swirya

Wish me luck?

kategori: Macintosh B
Låång dag i stallet idag. Närmare sex timmar. Phuu. Red ett pass på banan till musik (<33) med Pansarvagnen. Hon gick sååå bra idag. Aldrig vart så låg och fin i galoppen. Me like! Lite surt att det börade spöregna dock. Sedan var det Toses tur, trickade lite till låten och insåg att jag knappt hann visa hälften av alla trick. What to do? Får nog spela låten två gånger. Sedan satt jag upp och T skulle börja snurra runt då blev matte sur, men efter det skötte han sig galant! Sedan blev det en låång dusch för Toselino. Tvättade t.o.m facet. Inte uppskattat kan jag säga. Han gav mig payback dock genom att klia sig mot väggen så hans rumpa blev helt röd. Fu. Haha han var helt galen när jag var ute på promenix/jogg efter duschen. Han sprang som tusan sen dök han ner i gräset, så gick de på repeat hela rundan xD. Är fett taggad! Knoppade hela manen också vilket blev fint så det får bli knoppar imon igen :). Är väl bäst att ladda kameran så ni inte missar när jag skämmer ut mig :'D. Wish me luck? Hörs imon!
 
 

Toselino.

kategori: Macintosh B
 

Show

kategori: Allmänt
Heej! Sitter och käkar grönsaker i dipp och funderar över morgondagen. Haha. Show med Toselinobebisen ju. Läste i tidningen att det ska vara någon familjedag på ridklubben så kommer säkert va jättemycket folk. Spännande! Tror inte jag har förstått att jag ska uppträda ännu dock. Förra året när vi stod och väntade på att få komma in på arenan skakade jag av nervositet uppe på ryggen xD. Lindor och knoppar ska det bli i år. Sen ska han tvättas, få pälsglans, babyolja och glitter ;). Ska ta med datorn och min nya högtalare till stallet så ska träna lite till musik idag. Tänkte dra igenom trick och galoppa lite löst bara. Everything med lifehouse ska jag uppträda till. Tror det kommer bli riktigt känslosamt. Otroligt fin och rörande låt som ligger mig varmt om hjärtat. Tror det kommer gå galant så länge Tose känns pigg. Han är ju som sagt extremt ur form så får inte ha för högra krav. Det ska vara frivilligt. Förra året så red jag först och trickade efteråt. Han blir tyvärr väldigt trött efter ridning så han var väldigt seg från marken. Så i år ska vi börja med trick och ev rida lite, beror på hur pigg han är. Har han för mycket energi så börjar han snurra runt som han gjorde på genrepet :'). Haha så fail. 
 
Checka vad lång man han hade :O. Galet! Film från förra showen kan ni se här

Green.

kategori: Foton
 

avgå.

kategori: Allmänt
sdgvascaslcvcflv, jävla dag! Hade en riktig mysig sovmorgon efter gårdagens bio. Snabba Cash var superbra. Vågar man spoila? Ni som ska se den, läs inte vidare. Men dom sköt Joel. Seriöst. Det slutade med att han dog? Mitt hjärta grät så himla mycket. Usch. Han var knappt med i filmen heller. Lite besviken. Det var som två storys typ och det kändes som Joels story bara var med för att dra ut på filmen. Inte ok. Men överlag, grym, den bästa av triologin, helt klart! Så absolut sevärd! Tillbaka till denna hemska dag. Hade bara en lektion i skolan så bestämde mig för att jobba vilket tyvärr tog mycket längre tid än vad jag planerat. Sedan var tåget försenat med en timma så tog en buss istället som skulle bytas till ett annat tåg. Tro fan det tåget också var försenat. Stod ute och frös i nästan en timma. Väl hemma i hålan regnade de som fan. Jag var (är) helt äcklig, trött och ful. Tyckte synd om mig själv så gick och köpte godis. Buhu. Hade ingen ork att åka till stallet heller. Sjukt dålig dag. Hade tänkt vara hemma vid sex och så kommer man hem runt nio. #avgå. Men himla skönt att inte behöva pendla in och jobba imon då jag behöver förbereda lite inför showen och vila upp mig. #score.
 
