inlägg. Om ni vill att jag ska skriva något speciellt mer invecklat så kan ni kommentera det också. Så det är fritt fram med förslag så väljer jag ut något som kanske blir intressant att skriva om. Låter det som en bra idé :D? Detta kan bli kul!
 
 

 

Blomma blad en miljard

kategori: Foton

Har inget att skriva så bläddar lite bland galleriet här på bloggen. Gick hem från skolan på grund av sjukdom idag. Stabilt. Provet gick iaf helt okej. Eller okej, inte så bra men skrev iaf på alla uppgifter ;). Pluggade som satan igår och idag på morgonen. Slutsats. Jag har inget bra superminne! 
 
 

Monday

kategori: Allmänt
Me last winter. 
Är som sagt fortfarande inte helt kry men ska till skolan imorgon för att skriva ett prov som jag inte ens börjat plugga till än. YOLO? Får hoppas på att mitt minne mirakulöst får någon energikick så jag kan komma ihåg lite utav det jag ska läsa ikväll. Pluggade alltså historia idag och imorgon är det svenska prov. Kul :D. Naeeej! Sen så var jag en stund i stallet. Herrejisses vad jobbigt det va. Blir helt slut av att göra rent boxen. Min haals :(. 

:')

kategori: Tvserier
Åååh. Dör lite :'). Så bra är hon Caroline (Candice) :D. Men istället för att kolla bästa vd måste man skriva klart sin uppsats om industrialismen när man sitter hemma sjuk. Kul. 

Macintosh want.

kategori: Macintosh B
1 2 3 4 
Titta vilken fin önskelista Tose satt ihop ;). Haha nä men jag har suttet och kollat (alldeles för mycket) på utrustning som jag vill ha till honom.
Det som jag mest är inne på är bettet och en till padd då jag bara har en. Bettet är ett rakt softbit även kallat hisstång. Han kollat på det länge. Inget westernstång men skulle vilja testa det ändå. Ska kolla vidare ;). Tänkte kolla på begagnade paddar eftersom många är så dyra tyvärr. Tose har ju inte mycket utrustning? Nä ;). Nä men inte extremt. En padd och ett bett hade inte vart fel. Detta lär ju ta år och dar att spara till allt detta dock :(. Tränset och tyglarna var ju jättefina. Ledsen i ögat nu x'(. Vilken av grejerna är eran favorit om ni hade fått välja :)? Tell me :D. 

Söndag

kategori: Allmänt
God kväll! Ska nog vara lite stolt faktiskt som både spelat piano, rensat min garderob (det vill säga tagit ut alla kläder och vikt in det som jag vill behålla). Hängt tvätt och städat undan resten av kvarlevorna i mitt rum. Yeey :]. Men jag mår sämre idag och det glädjer mig inte. Rösten har blivit jättedålig och jag snorar som aldrig förr trots att jag inte vart utanför dörren en enda gång idag. Men det verkar inte spela någon roll. Kroppen har också varierat från att vara för varm till för kallt. Samt halsont, men nu ska jag inte klaga mer. Toses ägare fick sköta om honom idag då mina päron åkte iväg till stan när dom vet att jag inte klarar av att ta mig dit på egna ben. Blev riktigt arg eftersom dom inte hann skjutsa mig. Känner mig som en vampire. Allt är förhöjt. Är jag arg blir jag rasande. Blir jag ledsen blir jag förstörd. Grejen är den att jag inte klarar av att vara för varm då blir jag blir extremt arg väldigt lätt. 
 

Fuck this shit.

kategori: Allmänt
Blää. Har typ influensa. Loove life! Kan iaf hosta utan att det låter som en strypt plastpåse nu. Men istället har jag blivit förkyld så snoret rinner. Vafan? Jag sitter inomhus liksom. Typ suttet vid datorn sen klockan nio. Funderar på att ta tag i mitt liv. Vore ju rätt bra. Jag som nästan aldrig blir sjuk. Vad tusan :(. Sitter för övrigt och lyssnar på Energys wake up call. Så himla underhållande är det :'). Lyssna på ett klipp HÄR
 
 
 

Saker ni inte visste om mig

kategori: Personligt
- Jag gillar inte att smsa. Tycker det är skitjobbigt ärligt talat, speciellt med touch. (Varför skaffade jag ens en?) Haha. Känner mig extremt gammaldags när jag skriver detta. Föredrar i vilket fall hellre att skriva på datorn.
 
