swirya

Swag on you.

kategori: Allmänt
Hellu. Vet inte varför jag inte uppdaterat. Sämst minne. Jo juste, var ju i Borås hela dagen lång att jag inte orkade cykla till stallet igår. Idag efter livets sämsta nationella i engelska så hängde jag med klasskompisarna på marknaden i jönkan. Det skulle va någon house-konsert som vi såg fram emot, men var typ inget folk eller ös över huvudtaget. Haha. Annars slösat pengar på munkar, smoothie och andra onyttigheter. Tur vi promenerat större del av kvällen ;). Åkte sedan hem för att ladda om inför Stockholm imorgon och se The Janoskians :D. Kommer bli epic! Ha det bra folket. 

Nya brillor la jag cash på också, tyckte dem var coola. Lite extra klang i allt swag ;). Haha just kidding. Men tyckte dem var snygga. 

Wednesday.

kategori: Allmänt
Heeej! Vet inte varför men börjar alltid med någon hälsningsfras. Känns mycket trevligare :). Idag har jag haft svenskatalet som jag skrev igår. Måste skryta lite om att jag fick ett A trots att jag höll på att svimma ett tag xD. Fattar inte hur svårt det kan va att prata inför grupp? Gjort det alldels för lite med åren då jag älskade att läsa högt när jag var mindre osv. Kroppen blir ju helt creepy. Börja darra som fan, pulsen slår tio gånger mer än vanligt. Weird. Aja. Efter skolan så har jag motionerat båda hästarna idag. Jockeytränade lite med Flame. Hon var duktig och svettig blev hon också. Fick länga ordentligt på steget och jag själv kände verken i benen och lufttrycket mot hela kroppen. Underbart. Hoppas någon vågar utmana mig snart på sandvägarna ;). Sedan red jag Tose på tredelat lite på gräsbanan. Mycket bättre idag efter lite slit. Mjuknade till men orkade inte hålla igång speciellt bra. Men mycket bättre än tidigare så mycket bättre känsla idag :). Trots att jag haft honom i två år är han för mig den svåraste hästen att rida. Sist men inte minst så tog jag på löparskorna och sprang hemåt i ridkläder. Standard liksom. Klarade 3 km på 15 min vilket jag är nöjd med då jag inte sprunget så mycket på senaste. Laddar om inför morgondagen då klassen ska till Borås igen och fota underkläder:). Pirrigt, men spännande!
 

Meningslöst vetande.

kategori: Allmänt
Blev helt nedragen i dokumentärern om de tre tjejerna som blev kidnappade i usa (?). Usch vad hemskt. Att han gick och sörjde med deras anhöriga samtidigt som han hade dem inlåsta i sitt hus. Allt folk har då inte alla hästar hemma. Usch. Utöver detta försökt så gott jag kunnat skriva på mitt svenskatal (gud vad jag skriver om mitt plugg men ni förstår kanske varför.) Jo juste, innan det så var jag på pianoavslutning där man skulle spela upp något. Gick ju inget vidare när man spelar fel 58 gånger typ. Haha. Scenskräck? Eh, lite. Annars har det regnat lite. Hört knastrar mot huset, målat naglarna och tankarna gå bara till hästarna. Haha :(. Mycket intressant inlägg känner jag. Haha. Helt meninglöst vetande vilket mitt svenskatal ska handla om. Haha :). 
 

My little pony.

kategori: Macintosh B
Hello tuesday. Började dagen med att skriva klart två uppgifter så har typ bara sex kvar nu. Haha. Sedan tog jag cykeln upp till stallet och hade ingen aning om vad som skulle hittas på med lille vit. Men kameran fick hänga med så bestämde mig för att fota lite porträtt. När jag ställt Tose "på plats" insåg han ganska snabbt att det var grääääs everywhereeee. Så tragglade lite på att stå stilla utan att noppra gräs. Arabfacet börjar komma fram nu när pälsen försvinner eller vad säger ni? 
 
