swirya

Puck.

kategori: Djur
Måste ju visa några bilder på Puck också. Hihi. För övrigt så kan jag inte se Teen Wolf pga sämst nätverk. AVGÅÅÅ.

Strike a pose.

kategori: Allmänt
Annars idag då förutom testat min kamera? Vart en stund i stallet och hälsat på skrutten som hellre ville käka gräs. #standard. Sedan blev det även idag ett gympass. Löpning + styrka som vanligt. Börjar komma igång nu :). Rensat bilder vilket förstörde min kväll eftersom det är så tråkigt. Haha. 
 
Min, eh, normala häst idag? 
 

Toseyto.

kategori: Macintosh B
Alla fina somriga bilder tagna utav Sabina ← :D
 

Mange

kategori: Djur
Vart ute och provat kameran lite idag. Gillar den verkligen. Otroligt snabb är den! Me like. 

Happy.

kategori: Allmänt
Heelluuu! Vaknade upp i tältet vid tio (konstigt nog) idag. Sedan for det hemåt innan jag åkte in till stan mot och lämnade in mitt Sigma 70-300 som börjat krångla. Sedan bestämde jag mig för att köpa den efterlängtade Sony'n A65 som jag kollat på en del. Bestämde mig för att hålla kvar vid sony ett tag till. Den verkar iaf sjukt bra, ska testa den lite mera imorgon. Nu har jag film också vilket är awesome :D. Köpte också ett minnerskort och en kameraväska. Bra att ha :). Sedan hade jag lite "catch up" men två av mina vänner från skolan. Åt lunch och chillade lite. Mysigt! Sedan åkte jag hem, körde en timma på gymmet och sedan tränade jag Tose lite från marken. Lite miljöträning och hoppning. Han var superduktig men blev lite tveksam när jag höjde upp oxern lite så han smet åt sidan varje gång. Haha. Han ville inte ens hoppa när jag lagt ett litet kryss. Suck. Så vi struntade i det xD. Sist men inte minst så tog jag ner tältet mitt i natten. Mörkrädd tjej övervann sin rädsla. Ohyes! Kan ni förstå hur trött jag är efter denna dag. Haha? 
 
 
 

We live while we're young.

kategori: Foton
Solnedgången, irriterande insekter, engångsgrill, socker, hästar, vänner, skratt, minnen, akrobatik, att somna till duggregn. Så himla mysigt har det vart. Tack Lunne och Elin för för en supermysig kväll :). Hör kommer största bildbomben jag någonsin gjort på Swirya. Haha :). 
 




Dem flesta bilderna är tagna utav Elin och Lunne :). 
 
 
 
 
 
 
 

It's summer.

kategori: Allmänt
Hej! Vart ute och arbetat i trädgården större delen av dagen. Skottat jord. Det var det. Ska ut och tälta med Lunne och Elin en stund ikväll. Äta onyttigt, mysa, fota, umgås med hästarna och bara vara :). Några bilder från förra året. Kommer nog finnas på instagram "Toseyto" under kvällen. Kameran är laddad. Imorgon blir det tillökning i kameraförrådet då jag köper min "nya". Kan inte vänta. Iiiih vad roligt det ska bli! All kärlek till er.

 
 
 
 
 

My beautiful heart.

kategori: Macintosh B
Mitt fina hjärta ♥ En supermysig bild som Sabina tog förra veckan :). 

Show them your true colors.

kategori: Porträtt
 
 

I was thinking all days without you.