- Jag har dålig syn och "förnyade" mina glasögon för något er sedan (eller två/tre?) men slutade med att jag aldrig tog på mig dem för att jag inte vågade ha dem i skolan.
 
- Jag har haft tandrälls i cirka sex år. (orkar inte kolla upp exakta datum för tillfället). Grejen är den att jag inte ens hade fula tänder. En liten glugg var allt och en liten tand som behövde fyllas på. Frågan är då varför jag hade den så länge? Okunniga impulsiva tandläkare? Eh LITE? Flytta höger. Oj blev inte så bra. Flyttar tillbaka dem. Oj blev inte heller så bra. Flyttar igen. 
 
- Älskar choklad. Alldeles för mycket. Såfort jag känner mig arg, trött eller glad vill jag ha choklad. Spelar ingen roll vad jag är på för humör. 
 
- Har för tillfället velat gå över till engelskridning istället för western. (Say what?). Vet inte varför. Tycker bara att en del utrustning inom det engelska är döläckert. Speciellt träns!
 
- Hatar tidsramar. Kan till exempel inte åka till stallet om jag ska iväg till något efteråt då jag inte vill stressa. Så slutar med att jag tar stallet sist i så fall.  
- Jag har vart med i tidning "Ridsport". Haha? 
 
- Jag kunde inte inställningarna på min kamera i ett eller två år. Fotade mest på auto. Minns hur jag och Elin scrollade på "ratten" i jakt på en skarp bild. Haha.
 
- Jag hatar finnar/akne. Om jag får finnar så mår jag ofta väldigt dåligt att jag inte vill gå utanför huset. Tragiskt men sant. Hatar känslan av att känna sig ful. Samtidigt ska jag nog vara glad som har ganska bra hy till skillnad från andra. 
 
En till bild på islänning Meyja. Döör så vacker man kan vara. 
 

Home

kategori: Allmänt
Har lite brist på bilder så får bli några på finaste Pucko. Nu är jag i vilket fall hemma. Eller ja det har jag vart ett tag men inte orkat uppdatera er. Gick till tåget tidigare idag vilket resulterade i en helt fucked up hals. Kunde inte andas normalt som gjorde att det blev jättejobbigt att gå. Hostan kan vi nämna också. Den känslan när kroppen verkligen behöver hosta och man vet hur ont det gör. Låter som en strypt plastpåse eller något liknande. Blä! Nåväl. Kämpade igenom dagen och sedan åkte jag till stallet med mammsen när jag var hemma i orten. Kunde inte vara ute mer än tio minuter innan halsen började svida. Usch. Roligare än så var inte detta inlägget. Tyvärr :/. Nu ska jag kolla The secret circle med min choklad :'). Gör livet såå mycket bättre!

Finally

kategori: Allmänt
Känner mig äntligen bättre. Awesome :D. Kunde sova utan problem inatt så de var kalasbra. Dock smakat äcklig hostmedicin. Mindre kul.. Ska strax göra mig ordning för att åka till jobbet men först blir det nog en dusch. Vi får höras ikväll helt enkelt :). 
 
 

This terrible deppshit talk.

kategori: Allmänt
Har inget intressant att skriva. Har faktiskt försökt på två inlägg men slutade med att jag raderade allt. Stabilt. Mitt liv är inte så intressant. Jag sitter här i min säng som en halvsvettig maratonlöpare, illröd som en tomat i hela ansiktet som hoppas på att morgondagen inte ska existera då jag ska jobba. Sjukling + jobb = irriterat lik.
 
Funderar på om jag ska sova men så fall kommer jag vakna mitt i natten och må jättedåligt. Btw. Vet ni vad? Jag kunde inte ens äta popcorn. Jag älskar popcorn. Drack varm oboý innan idag och var inte heller gott. Ville inte ens dricka upp det. What the hell? Men nu kom jag faktiskt på vad jag kan göra. Plinga piano. Fast nu kom jag på att jag har en uppsats ska vara inne innan tolvslaget. Men jag känner att jag inte orkar ta itu med den nu. Inte på grund av lathet utan för att mitt huvud har tre världskrig samtidigt. Sen borde jag plugga till ett svenskaprov som vi har på tisdag om alla epoker. Ja men huur intressant på en skala? I vilket fall visar jag två bilder på finaste Tose sen i somras. (Gud vad jag nämner somarn hela tiden.) Totalt inlove med dom båda två. Vill till stallet och krama om T nu ju :(. 