 
 

Premiere.

kategori: Allmänt
Imorgon smäller det! Då ses vi igen :'D. Jag och min man Joel Kinnaman. Haha rimmade ju nästan. Nä, det är ju premiär utav Snabba Cash - Livet Deluxe och självklart är biljetter bokade. Har världens crush på vår underbara svenska Joel Kinnaman. Sen älskar jag att gå på bio också. Tänk att få se hans underbara face på storskärm :'''D. Tycker synd om folk som som kommer sitta nära. Kommer dregla sönder. Håll avstånd för ert eget bästa!


Feel good.

kategori: Macintosh B
Var ute och fotade Tose lite med drömfångaren. Eller ja, jag glömde bort att jag hade den med mig så han fick på sig den mot slutet när han helt tappat intresset. Haha hans reaktion "wtf is this O.o?" Sötis! Men han är så chill att fota hjärtat. Sedan så blev det lite ridning vilket verkligen gick jättefint får jag säga. Bar upp sig direkt från start, otroligt mjuk och fin. Har hänt något med honom sen jag ställde av honom alltså. Svagheter finns det ju alltid men känslan fanns där. Awesome! Solen stod fint på himmeln men ett fantastiskt vackert ljus. Ibland är det bra!
 
 
 

White beauty.

kategori: Macintosh B
 

Wednesday.

kategori: Allmänt
God dag! Slutar vid lunch på onsdagar vilket är så himla underbart :'D. Hade möte med min chef igen då en annan vän till mig ska bli min nya kompanjor istället för Elin. Blir nog super! Fick dessutom ledigt idag så tog en fika innan det blev ett pass på gymmet. Underbart! Ska snart pallra mig iväg till stallet för att motionera Tose lite. Han ska få ridas lite idag på gräsbanan hade jag tänkt. Hoppas det går lika bra som det gjorde sist :). Ciao!
 
Gammal bild på hjärtat. 
 

When I say jump you say how high?

kategori: Flame
That face :'). Blivit läskigt höjdrädd, tur flamman är så ärlig! Hemsk kvalité, yes sir!

Flame.

kategori: Flame
Scrollar runt bland min fulla hårddisk i hopp om att ha något roligt att visa. Haha. Har flera idér i hjärnkontoret som ska fotograferas också :). 

 

Tuesday.

kategori: Allmänt
Heej! Var ute och fotade lite självportätt tidigare ikväll på ett väldigt fint ställe. Var dock väldigt dåligt med ljus så några bra bilder fick jag knappt några utav. Haha. Fullt minne också så fick radera hela tiden samtidigt som jag fotade i en å (så hade min gamla kamera). Men nu har jag massa erfarenhet till nästa gång om man ser det från det perskeptivet. Kul :). 
 
Sedan har jag vart en sväng i stallet och trickat lite med skrutten ute i hagen. Väldigt duktig som blivit grym på spagat. Lite spänd i början av longeringen som sedan släppte. Han kan ju inte longeras löst till hundra procent då han tycker det är extremt tråkigt och avbryter, men något liknande longering kan man väl kalla det ;). Mycket duktig var han så väldigt nöjd! Tror showen kommer gå galant på söndag sålänge Tose är på humör :). 
 
 

We breathing in the same air.

kategori: Porträtt
 

Selfportrait.

kategori: Porträtt
 
 

Monday your bastard.

kategori: Allmänt
Heej! Första riktiga skoldagen med åtets nya schema och kurser idag. Phuu. Snacka om att lektionen innan lunch var en plåga? Så förbannat morgontrött. Jag orkar inte med mig själv. Någon som har tips på hur man blir morgonpigg :')? Efter skolan så for jag till svettets paradis där jag så mycket väl hör hemma. Gymmet. Sedan till stallet där jag red skrutten efter x antal dagars/veckors uppehåll men osch så fin han var, dessutom på tredelat tränsbett. Say whaaat? Poäng! Måste träna outside the box bara. Alltså utanför ridbanan för hans motivation blir ju mycketmycket högre utanför den tråkiga sandlådan. Så himla pigg och fräsch idag på gräsbanan som jag kallar det (vanlig åker). Kändes ren i gången också. Så himla skönt! Plockade bort tyglarna mot slutet också och det gick minst lika bra. Annars är jag lite seg, (läs väldigt). Lyckats få en bitchslap av ett handfat igår. Ja, kalla det skillz men jag slog huvudet i ett handfat på jobbet igår så hårt in a helvete, så öm i hela pannan och skit. #score. Sorgligt att det bara är måndag. #killme. Sen att Teen Wolf har uppehåll gör ju fan inte måndagar mycket roligare. Det var liksom hödjpunkten av vekcan, speciellt måndagar.