kategori: Macintosh B
Åh mitt vackra hjärta! Funderar på hur mina dagar hade sätt ut om Tose inte funnits där? Vad som hade hänt om han aldrig kommit  in i mitt liv? Vad som hade hänt att han aldrig blev skadad? Ibland känns det som allt händer utav en anledning, onda som goda. Ibland faller mindre bra saker isär så andra kan falla tillsammans.. Idag var det en himla mysig stund tillsammans med honom (som många andra) att man måste stanna och upp känna att man är väldigt lyckligt lottad som en får tillbringa tid tillsammans med en av dessa fantastiska varelser som hästar faktiskt är. Inte heller vem som helst, utan han. Han som lärt mig så himla mycket, fått mig att skratta, fått mig att gråta, fått mig att svettas, fått mig att ge upp, fått mig att komma tillbaka och kanske det allra viktigaste, fått mig att vara lycklig. Jag vill att han ska veta att jag uppskattar han så himla mycket även fast jag inte alltid är på topp eller hur dåligt det än ibland går för oss när vi tränar. En sak är säker. Jag tränar inte honom, vi tränar varandra. Jag hoppas verkligen att jag får ägna mer tid åt min arabkorsning som tidigare inte kunde gå i hage tillsammans med andra hästar, knappt kunde hållas i skogen och som gått från hyperexplosion till stallets mest lugna och trygga häst. Jag hade aldrig haft råd att kunna ha en egen häst eftersom det kostar så himla mycket pengar, så jag är oändligt tacksam att jag av alla människor fått den chansen som många inte får just på grund av kostnaderna. Att vi inte tränar för tränare eller tävlar spelar ingen större roll även fast det hade vart en rolig upplevelse, men jag har fortfarande honom. Trots att jag är 18 år och egentligen borde rida något större så håller jag honom kvar just för att kärlek övervinner allt. Ingen i världen kommer någonsin förstå hur mycket han betyder för mig, den lille vita ponnyn. Idag sa hans ägare att det är fint att se att han fick bli en riktig "häst". Att komma bort från all inre (och även yttre) stress och alla spänningar som uppkom i hans kropp. Inte just bara för att han tävlades utan för att han var så ostabil och osäker i sig själv. När jag för mer än två år sedan fick upp ögonen för honom (vilket jag egentligen aldrig hade kunnat tro) på grund av hans ibland extremt konstiga personlighet. Han var ofta mitt sista-handsval vid val av hästar. Trots detta har vi gjort en himla stor resa. Det är helt otroligt om man blickar tillbaka faktiskt. När jag väl "tog över honom" gav jag honom en andra chans till livet, en chans som få i fel händer inte hade gett honom. Det finns så himla mycket mer än en presstation ute på banorna. Vet inte vad jag vill få ut utav det här inlägget. Lite glädjetårar och lycka som trycker mot hjärtat. Han är guld!

 

Är detta tacken?

kategori: Allmänt
Är detta tacken man får efter ett välarbetat svettigt gympass? Det första man gör när man går ut genom dörren att att tappa och slunga mobilen rakt ner i stengolvet. Ta upp den och tappa den återigen pga alldeles för svettiga händer. Vänder på den och får skåda denna hemska syn. "nej ,nej, nej, nej, det är inte sant. #allasvärordsomexisterar. Lyckades ta sönder en sak i bilen också innan jag gick in på gymmet, sedan mobilen och sen är mitt ena objektiv sönder som grädde på moset. Åh vad roligt att lägga pengar på reperation... /extremt missnöjd tjej. HUH. 

Kan ju alltid glädjas med att jag har en fin bakgrundsbild och att gympasset gick riktigt bra. Haha. #otursdag. 
 

Vampires eat people.

kategori: Porträtt
Guud vad jag längtat efter att få ta dessa bilder. Haha. Min fjärrutlösare har vart borta sedan i vintras och höll precis på att beställa hem en ny tills den dök upp.. Lyckan :'D. (Älskar när man återfinner saker.) Jag tog likadana bilder för något år sedan så tänkte visa dem tillsammans med dem nya någon dag. Tycker denna bilden blev cool, lite attityd, ljusare ögon, röda läppar och håret som faktiskt la sig riktigt fint :). Usch vad jag älskar vampires. 

Annars har jag städat, vart i stallet och pysslat om Tose samt åkt inlines nästan 7 km + cyklat lika långt med Elin. #score. #kommerintekunnagå.

 .