Kände egentligen inte för att rida men tog mig kragen och gjorde det ändå. Gillar inte att rida han på tränsbett i skogen då han blir så stark och jobbig men idag var han sååå fin på bettet. Inget stretande eller bråkande. Kände hur han arbetade igenom hela kroppen med bra energi. Lägre form och bra bjudning. Så ska det va Macintosh B :D. Tänkte motionera Flame lite men T behövde all tid och energi idag och så fick det bli :). Hjärtat ♥
 

That girl.

kategori: Porträtt
En bild jag tog på Amanda i lördas. Nu ska jag till fyrbenta. Ciaao :) 

Dear monday.

kategori: Allmänt
Satan i gatan. För en gångs skull sjukt gött att vara trött. Men hur awesome är det inte att plugga på distans imorgon så man kan vara uppe lite längre only for you guys ;)? Idag så har det vart en halvdag i skolan. Sedan åkt hem och pluggat lite idrotts-analys som nu efter en stund sedan blev klar. (Känslan som uppstår :')) Dessutom blir man jättemotiverad utav att sitta och skriva om muskler, styrka, blod, uthållighet osv. så slutar det med att man sitter här som en överviktig säl. Lovely. Men lite har jag fått jobba idag. Eller jo, ganska mycket. Ridit en pain in the ass, aka vit idag. Testade att rida på ett rakt bett som över förväntat passade honom bra. Men han fipplade som fan och skulle verkligen i.n.t.e backa idag. Usch, hemskt pass. Ingen balans eller rytm. Hoppas ingen såg oss. Blö. Men han va på himla bra humör när han fick halva min banan och efter lite mys och trickande i hagen ♥. Pansarvagnen har fått vara ute i naturen, jagat uv-scouter har vi gjort. Herregud vad det finns kraft i den kroppen. Sinnes. Riktigt stark idag efter längt lite i galoppen. Sen är det kört typ. Men det är fortfarande en fröjd att träna henne :D. Verkligen helt olika individer är dem, skönt det!

 
 

Puckolino.

kategori: Djur

Bad day? No. Bad century.

kategori: Allmänt
Startade dagen med att kolla på min yngsta brors konfirmations-avslutning. Det var riktigt mysigt faktiskt så helt klart värt. Blev lite försenad till jobbet för att hinna med hästarna så dem båda fick stå idag. Hälsade lite på dem i hagen iaf. Handlat blomma och grattat mossan på hennes mors-dag. Inte fått något plugg gjort alls. Inte för att ni bryr er men a. Hade typ behövt skriva klart fyra uppgifter till kommande veckan nu. Nej inte måndag igen. Usch. 
 
 

 
 

Himla bra kväll.

kategori: Allmänt
Hej trötthet! Haha man blir verkligen helt slut efter att man vart i stallet och motionerat båda hästarna. Eller jag blir det iaf. Haha. Det har gått himla bra med båda idag. Flame har bjudit mig på en underbar ritt i skogen. Väldigt positiv och glad som alltid. Fågelkvitter och solnedgång gjorde det ännu bättre. Jobbade henne lite på skjufältet (hårdare grusväg) i trav och galopp. Fokus på att sänka huvudet och inte dra iväg i avsaktningar utan gå ner i gångart när jag ber om det. Hor var superduktig och Wilmas specialträns som är en kombination av bett (kimblewick) och hackamore funkar kanon. Istället för att lägga allt tryck i bettet eller i hacket så kan man ta lite i båda när hon blir stark. Anser att det är mycket mildare. Sen kan man skifta lite, om man bara vill rida på bett kan man länga tygeln till hacket tex. Det ser ganska mycket ut när man ser det första gången men tanken bakom den är bättre vilket jag tycker är viktigast. Bryr mig faktiskt inte riktigt om vad folk tycker eftersom dom inte bryr sig om vad jag själv tycker. Blev ju nästan ett citat. 
 
Tose fick en yolo-tour i repgrimman. Klättrade lite i bergen, galopperade runt på en äng och hoppade över bäckar. Ja, yolo som sagt. Han var väldigt positiv och glad idag. Ingen handbroms i. Me like! Något stel i höger vid avtravning så måste rida igenom honom ordentligt imorgon. Däckar nu. Gårre. 
 
Old stuff. 

Blä.

kategori: Allmänt
Blev inget bröllop för strulade med skjuts. Skittråkigt då jag verkligen ville vara där och Lunne ville inte cykla så kände inte för att tvinga henne. Istället har vi fotat lite efter att hon lockat mitt hår.. Ska nu cykla mot stallet. Känner att det kommer ösa regn precis när jag satt mig på cykeln, sen lite trötthet på det. Jippi! Har massa känslor att bli av med. Blää. Hoppas hästarna hjälper mig med det. Peace. Snodde första bilden från Lunne. Hehe. 


