swirya

Ride on.

kategori: Allmänt
Heej! Red faktiskt idag, yeey! Fast det gick skitkasst, men iaf! Hade tänkt att sitta upp på lino (tose) efter x antal veckor men han var så himla tjurig idag så det fick bli Flame istället. Haha, vet inte vad det var med honom. Han speglade nog mig själv då jag vart sjukt arg det senaste. Pansarvagnen var iaf typ lika stel som en lyckstolpe om vi ska hitta något att jämföra med, likaså jag. Sämst ridning, hård ridbana, för korta tyglar (toses) och nytt bett (Toses tredelade med kopparrullar) som hon verkligen inte hittade något lugn med. Kimblewicket is the shit alltså! Nästa gång ska vi ut på fälten och sträcka ut benen lite. Längtar lite bara för det gick så kasst idag, lol. Aja! Sov fint folket.
 

Finaste ♥
 
 

My favorite cup.

kategori: Allmänt
Yo, lever, fast hemma idag också. Hoppas ni mår braaa för det gör inte jag. Lol. Idag är en sån perfekt riddag när snön lagt sig som ett fint duntäcke över marken. Synd att man sitter hemma, utan bil och mår halvt bra. Men vafan, kunde ju värt värre, onödigt att klaga. Ska försöka plugga lite istället för något "The Originals" fick jag inte se pga lagg. Morr. Måste visa min superfina kopp också (som jag faktiskt fått av min chef i julklapp.) Ääälskar den, så himla fin. Haha! ISO-varning på dagens frukost också, haha. Ha de bra! 
 
 

Bitch please.

kategori: Porträtt
 

deepshit.

kategori: Allmänt
Hej! Mår asdåligt för tillfället. Yrsel och huvudvärk som fa-an . Sen börjar halsbrännan komma smygandes också, great! Jag som trodde jag hade bättre immunförsvar :'(. Åt kinmat på lunchen och efter det mådde jag askasst. Så svimfärdig hela bussresan. #life. Jag som ville träna och rida idag. Blöö! Ska dra täcket över huvudet/kolla teen wolf och förbereda mig inför döden så får vi se om jag lever imorgon ;). 
 
Skönaste swagfraai och jag idag ♥
 
 

Lost and found.

kategori: Porträtt
Försov mig idag trots sovmorgon, standard. Sitter och väntar på att bilen ska komma hem pga lat som inte orkar cykla, haha. Så snaart ska jag iväg till stallet och sedan gymmet. Peppilepp om man bortser från kylan. Blö! Tog lite självportätt tidigare idag i brist på annat. Men nu ska jag ta något att käka. Kärlek till mössan från Carlings, och kärlek till mitt nyfärgade hår, haha. Ciaao! ♥
 
 

Att må bra.

kategori: Tips
Tänkte skriva lite längre idag, om något som jag sällan skriver om. Känslor och hur vi som människor mår. Vilket både kan vara psykiskt som fysiskt. Hur man mår i själen, huvudet, hjärtat eller kroppen. Tips på hur man kan "försöka" att hitta tillbaka till sitt stadiga "jag" från svackor och depressioner till exempel. Att kunna finna vägen tillbaka för att må b-r-a, för den finns en väg, oavsätt hur lång, jobbig och smärtsam den än är. Så här kommer lite tips från wilmas psykologi AB. 
 
- Gör saker som gör dig glad! Tycker det säger sig själv. Om du gör saker som du blir glad utav garanterar jag att du känner dig gladare och på så sätt får mer positiv energi. 
 
What to do? Umgås med människor som ligger dig varmt om hjärtat. Träna, lagat mat, shoppa, fika, chilla, fotografera? Att umgås med mina vänner får mig oftast alltid på bättre humör, det piggar alltid upp. 

- Håll dig sysselsatt, onödigt sittande (vilket såklart är okej), men att bara "vara" leder oftast till övertränkade och mycket filosoferande (i alla fall hos mig.) Och mår man då dåligt kan det bli mycket negativ övebelastning utav tänkande vilket kan resultera overbelastning i hjärnkontoret. 
 
