swirya

My kind of breakfast.

kategori: Kost och Hälsa
 
 

Vad slår ditt hjärta för?

kategori: Allmänt
Såhär sexig har jag vart under 24 timmar nu. (Haha hade jätteroligt på snapchat som ni kan se.) Kom ni ihåg att jag skrev att jag hade lite jobbigt med hjärtat? Så var hos en läkare för några veckor sedan, blev skickad till klinisk fysiologi som jag besökte igår så nu har jag haft elektroner på mig under 24 timmar som har mätt mitt hjärta. Ska bli spännande och se om det visar något annorlunda. Min hjärtklappning har blivit mycket bättre sedan jag gick och kollade upp det så vet inte om det var under en kort period eller om det kommer komma igen. Synd iaf att mina symptom inte visades, men det är ju bara positivt egentligen att det upphört :). Så nu ska jag iväg till sjukan igen och lämna tillbaks hightech grejerna. 

Besökte gymmet i hemorten igår för allra sista gången. Så sorgligt, haha. Körde järnet så känns i kroppen idag :). Hoppas jag kan börja gymma i nya orten snart när budgeten räcker till. Hade ju vart fett :). Gym är livet!

 
 
 

Vardagslyft.

kategori: Allmänt
Här har vi resultatet av söndagstrippen jag gjorde tillsammans med min bff i helgen, en nytt soffbord fick fylla upp den tråkiga och tomma ytan som finns i mitt vardagsrum. Hittade detta marmorfärgade soffbordet på blocket, tyckte det var fint och kunde passa in rätt bra, så nu står det här, hehe :). Måste även tacka för trevligt sällskap Mikey!! 
 
Jättesnyggt, stilrent och läckert om jag får säga det själv. Var verkligen behövligt också, gör stor skillnad i lyan, så mycket nöjd tjej :). Nu saknas bara en tv, inte för att jag brukar kolla på tv, men känns som ett måste, speciellt när man beställt tvboxer som strulat en massa, mindre kul x). Utöver detta känns det som rummet börjar bli ganska komplett. Lite färgbyten på lådor hade inte vart fel. Ut med "the old me" ala rosa, överallt och in med lite nytt. Är väldigt mycket för svart, vitt och grått. Trist? Nää, sexigt och stilrent. Alltså färgerna i allmänhet. Givetvis kommer rosa alltid vara en väldigt omtyckt färg, hihi. YAZ. Så vad tycker ni? Lite gammeldags men ändå en ok touch av ett ganska så modernt vardagsrum? Marmor har ju blivit väldigt populärt, tycker det är så fint! 


Före: 
Efter: 
Har även nya sängkläder i marmor från Ullared som skymtar i hörnet, hehe :D. 
 
 
 
 

Fransförlängning.

kategori: Allmänt
Igår fick jag fransförlängning för allra första gången, haha var tvungen att googla hur det stavades, #gg. Min kära vän lus har gått utbildning inom det så jag var hennes första modell någonsin. Coolt :). Det var dock förjävla jobbigt att ligga ner och blunda så länge. Inget jag helst gör om, om vi snackar tidsåtgången då. Vi snackar inte en timma utan TRE och en halv timme. Vet ni hur många minuter det är? Nä, typ 210. Galet.
 
Meeeen jag klarade det helt ok antar jag. Kändes som fetaste hangovern när man skulle sätta säg upp, haha hemskt. Meen man känner sig ju såå fin, verkligen! Så hon ska få pyssla lite mer med dem efter hand sen ska hon vara proffs på även detta. Tack lus och stort lycka till :D. 
 
Före: 
Efter: 
Medveten om att mitt smink har försvunnit en del eftersom hon legat med handen mot x antal gånger + tejp under ögonen. Fagert, yaz. 
 
Men visst blev det fint :D? Vilken skillnad, wow! 
 
 
 
 

Latest.

kategori: Allmänt
Hej på er! Vart ofrivilligt ledig i helgen. Skönt ändå, och kunde inte hålla mig ifrån dimman och utelivet så blev en liten utgång med lus under lördagen. Premiär med nya nattbussen och hela kittet, så cool, hehe. Ja annars vart en lugn helg. Var iväg en tripp under söndagen som jag ska visa lite senare här, to be continued, hehe :).  
 
Enda jag gör här hemma är typ städar, lagar mat, äter, chillar och tvingar hit mina vänner ofcourse så dem kan umgås med mig ;). Idag har jag dock faktiskt vart ute och löpt en dryga timme. (Saknar gymmet något brutalt, usch.) Fast la mig ner och dog en stund efter tjugofem minuter typ, haha. Måste sätt helroligt ut alltså. Men nu ska jag strax bädda ner mig, nattiiii!