That eyes.

kategori: Djur
 
 

Rainy day.

kategori: Allmänt
Heeej! Glad tjej idag. Iiiiih. Hittat mitt bankkort så jag kan checka ekonomin på nätet. Lönen är kommen :'D. Positivt överraskad. Yeey! En ny kamera är nu inte långt borta, blir nästan som en dröm som går i uppfyllelse. Dessutom att köpa en alldeles själv. Fick ju min nuvarande kamera i julklapp ett år (vilket jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro.) Funderar mycket på om jag ska byta märke bara. Från Sony till Nikon eller Canon, men tror faktiskt jag håller fast vid sony ett tag till :). Vi får se! Idag har jag rensat/städat upp all packning sen jag sov borta en vecka. Igår gymmade jag svetten ur mig. Grymt jobbigt så värken i musklerna sitter fint idag. Men ska försöka släpa mig dit idag igen. Kom på att jag ittalade mig själv att fota självportätt idag så kanske blir det först, och sedan stallet såklart. Nu ska jag strax laga mat. Ciaaao :). 

 
 

yeah.

kategori: Allmänt
Heejheeej! Vad händer? Igår så blev det en ganska chill dag. Kollade en film och drog sedan till gymmet. Hade sån sjuk huvudverk bara så kunde inte fortsätta. Red ett pass på banan med favoritvit. Gick inte heller så bra då han inte ville släppa i galoppen. Annars har jag bara degat hela morgonen idag. Kollat gamla klipp på mig och Tose. Haha. Nu måste jag laga mat innan jag avgår. Ha en bra dag :D. 

 
 
 

New account - Toseyto

kategori: Macintosh B
Ni som är fans av Tose, mig eller oss tillsammans tycker jag ska följa min nya instagram för massa hästbilder. Toseyto är namnet. :) 

 
 
 

Seven things.

kategori: Personligt
- Jag skakar på händerna när jag blir nervös. 
 
- Tycker grillat kött är riktigt vidrigt men gillar doften som påminner om sommar. 
 
- Jag är närsynt (när man ser dåligt på långt håll) så har egentligen glasögon. 
 
- Jag har 53 stycken bloggar in min bloglovin-lista. Hehe. 
 
- Min hårddisk är full och har vart i flera veckor så måste radera något varje gång jag vill lägga över bilder. fu. 
 
- Nu när jag är ledig har jag vänt på dygnet helt. Ingen bra. 
 
- Jag har inget roligt att blogga om så det var därför jag skrev dethär inlägget. Haha
 
Från RCH 2013. Haha hästens uttryck, "if you don't switch direction I will break your bones bitch."
 
 
 
 

Love.

kategori: Allmänt
Heej! Jag lever men har inte haft något speciellt att skriva när man bara legat hemma och slappat hela dagen tills jag tog mig kragen och åkte till stallet, (eller ja, haffade brosans moppe pga lathet, haha.) Var ute i repgrimman på mysigaste turen i skogen. Mycket lydnadsövning på lång tygel då han ska lyssna till rösten där han gjorde ett väldigt bra jobb. Har ju speciella ljud för när han ska sakta av och byta gångart osv. Sedan la vi oss på sidan i sanden och vilade lite. Duktig kille!

Igår var grymmaste Sabina här och plåtade lite. (Iiiiih) Hon är ju så himla duktig. Först var jag en sväng hos henne och islänningarna och sedan blev det hem till "mig". Flame fick vara med för första gången och både skötte sig riktigt bra. Tose var väldigt pigg och fräsch och Flame var väldigt lugn att rida så mycket stolt matte :). Ska bli jättekul att se bilderna då det kändes riktigt bra framför kameran "live" vilket händer väldigt sällan xD. 

Första gången Sabina (som ni hittar på isbitarna.se ← klick) fotade oss när det gick katastrof, trots det blev det helt magiska bilder. Galet. 
 