What to do? Planera upp dina dagar. Gör en "to do list"/checklista för att lättare få dina uppgifter gjorda. Rutin,  en grej som jag ser väldigt positivt och som jag själv lever efter (som många andra.) Att man gör samma saker (eller liknande) varje dag om och om igen. Går i skolan, åker till stallet, tränar, äter, jobbar, sover och sitter vid datorn (lol). Med andra ord ett vardagligt kretslopp. Och har man ett bra sysselsatt kretslopp försvinner mycket av det onödiga "sittandet" som skapar övertänk. 
 
- Träna! Träning har flertal fördelar: Motverkar stress, ger ökad energi, ökar kroppens energiförbrukning, motverkar depression, är smärtlindrande, är bra för hjärta, hjärna och blod. 

What to do? Börja gå promenader? Gymma? Börja idrotta? Yoga? Hoppa av bussen en hållplats tidigare? Ta cykeln istället för bil. Att röra på sig helt enkelt. Det är SÅ värt det. Dessutom kanske det ökar självförtroendet på vägen och hur bra är inte det? Och gillar du inte att träna? Hitta något som du tycker är kul! 
 
- Ät bra, må bra! Simpelt. Se till att du får i dig tillräckligt med vitaminer, proteiner, mineraler, kolhydrater och fetter. Se över din kost. Hur bra äter jag? Vad äter jag? Hur mycket äter jag? Är det något jag bör förändra? Jag tror kosten har stor påverkan hur man mår, speciellt vad man äter och hur ofta vi stoppar i oss mat. 

What to do? Kolla över din matvana, använd mediers bästa vän, google (♥) och googla vad en hälosam kost innehåller och jämför sedan det med din egna kost. Ser du någon skillnad, finns det något du vill förändra? Kanske behöver du göra ett kostschema? 
 
- Mår du dåligt? Sök hjälp, och vågar du inte söka hjälp, prata med en närastående vän trots att det kan vara otroligt jobbigt. Att ha någon att prata av sig till är jättebra. Pratar du till rätt person är det ofta avslappnande och skönt. Att bära runt på känslor i överflöd är sjukt jobbigt, så låt dem komma. 

What to do? Mår du dåligt? Våga prata med någon. 

- Unna dig själv, det är OKEJ! En chokladkaka eller ett klädesplagg, what so ever. Kanske kan du sätta upp mål om vad du ska göra och sedan belöna dig själv när du är klar. Awesome deal!?
 
- Se framåt! Peppa dig själv. Kanske kan du planera in en resa? Filmkväll med vänner, utgång på krogen, fotografering, spakväll? Ös med positiv energi på alla möjliga sätt, prata gamla minnen. Våga tro att det blir bättre, för det blir det. Det kommer blir BRA. Och blir det inte bra, sök hjälp. Våga ta steget! Tro på dig själv för oftast är du starkare än du tror.
 
Sist men inte minst. TA INGEN SKIT! Låt inte folk trycka ner dig.Ge dom en high five i ansiktet med en stol och gå där ifrån. Kanske inte riktigt, men ta inte åt dig av allt vad folk säger för mänskligheten är pain in the ass. Döm inte folk för mycket, tro inte på rykten och våga vara dig själv. Jätteviktigt!
 
Anledningen till att jag skriver om det här är för att det jag tycker det är ett viktigt ämne att prata om. Många som mår dåligt förtränger det just för att man inte vill att andra människor ska se dem som svagheter. Men för att kunna vara stark måste man också lära sig att jobba på sina svagheter. Det är alldeles för många liv som pinnar runt på jorden och mår dåligt vilket är otroligt sorgligt och tråkigt. När man själv känner att man mår dåligt finns det andra människor som kanske mår ännu sämre. Alla förtjänar hjälp och alla förtjänar en andra chans! 
 
Sen tänk på att detta är mina egna tankar och idéer. Finns inget rätt eller fel. Bara egna erfarenheter. Er skolgång har väl lärt er att vara källkritiska? Det är ju trots allt fortfarande en blogg ;). Guldstjärna till er som orkade läsa! 
 