 
 
 
 

Motivate me.

kategori: Allmänt
Hej era pinglor! Måste bli bättre på detta, att blogga då alltså. Dock skrivit detta 4739 gånger nu känns det som. Men känns som jag inte har så mycket att skriva om så ni får väldigt gärna skriva lite tips om vad ni vill läsa eller se. Plzz :). Känner mig lite omotiverad. Annars i livet så jobbar jag och bor i lilla lyan. Räknar spänt ner dagarna till nästa månad, då väntas inflytt och tjugoårsfest. Ny månad och mindre dagar kvar till värmen och sommaren. Jag är sjukt taggad!!! Denna sommaren ska bli så himla mycket bättre!! 
 
Instagramar en hel del när jag inte håller hus här. Så vill ni följa mig där för lite mer vardagligt update så heter jag "crayunicornz." Tycker för övrigt alla mina vänner instagramar alldeles för lite, så börja med det, hehe :). Här har ni mina favoritlåtar för stunden. ↓ Bomba med tips som jag skrev om här ovan nu  så kan jag garantera att ni får höra mer från mig :D. Vi hörs! 
 
 

Mitt bästa köp.

kategori: Kost och Hälsa
Hej söndag! Började jobba klockan åtta och är hemma på lunchrast nu, hur underbart? Har gångavstånd till jobbet så det är verkligen jätteskönt. Meen till inlägget. Detta är absolut mitt bästa köp till lägenheten, vet inte ens vad dem kallas. Mixer? All denna tid det gått åt att mixa med staven, vilket jobb, haha. Detta kan vara smidigaste någonsin. Varför har jag inte ägt någon förens nu? Tips till er som gör mycket smoothies. Högsta betyg! 
 
 
 

Min inflytt.

kategori: Personligt
*WILMA BLOGGA.* Haha, hej på er :D. Som ni väntat? Nuu har jag ÄNTLIGEN flyttat hemifrån till min egna lya på 52 kvadrat och allt går faktiskt jättebra. Måste ge ett sjukt stort TACK till min mamma, mina bröder, Mika och Elin som hjälpt till med allt gällande flytten. Betyder otroligt mycket ♥. Har en del grejer kvar att fixa och fler saker som ska köpas in, men för övrigt har jag det mesta för att överleva ;).
 
Trivs väldigt bra och bor väldigt fint. Nytt golv och nytapetserat. Bättre kunde det inte bli :). Självklart var det ganska jobbigt första natten, att byta boende, dessutom ensam, men nu känns allt så himla bra :). Inte skrivet på några dagar nu, men var iväg och köpte lite prylar till nätverket så det kunde komma i sin ordning, skyller på det, haha :). 
 
Pucko och Mango fick följa med också. Kändes mest naturligt då dem är mina bebisar.. Har dem på prov ett litet tag och ser hur det fungerar med tanke på att dem vart utekatter ganska länge. Går väl inte som dans på rosor då dem gjort sina behov utanför kattlådan.. Mindre kul.. Men vi får se hur det går. Dem lever rövare som fan när jag ska sova i alla fall och springer och klättrar hej vilt. Jättekul, speciellt när man ska upp och jobba, japp...Haha men älskar dem lika mycket för det ;). Nu ska jag sova och tagga sista passet av jobbhelgen imorgon! Vi hörs!
 
Här kommer lite bilder som jag plåtade idag. Hela köket fullt med disk på det. Fabulösa livet med egen lägenhet, yazzzz. 
 
 
 
 
 
 
 

Min stora bekännelse.

kategori: Allmänt
Okej, här kommer det. Jag må vara den sämsta bloggaren någonsin när det kommer till detta gällande uppdatering. Meen ska försöka komma tillbaka nu igen. Så lätt att försvinna när man missar en dag, för en blir två och två blir tre osv. Precis så som det blivit med träningen just nu, haha. För många vilodagar blir heltids vila, även för bloggelino. Meeen, nu är jag här igen :). För en stund i alla fall. 
 
Så vad har hänt dem senaste dagarna? Tränat riktigt bra, skitkul faktiskt men som tyvärr blivit uppåt fem vilodagar nu. Inte ok. Kastade in handduken och drack alkohol i helgen, hehe. Men det var ok faktiskt. Länge sen nu. Uppåt nio veckor, och det kallar jag grymt :). Sedan höllt på att packa ner grejer inför flytten också såklart.
 
Imorgon är en stor dag faktiskt. Ska nämligen hämta ut mina nycklar till lägenheten så imorgon är den min. Känns helt fantastiskt roligt. Behöver verkligen det nu. Kommer börja flytta redan imorgon och under dem tre kommande dagarna. Lite långledigt från jobbet nu, skönt ändå så man kan fokusera på flytten :). Nu ska jag sova. Så jobbigt när man ska vända på dygnet, blir helt annat flow. Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.