That brownie flame.

kategori: Allmänt
Hello aktiv bloggare. Haha. - Heeej säger ni :D. Igår så gjorde jag nationella läsförståelse i engelska. "Fill the gaps". Snälla avgå omedelbart. Efter skolan har jag longerat Tose lite med jord och töm vilket gick skitdåligt. Han blev riktigt sur på mig när jag pressade på honom. Jobbar fortfarande på detta att han ska gå undan för röst/skänkel med bra respons tillbaka. Stel i höger och galopperar som en uppstoppad giraffelefant. Men efter många minuters slit kunde han äntligen sänka huvudet lite. Tack T. Lite ond cirkel runt oss men hoppas den försvinner när vi ska ut och leka lite i skogen med Amanda ikväll. Sedan red jag Flame vilket jag inte gjort på en månad eller mer? Ren lycka. Älskar den hästen. Aldrig sagt det innan men hon är så himla trevlig och godhjärtad! Sedan tvingade Lunne mig att äta pizza, offrade mig nästan frivilligt om man bortser från cashen ;).

Nu har jag legat under täcket alldeles för länge. Tänkte upp och trimma någon av dem på förmiddagen, sen på bröllop och sen tillbaka på kvällen. (Oj vilken hästtjej jag blivit.) Men vi såg ju båda hur det blev. sitter fortfarande här och måste rota i garderoben vad jag ska ha på mig. Ja herregud! 
 
 
 

Fullt ös.

kategori: Allmänt
Hejsan svejsan. Orkade inte uppdatera igår, behöver inte skriva varför. Kände inte för det helt enkelt. Jag fick jobba extra så kom inte hem förens elva så Tose fick vila. Måste skriva vad som hände Puckoknasen också. Min katt. Hon hade hoppat in i någon lucka utanpå husbilen och åkte ändå till Ljungskile vad det nu ligger? Hon hittades på kvällen så hon var inlåst hela dagen :(. Orolig matte, men nu är hon äntligen hemma :). 
 
Fullproppad dag. Ohja. Gick upp tidigare än vanligt för att åka till tandis. Tycker faktiskt det var värt eftersom gluggen nu är borta. Sedan fann jag ingen koncentration i skolan så gick med några polare och köpte kex. Balle i mitt hjärta. Alltså ballerina då, som jag åt alldeles för många utav. Bestämde mig för att åka hem. Väl hemma så har jag vart snäll och städat och efter det tränat. Tjugo minuters boxning, tjugo minuters varierande löpning nere på cykelnbanan och lite styrka på rummet. Lagat megagod omelett och sedan tagit svarta faran till stallet. Träningsverken fanns alla redan där. Underbart. Pysslade en lång stund med T i stallet och red sedan lite engelskt på gräsbanan faktiskt. Fokus på bra bjudning och lyssna på skänkeln. Funkade inte alls bra då han inte tar skänkeln över huvudtaget. Driver man på honom blir han bara stel och spänd så red ut i skogen i bestämt fullt ös, trav och galopp (yolo) och då hade han inga planer på att vända eller leka slingrande orm. Fortfarande inget bra pass. Blö. Men när det går dåligt blir man lite extra taggade på att åtgärda känslorna imorgon. Nu sitter jag här och ska både, spela piano, duscha och plugga. Orkar inte. Ligger efter som fan. Sex skrivuppgifter. Phuu. Äh fan. inte ikväll. Nä nu börjar jag bli trött och den känslan är awesome. Bäst att ta den chansen så man inte piggnar till. Haha. 

Torsdagsfin blev han idag. Ni skulle se han efteråt. Herregud. Han försöker verkligen uppfinna en ny hästfärg. Visst är han fin :)? 
 

 
 

Jag saknar det.

kategori: Macintosh B

Amanda har tagit tredje bilden och Elin sjätte. Gillar båda starkt. Resten all by meee. 
 
 
 
 

Monster.

kategori: Allmänt
Ja hallå hurtiga dag! Näästan klar med min ena analysjävel. Bara en fråga kvar. Lycka. Var ute på Tose aka monstret idag. Han va lite pain in the ass mot mig idag så han fick sig en ett hårdare pass på fältet vilket inte gav någon större framgång. Haha. Han leker så hårt med mig. Ut i skogen ska han inte gå fram för skänkeln i någon av gångarterna. Tittig som bara den och blir rädd för grenar O.o?. Men på hemvägen är han helt annorlunda. Kaxig och ska visa upp sig, gärna springa snabbare än vad benen kan pinna. Ja han är ju rolig. Han tog energin ur mig helt så jag blev s-l-u-t-k-ö-r-d. Orkade knappt sträcka på mig. Men trots det valde jag att springa mina 3 km hem till dörren, sagt och gjort. Fortsatte sedan med att träna lite andra muskelgrupper här hemma så nu kan jag ge mig en klapp på axeln :). Btw, är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om eller visa? Tappar lite prenumeranter. Svider lite trots att man egentligen inte vill bry sig om hur många som följer. Man vill bara vara sig själv liksom och köra sitt egna race. 
 