 

Någonting hotar kväva mig.

kategori: Musik

 

knas.

kategori: Allmänt
Lördagens utgång blev verkligen speciell (helt sne) och slutade helknas så får nog bli en remake nästa gång :}. Idag har jag jobbat själv heeela dagen, ensam dessutom (för Andrea är i New York, fuusk). Men jag överlevde, tjoho. Sedan vart hos nallebjörnen och gosat, social skrutt idag som skulle pussas och mysa. Synd att jag fortfarande inte satt igång honom. Blöö. Gossi ponnponn! Väl hemma var jag helt död och mossan frågar om jag ska med till gymmet vilket blev ett svar liknande "hell no." Och sen ba äh vafan klart jag ska gymma så gav jag järnet, weho! Känns som denna helgen gått sjukt fort utan någon som helst "vila", så vetifan hur jag ska orka kommande veckan. Phuuu!
 
 
 

cozy.

kategori: Allmänt
Heei! Idag har det vart en riktig "tahandomdigsjälvdag". Färgat håret, rakat benen, målat naglarna och smörjt med bodylotion. Hehe. Nu väntas utgång vilket ska bli s-v-i-n-k-u-l. Åååh vad jag längtat! Hoppas ni får en awesome kväll människor! Skåååål på er, och mig själv, höhö!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PERFEKTION.

kategori: Ian Somerhalder
 

The vampire diaries

kategori: Tvserier
Alltså, vampire diaries. JAG ÄLSKAR ER! Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar deras cast. CLAROLINE ♥ (ätnliigeeeeen). Och DAMON, världens bästa. Finner inga ord. Kan vara det bästa avsnittet i hela säsongen. Och så kom flera avlidna karaktärer tillbaka också. (miss dalaric som fan) alltså iiiiih. Var tvungen att fangirla om min kärlek till denna underbart älskade tv-serie. Ska aldrig tvivla på vd :'). 
 
 
 

Thursday.

kategori: Allmänt
Heej! Allt bra? Haha ingen kommer svara på det ändå! Chill dag, eller chill och chill, gjort den chill pga kan inte plugga självständigt i skolan. Haha, dum elev. Sen försov jag mig också och skyllde på att tåget va inställt (åker buss ;)). Annars har jag haft pianolektion idag, sedan haft ett h-e-m-s-k-t pass på gymmet efter tre vilodagar. Allt blev överbelastat, så sjukt jobbigt var det. Sedan vart hos skrutten en snabbis innan mamma skulle ha bilen. Annars bara myst med puckolino och plingat lite på pianot som jag flyttat in på rummet, soo cozy. Dröm sött! 


 Gammla mobilbilder på finaste puck ♥
 
 
 

Wednesday.

kategori: Allmänt
Yo. Fick bedövning idag hos tandis pga gjorde svinont att laga så har gått runt med förfruset face hela dagen. Sjukt obehagligt. Halva näsan har vart helt borta, likså munnen. Kunde fått de till mitt ena ögonbryn istället för gick in i en trälucka på morgonen :(. Men tandis x 3 (nödvändigt med 3 pers?) var snälla trots att jag snart börjar få fobi för dem. Spänner mig, blir sjukt nervös och massa, sån mes x]. Men tanden är hel och fin, YEY! Sedan har vart ute på fullblodet. Alltså ä-l-s-k-a-r denna individ, typ lika mycket som jag älskar choklad tillsammans med vampire diaries (♥). Var ute i skogen och hälsade på x antal jägare, fett creepy var dom. Pigg och lite studsboll som damen brukar vara så kändes bra! Sedan blev det lite promenad med lino på ridbanan. Tränade lite på uppkasten och saay whaaat(??), han kastade upp mig t.r.e gånger. Läste ni? treeee! Jag som trodde hoppet för momentet var ute för oss båda :'). Älskade ponny, han var pigg och snäll, haha. Så himla skönt att komma ut till hästarna och andas ut lite och släppa allt annat som händer i livet. Lite musik på det att jag nästan börja lipa för dom är så bra ♥. Dagens ros går till mina två favoritkrafter på fyra ben. Kärlek till er som ingen någonsin kommer förstå. 

 
 
 
 

Tuesday.

kategori: Allmänt
Tisdagar ligger mig extremt kallt om hjärtat så allmänt deppig dag trots oönskad sovmorgon. Annars har jobbat vilket tagit upp resten av kvällen. Har sjuuuk träningsabstinens. Trodde aldrig jag skulle få sån obsession med träning alltså. Hela kroppen säger spriiiiing för livet typ. Weird as fuck. Imon ska jag iaf laga min tand, blöö. Fast glad pga fick tid på rätt dag, hehe :). Planerar faktiskt att eventuellt rida någon av krafterna imorgon, var aaaalldeles för länge sen. Känner allmänt såhär: ASVASDVA! Precis, inget som kan beskrivas. Nu → Teen Wolf!
 
