swirya

Hello.

kategori: Macintosh B
Hej! Hoppas ni mår bra! Själv har jag ägnat hela kvällen åt att röja hela bloglovin-listan och svarat på kommentarer som jag inte haft ork till tidigare. Kändes att det behövdes med tanke hur lång tid det tog. Annars håller jag på att återhämta mig efter förkylning och sjukdom som har suttit i ett tag. Tränade på gymmet idag efter en veckas vila, kan knappt hålla mig borta från träningen då det blivit som ett beroende, tyvärr. Eller ja, det finns väl för och nackdelar. Har också orkat med att rida idag vilket inte hänt på länge.*Applåder* Första mörkrundan för iår som fick bli längs asfaltens gatulampor. Fantastisk känsla med en väldigt pigg och fräsch Tos. Hållt i min kamera gjorde jag en stund under sjukdagarna som ni kan se här nedan (beeebis ♥) :]. Var alldeles för länge sedan.. Ni får ha det så bra så ska jag få lite sömn. Hehe. 
 

.

kategori: Personligt

En tanke.

kategori: Personligt
Vill tillgäna detta inlägg till min fina vän Lizzie, som igår fick somna in på grund av livmoderninflamation. Kommer sakna ditt varma bemötande när man alltid kommit innanför dörren. Tack för all kärlek du gett oss. Du lämnar en stor saknad, vila i frid ♥. 
 
usch vad jobbigt det är. 

When not even music can heal you, it's damn bad.

kategori: Personligt
Hej vänner! Önskar jag kunde skriva ett kul och peppande inlägg om hur jävla bra allt är. Men det är det inte, inte alls. Har en hel våg med känslor, tjugofyra timmar om dygnet, hela tiden. Saknad, besvikelse, ångest, smärta, sorg. Har ingen lust till något alls. Vill inte gå till skolan, orkar inte gå till skolan, orkar inte plugga, orkar inte ta mig till bussen, orkar inte träna, orkar inte ta mig till stallet osv trots att jag tvingar mig till det varje dag. Allt är så jävla mörkt och tugnt just nu. Tragiskt men sant. Kommer säkert ångra att jag publicerar det här, för det är såå inte jag. Och jag vill inte vara den personen. Var är av och på knappen? Nej, det finns ju ingen. Det är som att simma mot ytan, men alltid är det något som drar en tillbaka, ända ner till botten, varenda jävla gång. Kalla det depression, utbrändhet? Whatever, jag hatar båda uttrycken andå. Måste vart det mest djupa som någonsin skrivits här. Fan, ta hand om er, och jag vet att jag inte är ensam om att må såhär. 
 
 

Why is everybody so serious babybro?

kategori: Porträtt

Everything.

kategori: Macintosh B
 
 
 

Live a little.

kategori: Allmänt
Haft en braa helg. Jaa, äntligen! "Detta ska bli en bra helg", och det blev det fan :). Vart ute på krogen, jobbat, käkat pizza och handlat godis med finaste vännen Andrea. Haha, så jävla fet helg, bokstavligt talat. Sen har jag vart hos hästkrafterna och tränat lite, myselipys! Sleeeep ♥. Btw, kollade ni Johan Falk på 4:an? Seriöst, vad vore serien utan underbara Joel Kinnaman? ÅÅÅH kan inte ens beskriva honom. 
 
 

Saturday.

kategori: Allmänt
Heej! Vart uppe och morgonfodrat hästarna idag så passade på att rida både Tose och Flame på förmiddagen. Sköönt att få något gjort, haha. Gick dock inte något vidare bra med någon av dem, haha. Flame levde återigen upp till sitt smeknamn, pansarvagnen. Hon är väldigt omusklad just nu så det är grymt jobbigt att rida henne för hon blir så jävla stark i handen och bara röjer när hon inte orkar bära upp sig själv. Tose fick hoppa lite småhinder på banan vilket gick sådär. Han höll en bra galopp (faktiskt) men orkade inte ta ett extra galoppsprång innan hindrena som vi la fokus på idag. Ni vet när man har en bild framför sig hur simpelt och lätt det är att hoppa och så blir det helt kaoz och hur osmidigt som helst x'D. Haha. Ponnyskrutten ♥. Men nu ska jag duscha och käka frulle. Ikväll blir det fest och innan det förhoppningsvis lite plugg. 