Ståtlig get, dock inte nytagen för idag red jag på hacket. 

Inspiration.

kategori: Allmänt
Känslan som uppstår när man tror att det är fredag och inser att det är tisdag </3. Åkte hem tidigare för att nu sätta igång och skriva klart min ena analys. Order från fröken :(. Inte ok. Måste motionera T idag också. Kämpa lite nu då. En bild jag la ihop tidigare idag när jag tröttnade på att plugga. 
 
Alla bilder kommer från weheartit.com förutom believe ner till höger :). 

Bad day.

kategori: Allmänt
Usch. Ingen bra dag. Knappt fått något gjort i skolan men kul att träffa vännerna igen. Har nog vart lugnt utan mig dem två senaste veckorna ;). Regnade som bara den vilket är mysigt, speiell känsla bara. Min mamma fyller femtio idag och jag har haft huvudverk vilket gör mig väldigt lättirriterad (pga mina bröder till exempel.) Inte orkat göra något med Tose förutom att fylla foder. Känner mig febrig och vill mest sova så det är vad jag kommer att göra. Hoppas ni haft en bättre dag än mig. Kollade första avsnittet av "tonårsbossen" också. Lät lite intressant. Haha tjena, eller vad ska man säga? 
 
 

Well, hello monday.

kategori: Allmänt
Hejhejheej :D. Nä jag bara skoja, så glad är jag inte för att det är måndag, mindre än en timma och att jag borde sova för länge sen. Men aja. Idag har jag jobbat som skrivet. Tose fick vila. Ville inte ens fram och hälsa i hagen så han fick stå kvar och käka. Eller jo, några trick bjöd han faktiskt på. Hurtigt. Riktigt skönt att hästarna börjat gå ute dygnet runt. Annars har jag vart lite halvt döende ett tag. Astrött att allt snurrar när man ställer sig upp. Orkade inte gå upp ur soffan så låg och kollade på något blomsterprogram. Haha? Öppnat kylen typ tjugo gånger när jag fortfarande vet att de inte fanns något gott att äta. Lame. Nu ska nydushad fräsch Wilma i nyrestade lakan med framlagda kläder inför morgodagen sova. Borde skriva en bok så detaljerat jag skriver huh? Hoppas på en bra vecka :). 
 
[Källa] Kollade lite Teen Wolf idag, tagga säsong 3 :D. 
 

 
 
 
 

Redigering.

kategori: Redigering
Redigeringsprogram: Cameraraw.

Hello sunday.

kategori: Allmänt
Hello readerz. Ryst lite till vampire diaries idag igen till mina nybakta scones som jag åt alldeles för mycket av. Gjorde med grahamsmjöl så kan typ inte gå nu. Mätt? Jotack.. Alltså kan inte fatta att det är 4,5 månader till jag får se vd. Det är det sorgligaste på året. Ska strax göra mig ordning för att dra mig till jobbet. Kulkul. Sedan en sväng till hopplapållen. Men nu blev klockan för mycket då detta inlägget tog typ en halvtimma att skriva. Hehe oj!
 
 
 

avgår.

kategori: Musik

Summerfeelings.

kategori: Macintosh B
Idag har jag verkligen känt sommarkänslor. Värme och svett. Haha. Bestämde mig för att cykla upp till stallet för andra gången idag för att motionera Tose. Gäller att ligga i om man ska komma i form ;). Red på gräsbanan tillsammans med Amanda. Mysigt var det! Tose bekantade sig med något nytt som han aldrig mött tidigare. En självgående gräsklippare. Fyyy vad läskig den va sägs. Blåste upp sig som värsta arabhingsten, galopperade på stället och flög i luften ett tag både från ryggen och marken. Haha. Men när vi väl slutat fokusera på klipparen så gick det fint. Han blev svettig som jag vet inte vad. Han har en del päls också så inte så konstigt. Men fin var han, lite spänd men hade väldigt bra bjudning. Hjärtat ♥ 
 
 
 
 

 
 

Summer.

kategori: Personligt
I sommar ska jag: 
- Ta med mina vänner och köra långt till ingenstans. (Om jag nu får körkort;))
- Rida på långritt tidigt på morgonen. 
- Göra något riktigt pinsamt. 
- Besöka High Chaparall. 
- Gå på rixfm festival.
- Fota i solnedgång. 
- Göra smoothies. 
- Laga mat. 
- Shoppa.
- Skratta.   
- Dygna. 
- Sjunga.
- Festa. 
- Jobba. 
- Träna.
- Tälta. 