 
 
 

Throwbackthursday.

kategori: Macintosh B
Men puffinuff vad söta vi var då!!! Blir smått sugen på att fota självportätt imorgon faktiskt, hhmm.

Life.

kategori: Allmänt
Yo people! Precis kommit hem från Sabina. Fy satan vad kallt det var. Ord kan inte beskriva. No kidding. Mina fötter har inte återhämtat sig ännu trots att det var två timmar sen jag var utomhus :'). #lovelife. Ska tvinga mig själv till att ta åket till stallet. sdfbnilqfcql så jävla kallt!!!!! Taggar helgen som in i självaste, kan inte beskriva. Nostalgiförfest väntas ♥. Ikväll ska jag bädda ner mig i sängen och bara GOSA. Peace. 

 

Do not ever forget it.

kategori: citat
 

You better work bitch.

kategori: Allmänt
Heej sjukt lång helg! I fredags blev det kvällsmys på gymmet med Andrea. Utsläpp av hästarna vid åtta på lördagmorgon, upphämtning av syrran i stan, gympass och sedan middag med ett gäng polare på kvällen där jag bröt min tand. #life. Idag har jag haft en jävligt efterlängtad sovmorgon (♥), jobbat, gymmat så pass mycket att musklerna skakat, och sedan vart i stallet. Ligger nu nerbäddad, nyduschad och insmörjd med bodylotion. That feeling! Hoppas min träningsvärk går att förhandla med imorgon. #nevergiveup. Imorgon ska jag till Sabina och fota henne och hennes vackra islänningar! Var alldeles för länge sedan så ska blir jättekul (och att fotografera med tanke på min abstinens jag skrivit om.) Ska försöka sätta igång Tose denna vecka också då han stått alldeles förlänge. Men det är ju så med vinter, right!? Sleep tight!
 
 Smälte lite när jag möttes av denhär blicken idag, lille nallebjörnen ♥, blev lite ledsen i hjärtat som fick lämna honom. Världens finaste!

And then we have me.

kategori: Kost och Hälsa
Andrea fick testa att ta lite bilder på mig också. Hon har dock aldrig fotat med min kamera (eller så mycket med systemkamerar över huvudtaget) så blev såklart väldigt svårt att få till ljus och skärpa, men hon lyckades ju! Jag hade sprungit tre kvart och tränat styrka en stund innan dessa bilder togs så röd som en brandbil men det är så ska de va :). Every beauty needs a beast, right ;)? Hur ofta står man och posar på gymmet liksom? Never, haha. Fan fortsätt träna nu förfan Wilma, du klarar dethär, det kommer, hold on we're going home!!! Nu → Sömn!
 
 
 
 
 
 
 

Strong is the new skinny.

kategori: Porträtt
Efter att vart ute på kort promenix men busigaste Toselino (som var helt crazie i värsta spanska trav med ett väldigt fagert grisläte till det) så drog jag med Andrea till gymmet. Kameran fick komma med så blev lite plåtning när dem flesta hade gått. Det är usel belysning i lokalen så fick höja upp ISO:n ganska rejält = dålig bildkvalité, men kul var det eftersom vi garvade mellan varannan bild. Haha. Hon äger den bruden! 
 
 

cold.

kategori: Allmänt
Dagar som dessa (när man slutar skolan vid halv fyra) bäddar man ner sig under täcket tillsammans med massa kalorier till bra musik tills tiden rinner ut och man försöker överväga att lämna sängen och bege sig till stallet och träna röven av sig på gymmet. Kill me!  
 
 
 

Babe.

kategori: Porträtt
Yoo, what's up? Ida har sovit hos mig inatt och vi skulle tydligen till Stockholm idag med skolan för att gå på något musuem så vi körde all in på både konsum och ica igår för att överleva färden. Men tro ni vi kom med? Nope, försov oss båda två. Yeppyepp. #Life. Istället vart ute och lekt lite med fjärrutlösarn. Mysigt det också, och kalorier i määägnder. Blööö! 