Sjukling

kategori: Allmänt
Blää. Jag mår så dåligt. Hade den hemskaste natten på länge. Först skakade jag tänder av kyla och sen kallsvettades jag av värme. Den känslan var verkligen annorlunda. Blev därför ingen skola idag. Försökte istället sova bort smärtan lite, och sen vid lunch blev det bättre ett tag så jag, syrran och mamma åkte till stallet där Olivia fick motionera Tose lite. Satt upp några minuter i slutet vilket jag inte skulle gjort såhär i efterhand. Mår lika dåligt nu igen. Yr i hela huvudet och känns som jag ska spy blod såfort jag hostar lite. Make it stop :(. Det gick bra för Olivia som inte ridet på månader. Tose var lite seg men han fick röra på sig en stund iaf. Känner att han måste få någon stimulans om dagarna. Någon frivillig :3? Haha känner typ så.. Jag kommer inte klara av att träna honom om jag mår såhär dåligt iaf. Buhu. Världens finaste kompis. Vinertvila är inte heller något alternativ. 
 
 Jag och Tose i somras. [Foto: Amanda Lunnevad]
 

Julshow

kategori: Foton
Igårkväll var jag på en julshow på kulturhuset Spira i Jönköping där min syster var med i kören och sjöng. Jag är inte så mycket för sån musik men det var fint. Fick dock vänta 40 minuter till insläpp så det förstörde hela grejen lite eftersom jag hatar att vänta. Hade dessutom huvudverk vilket inte gjorde saken bättre. Haha en annan kul grej var att en i publiken kollade på oss som om vi vore knarklangare när vi åt lite godis xD. Vad tusan liksom? 
 

 

12.12.12 it's over.

kategori: Allmänt
Gandur
Jahopp. Då var den tolfte i tolfte tvåtusentolvs existens över. Var det speciellt? Eh näe. Nä men lite coolt är det, vilket det kommer va varje år vid denna tidpunkten. Men då är det tretton. Wiie. Det är så skönt att va ledig. Det är till och med så att man lägger fram kläder till morgondagen och det händer inte ofta. Sparar så mycket tid för mig då jag ska ta flera minuter på mig att välja. Hehe :). Men nu ska jag borsta tänderna och sen nana. Jag orkar inte att det är skola imorgon. I helgen vill jag ta världens längsta sovmorgon. På ett sätt är det underbart för jag älskar att sova men sen sover man bort hela dagen och det är mindre kul och nu känner jag att skriver helt meningslösa saker. Godnatt. 

Elin och Meyja

kategori: Hästar
© Copyright 
Elin ville ha lite bilder på henne och Meyja så idag passade det bra att boka in en liten fotografering när jag ändå var ledig. Ljuset var underbart fint. Sol är väldigt kul att fota i trots allt.. Visst är Meyja underbar? Totalt älskar den hästen.. När allt sedan var klart stannade jag till vid min egna springare. Blev en liten ridtur på åkern i halsringen. Oh my. Måste filma så ni får "känna" den känslan. Utan utrustning. Behövde inte ens ta i ringen. Helt magiskt och han var så grymt duktig och lyhörd. Solen i bakgrunden också. No words! Sedan så skulle jag haft pianolektionen idag vilket det visade sig att jag inte hade när jag väl var där. Suck. Men nu är jag hemma. Lite frusen men mätt i magen.. Måste städa klart mitt rum som jag påbörjade idag på morgonen. Är kläder överallt. Sen så ska jag plugga sönder min uppsats. Buhu. 

Fuck tuesdays.

kategori: Allmänt
Tisdagar måste vara den jobbigaste och tråkigaste dagen i veckan. Sorry. Tisdagar är alltid hemskast att stiga upp till och missar jag den morgonen så missar jag också tre timmars svenska vilket jag gjorde förra veckan = ligger efter hur mycket som helst. Fick göra ett arbete jättekort idag men så är det. Klar blev jag. Mer eller mindre ;D. Annars har det vart en hemsk dag. Jag är i desperat behov av pengar för att köpa en ny foundation då min nuvarande är katastrofalt dålig. Blir flammig i hela ansiktet. Jättekonstigt. Den var inte billig heller. FU. 
 