[Foto: Sabina]
 

Vaknar upp från det döda.

kategori: Allmänt

 

Miss that pearl.

kategori: Flame
Ska trax iväg och jobba en söndag som denna! En vecka kvar till show med Tose också. Förjävligt försök till träning igår med honom. Så himla tjurig när man satte lite krav på honom. Han är verkligen helt ur form också. Inte roligt! Men ni får ha en superbra dag hörni :). 

 Saknar Eldsflamman ♥. [Foto: Sabina
 

#Pardeyhard.

kategori: Allmänt
Heej! Dödstrött tjej här framför datorn som funderar på att sova. Haha. Slösade alldeles för mycket pengar på krogen igår. Drinkar, dansade och svett på dansgolvet med goa vänner från skolan. Bra kväll helt klart om man bortser från att nattbussen aldrig kom. #Fail. Idag är jag helt slut. Känner bara för att ta bilen och köpa en godispåse, kolla Teen Wolf, True blood och sooovaaaaa när jag egentligen borde dra till gymmet och stallet :'). Haha. Nä men ska hälsa på lille viten och sen får vi se vad som återstår. Det första låter faktiskt väldigt lockande av mina alternativ xD. #Pardeyhard. 
 
Bild jag tog med mitt nyuthämtade sigma 70-300 som vart på reperation. Glaad!
 

<3

kategori: Djur
 

School.

kategori: Allmänt
Heej! Alltså sorry för frånvaron. Haha. Jag har som sagt börjat mitt tredje år på gymnasiet nu. Helt galet. Behöver nog påminna mig om det varenda dag. (Btw, jag ska inte skriva "nu när jag ska börja trean kommer jag inte kunna blogga, blabla för att, pga" Nej, så ska vi inte ha det.. Det har vart två ganska chill skoldagar faktiskt. Mycket lamt stolsittande med nya ettor som gjort mig gråtfärdig av trötthet. Seriöst. Första dagen kunde jag knappt tolka vad folk sa för att jag gick in i något sovtrans? Kan verkligen inte sitta rastlöst sill under länge stunder. Sedan direkt från skolan till jobbet forever alone hela kvällen också. Men jag överlevde det också ;). Invigde första dagen med ny skjorta också. Like a boss! Hoppas inte morgondagen blir lika tråkig som de två senaste :'). 
 
Utöver skolan så leverade jag som fan på löpbandet idag. 45 minuter blev det på gymmet, rekord faktiskt. Brukar oftast blir runt 20-30 minuter så mycket stolt faktiskt. Börjar få upp konditionen. Finally :). Sedan hade jag ett toppenpass med Tose från marken på banan. Han var lite seg men jobbade på mycket duktigt ändå så mycket glad matte! Jag saknar min mobil som fan ändå även fast det är skönt att inte behöva ha den. Kan ju inte ta egobilder med mitt nya hår, illa. Men nu ska jag ta tag i livet och sova, god natt folket :)). Underbat med fredag faktiskt! 
 