 

Throwback.

kategori: Macintosh B
 

Last winter.

kategori: Macintosh B
 
 
 
 
 
 

I would go back in a heartbeat.

kategori: Foton
Summer 2013. Nikon D3000!
 
 
 

Freestyler.

kategori: Allmänt
Hej! Galet vad jag är dålig på att skriva här! Helgen har vart helt crazie. Haft världens skönaste promillekväll i lördas med överskottenergi x 1000. Galet minst sagt och med x antal blåmärken som payback. Thanks buddy! Annars har ju skolan kommit igång igen, skoltrött efter fem dagar, jättekul! Har tappat all motivation tills att en gå utanför dörren när denhär jävla kylan kom. Har aldrig vart mesig när det gäller kyla men när den kom så plötsligt så blev det ett stort störmoment. Men nu när snön har kommit är det betydligt bättre att jag t.o.m var ute och powerwalkat med Puckolino (katten) ikväll, Hihi. Tose är typ avställd, likaså igångsättningen med Flame pga motivationen och sämst underlag till mark. Jag själv börjar "tyvärr" falla in i en svacka igen som jag gjorde i slutet av tvåstusentretton. Men försöker blicka framåt och peppa med allt roligt som kommer hända dethär året. Tagga beställa biljetter till bråvalla nästa månad. Weei! #pankpankpank. Men tänk vad jag kommer utvecklas i träningen när jag inte dricker massa kalorier varje helg :]? Sen är min mobil är tillbaka, yeey! Haha swirya är inte som "the typical fotoblogg" men det är ju faktiskt mitt place där jag rensar hjärkontoret på ord och bilder så gillar man det inte är det bara för mig att tacka för tiden (på ett positivt sätt). Har massamassa fotoabstines men ingen tid :/. Får blir lite bilder från Instagram (swiryax). Äälskar min nya keps! Peace ♥  

 
 
 
 
 
 
 
 

Throwbackthursday.

kategori: Personligt
#TBT. Om jag saknar mitt hår, jag gör faktiskt det, sorgligt nog, men jag trivs i rött och lila (där fick ni svaret också, hehe, det är dock mer en bladning av mörkrött/lila) jättebra också! Tänk vad en hårfärg kan göra, höhö. #selfie? Welcome home ;). 
 

Colours.

kategori: Redigering
Var ett tag sen jag gjorde något inlägg i denna kategorien, borde nog göra det oftare :]? Hur söt på en skala är inte Znoz :}?
 

I'm not good at titles.

kategori: Allmänt
Fyhelvete vad det regnat idag. Longerat båda hästarna i ösregn mest för att få musklerna i levnad efter att stå ute i storm xD. Vi alla var som slickade katter all over. Yeeah. Sedan var jag en sväng på gymmet, likaså igår efter jobbet. Idag såg dock ut som en zombie, typ smink i hela ansiktet pga regn och röd som en tomat. Life :'). Ska tydligen festa imorgon också, awesome! Eller nä, mitt cashflow har gått i konkurs den här månaden pga, häst, shopping, mat, studentmössa, tågkort osv. MEN, jag ska hämta ut min mobil imorgon (:'D) lagom till att mitt spotifypremium tog slut. #rip. MEN, imorgon är det fredag och vi slutar halvafyra istället för tolv. Där fick skolan verkligen till det för sista-årseleverna. Tack på förhand. Inga vänliga hälsning från halft bitter tjej, hög på livet med sömnproblem. 

Får lite smått fotoabstinens av att se dessa gamla bilder, raindrops in my ♥. Älskar regn, men kanske inte om man ska motionera två stela lerhögar till hästar ;). Kollade btw ett program ikväll på fyran, "djurskyddsinspektörerna". Människor som jobbar för djurs rättigheter, kärlek till er ♥. Men tanken slog mig, hade dom besökt Tose idag hade dom omhändertagit honom dirren. No kidding typ. Han ser typ vanvårdad ut och gåååår i.n.t.e hålla ren om man inte klipper honom xD. Lermonster x 10. That's my horse! The white black one. Snön är välkommen
 
 
 

Do what you want.

kategori: Musik
Smått avgudar denna kvinna!

snapchat my friend.

kategori: Videos

Monday.