Annars så fyllde Lusen år idag (grattis) så åkte hem till henne en stund efter skolan och åt lite tårta. Eller ja, alldeles för mycket. Sedan kom mamma och så åkte vi upp till stallet där jag mockade till Tose. Annars spelat lite piano och sjungt i micken. Tänkte spela in en vblogg men blev inte så. Kanske imorgon? 
 
 

 
 
 
 
 
 

I'm not your little bitch any more.

kategori: Porträtt
Då var det studiedag imorgon :'D. 
 
 

 
 
 
 

I miss it so bad.

kategori: Personligt


 (HD är ett måste.) Asså ååh. Inte bara för det är vinter utan bara för att sommarlov är så himla kuul. Jag älskar att dokumentera och fånga minnen genom bilder och film. Är det inte underbart? Som detta klippet här ovan. Är så glad att jag sparade det även fast jag inte är någon bra filmredigerare. Så himla Wilmastyle och bara  galoppera runt i hagen helt random. Minns när jag och Lunne tältade i hagen och levde på godis och blev överlyckliga att vi hade internet.. När vi åkte till hennes sommarstuga i Blekinge och levde livet. All sol, all glass, all gemenskap. Ja sommar helt enkelt. Sommarjobb, sena kvällar, tidiga mornar. Kanotpaddling, tältning på ön, alla dagar i stallet, galna ridturer, pizza, grillkvällar, photoshoots, inlinesturer med Elin, alla timmar framför tvserier. Haha listan kan göras lång. Längtar ni till sommarn nu eller ;)? 
 

Trött.

kategori: Allmänt
God kväll kära läsare. Idag har det vart fullt ös medvetslös. Eller inte. Skoldagen var inget vidare kul men livade upp vardagen lite med att byta namn och profilbild på facebook till min klasskompis och så gjorde vi det allihop i klassen. (Är totalt fyra stycken). Så jag facerapeade mig själv <3. Kewl.
 
Men sedan har det blivit en lång kväll i stallet. Dem båda hästarna är ridna och har gjort ordning hela tre boxar idag. Phuu. Inte liite jobbigt. Både Tose och Flame är väldigt krävande att rida fast på olika sätt. Flame är bromsa, bromsa medan Tose är gasa, gasa. Tose gick riktigt bra faktiskt. Mjuk och hyfsat pigg. Lite svårt att hålla galoppen men underlaget var lite halvdant så gjorde inget. Avslutade med två varv i ökad galopp runt hela ängen som jag red på. Mys :D. Bästa hästen att rida på. Flame var lite sådär. Studsig, lite stel i gångarterna. Protesterade när det blev lite jobbigt osv. Blev en liten genomkörare för henne. Nu har vi testat på det också. Tränar just nu på byten men det klickar bara i ett av varven vilket gör det lite klurigare. Istället blir det studsboll@giraffelefant av henne. Men vi jobbar vidare. Kräver inte för mycket av henne heller utan testar oss fram även fast det blir lite jobbigt. 
 
Allra finaste Tose för ett tag sen. Bilder tagna med fjärrutlösare faktiskt. 
 
 

Repeat.

kategori: Musik
Ryser lite till jb i klassrummet. 

YOLO

kategori: Allmänt

Haha marknaden var så jävla tråkig. Inget kul alls vad vi kunde se och inte mycket folk heller. Men eftersom Elin är så awesome så blev det jävligt kul ändå. Haha hon är goaste. Vi levde lite på yolo och köpte ett par "yolopants". Ett par jeans utan att prova dom före köpet. Hade tre byxor på mig liksom så tanken frestade mig inte att testa dem heller. Så vi ba ähmen vafan. YOLO vi köper dom. Så jävla surt att dom inte passade heller. HAHA. Fuck yolo. Fast nä :'). Jo juste sen åt vi en romantisk middag hemma hos Elin. Asgott var det. Sen så kollade jag på en jättebra film som jag ska kolla klart på snart. Höll på att däcka i Elin säng :'). Var en snabbis i stallet med och gjorde rent till Tos. Nu ska jag avsluta detta härliga inlägg. Elin du äger!!! YOLOOOO! (Dem nedersta bilderna är från Instagram btw) 

 
 
 

girl.

kategori: Porträtt
Såhär ser jag ut idag. Nu sticker jag till centrum och möter upp Elin. Kameran får hänga med ^^. 

