swirya

Hjälp!

kategori: Allmänt
Blöö! Eller hej menar jag! Vart så himla loj i kroppen efter dagens jobb. Regnat helt sjukt så känns verkligen som en slappdag. Kände bara för att köpa choklad och glo film typ. Men fick bli en promenad på 30 minuter Tose först som var helt mongo igår att rida, lol. Men nu har jag köpt choklad. Ska poppa popcorn och kolla Teen Wolf :3. Myys! Borde verkligen träna så jag rör på mig något över huvudtaget under hela dagen tills jag insåg att det är det enda jag gör på jobbet. Går, fram och tillbaka, haha. Sen måste jag skriva en weird grej. Skulle fota lite idag. Tror ni inte det går att få i minnerskoretet då utan det kommer upp på skärmen att jag ska ändra till "skrivläge". Mycket medveten om att det är knappen på sidan av minnerskortet, men problemet är att det varken tar tre olika minnerskort. Kortet funkar felfritt med Sonyn men inte med Nikon. Någon som vet hur man löser det? Pleeease help me!! Satt aslänge och var skitsur över det innan, moooorrrrr. 
 
Bilder som Sabina tagit som jag missat att visa er. Hihi så söta!!
 
 

Happy.

kategori: Allmänt
Iiih!!! Min syster kom hem igår och gissa vem som får låna hennes kamera? JAG :'D. OMG, som jag längtat!!! Kan inte beskriva, saknat att fota sååå himla mycket!!! En Nikon D3000, me like! Wohoo! 

Idag har jag haft mitt första pass på jobbet vilket gick jättebra faktiskt. Svårt när man inte har koll på något men kom in i rutinerna fortare än väntat. Känns grymt :). Är ganska loj i kroppen efter att sprungit runt hela dagen, haha. Såhär såg jag ut idag. ↓ Känns ganska naket utan eyeliner men börjar vänja mig. Ser faktiskt ganska naturligt ut :). Ska strax iväg till Tose så vi får höras senare! 
 
 
 
 
 
 

Fem fobier.

kategori: Personligt
- Nålar. Fy BLÖ säger jag. Hade inga problem med detta tidigare när man tog vaccin, stelkramp eller liknande. Men efter att fått ta blodprov när man är svårstucken = me don't like at all! När dem får sticka flera gånger på flera ställen och kolla efter kärl över hela kroppen. Blöö jag ryser. 
 
- Att ta puls är något som jag tycker är riktigt obehgligt, likaså att leta kärl i armväck. Hatar när folk tar mig i armväcken. Sjukt weird, yes. 
 
- Jag kan inte sitta bredvid någon hud mot hud, alltså arm mot arm. får panik. Varje gång jag ska kolla på film så får jag säga till minst fem gånger att personen bredvid måste flytta på sig, lol. 
 
- Ända sedan jag var liten har jag tyckt att människor som vaknat upp ur narkos är riktigt läskiga (utifrån att kollat videos, haha.) Folk som varken vet vad dem gör eller vad dem säger. Likaså folk som är extremt påverkade tycker jag är ganska obehagliga. 
 
- Bada i sjö. Vet inte hur länge sedan det var jag badade i en sjö? Två, tre år? Fiskar, smuts, gud vet vad vad som döljer sig under den svarta ytan. Badade alltid med foppatofflor på mig, hahaha. Pin. 
 
Vad har ni för sjuka fobier :D? Bring it!!!!
 
Första bilderna som redhead, haha :). 

Fit for work.

kategori: Allmänt
Igår var jag inne i stan och shoppade lite kläder till jobbet så som skjorta, nya dr deminjeans , (so much love) och ett par bekväma skor. Börjar imorgon istället för idag, känns bra! Annars idag då? Lyssnar lite hiphop och ska strax börja städa ordning lite i lyan som ser ut som skräp ;D. Senaste dagarna har bestått utav träning och stall. Hade ett grymt pass med plockepinn på banan för någon dag sedan. Ibland tycker jag inte ridningen behöver se perfekt ut, utan huvudsaken är att det känns bra. Hade ett underbart hoppflow som vi aldrig hittat tidigare. Hoppning var inte längre något jobbigt utan allt flöt på riktigt bra så nu vet jag precis hur vi ska träna :). Nä nu ska jag börja städa, peeacee!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback.