 

People change, so do you.

kategori: Porträtt
 

Goodbye sunday.

kategori: Macintosh B
Heej kåmpisar! Jobbet större delen av dagen på sjukan (sjukhuset då alltså). Sedan hamnade jag i soffan innan jag släpade mig ut till bilen för att åka till stallet. Haha. T har fått stå ett par dagar nu så tog ut honom på den blöta ridbanan och tränade lite från marken för att se om det fanns någon hälta vilket inte syntes till vad mitt öga kunde se. Svullnaden i benet har nästan gått ner helt vilket är toppen. Hade ett fantastiskt pass med honom ikväll. Han har börjat hitta knapparna till lite nya trick också vilket är kul. Trick som han gärna gör frivilligt, det är något speciellt. Finaste ponnyskrutten ♥. Han var dock inte så fin idag, sliten man, brun, lerig och en tuffslugg rakt upp i vädret. Så kan det va xD. Godnatt folket. 

 

Inlärd hjälplöshet.

kategori: Hästar
"Hästfolk." Rekommenderar er att läsa en text HÄR, Läs, läs, läääääs. 

Foto: Sabina (Vad gör jag med min mun till vänster?? mysterium) 
 
 
 

Sleep thight.

kategori: Allmänt
Heej! Har idag hjälpt min handikappade syster att packa till sin flytt imorgon. Kan inte förstå att hon inte längre kommer finnas i huset på en väldigt lång tid. Så himla tråkigt att jag vart irriterad idag också pga blabla, gör inte saken bättre direkt. Vart en stund och hälsat på skrutten som för en gångs skull var social, vilket han inte var igår, (pain in the ass var förnamnet.) Bara för att han skulle få lite foder i hagen så kan ju inte bossen låta dem andra komma nära (eftersom kungen ska ha allt själv ofcourse) så istället gör han utfall efter utfall mot dem andra dinosauriena vilket inte är speciellt ok när jag och bror står i mitten. Haha. Kul att han visade motsatsen idag då ;).

Sedan tvingade mossan (ja, jag säger mossan som mossa i skogen till min mamma) med mig till gymmet. Saay whaat? - Nä seriöst, jag orkar inte idag. "WILMA KOM NER NU". okej, okej, jag kommer :0. Creepy. Väl där orkade jag knappt något alls, allt sa neeej. Men trots det så kämpade jag och svettades som aldrig förr typ. Good job W :). Har skickat iväg lite idér på ny design till min designer så hoppas det blir lite nytt inom kort. Wiie :). Går bara och tänker på alla saker jag ska (och vill) köpa så som tågkort, stallhyra, smink, spotify, hårfärg, hörlurar, bloggdesign osv. Mitt konto kommer snart stå på 0,00 och jag som vill shoppa kläder. Rip :(. Men imorgon blir det jobb. Hejaheja! Upp vid sju och säga hejdå till bigsis också. :(((. 
 
Random pic, yeah. 
 

Hey you.

kategori: Allmänt
Hej! Känner bara för att uppdatera när jag har något intressant att visa eller skriva om så uppdateringen ingår väl inte i kategorin "bra uppdatering" ;)? Igår så var jag ute i skogen med en väldigt stel, stark och stum Flame tillsammans med syrran som sedan flög av och nu är gipsad efter en kväll på akuten. Känns sådär. Hon ska flytta på söndag och allt blir sååå mycket mer komplicerat när man blir handikappad. 
 
Idag så var jag hos tandläkaren vid nio, (kan inte förstå att jag på onsdag ska upp vid sju varenda jävla vardagsmorgon) orkade inte ens dra på mig smink och är det extremt illa alltså. Men mina fangs är klara. Efter sex (?) efterblivna misslyckade år hoss x antal tandeläkare med rälls och tandställning för att reparera min glugg + lite till. Hur svårt kan det vaa? Men dagens tandis var snäll så klagar inte. Hatar bara att slipa när det isar genom hela kroppen. Usch. (Fyllde i en tand.) Annars är jag sjukligt omotiverad, vill bara sooova och kolla på film typ. Nätet suger så gör inte saken bättre. Jo juste, min mobil vägrar att starta också. GREAT. Grymt jobbigt. Hoppas det är bra med er, ta hand om er ♥


Drops.

kategori: Foton
 
 

Läget.

kategori: Allmänt
Hej! Ni vet att jag skrev att Tose inte kändes ren i gångarterna för någon dag sedan? Han är tyvärr halt. Syntes dock väldigt lite. Men ser ut som han fått sig en spark då benet fortfarande är svullet. Så himla tråkigt nu när vi skulle komma i form ordenltigt också. Tråkigt över huvudtaget då han vart skadefri under den 3 åren jag haft honom (om man räknar bort mugg.) Tanken är att låta honom vila på schemat (som inte existerar, höhö) så han får god tid på sig att läka. För övrigt så har det väl inte hänt så mycket utöver det vanliga. Hängt lite på gymmet, hoppat lite med Flame igen (bild), kollat Teen Wolf ♥ ←, sovit, ja det vanliga ni vet. Idag blir det jobb. Yeah. Alla applåderar!