 
 




Like a teenage dream.

kategori: Macintosh B
Hallå vänner! Hoppas ni mår bra. Mina dagar har bestått större del utav hästar vilket är himla fint eftersom jag bor på en gård. För någon dag sedan så fotade Olivia mig och min vita springare. Hon har ju noll kunskap om kameror så van är hon verkligen inte. Men tycker hon lyckades väldigt bra trots lite oskärpa och lite för hög ISO mot solljuset. Det var extremt mycket insekter så Tose skakade på sig hela tiden men han var verkligen en klippa att fotografera med :). Anledning till att jag uppdaterar är för att jag är hemma och då har internet. Nu blir det tv-serier som jag längtat efter hela veckan efter. Haha. Ikväll blir det kvällspromenad eller liknande med Toselino ♥. Klänningen blev lite förkort (och thight), jag vet. #awkward. 

 
 
Någon favorit :)? 

Horselife.

kategori: Hästar
 
 

Smile because you're worth it.

kategori: Hästar
 

Me, myself and I.

kategori: Porträtt
Lyckan som uppstod när man hittade sin fjärrutlösare under sängen så man kunde ta egobilder som dessa igår ♥. #score när all fokus hamnar i håret.
 
 

Just because you live doesn't mean your alive.

kategori: Allmänt
What's up? Hoppas ni har det bra vad ni nu än gör :). Med mig har det inte vart så bra faktiskt. Haft en rejäl svacka att jag hamnat på botten om man ska försöka sätta ord på det. Vi möter dem alldels, alldeles för ofta ibland. Men man tar sig upp och det förblir alltid en liten vinst. Trots psykisk smärta har jag inte hållt mig borta från det fysiska. Lyckats sätta en spade i tån och blivit sparkad på mitt lår där jag tidigare hade min sparkskada från en häst i vintras som tog extremt lång tid att läka. Så nu känner jag dubbel smärta upp om jag suttit still förlänge och stelnat. Skickligheten själv. Men, jag är iaf tillbaka på jorden igen och det är en fördel. Jag har bott på en gård sedan måndags tillsammans med min syster som har "ansvaret" att sköta om deras hästar och allt som hör till när dem är iväg på semster så jag fick vara inneboende för sällskapets skull. Stället ligger bara några meter nedanför stallet där Tose går i hage så det är jätteskönt. 
 
På tal om Tose så har vi haft några helvetetspass som jag kallar det. Men efter tredje passet runt och runt inom banans fyra sidor så släppte äntligen spärren. Jag blir inte nöjd förens han är "där". Hittar takt, bär upp sig, går på lång tygel i alla gångarter, är avslappnad och har bra bjudning. Han har ju himla jobbigt för att hålla igång galoppen också det är extra jobbigt dagar när han är lite trött eller rent utav lat. Haha. Ridet en av grannens hästar nu och skillnaden är ju skrattretande. Hon har haft sommarvila och galopperar trots det lika samlat som jag kan gå. Haha. Varför kan inte Tose ha så lätt för det ;)? Kul och utamana sig lite genom att rida något yngre, och större dessutom. En aning studsig och extremt tittig individ. Men jag överlevde en uteritt tillsammans med mina saknade gammla stallkompisar ♥. 
 
Jag och Mozart som också bor på gården, samt Troll (Trollet) som jag lärt känna lite. 
 

Feels good to be home when you're always there.

kategori: Allmänt
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feathers.

kategori: Allmänt
God morgon världen! Inte stigit ur sängen förens halv ett idag, ingen bra dag. Inte ens musik kan ge mig lite energi en dag som denna. Ska ta och tvinga min kropp att städa rummet och sedan ladda kamerabatteriet och leva min dröm över en natt, att vakna upp på en gård. Styrka till er ♥

Fina hästen förra året. Kanske blir en liknande fotografering ikväll med min nya drömfångare? 
 
 
 
 
 

I'm home honey.

kategori: Allmänt
Då var vi tillbaka på gammla marker igen. Har haft det så himla bra i Ronneby verkligen. Kört all in och gjort åt pengar på både kläder och mat, ätit supergod mat, festat, gått på marknad, strosat omkring, pratat med roliga människor, skrattat, sovit, chillat, och solat. Väl hemma tänkte jag nu städa ordning på rummet men fastnade istället vid min kära dator med fet värk i magen. Haha. #jagäteralldelsförmycketmat. Looove.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronneby.

kategori: Allmänt
Hej allesammans! Ligger just nu i en av solstolarna i Lunnes stuga och njuter av solens strålar. Det är himla fint i Ronneby och folk pratar så roligt här. Väldigt skönt att komma bort från allting samtidigt som jag saknar katterna och skrutten som hade vart svullen i höger fram :(. Annars har vi vart på Tosia som marknaden heter. Festat, ätit god mat  och haft det bra som ska gå repeat ikväll igen. Hoppas ni har det bra! Vi hörs. 