Finaste Flame! Saknar sommaren mer än någonsin :(. [Foto: Sabina Svenningson←]

.make.it.stop.

kategori: Allmänt
Hello bad day! Vart sjukt trött och blablabla idag. Väl hemma så har jag vart hos toselinobebisen och på gymmet. Körde lugnt på båda ställerna så ganska chill eftermiddag. Har bara denna feta historiauppgiften tills imorgon som jag inte o-r-k-a-r göra. Wish me a great hell. 
 
 

Fade into darkness.

kategori: Allmänt
HEJ! Tänkte bara börja med att skriva hur KUL det är att logga in till massa kommentarer. Yeey :D. Jag har massa inspiration till fotograferingar och hela bloggeriet men finns varken tid, ljus på dygnet eller ork. Idag försov jag mig hela skoldagen. Well done! Borde få pris i den kategorin. Men fick ju åka in till stan ändå eftersom jobbet väntade. Väl hemma så löptränade jag till stallet där jag gosade lite med bebisen. Hade kunnat sitta där i hans hö hela veckan, det lugnet ♥. Utöver detta har jag sprunget milen utomhus, inte illa, fast i tre omgångar dock men ändå :). Tips, ansträng er inte till max utomhus nu när det blir kyligt för fick skitsvårt att andas när jag kom in. Kallt → varmt. Vet inte vad det är för kemisk reaktion i halsen men dödlig höll den på att förbli. Hehe. Kollade precis tillbaka i bloggen och hittade dessa fantastiskt häftiga bilder som → Sabina ← tagit. Nu → SÖMN som det blivit alldeles för lite av denna vecka. Börjar digga alla dessa pilar btw. 
  

 
 

Jag saknar sommarlov.

kategori: Foton
En kväll som denna när jag känner mig helt omotiverad till allt som tolkas levande kopplar jag in min hårddisk och drömmer tillbaka till livets bästa sommarlov någonsin. Åh vad jag saknar det, ta mig tillbaka!

 
 

My beautiful hearts.

kategori: Hästar
Jag finner inga ord hur duktig fotograf Sabina ← är! Blir så himla varm i hjärtat och är så tacksam att hon fått föreviga mina två favoriter.  

Blood, fangs and vampires.

kategori: Allmänt
Heej! Älskade halloween firades med utgång. Spelar ju egentligen inte någon större roll vad man gör för det blir ju alltid fel ändå. Men att gå runt som vampire har vart en ära trots att jag inte hittade Damon ute i dimman. Blod och fangs ♥. Förstår fortfarande inte varför vampires inte existerar i verkliga livet, huhu. Och ja, vampyr låter så fult, och svenskt. Höhö. Annars ägnat tid till Toselino och jobbet. Sedan storstädat hela rummet. Mys! Tillbaka till skolan imorgon. Är verkligen inte redo, ångesten dränker mig, men det är väl bara att simma mot ytan antar jag. 
 
 
 
 

Trickträning med favoriten.

kategori: Macintosh B
Hej där ute! Jag har haft fullt upp med jobb, Tose, träning och plugg. Dessutom har det vart mycket regn så något roligt fotande har inte funnits på kartan. Idag så tar jag en vilodag från flera dagars träning och ska istället krypa under täcket tillsammans med en godispåse och kolla vampire diaries ♥. Hihi. Vart och busat med favoritbebisen i sandlådan idag. Löshoppade upp till 90 centimeter vilket jag tycker är ett stort framsteg då han inte velat hoppa alls pga flera anledningar. Men allt rullar på fint så ska tacka jag till vinterns show. Yeey! Finns inget att "klaga" på. Spanska traven går framåt, likaså spinnen som mest liknar en snurr, men ändå ;)? Och så hoppat som en riktigt hopphäst idag. Dutti hezt ♥. Går inte riktigt sätt ord på denna fantastiska varelse Kommer aldrig få sånt band till något djur någonsin. Tror faktiskt inte det. 

 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.