Rain over me.

kategori: Foton
 

Emotion.

kategori: Foton
 

kategori: Flame
 
 
 

Rain.

kategori: Foton
 



Mjau.

kategori: Djur
 
 
 
 
 
 

What's up?

kategori: Allmänt
Good morning world! Idag väntas jobb, ska bli roligt faktiskt! Sedan ska jag till hästen min. Hoppas verkligen han är bättre! Tänkte tricka lite om han är pigg och fräsch. Återstå att se. Gårdagen blev rolig trots lite komplikationer men det är väl sånt som alltid händer när det är fest? Tur jag har min Elin ♥. Men ni får ha en fin dag :). Här har det precis regnet. Skönt faktiskt! Ciao :). 
 
Old summerstuff. 
 
 
 

Mac.

kategori: Macintosh B
Heej! Var uppe med tuppen vid 7 i stallet idag. Red Tose lite på banan som tyvärr inte var helt hundra i gångartena. Kunde inte riktigt sätta finger på om det var för att han var ömfotad (då banan är lite hårdare på morgonen) eller om han var oren. Märkte sedan att höger framben var svullet och varmt så det spökade lite. Så himla tråkigt! Hoppas verkligen bara det var tillfälligt. Passet gick inte speciellt bra och jag var sjuukt trött mot slutet att jag hamnade i sängen igen när jag kom hem. Så får verkligen hoppas att det inte är någon skada. 
 
Idag så står det fest på schemat. Woho! Men innan det så ska jag köra iväg syrran till Värnamo. Träligt. Har sån sjuk träningsverk i hela kroppen också. Men nu måste jag skynda mig att göra mig ordning. Såg också att hela min blogg för tillfället bara består av hästbilder om man scrollar. Sorry xD. 
 
Dagens Tos. 
 
 
 

Tricktraining.

kategori: Macintosh B
Lite flera bildern från när Sabina var här! Visst är dem underbara? (Jag ser sååå bekymrad ut på sista bilden måste jag skriva.) 

Jumping Flame.

kategori: Flame
1. Jag var typ helt nyvaken och osminkad <3. 2. Hade ridit Tose så hade sinnessjuk mjölksyra i armarna. 3. Sjukt trött i kroppen efter skutten med Tosey i övrigt. 4. Jag hoppar väldigt sällan. 5. Ja, jag ställer mig lite för högt i sadeln? 6. Ja, jag kanske ger lite för mycket eftergift. 7. Mina skänklar åker bak otroligt mycket. 8. Flame är otroligt svår. 9. Gud vad bra det är att kunna se bilder på sin ridning och på så sätt hitta "felen" som man vill förbättra :). 

Älskar denna. Vinklen, manen, språnget, skärpan. YOU GO MIKE ♥
 
 

We won't stop.

kategori: Macintosh B
Heey! Blev ett lugnt pass på gymmet. Var något omotiverad så orkade inte ge speciellt mycket. Det var himla fin sol ikväll så bestämde mig för att åka tillbaka till min vita springare och rida lite i solnedgången. Blev till en början en jättemysig tur. (Red på Flames kimblewickbett och med hennes bomlösa sadel.) Han var jättemjuk och sökte sig fint till form. Men när vi sedan lämnade alla mysiga stigar och kom ut till skjutfältet (grus/sandväg) så börjar han lägga i handbromsen som in i helvete. Vi bråkade huuur mycket som helst. Blir så himla frustrerad på honom när han ska vara så dryg mot mig genom att inte vilja gå för att slippa arbeta, för på hemvägen är det nemas problemas. Han ska både vara stark och springa snabbt. Haha. Så typical Tose så det inte är sant. Men kändes mycket bättre efter lite stretch och pyssel i stallet ♥. Men innan det, usch vad irriterad jag blir ibland xD. 
 