Awesome.

kategori: Allmänt
Hello summer. Igår så blev det shopping all day tillsammans med två vänner till mig vilket var supermysigt. Mycket glad tjej med nytt i garderoben :D. Iiiih. Sedan stannade jag över natten hos min fina vän Mika. Idag har jag vart på High Chaparral med mina vänner från skolan. Mysigt det också. 18 bast och gick runt och gav dem fyrbenta gräs. Haha. Fint väder när solen var på vår sida :). Yeey! Jo juste, måste skriva att jag badade med Tose igen i onsdagskväll. Han vågade simma :'D. Det var så roligt att jag höll på att dö ett tag, han trodde nämligen att han skulle dö så han drog överläppen så högt upp som det gick för att inte få vatten i näsborrarna och andades på ett himla annorlunda sätt. Haha. Han blev himla förvånad att han klarade de x'D. Så stolt över pärlan! Nu ska jag strax sticka till stallet, sedan städa och packa inför en övermysig helg i  Ronneby :). Ska bli väldigt roligt. Hörs!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hellu lazy.

kategori: Allmänt
Hej lediga dag! Sovet ut, suttit alldeles förlänge bakom den fyrkantiga datorn, rensat bilder, vart en tripp och kliat på min ponny tillsammans med lizziedog, lagat mat, kollat ett grymt avsnitt utav True Blood. Nu ska jag röja upp lite på rummet innan det blir motion för Toselino. Peeeace. 
 



Creepy.

kategori: Macintosh B
 

My favorites.

kategori: Djur
 

Summer 2013.

kategori: Foton
 

Portrait.

kategori: Macintosh B
Fotat med syrrans Nikon idag. Just looove it. Skrutten var dock inte så fotogenisk av sig. Huehue. 

Worth living.

kategori: Macintosh B
Några bilder som Olivia tog igår. Det gick varken bra för mig eller henne. "Det här går inte Wilma, men vad jobbigt, var är solen, dom blir ju inte skarpa, åååh." Haha. Det är inte alltid så lätt om man inte är van vid att hålla i elektroniken ;). Idag var jag faktiskt uppe tidigt och styrde bilen mot gymmet. Så hurtig var jag. Ska dra mig mot stallet för att pyssla om min långhåriga vita pärla. Ska försöka tvinga min bleka hud ut i solen också. Blö. 

 
 
 

It's like a teenage dream.

kategori: Macintosh B
Ikväll så hängde min syster Olivia med och fotade lite portätt på mig och Tose. Det gick typ sämre än sämst då Tose inte alls ville medverka så vill bara åka tillbaka och krama om honom. Huhu :(. Annars har det vart en riktig slappdag som det inte ska bli fler av. Hatar att sova bort havla dagen och sedan sitta hemma och i princip inte göra något alls (även fast det behövs ibland.) Det var ju sjukaste varmen idag så höll mig inomhus ett bra tag efter att jag kört och hämtat min andra syster. Alla svärord som existerar vad varmt det var i bilen. Sinnes. Tvingade ut mig i solen lite för att jobba på brännan lite men det är ju så himla långtråkigt så gick in igen. Haha. Imorgon tar vi nya tag och fångar heela dagen :D. 
 