kategori: Allmänt
Yoo readers! Har typ inget att göra så hamnade här. Eller egentligen har jag massa att göra men som jag inte orkar. Standard :)). Var ute i skogen med pansarvagnen idag. Fyfan så jävla staaark. Men har bestämt mig för att sätta igång henne ordentligt nu så hon kan börja muskla upp sig lite. Tose har vart lite varm i benen samt svullen i bak så han har fått ta det lite lugnt dem senaste dagarna. Idag var han dock mycket bättre så han fick leka lite på ridbanan :). Annars har jag lagat mat, men är fortfarande ashungrig </3. #alwayshungy. Ååååh jag orkar inte plugga, jag orkar inte dra till gymmet heller. Jag suger :). Jag som skrev att jag skulle fota så mycket på lovet, har ju nästan inte tagit en enda bild :((. Tog 3 timmar att publicera detta inlägg också, aja xD.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Read it.

kategori: Hästar
Allt hästfolk bör läsa det HÄR inlägget. 
 
 

 
 
 

Today.

kategori: Allmänt

När vaknade du imorse?

Svar: 12 :'). 

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Svar: Vilken underbar dröm jag hade när jag blev vän med en späckhuggare som förvandlades till en noshörning :'). 

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

Svar: Nä för min mobil är på lagning :(. 

 

Vilket humör är du på?

Svar: Helt ok, liteopepp! 

 

Vad har du på dig just nu?

Svar: Extremt sexigt nattline med en mus på ^^. 

 

Har du ont någonstans?

Svar: Lite träningsverk i rumpan bara, that's all!

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Svar: Salladsbar från hemköp ♥

 

Hur mycket var din senaste lön på?

Svar: Typ 2500. 

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Svar: Tågkort på 830 kr :(. 

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

Svar: Blir oftast facebook eftersom jag inte har mobil x). 

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

Svar: Rida Flamman, promenera Tose, gymma och plugga! 

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?

Svar: Spotify-listan K Å B E K Å ;]. 

 

Varför ska man läsa din blogg?

Svar: Är verkligen inget tvång så ingen aning varför folk finner intresse i swirya :'D. 

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Svar: Typ samma sak som nu, chillar :'). 

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Svar: Mitt zombieliknande utseende likt en död vampire.  

 

När fotade något senast, och vad?

Svar: Fyrkverkerier på nyår!

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?

Svar: Nope!  

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

Svar: Mange ♥

 

Vad tror du att klockan är?

Svar: 13.30 x)

 

Vad borde du göra idag?

Svar: Plugga judenomdom och terrorister. 

 

Vad ska du ha på dig idag?

Svar: Träningskläder och mina legendariska stalljeans xD. 

 Utmanar alla som läser detta att göra denna lisa ;]. 


 

 
 
 

Yo.

kategori: Allmänt
Heej! Dagarna går alldels för fooort. Jättetråkigt verkligen, och jag är inte ens klar med hälften av skolarbetet. Great! Har i vilket fall beställt min studentmössa idag. Weei! Annars hade vi lite hemmafest igår som slutade med krogen, riktigt trevligt var det! Idag har jag vart ute på promme i mörkret med Toselino. Sedan blev det lite gymnastikhoppning med Flame. Usch vad dåligt det gick, fann ingen rytm eller känsla över huvudtaget. Riktigt tråkigt så får nog bli ett pass imorgon också :). Men nu ska jag tvinga mig att plugga lite och tagga jobb imorgon. Woho. Fan skolan börjar snart. Orkar inteee. Sen är min mobil på lagning också så inget alarm eller något. #lovelife. Justeja, sen har jag bytt hårfärg också. Saay whaaaat!? Vi höres! 
 
#polarbear ♥
 
 
 

2014.

kategori: Allmänt
Hoppas er nyårsafton blev braaa! Min slutade hemma, med kameran i handen konstigt nog. Hade önskat den vart annorlunda men vafan, kunde ju vart värre :). Idag har jag istället vart ute och ridit Toselino (jävlar vilka krafter han har ibland) och sedan jobbat musklerna på gymmet lite. Alldels för slöa var dem idag, musklerna då alltså, och eftersom hela Sverige äter pizza idag så beställde jag min vegetariska jag också tillsammans med filmen "The mortal instruments". Jävlar vad bra den va, en riktig wilmafilm. Se den! Nu ska jag nattplugga. Ciaaao!

 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.