Fina skrutten! Och ja, dem är lite mindre i format än dem andra bilder här, det svider. (Ni vet ju hur noggran jag är ibland ;))  
Foto: Sabina Svenningsson 


 
 

Heey.

kategori: Allmänt
Sommarjobbet är avklarat. Så himla härligt! Har faktiskt vart en rolig upplevelse och veta hur den branschen fungerar och går till. Erfarenhet är alltid bra. Idag har min underbara vän Mika vart här igen. Hon följde med till stallet på morgonen där vi trimmade hästarna lite på ridbanan. Hoppade lite med dem båda faktiskt. Gick bra, fast var sjukt trött i hela kroppen så orkade inte hålla ihop riktigt. Haha. Ni får nog se några bilder på mig och Flame lite senare som Mika tog :). Nu ska jag laga mat innan det är dags för back on track på gymmet ;). Latsidan existerar inte längre!!!

 
 
 
 
 

Gn.

kategori: Allmänt
Hej! Jag har inte hunnit (hinner inte) uppdatera riktigt nu när jag jobbar kväll. Det är inte mycket tid att samspela med från morgonen fram till fyra när mitt skift börjar. Idag var jag uppe tidigt i stallet där Tose fick tossingarna verkade. Sedan for det in mot staden för möte på mitt helgjobb (som lokalvårdare) vilket gick bara fint tack. Mina chefer är så himla trevliga! Löneförhöjning och extra anställning. Awesome! Min syster ska ju flytta så Elin blir min nya arbetskollega där, spännande :). Sedan var det hem och vila upp mig min irritation/omotiverade kropp/hjärna innan det blev jobb på industrin. Imorgon är sista arbetsdagen där. Sååå skönt ska det bli att vara ledig.

Men måste bara skriva att vissa människor är så mycket trevligare än andra alltså. Han som bytte min maskin för andra dagen i rad var så himla trevlig och hade gjort massa arbete åt mig (som jag slapp göra.) Han frågade hur det stod till och önskade mig lycka till osv. Man blir ju så himla glad :'D? Haha, jag uppskattar sånt iaf. Fick en helt annan inställning till att jobba. Dessutom till en ny grym spotifylista i öronen även fast sångfågeln inom mig flugit åt helt fel håll. Det är bara jag som sjunger för fulla muggar på jobbet eller? Think so. Men nu måste jag ta mig något att äta(/sova pga alldeles för lat för att gå ner och göra ordning något) för huvudverken kommer smygandes. Jag suger på att gå och lägga mig och jag suger på att gå upp. Hur svårt ska det va liksom? Sov gott ni som är nattugglor (som mig) eller dröm vidare ni som alla redan sover ;). 

Underbar bild (ljus, motiv och kompositionen) som Elin tagit i början av sommaren på oss :). Me looove. 

Hårdträning.

kategori: Macintosh B
God dag! Var uppe alla redan vid halv tio idag. Förstår ni hurtigheten? Var uppe i stallet och lät Tose svalna lite innan det blev ett pass på banan. Galoppen är himla jobbig för honom men efter ett tag så bar han upp sig riktigt fint. Men traven har blivit så himla fin! Väldigt mjuk och följsam på hellång tygel. Det mesta vi behöver träna på är att stärka upp galoppen (ordentligt), övergångar, och igångsättningar. Han är ganska seg på den fronten. Men kommer bli lite hårdträning nu inför showen så han kommer i form ;). Haha. Vill få lite mer styrka och bättre kondition i honom. Så mycket galopparbete i skog och mark (Elin du får gärna hänka, haha) hade jag tänkt, mycket klättring och dem traditionella passen på banan. Någon som har några tips på stärkande moment vi kan utföra? Tell meee.. Nyss kollat Teen Wolf. Alltså det är ju så sjukligt bra. Måste jag vänta en vecka TILL? Haha. Suger så himla hååårt. Blir himla pepp till att träna Tose nu. Gäller bara att lägga ner tid på det :). Men det brukar jag ju göra. Snart jobb. Hejaheja! ←

Pärlan ♥ Foto: Sabina :D. 
 