Bildredigering

kategori: Redigering
Kan det vara kul med lite före och efterbilder redigeringsmässigt :)? Just denna bilden fick jag ljusa upp extremt mycket då orginalbilden är väldigt mörk som ni kan se. Men jag gillar känslan av att det blir lite drömskt. Tycker det är vackert. Sen blir det lite mer känsla när motivet är ljusare. Vad tycker ni? 

One Dream

kategori: Hästar
© Copyright 

Söndag

kategori: Foton
 
 Ledsamt att skriva söndag som rubrik, men så är det. Gick upp vid halv elva idag och lagade lite mat. Duktigt. Tanken var att fara till stallet innan jag ska iväg på julmarknade med Elin, men den började en timme tidigare än vad jag trott så stallet får bli senare så jag slipper cykla/gå fram och tillbaka och stressa. Så nu har jag god tid på mig att göra mig ordning. Varma kläder som gäller. Hopppas det finns något kul att titta på. Min plånbok är då inte full men hoppas få lite påfyllning snart så jag kan köpa julklappar och födelsedagspresenter :). Vilket jag alla redan borde ha gjort. Suck. 
 

Dreamer

kategori: Hästar
 
© Copyright 
Idag så åkte jag som sagt till Lisa <-- (kolla in hennes blogg) i Värnamo. Vi fotade hennes vackra hästar lite i hagen. Sen orkade vi inte gå ut fler gånger än vad vi gjorde så vi bäddade ner oss och kollade på filmen "Dreamer" istället. Hihi :D. Jättefin var den så helt klart sevärd :). Sedan tog jag tåget till jkpg där det sedan blev jobb hela kvällen. Känns skönt att ha det gjort trots att det var blev senare än vanligt. Bilderna blev sådär idag. Vill att min kamera ska kunna ta seriebilder vilket hade underlättat hur mycket som helst. Särskilt när man fotar mycket rörelse. Livet är hårt :(. 

Don't you worry bout a thing.

kategori: Porträtt
Några bilder jag tog på fina Amanda som går i min skola för ett tag sedan. Man skulle gestalta en känsla och jag tror ni kan räkna ut vilken :D? 

Sleep

kategori: Djur
 

Friday

kategori: Allmänt
Yeeey. Finally fredag och helgen är planerad vilket är ganska ovanligt. Skulle iväg till Lisa ikväll men blir på morgonen imorgon istället. Wiiie :D. Innan jag testade att cykla till stallet (vilket funkade bra med benet) så gjorde jag en god baguette och städade lite här hemma. Proud ;). Sen efter det tog jag cykeljävlen till stallet som fick kedjehopp hela sex gånger. Den skrammlade som jag vet inte vad. Detta resulterade i att jag fick gå både dit och hem med den efterblivna cykeln vid min sida. Suck. Ville slänga den i diket vilken sekund som helst. 
 
Blev lite träning från marken idag på en åker i repet med Tose. Gick riktigt bra. Varierade med lite jobbigare moment, trick och pauser. Longerades i alla gångarter och stegrade rakt upp från sidan. Insane. Grymt bra pass iaf med busen. Sedan liggtränade vi lite i boxen. Tror banne mig han kommer kunna sitta för det gör han redan ;).. Nu sitter jag framför tv:n och kollar lite xfactor. Ska nog ta och laga lite tacos. Duktigt.
 
 
 

The vampire diaries

kategori: Tvserier
[weheartit.com] Precis kollat avsnitt åtta av vd. Finns inte ord, insane. Så sjukt jävla braaaaa.
 Några fan som läser bloggen? Vilket team håller ni på? Delena eller Stelena? 

Food

kategori: Allmänt

 
Nu har jag lagat tortillabröd eller vad det kallas. Ser ut som pannkakor men innehåller grönsaker och ost. Hehe. Ser ganska äckligt ut men det är grymt gott :). Haha awesome när man ska vända en av dem i stekpannan så flyger majsen över hela köket och man inser att man glömt lägga på ost ;). Skickligt. Kollat lite vd till kvällsmaten. Tredje gången gillt. Men nu ska jag plugga hela kvällen lång. Extremt kul. Not men arbetet ska vara klart imorgon. Annars har jag vart hos Lunne en stund efter pianolektionen och fick skjuts av goaste Suss till stallet en snabbis. Vila för skrutten idag. Sedan spelat lite piano, svarat på underbara kommentarer och lagat mat. Så hurtig är jag!
 