Fina Tosey ♥

Cutie.

kategori: Djur
 

Summer.

kategori: Allmänt
Heej! Hoppas ni mår braaa! Jag njuter av lovets ledighet. Lovely! Igår så vilade jag upp mig lite innan jag åkte till stallet och tog igen alla fyradagars-vilor för Tose ;). Red säkert över två timmar, barbacka och repgrimma, sommrigt ska det va. "Mission badplats" completed ;). Yeey! Jag lyckades hitta ett badställe som vi kan besöka med hästarna nu i sommar. Det var hur fint som helst! Tose var lite pain in the ass och ville till en början inte gå. Men jag gav mig inte utan pushade på honom ordentligt och red i kanten på en lååång (tråkig) cykelväg tills jag på hemvägen insåg att man kunde rida genom skogen typ hela vägen till sjön. Great xD. Tose aka sjöodjuret gillade att bada. Skulle dricka och plaska, rulla i sand ans so on. Nöjd ponn! Sedan på kvällen åkte vi lite impulsivt med till en fest som vi ganska snabbt åkte hem från. Haha. 
 
Idag har jag sån sjuk träningsverk i axlar från gårdagens uteritt. Shit. Hade typ behövt massage. Ska göra mig ordning för att åka och hämta upp min syster i Nässjö om en stund. Så snäll är jag :). Se till att ha en bra dag :D. 
 

Don't wake me up.

kategori: Djur
 

Knasfest.

kategori: Allmänt
Vi bestämde för att köra all in men sen blev folk lite opeppade så slutade med värsta fjortisfesten :'). Aja, ibland måste man få leva ungt :). 
 
 
 
 
 
 

RHC.

kategori: Hästar
Fick en kommentar om jag kunde visa lite bilder på fanryttarna (dem som bär flaggorna) under Ranch Horse Classic och visst kan jag det :). Blev inte alls några bra bilder då jag och kameran mer eller mindre hade krig. Men ändrade fokuspunkterna så kom fram till att problemet satt i det. Fick veta av en fotograf som satt bredvid mig (hon hade fetaste kameran med stativ och allt så min var inte så "stor" längre, haha ;)) att man snabbare kan fota seriebilder om man har större minne? Hade jag ingen aning om. Min kamera kan ju inte fota seriebilder (när man håller in avtryckaren så kameran tar bild efter bild utan paus.) En anledning att jag vill byta upp min kamera. Hade underlättat såå när man fotar hästar. 
 
Tillbaka till Ranch Horse Classic. Såg så himla härligt att rida med fanerna. Himla fint! Blev lite avundsjuk. Måste ha en sån flagga. Tänk och rida med den "hemma". Undra vad engelskfolket tror jag har i huvudet då ;)? 
 
 

Life.

kategori: Allmänt
Hej SEMESTERLEDIGT :D. Haha insåg inte det förens jag kollade på schemat igår. Lovelife. Idag så har jag städat hela jävla dagen. Trääligt är bara förnamnet. Men det blir nog värt eftersom det väntas fest ikväll. Mysigt :). Utöver städeriet har jag kört till affären och handlat inför ikväll, samt åkt förbi med morötter till Tose. Tro fan jag fick mig en stöt genom stakeket också. FU. Tose har fått ofrivilligt sommarlov han också. Vilat i fyra dagar nu XD.

 

Finally.

kategori: Allmänt
Äntligen är det över, allt som har med körkort att göra. Aldrig mer göra ett test, aldrig köra en lektion, aldrig öppna boken så länge jag inte behöver. Gud vad sköönt. GODKÄND! En stor sten släpptes från mitt hjärta. Haha. Ska strax iväg mot jobbet, men först göra ordning något att käka :). Får bli en bild på Flame som ska på semester ett tag nu framöver. Kommer kännas konstigt att inte ha henne kvar i stallet. Fina pansarvagnen.  
 
 

Today we believe.

kategori: Allmänt
Hejsan! Gårdagen bestod av körlektion och jobb och just nu ska jag stax göra mig ordning för att åka iväg för uppkörning. Hoppas ni håller tummarna för mig klockan ett idag :D. Saknar min fyrbenta springare. Ska bli himla skönt med helg. Bara en jobbdag kvar :). Ha det fint! 
 