 
 
 

Sleep tight.

kategori: Allmänt
Wow, tack för er feedback på senaste inlägget. Förväntade mig typ en kommentar men det är flera stycken som lämnat spår efter sig och fina ord. Ska kika in hos er senare som jag aldrig hört något från tidigare. Gud vad kul, ja för visst är han med oss :'). Lille jesus pappa. Eller nä, jesus pappa är ju Josef så vart kommer gud in i bilden egentligen. Någon kristen själ som vill förklara mitt i-landsproblem? Kommentarsfältet är ditt :D. Just kidding. Kom nyss hem från arbetet, eller ja det var ju ett tag sen. Blir alltid så degig efter att jag jobbat kväll. Ni vet bröd som måste jäsa, så känns det.. Att många tyckte jag har humor (HAHA) var ju bästa idag. Haha, dör. Tack så snällt :'). (Måste ta det som en komplimang?) Kanske ska man våga sig på en videoblogg så ni får lära känna mig lite mer ;)? 
 
Annars idag så var jag en tripp i gräsariket, stallet med andra ord. Flugfanen är fan inte nådiga alltså. Kan inte utvecklingen hitta ett sätt att utrota dem snart? Tose fick lite hemmagjord godisröra så hans dag lös upp ordentligt utöver vad den stekheta solen gjorde. Btw så fick jag förfrågan om att showa med Tose i september som förra året vilket jag tackade ja till. Varför gjorde jag det? Blir ju nervös redan nu. Sist men inte minst ska jag börja skissa på en ny design som ska vidare till min designer. Men idér finns det få av. Sov gott! Haha. Nämde jag trötthet? Allt i ett-inlägg. Sleeep. 
 
 
 

What for?

kategori: Personligt
Varför läser ni min blogg? Hade vart väldigt intressant att läsa i kommentarerna. Tell me. All of you. 

Dressage II.

kategori: Hästar
Lite fler bilder från dressyrtävlingen. Dem fick bli i svartvitt för att ljuset var så himla tråkigt. Haha. 
 

Dressage.

kategori: Hästar
God kväll! Gick sådär att fota idag. Lämnade ju inte mitt zoomobjektiv på elgiganten som hade vart till användning en dag som denna. Fick inte till det riktigt med skärpan och vädret växlade mellan sol och moln hela tiden. Fast ska ju inte komma med massa ursäkter inte. Jag är ganska kass också, haha :). Väl hemma så trimmade jag Toselino lite på banan. Han var sååå fin. Joggade honom och testade sedan att galoppera i lugnt och samlat tempo. Sänkte huvudet och arbetade fint. Nöjd! Sist men inte minst så blev det ett svettigt pass på gymmet. 30 min på rullbandet. Fy helvete alltså vad jobbigt de va. Cyckeln for inte snabbt hem kan jag meddela. Gick nog snabbare att gå xD. Tagga jobb imorgon. Wiho. 

 

Jag dööör.

kategori: Allmänt

HAHAH, orkar inte. 

Sunday.

kategori: Videos
Heeej! Jag var himla duktig och gick och la mig vid halv tolv, trots det så kunde jag inte somna förens tre men ändå? #skillz. Det regnade helt galet igår alltså. Tror ni inte jag skulle hämta in Tose i samma veva också? som dessutom vägrade gå. Såg ut som vi både hade badat :'). När vi väl kom in i stallet så small det till rejält att lamporna började blinka och radion sattet igång på högsta volym. Creepy as hell. Miljötränade lite med Flame och testade sedan att rida henne i repgrimma vilket gick helt ok. Haha. Stel som en stople typ. Sedan har jag funnit Toses nya gångart. Att jag inte kommet på det tidigare är bara weird? Jogging, låångsamt. Han funkade super i den takten och var väldigt tillfreds, mjuk och avslappnad. Riktig trailtrav snackar vi om. Känns grymt bra iaf! 
 