kategori: Macintosh B
 

We always stick together.

kategori: Allmänt
Hej! Sitter i sängen och har precis checkat av lite Teen Wolf och Pretty little liars. Regnet faller och sommarkvällarnas underbara dagsljus har omvandlats till mörker. Har haft en underbar lördag med mat, tjejhäng och utgång med underbara människor. Ett speciellt tack till min älskade syster som bjudit mig på både mat, dricka och tågresa. Snällare får man leta efter! Nu sitter jag här hemma, tom. Blickar tillbaka över vad som hänt under året. Jag trodde inte hösten skulle ta mig så hårt, kanske den inte gör? Men att sommaren snart är över är bara sorgligt. Det har hänt så himla mycket, både bra och dåliga saker. Detta skulle bli bästa sommaren någonsin, jag hade fel. Men har lärt mig så himla mycket detta året. Om mig själv, mina vänner, min familj och idioter. Det har funnits bra stunder och det har funnits dåliga. Men av allt har jag lärt mig att leva stark, att vända det man kallar svaghet vilket är den enda styrka man har till att aldrig ge upp! Nu ska jag duscha och tvätta hårtopparna rena från gårdagens rosa panter på krogen, haha. Tackar för mig, sov gott. Imorgon är en ny dag! 
 
Bästa Mikey, for sure ♥
 
 
 
 
 

Första bilderna på Tose, ok att skratta.

kategori: Macintosh B
Känner ni igen den här fjanten ;)? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The world is ours.

kategori: Allmänt
Heej! Idag är en bra dag trots att det är ganska mycket tråkigt som händer. Började morgonen med ett positivt jobbesked efter ett väldigt nervöst beslut att trycka på den gröna luren, Haha. Min telefonfobi är verkligen sjuk ibland. Men det gick jättebra och ska redan på måndag skriva på papper och sedan börja mitt första arbetspass inom restaurang och café på onsdag. Så himla glad, och pepp! :) Annars hunnit med att gymma lite med syrran och träningsvärken. Börjat uppdatera mitt träningskonto på instagram. Workningvictory heter jag där, känn er fria att följa. Imorgon har mina polare tvingat med mig ut och partaja, tackar väl inte nej ;). Men nu ska jag iväg till Tose. 

Hur underbar är inte denna låten? Blir så himla glad, avslappnad och motiverad utav den. Ni borde verkligen lyssna på den! 
 
 

Summertimes Sadness.

kategori: Allmänt
Hallå mina vänner! - Varför bloggar du inte? Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva om. Med tanke på att jag inte har någon kamera sjunker min motivation till botten. Det tar mig fortfarande lika hårt, min sony, mitt liv :(. Hade sååå mycket idér, tankar och inspo som kameran skulle får ta del av att skapa och utforska. Resor, minnen och händelser. Men inte. Händer inget med min anmälan heller, eller tjaa, kommer inte ens fram till utredningen via telefon. Men det har tydligen påbörjats en utredning så det är väl skönt. Fast har inga förväntingar på den fronten över huvudtaget. Skickat papper till försäkringsbolaget här hemma så hoppas över hela mitt hjärta att jag får någon ersättning av dem istället. Vi snackar kring 15k. Åååh vad detta suger, så himla tråkigt är det! Men bort från denna ledsna story. Vad händer i livet? Just nu är jag tidigare sagt arbetssökande och söker jobb så mycket jag orkar. Är riktigt pepp på att få komma ut i arbetslivet. Jobba, få rutiner och inkomst. Vara vuxen helt enkelt. Shit, galet är det. Att man faktiskt är där, här och nu. Vet fortfarande inte vad jag vill göra i framtiden. Jag är fortfarande inne på att bli bartender så kanske blir att spara till en utbildning till nästa år? Hade vart sjukt kul! Vi får se :). Annars försöker jag njuta av sommaren så mycket som det bara går. Igår var jag ute och festade under jönköpingsfesten. Himla gött ös med live housemusik. Så himla jag, haha! Älskar festivaliknande evenemang. Försöker komma tillbaks i träningsspåren igen där det går riktigt riktigt trögt. Har tyvärr fått mycket motgångar under igångsättning av en anledning så det har vart riktigt tufft för kroppen kan jag lova vilket gjort det riktigt jobbigt att träna, på ett tråkigt sätt. Och en vilodag blir lätt två, osv. Men försöker komma på rätt spår. Brinner ju för träning :). Haha undrar om någon ens orkade läsa den roman till text? Hoppas ni hadr det grymt iaf! Sorgligt att sommaren snart är över. Kan garantera att motivationen för bloggen kommer igång när jag fått kamera igen, vet tyvärr inte hur lång tid de dröjer :(. Men det är ju så, motgångar hälsar mer än gärna på hos mig, tyvärr :)))). Ha det!  
 