Old stuff from instagram/swiryax
 

Hey you.

kategori: Allmänt
Hejsan! Det blir alltid att man fastnar vid datorn istället för att ta en powernap :(. Idag har jag hittils haft en körlektion, lagat middag och håller på att ladda upp inför en jobbkväll på industrin. Är så himla sockersugen. Blö. Noll ork just nu, vill bara sova. Hehe men så ska det givetvis inte bli. Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren så hoppas vi att denna kvällen går lite extra fort :D. Haha sorry att det i princip bara visas bilder på hästar här på Swirya. Är typ det enda jag fotat för tillfället. Hehe. Nä men nu ska jag ta tag i livet. Ha det awesomeeee :D. 
 
 

When I was a kid

kategori: Personligt
Det var många som gillade mitt inlägg "five things". Saker ni inte visste om mig. Istället kör vi på ett annat tema denhär gången, "When I was a kid". Random saker jag gjorde när jag var liten. Häng gärna på och skriv ett liknande inlägg och länka till mig så jag kan kika :D.
 
- Jag trodde potatisbollar var gjort utav svan för att min pappa lurade i mig det en gång vi åkte båt (där vi såg en svan) och sedan dess trodde jag på det jättelänge.  
 
- Jag var helt efterbliven med att leka att jag var en häst. Hade alltid satt en toffs i luggen så den stod rakt upp för att det skulle likna en fjäder som vissa cirkushästar har. 
 
- Galopperade runt på min gräsmatta och satte foten rakt i en tältpinne. Kan ni tänka er floden av blod eller? 
 
- Jag hade en spökmaskin utav kartong under sängen som min pappa alltid skulle trycka på så spökerna sögs in och försvann. 
 
- Jag kunde aldrig sova med stängd dörr. "Lämna lite öppet". 
 
- När jag gick i trean så fick jag en redig broskbit från någon köttfilé i matsalen att jag fick spotta ut den omedelbart. Efter det ville jag aldrig mer äta köttbitar för att jag spydde av "gelenkänslan" som uppstod. 
 
- När jag var liten var jag jätte hård med att alla skulle vara med och leka, var det någon utanför gick jag och hämtade den direkt. Snällt ju ;). 
 
- Jag skrattade hela tiden har jag fått höra. (Var försvann det?)
 
- Jag höll fast händerna på bilen där bak när mamma körde iväg så jag släpades efter en bra bit innan hon märkte att jag faktiskt hängde efter bilen. Skrapade upp knäna som jag vet inte vad. Kommer ihåg när jag fick dem tvättade. Normal tjej, yepp. 
 
- En gång när "min" häst rymde på ridskolan så satte jag mig vid boxen och grät istället för att säga till lärarna att han hade rymt för att jag trodde dem skulle bli arga. Weird. 
 
- Jag la ner min själ på mina hästkojor. Gjorde hoppbanor och vattengravar som jag sprang runt och hoppade över ute i skogen. Gjorde boxar osv så lekte vi att vi hade flera hästar som skulle tränas. Haha. Vi var jättemånga kompisar i vårt stall faktiskt utanför huset. 
 
Jag & vår dårvarande hund Maja, samt jag och älskade katten Osten som jag inte visste hur man skulle bära. Haha. 
 

Power.

kategori: Hästar
 

sweaty.

kategori: Macintosh B
Heej! Igår var jag i stallet en längre stund. Tose fick sig ett pass med den blåa nya outfiten. Red på stånget faktiskt som han går väldigt bra på. Var ganska hård mot honom då jag knappt fått någon respons tillbaka över huvudtaget. Så mycket övergångar med direkta reaktioner. Han jobbade på jättebra! Idag så har jag övningskört och sedan tränade vi lite från marken på banan. Longerade (som han ogillar så mycket) över bommar, långt och kort avstånd var jobbigt. Seg men pushade på och tränade övergångar även här. Efter mycket slit så fick han bli lös och då skickade jag honom över några hinder som låg på 70 cm som han förvånansvärt hoppade väldigt lätt över.. Vilken outfit tycker ni är finast :)? Han är grymt smutsig, jag vet :(. 

Lila eller blått?
 
 
 

Klagar inte.

kategori: Foton
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.