 

 

 


 
 

Macintosh B.

kategori: Macintosh B
 
 

Good days.

kategori: Allmänt
Cyklat, svettats, skrattat, grillat, klivit i hundskit, försökt lära Elin att posea, godnattpussat viten, sovit, släppt hus hästarna idag på morgonen, gjort mysig frulle hemma oss Elin, ryst och lipat till vampire diaries over and over again, avgudat Kath Graham [Bonnie] och tvingat Elin att börja kolla vampire diaries. SCORE. Sitter nu framför datorn och har tankar till att plugga men att blogga är så fan mycket roligare :).
 
 
 
 
 

 

#Repeat.

kategori: Tvserier

Usch vad jag ryser. Redan skrivet detta men fan vad vd leverar. Lipar som ett barn till denna scenen :'(. 

Gråter så jävla mycket.

kategori: Tvserier
 

Hon kan inte dö, hon får inte dö. Fan vad jag gråter och fan vilket bra avsnitt av vampire diaries.
Längtat efter detta! Gud så fint det va. Säsong fem, jag väntar ♥

 

 
 
 
 
 

 


 
 



 


 

Ridetour on my goat.

kategori: Allmänt
Fy fan vad varmt det var att sitta på geten idag. Pustar ut ordentligt. No kidding. Speciellt i långarmat. Phuu! Red en runda barbacka i skogen och sedan fick Tose svetta lite på ett fält. Blev mest racande då han drog sig hemmåt, var ofkouserad och hade ingen energi sålänge man inte svängde honom hemmåt. Haha. Men springa fick han göra så motion blev det. Elvira tog en bild på oss och när jag såg den efteråt så blev reaktionon: "WHAT?" Ser jag ut så? Mina ben är ju flera mil. Borde verkligen inte rida d-ponny. Sorgligt är det. Nu ska jag kolla efterlängtat avsnitt av vampire med syrran, sedan styr jag supercykeln mot Elin för myskväll. Jag är helt d-ö-d. Phuu. 
 
Mästerkocken där uppe och jävligt nöjd häst som fick panik när jag duschade av honom."MÅSTE RULLA NUUUU". 

 
 

Good morning.

kategori: Allmänt
Vart ute i solstolen för första gång i år. Skrev på min media-analys och käkade frukost någon timma eller två. Lyckades bränna mig också. Skillz. Mindre kul att man skrev en fråga på sådär en timma. Nu ska jag laga lite fååd som jag brukar säga. Mat då. Jag och bigsista ska sedan till stallet och rida ut en sväng. Premiär för i år för hennes del. Men nu måste jag laga mat och inte blogga annars blir hon bitter. Kommer ikväll Einar :). Ciao!
 
Vitaminen är verkligen att rekommendera. Himla god!
 
 
 

Friday.

kategori: Allmänt
Friday bitches. Vad har gjort denna morgon? Kollat arrow och legat i sängen. Ska nu ta något att äta innan jag ska ta tag i min utbildning aka skolan. Inte pluggar på två veckor. Wooho. Yolo for sure. Hoppas ni får en bra dag. Känner för att göra hur mycket som helst samtidigt som min omotivation till levande trycker hårt som fan från igår. Fall seven times, stang up eight som var ett populärt citat en gång i livet. Peace. 

Låten som spelas just nu och nya träningsättet med Tose, cykling, fan vad kul det var :) 

fifty fifty, bitch.

kategori: Allmänt
Jo, rubriken säger det mesta. Teoriprovet klarade jag fint, det vill säga godkänt. Aldrig vart så nervös på flera år. Kunde känna pulsen slå genom hela kroppen. Ont i hela magen och ett huvud som gick i 110. Sjukt. Både jag och syrran klarade teorin så framåt eftermiddagen var det dags för uppkörningen vilket syrran också klarade galant. Grattis ♥. Hon hoppade ut ur bilen i glädjetårar och det var min tur att hoppa in med en iställning att jag kommer klara det lika bra som hon. Spänd som en fiolsträng men ändå levande för stunden. Tappade bort mig åt vilket håll jag skulle i en rondell så missade att kolla åt vänster. My bad, yes. Sedan sa denna gammla, konstiga, rökstinkande gubben som satt bredvid mig att jag inte hade uppsikt bakåt och låg alldeles förnära en cementvägg som tillfälligt fanns där pga ombyggnad. Vägen var smal som jag vet inte vad, 70 km/h och möten med lastbilar, men nejnej jag låg förnära högerkanten. Var han ens uppmärksam på min körning för jag kollade sikten bakåt heeela tiden i alla speglar :(. Sååå besviken, ledsen och arg. Sen att det inte finns tid för uppkörning förens i slutet av juli gör mig bara ännu mer ledsen. Det innebär att jag i såfall måste göra om teorin då också eftersom det gått två månader imellan. Men ska försöka hitta så jag kan köra upp i något annat län. Sen att jag (av alla) fick uppkörning halv fyra när alla slutar jobbet var väl också lite retligt när det är som mest bilar. Kan ju inte lägga skulden på honom bredvid med det fanns ingen stämning alls. Bara hård, kall död typ. Så är det. Texten blev lång som fan men aja. Kul för er som läste om mitt misslyckande i livet :)) Nu ska vi "fira" mitt mysslyckande/Olivias körkort. Det tråkigaste är att jag måste göra om körning igen. Återuppleva samma känslor. AVGÅR!
 