 
 
 

Eyes

kategori: Hästar
Färg eller i svartvitt? Det är frågan. Men nu ska jag laga lite maaaat :'D. HAHA, oh juste, jag intalade mig själv att jag skulle göra en videoblogg om jag kom upp i femtio prenumeranter via bloglovin. Omg. (Det är nu ni ska skriva jaaa gör det så får vi se dig skämma ut dig mer än vad du redan gör :D) 

life.

kategori: Allmänt

Försöker överleva ännu en dag. Trillade ihop två gånger idag på morgon. Lite scary. Tog sönder min dörr så den lossnade och kastade vatten över hela sängbordet + kastade ner två tavlor på golvet <333. Life. Meen kämpat ingnom denna dag med hjälp av lite godis. Haha, hjälper alltid ;). Måste säga stort TACK till blogg.se för jag fick sitta på deras framsida ♥. Värmer i kylan!

This or that

kategori: Allmänt
Tycker ni ska besöka denna och denna bloggen som var aktiva och gav mig "this or that" :). Skriver liten förklaring eftersom dem var så få. 
Häst/Ponny - Något säger häst men måste säga ponny. 
Westenridning/Trickträning - Skitsvårt men trickträning är himla kul fakitkst!
Frieser/Welsh - Haha behöver jag ens skriva varför? 
Lat/Pigg (häst) - Alltid gillat hästar med motor. 
Chokladmjölk/Té - Ingen tétjej och o'boy ligger mig varmt om hjärtat. 
Gymnasium/Grundskola - Större valmöjligheter i gymnasium. 
Frysa/vara för varm - Blir extremt irriterad när jag bli varm och klagar när jag fryser (vilket jag gör varje dag) så klaga är bättre, det vill säga frysa.  
 
Håååår. 

znoze.

kategori: Allmänt
Fick skjuts till stallet av mamma där markträning med Agnes väntade. Hade inte hunnit planera något som blev lite halvdant. Men hoppas dem fick ut något av det. Blev mest repetition av vad vi jobbat tidigare på. Fick en smäll av Frankie som vände och kickade när jag skulle skicka ut honom. Busponny. Men nu har jag lärt mig av det misstaget att inte träna en övertaggad ponnysrkutt lös. Haha. Följden av detta blev en halt Wilma. Känns som varenda nerv i hela mitt ben fullständigt krossats :'). Hur awesome? Men ska gottgöra dig Agnes med en fotografering och en ny träning med massa nya övningar. Kan nog bli bra :).
 
Sedan så red jag znonze med Lusen på en åker. Var inte så skönt att hoppa upp och av men det fixade sig. Fick rida med en skänkel och hålla stadigt tag i hornet. Men det gick det också. Tose var duktig, lagom pigg, mjuk och följsam i alla gångarter. Skönt! 
 
Äldre bild på Tösen. 
 

Onsdag

kategori: Allmänt
Lite halvdålig uppdatering just nu. Inte hunnit riktigt men kan ni inte bomba med lite "this or that" så kan jag svara på dem ikväll :D? Exempel: godis/läsk. ponny/häst. sommar/vinter. 
 
 

Horses in my soul.

kategori: Hästar
© Copyright.
Hallå kåmpisar! Idag har jag faktiskt stannat hemma från skolan. Hade tänkt att plugga när jag vaknade efter tolv men det visades sig att jag fick sjuts till stallet så har vart där ett bra tag. När det ändå var ljust ute så tog jag med kameran och fotade lite :D. Någon favoitbild? Tell me. 
 
Annars har jag tränat två hästar. Flame från marken och Tose från ryggen i skogen. Gick helt okej med båda. Inga wowpass men inte heller katastrofala. Typ känt mig som ett lik idag. Helt osminkad all natural. Haha oh juste Toses flock går på fri tillgång så jag la mig i deras ensilage för att vila lite. Tro fan Tose sparka till mig när jag inte rörde på mig xD. Haha höll på att dö. Såå söt. Sen kände han sig så stolt så han ba - Gooudiss :'D? 
 