 
 
 
 

Summer.

kategori: Allmänt
Heej allesammans! Min vän Emilia från Åland är här några dagar så prioriterar inte bloggen före, därav uppdateringen. Men jag lever. Det är bra med mig. Allt börjar bli bättre. Har skrivit klart både CV och personligt brev så imorgon blir det att lämna CV. Weei :). Idag har Em färgat och toppat mitt hår, blev jättefint! Igår så dressurade hon lino lite, grymma var dem. Annars har vi vart ute och powerwalkat en timme. Planerar att gå ut att äta ikväll, får se vart vi hamnar. Peace :) 
 
 
 
 

Motherfucking kill me.

kategori: Kost och Hälsa
Detta pass → Motherfucking kill me. Kvavt, varmt, trögt, mjölksyra. Jogg/pw och styrka 1 h. #död. 
 
 
 

I'm trying to be awesome today, but I'm exhausted from being so freaking awesome yesterday.

kategori: Allmänt
Denna rubrik ;). Ställde alarm klockan nio men sov till halv tolv ändå :(. I vilket fall har jag vart uppe och ridit T ett pass på banan vilket gck rätt bra. Han gick från kort och hög till lång och låg. Lite vinglig och stretig i början men blev mjuk och behahlig efter lite uppvärmning. Han börjar bli stakare för varje dag :). Nu har jag landat hemma och taggar inför ett träningpass. Är så sjukt omotiverad på¨träningsfronten så det finns inte, tyvärr :(. Hoppas det försvinner. Men mitt träningssug brukar alltid komma framåt kvällen så brukar passa på att träna då, men inte ikväll för ska nämligen jobba på en logdans under kvällen. Typ servera drinkar, städa och sälja korv, haha. Blir nog kul :). Last summer. ↓
 
 
 
 
 

It's so curlyyy.

kategori: Allmänt
Ätit som en häst och badat i poolen med skönt folk. Hihi. Nu väntas sömn. Imorgon, (eller ja idag blir det) ska jag upp i god tid för att hinna med att träna ordentligt. Gårre på er! Kvällens ↓. 

 
 
 

Friday baby.

kategori: Allmänt
Heej! Var så himla trött igår så orkade inte skriva något. Haha. Flyttat hem igen så håller på att få allt i sin ordning. Tränade lite gymnastik hoppning igår med Tose vilket var jobbigt. Han tyckte mest det var ganska meninglöst att gå över plockepinn ;). Idag har vi vart ute i skogen i halsringen. Han har aldrig vart så lugn under den rundan med träns och idag var vi utan. Lugn, mjuk och harmonisk, precis så jag vill ha honom! Eufori!
 
Precis gjort mig ordning och väntar på att håret ska torka så jag kan göra lite lockar. För idag är det tydligen grillfest med syrrans kille och kompisar här hemma. Kan bli trevligt :). Inte ens köpt någon alkohol så blir nyktert ikväll. Hur duktig? Orkade tyvärr inte löpa igår, annars har jag /powerwalkatlöpt fem dar i sträck cirkus en timma varje dag. Hur grymt? Käkat kvarg och ikväll blir det fisk, höhö :). Hoppas min äckliga halsbränna försvinner så jag kan få prestera lite :(. 
 
Bara min häst som blir zebra ;D? 
 
 
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.