Sötaste hunden jag sätt i mitt liv på körskolan och jag och taggad syrra innan teoriprov. 
 

Show them victory.

kategori: Macintosh B
Imorgon gäller det. Hoppas på det bästa, fast nä. Gör det bästa! Är ganska lugn just nu samtidigt som jag är nervös. Konstig beskrivning, yes. Du ska klara detta fan nu Wilma. Show them victory, for real.. Inte vart hos hjärtat på tre dagar nu, saknar viten min. Hoppas han känner detsamma. Gn

Synd att jag inte fick med stängerna på bilderna. Måste väl finnas någon mening med det antar jag, men fan vad fin han är. 
 

Rainbow.

kategori: Foton

Har aldrig tidigare fångat en regnbåge med kameran så tyckte det blev lite speciellt. Hehe. Men man ser ju vad de föreställer så helt ok. 

Hard work.

kategori: Allmänt
Heeej! Imorgon är det sista dagen innan uppkörning och skrivning. Har huuuur mycket som helst att göra, blää. Men ska försöka ha en iställning till att jag ska klara detta nu när jag tagit ledigt från skola, fått körlektioner och allt. Kom hem vid sju och har sedan dess suttitt med tester utan paus. Shit vad långtråkigt det blir. Tragglatraggla. Ingen Tose idag heller. Snälle Elin va snäll och såg till honom. Tack till tusen! Har massa motivation till bloggen just nu. Vet dock inte varför. Måste övertala mig själv att sluta redigera bilder nu och förbereda mig inför imorgon. Tjoho. Kul att ni stannar i vilket fall! 
 
Normalt pluggsällskap@mangeman (Swiryax@Instagram) 

Mango

kategori: Djur
 

Dear monday.

kategori: Allmänt
Tack, tack, TACK för alla fina kommentarer. Blir så himla glad verkligen! Och tack till bästa bloggportalen som länkar mig på framsidan. Hoppas ni tycker jag är "värd" det eller vad man ska kalla det. Att det är värt att klicka på min bildlänken på framsidan för att sedan komma till min blogg. 
 
Idag har det inte blivit något stall utan mest bilkörande och teoriplugg. Det börjar närma sig slutprov och uppkörning. Jag får lite ångest och panik av att blogga istället för att plugga då jag börjar bli jättestressad av allt plugg och all kunskap som ska sitta. Körde iaf halkbana idag och det var så jävla roligt. Ännu roligare när de va en snygg kille där. Mohaha. Det var det! Btw, de var ingen fröjd att leva på yolo igår för försov mig idag så han varken göra mig ordning eller laga mat. Skillz. Nu ska jag ta med min huvudverk till sängs. Gårre på er fint folk. 
 
 

Grass is good.

kategori: Foton
Godkväll! Måste medge att bloggelinohusdjuret blev lite roligare idag när kameran har fått prestera lite. Jag övningskörde i hemskste trafiken vilket faktiskt gick fint. Till slut några timmar senare anlände jag till stallet. Fotade lite i hagen och tog några portättbilder på bebis innan jag red ett pass på gräsbanan. Ponnyn börjar bli lite starkare allt. Blev massa galopparbete. Svettigt kan jag meddela men han var väldigt duktig. Äh, men nu ska jag sova. Helt oförberedd inför morgondagen. Inte lagat någon mat eller något. Aja, får väl leva på yolo ikväll och gå upp tidigare och laga mat imorgon. Kul!


Horse portrait.

kategori: Allmänt

green grass.

kategori: Foton
Heeeej kompisar! Idag har jag vart ute med bilen. Väl hemma har jag vart ute och chillat med kameran och fotat katterna som ofta får offra sig ;). Känner typ såhär: DET ÄR GRÖNT GRÄS, SÅ JÄVLA UNDERBART! Ska försöka plugga, rida ett svettpass med macen, och träna stelheten själv. TC.