 

quote.

kategori:

This is war.

kategori: Tvserier
Bland dem bästa fanvideorna från The vampire diaries på youtube som jag någonsin sätt. Har sätt denna flera hundratalsgånger. Älskar känslan. HD! 

Makrträning.

kategori: Allmänt
Marktränade Tose lite i korallen idag. Han brukar oftast bli lite piggare av att få skritta fram en längre stund så det ägnade vi oss åt. Mycket skritt åt alla olika riktningar. Själva passet gick inte något bra. Han var hur ofokuserad som helst och verkade inte känna för något över huvudtaget. Slickade massa snö mesta delen. Han travade på bra löst på volten men sen när han inte kände för det längre gick han iväg åt andra hållet. Brukar inte vara så faktiskt. Han brukar bara sakta av. Hade lite svårt för galoppen idag också som vi knappt fick fram. Pausade flera gånger och försökte på nytt men gav inget större resultat. Kunde inte heller stegra normalt idag. Hm. Men sedan kom Elin så gick vi en promenad istället och pratade lite. Det var mysigt :). Känner mig lite nere idag. Kanske beror på det att det gick så dåligt. Känner mig varm och röd som en tomat i ansiktet som jag gjorde tidigare i skolan. Fuck. Får se vad som händer i morgon med hans träning.
 
[Foto: Sabina] Allra vackraste. 

 
 
 
 

Let it snow.

kategori: Foton
Hallå i kylan! Idag har jag inte mått sådär superbra i kroppen så åkte hem från skolan lite tidigare. Yr, magont och trött. Men nu mår jag bättre så det är skönt. Haft lite ont i halsen också så knarkade två paket läkerol på lektionen, inte för att det hjälpte men ändå. Fick nog ont i magen av det. Hehe. Men nu känner jag mig lite utvilad då jag sov en stund i skolan. Fast har fortfarande lite huvudverk vilket jag hade igårkväll också. Tror bara det är tillfälligt för Wilma blir aldrig sjuk. Ytterst ovanligt oavsätt årstid. 
 
Nu har det äntligen lagt sig lite mer snö här i orten, så underbart. Så nu är det inte längre hårt som sten ute så det är awesome. Dock vill jag ha en snowracer som jag kan ha och tolka efter Tose med men min efterblivna bror har byggt ihop den på en jävla cykel. Kul. Bilderna här ovan knäppte jag lite snabbt när jag kom hem i mörkret. 

quote.

kategori: citat

Julpyntat

kategori: Allmänt
Lite halvkassa bilder på kvällens resultat av pyntningen. Hann inte göra Toses box utan gjorde bara lite inne i stallet.Tose står i utebox så ska nog fixa det någon dag framöver så det blir det lite hemtrevligt såhär till jul. Små detaljer gör skillnad. Annars så har jag pysslat lite med Tos. Var ute och gick en kall promenad i tjugo minuter, sedan kom Lunne och Suss med lite fika. Mys... Nu är jag som sagt hemma. Kollar på "Beck" som snart börjar igen. Ska försöka ta lite bättre bilder imorgon med kameran. Julpyntar ni läsare :)? Hemma och ni som har häst i stall? Jag tycker i vilket fall det är supertrevligt. Är nog en liten kreativ designer innerst inne ;). 

 

Dreamcatcher.

kategori: Foton
 

Nu var granen klar. Ludde fixade det lätt som en plätt ;). Men jag valde ut den såklart :D. Det var inte liite kallt ute. Hehe. Fotade min drömfångare lite också. 
 

God morgon.

kategori: Allmänt
Heeej allesammans! Idag så ska jag in och jobba i jkpg så vi kommer inte höras på hela dagen. Imorgon är det skola vilket är långt bortom ok. Känner mig inte utvilad sömnmässigt alls :(. Är nog inte den enda. Men nu innan jag sticker till jobbet hade jag tänkt att ut och fota lite, samt leta efter en gran. Haha. Hade tänkt att pynta i stallet idag nämliigen och fick lite tillbackablickar hur jag gjorde för något år tillbaka sen. Julpynt är ett måste. Kommer inte växa ifrån de ;).
 
Bild på Agnes Frankie sen sommras. 

Freedom

kategori: Hästar
Hittade två bilder sedan tvåtusenelva. Gillar när man lyckas förmedla känslor i bilder och det tycker jag att jag fick i dessa. 