Nighty night.

kategori: Allmänt
Hej händelserik dag. Haha. Måste bara säga att snapchat kan vara en av dem bästa apparna som uppfunnits. Just saying. Snappar överfula bilder och videos all the time. Awesome. (Snappa något fult till wilmasseger om ni har tråkigt, sker på egen risk dock.) Slut med prat om snapchat. Idag har jag vart på premiärtur i Elins nya lya. Bruden börjar bli vuxen och har skaffat lägenhet. Vuxet nog bjöd hon mig på mat som jag sedan satte i halsen och spydde upp mitt framför henne. Skickligheten själv. Vart ute och cyklat och höll på att välta med cykeln samt köra in i en mopedist hur man nu fan lyckas med det. Hälsat lite på macintosh. Haha måste skriva att jag red ut med honom i trollskogen igår och han var som en ny-inriden treåring som kollade på allt som går att kolla på. Sen när blev han tittig för träd liksom? Dog ett tag när han skyggade för en rotvältare, lille ponnyn hade nog lite energi. Annars så har jag jobbat hela kvällen den är låååång. När blev klockan tolv? Whut. Ojoj, håll i hatten. Ni för drömma fint så hoppas jag det finns något intressant att läsa eller att kolla på imorgon :D. Bloggpuussss till er. Varför blir man alltid så motiverad till allt när man ska sova? You tell me. 
 
 
 

Days like this.

kategori: Allmänt
Hellu! Var ett tag sen. Jag har vart på körskolan hela vardagarna och har inte haft tid att sköta om mitt husdjur swirya. Sorry swirre. Jag har blivit sjuk vilket händer väldigt sällan. Halsbränna, förkylning och i mellanåt huvudverk. Det uppskattas inte kan jag meddela. När jag vaknade idag var jag helt död. Fast känslan av att mitt rum var nystädat gjorde mig lite gladare. Det såg ut som ett bombnedslag (som det gör alla andra dagar typ.) Haha. Nä men vet inte vad jag ska skriva riktigt. Orkar inte med när ett problem uppstår som gör att ens humöret förstörs för hela dagen. Något som irriterar mig, som idag. Ska göra lite teoritester innan jag ska släpa mig upp till stallet med min nya cykeln som jag jag fick bära hem efter premiärturen. Standard. 
 
Lite gamla vårbilder får mig att sakna kameran lite, fast den ligger ju här. Bara tiden som fattas, snart så :). 
 

Det är inte lätt när det är svårt.

kategori: Allmänt
Godkväll! Vart på körskolan som igår. Körlektionen var jättejobbig. Euuäwk. Men tar nya tag. Inget intressant att skriva. Tose har fått vila så jag fått ägna mer tid åt bilen. Haha. Börjar för övrigt att bli sjuk (?). Halsont, hes, huvudverk osv. Extremt kul. Perfekt tajming också huh? Inte lätt när det är svårt inte. 

Såhär ful var jag idag och såhär god mat åt jag när jag kom hem. #intresseklubbenantecknardettainlägg. 

Hello monday.

kategori: Allmänt
Blää! Orkar inte när man fastnar på bloglovin alldeles för länge att man blir pigg igen när man planerade att sova. Idag har jag iaf haft min första körlektion och pluggat teori dagen låång. Lektionen gick bra, mest orolig för all teori som ska sitta. Kunde ju ingenting. Väl hemma har jag vart i stallet och longerat Tose i hagen lite. Första gången på länge han faktiskt kan bli longerad, han brukar alltid tjura ihop och komma in i mitten men idag så pinnade han på efter lite push och hoppade lite pinnar också. Haha. Trickade och stretchade och avslutade med ett ligg på kommando. (Haha låter så jävla fel men hästfolk, you get it.) Känslan när han lägger sig på sidan och sluter ögonen är obeskrivlig. Lite tårögd ett tag. Inte en gång utan flera kortare stunder vågade han innan dem andra dinosaurierna klampade på oss. Återigen hemma har jag plugat lite teori och boxat på min nyupphängda säck :D. Fick ju en skruv i present som var behövlig. Tackar ;). Utöver detta känns det som jag har en pingisboll i halsen pga halsbränna som gör att jag failade att blåsa alkolåset på körskolan. Pinsamt. Åter igen, blää. Vill ha mer tid. Aja, boken kommer före datorn dessa två veckor!

 

Hello sunday.

kategori: Allmänt
Hej! Idag har jag äntligen blivit befriad från gårdagens mest hemskate huvudverk i mitt arton-åriga liv. Haha. Den var inte rolig kan jag meddela. Idag så har jag jobbat och sedan åkte jag till stallet en stund på kvällskvisten. Det är så himla härligt att vara ensam i stallet på kvällarna. Speciellt i utebox. Höra fågelkvitter, umgås med hästarna i solnedgången och bara vara. Underbart! Ångrade inte att jag satte upp barbacka på stånget och red på gräsbanan. Han var otroligt fin! Flyttade lite olika kroppsdelar och vallade en vilsen gås. Vi har allt kul. Imorgon börjar kursen för körkortet. Hejaheja!

Haha jag och sis påväg in till jobbet och en söt Toselinobebis idag. 

My pictures.

kategori: Foton
Tänkte det kunde vara kul att visa det jag ställde ut på eventet/utställningen i skolan i brist på saker att blogga om. Jag hann inte skriva ut alla mina bilder på den "bra" utskrivaren så dem fyra översta och understa bilderna fick jag skriva ut på den vanliga vilket var skittråkigt. Resultatet blev inte alls bra. Men så är det ibland. Här är bilderna iaf :). Dem fyra översta och understa valde jag ut själv, dem andra var obligatoriska. 







 
 
 
 
 

I think we all need a peptalk.

kategori: Foton
Mitt resultat av min grafiska design som jag ställde ut på eventen. Blev rätt nöjd med den, men tycker den är finare i indesign eller utskrivet. Kvalitén här blev inte den bästa. Denna ska jag kolla på när jag tappat bort mig själv och när jag känner mig omotiverad. Peptalk guys!


#shotforwilma

kategori: Allmänt
Hejhejheeej!? Hoppas allt är bra! Jag har haft fullt upp faktiskt. I torsdag den andre maj hade vi ett event i skolan som jag var på. Kul att fira sin arton-årsdag i skolan liksom? Men igår så fixade jag ordning för fest här hemma i lyan för tjejkompisarna. Haha, det såg mer ut som ett barnkalas men tycker det blev fint. Glömde ta kort på allt det fina innan det blev stökigt bara :(. Men jag tycker kvällen blev lyckad. Vi åt massa mat, hade frågesport, höll tal, shottade och chillade typ. Hoppas dem tyckte det var värt att komma iaf. Fick jättefina presenter trots att jag sa att jag inte ville ha. Mina bästa klasskompisar hade köpt en biljett till The Janoskians!!!!! Shit vad paff jag blev. Stort tack! Sedan fick jag jättefina smycken och hudkräm. Tack fina vänner för härlig kväll! Nu slipper ni mig i två veckor. (Eller ja, inte alla men några ;)) Woho. Standard och va arton ju. #shorforwilma blev vår hashtag. 



 
 
 

 

sexi boys.

kategori: Allmänt
Blööö. Överstressad tjej. Är det normalt att man glömmer bort saker flera gång om på dagen? Typ som att jag skulle baka kakor till vårt skol-event imorgon. Tror ni inte jag kommer på det vid typ nio. Avgååår. Sen att vi har nationella prov imorgon och till det så skulle man läsa ett häfte för att vara väl förberedd. Tror ni inte jag blir påmind om det för en stund sedan. Jojjomen :)). Livet levererar, inteee... Tose och jag har lekt lite i solen i repet ikväll. Lite brist på energi och halvtråkig attityd hos honom med det var mysigt ändå. SKönt att komma bort från verkligheten lite och bara vara. Nu ska jag sooova!

eey sexi boys today. 
 

Ja men hallå där.

kategori: Allmänt
Hej alla glada! Hoppas ni haft en bra valborg. Hade en lite catch up-night med två av mina vänner igårkväll. Supermysigt var det. Jag har blivit lite dålig på att uppdatera känner jag men det blir så ibland. Orken eller tiden finns inte alltid där. Träningen med Tose har gått galant. Han gick nästan lika bra i förrgår som senast jag skrev om wow-passet. Blev lite mer galopparbete så var lite jobbigare för honom. Jag har hunnit med att träna mig själv både i styrka och löpning samma dag. Hurtigt! Idag är vi lediga så tog en skön sovmorgon. Har städat större delen av dagen så jag ska bjuda hem folk här på fredag och nu är jag helt slut. Imorgon blir jag 18 år gammal. Weird! Vill ha fredag nuuu. Byee!
 

Snart är du myndig guurl. Vart försvann alla år huh?  


 
 
 
 

Bildtävling

kategori: Allmänt
Jag är med i en bildtävling på facebook där man kan vinna ett presentkort på Emmishopen. Hade vart riktigt kul om någon hade velat klicka på gillaknappen och lägga en röst om ni tycker det är värt. Annars, then don't. HÄR hittar ni bilden iaf. (Hoppas länken kommer funka). 

 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.