Sexy and he know it.

kategori: Macintosh B
Inte lika söt längre va ;)? Tose älskar sina horn. Not. 

Uppdateringar.

kategori: Allmänt
Bara jag som tycker att många bloggare har dålig uppdatering på sina bloggar för tillfället?. Det är ju nu man ska sitta inne och blogga när det är så kallt ute liksom :D. Haha. Kanske inte men min bloglovinlista är tom och har värt det jättelänge nu. Haha. Har inget att göra. Chill men lite tråkigt. Jo jag andas, sitter vid datorn och lyssnar på musik men utöver det har jag inget att göra. Ska nog spela lite piano :). Intressant inlägg. Alla antecknar :). Skriver som jag alltid önskat om att kunna ha Tose utanför huset. Kommer alltid vara en dröm för mig. Hoppas den går i uppfyllelse någon gång. Fatta mysigt. Bara kunna gå ut och mysa, träna och sova i stallet. Haha ja, jag är seriös. Hade kunnat bo i stallet då :''). 
 
Okej vi blickar fram lite då. Jag bor på en liten gård där det finns ett stall med cirka fyra boxar. Ett fint ridhus som är lagom stort och en utebana. Sen har jag en jättefin trädgård och ett modernt hus där jag bor men med min man som inte existerar. Utanför mitt fönster står Tose, en frieser, en quarter och en shettis. Givetvis springer Pucko och Mango runt och leker. Runt om hänger det massa julbelysning och snön ligger vit på backen. Så :)
 
 

 
 

Inviger december.

kategori: Allmänt

Köpte pepparkaksdeg påväg hem från stallet idag så det har jag sysselsatt mig med. Att baka, tll min hjälp hade jag min bror Ludde också. Mys. Sedan var vi ute med djuren och lekte en stund. hihi. Katterna är helt galna just nu. Springer och flyger överallt. Båda har blivit ännu mer sociala också vilket är kul :D. Lite julbelysning har kommet upp också. Ååh, jul är så mysigt. Love it. Orkar bara inte att min ekonomi för tillfället ligger i back. suck. 

Stockholm horse show

kategori: Allmänt
Har suttit en bra stund (därav uppdateringen) och kollat på Stockholm horse show. Tycker det var sådär. Eller man måste väl inte tycka något egentligen men slutsatsen var sådär. Haha ponnygaloppen var så go när det flög ungar hela tiden. Okej inte va sån nu Wilma..
 
Men ett nummer som verkligen va ett WOWnummer var dem från frankrike som översattes "Vindens söner". Kolla HÄR på tiden16.33. Helt sjuk galet bra. Ena stunden så satt jag helt mållös och nästa höll jag andan. Helt sinnes vad det går att göra med hästar. Tycker också detta mer "utmanande" nummret var väldigt ärligt. Hade inte hästarna velat vara med så hade dem hittat på något helt annat för att slippa undan vilket dem inte gjorde. Kul att se sådan teamwork. Dog på den svarta hästen. Så himla läcker. Vad tyckte ni hästintresserade om shs? Vilket nummer va bäst?
Islandshästarna var väldigt maffiga och läckra dem också. Men sen kommer frågan från mig. Varför finns det inget westernmoment med i showen? 

Min vackra vita ren

kategori: Macintosh B
Fotade lille Tos idag som sagt. Amanda skulle plåta lite ridbilder på oss tillsammans men hon frös så det sket sig. Tose var inte på så bra humör. Haha. Inte så konstigt för han hatar dom där jävla hornen :'). Tur att han är söt iaf.. Blev lite motion för oss ändå. Travade en stund på en grusväg några minuter, annars är allt halt hårt och buckligt numera. Vinter är väl allt underbar :D? 
 
 

Lördag

kategori: Allmänt
God förmiddag allesammans :D. Morgonen har ägnats åt städning vilket känns awesome. Älskar nystädat. Ska fixa mig iordning för att åka till stallet där det ska fotas med Amanda. Skulle egentligen iväg till Lisa idag men blev inte så.. Men det gör inte för jag älskar lugna dagar när man kan göra sånt som man inte hinner göra så mycket annars :). Musik dunkar i högtalarna. Nu måste jag skynda. Hörs ♥
 

The best

kategori: Tvserier
NO WORDS, BEST EVER ♥ [källa]

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.