Idag ska jag faktiskt åka och fota lite dressyr så ska sticka till stallet så jag får skjuts upp till travbanan där det hålls. Ska bli intressant :). Ni får ett litet videoklipp från sommaren, filmat med samsungen så ingen kvalité inte. HD är ett måste annars kan det kvitta. Haha. 

Btw, läste på instagram att hästar kommer in i något tänk att dem simmar utåt istället för inåt och kan på så sätt simma så mycket att dem inte orkar hålla sig vid ytan och sedan drunkar. Visste ni det? Inte jag heller. Vet dock inte om det stämmer men Tose drog sig ju utåt. Väldigt läskigt så fall om det stämmer. Någon som vet? 

Breakfast.

kategori: Allmänt
Heej! Började dagen med att försöka putta igång bilen för att åka och handla frukost vilket faktiskt gick efter x antal försök. Blev himla mysig frukost som ni kan se. Annars har jag badat med bror och en vän till honom. Suttit vid datorn och hittat inspiration både från youtube och bloggar. Hade bestämt mig för at både gymma och åka till stallet men ligger nog på latsidan idag och struntar i gymmet för att hästarna är roligare ;). Höhö. 

 
 

About Flame.

kategori: Flame
Fick en fråga om vem Flame är så tänkte faktiskt dra det här också om fler missat det (eller ja för er som bryr sig ;).)  Flame som ägs av en väldigt trevlig tjej  frågade för drygt ett år sedan om jag ville hjälpa till att sköta och träna hennes häst pga tidsbrist. Jag provredd (en hemsk en, pga brunst haha) och sedan dess så har jag tränat henne till och från. När jag känt för det helt enkelt och där det funnits tid. Vi "firar" ett år denna sommaren och jag måste säga att jag lärt mig otroligt mycket utav henne. Hon har gett mig så himla mycket glädje. 20-årigt angloarab-sto är hon som jag gillar skarpt :). Otroligt speciell men vääldigt snäll och ödmjuk. 
 
Några bilder från fotograferingen när bästa Sabina var här. Hon är så himla fiiin damen. Kan stirra mig blind.

Awesome day.

kategori: Allmänt
Himla bra dag. God mat och bra sällskap. Fläsket har fått vila och ponnyskrutten har fått 8 tunnor vatten. haha :). Loooove. 

Summer.

kategori: Allmänt
Blev överraskad när väldigt saknad och grym vän kom för att hälsa på och leka med mig och syrran. Badat i poolen, ätit massa gott, solat och umgåtts. Vi älskar dig bästa :D. En riktig härlig sommardag med massa sol :). 

 

Just admit, I love you.

kategori: Porträtt
Hur man lyckas fota med 1200 ISO förblir alltid ett mysterium. #fail. Har massor att lära med sonyn, idag ska det utforskas :). 
 
 
 
 

We work hard, we play hard.

kategori: Allmänt
Ännu en dag har passerat av mitt sista sommarlov någonsin. Tragiskt. Vaknade med "jag orkar ingenting" känsla men tog mig i kragen städade konstigt nog hela övervåningen. Sedan drog jag till gymmet med syrran där det gick sådär. Hade ingen motivation till att springa så prestationen blir ju inte den samma. Sedan åkte jag till "mina" älskade hästar. Bestämde mig för att träna lite med Flame vilket var ett tag sedan. Tog ut massa utrustning i paddocken så som boll, höpåse, vattenmatta och koner. Miljöträning kort och gott. Hon var himla duktig! Trodde vattenmatten skulle vara döläskig eftersom vatten är hennes största fobi(?), men icke. Gick prima. 
 
Sedan byggde jag ett hinder (se tidigare inlägg) med vattenmattan. Gjorde ordning Tose och skuttade över den lite. Ger snart upp med att rida honom? Vart finns bjudningen? Har han ens någon när det finns fyra hörn? Han gick himla bra mot slutet men jag känner mig alldels för stor på honom. Usch det är så himla tråkigt. What to do? 
 
Sedan så kom Amanda och hennes kille som jag fotade lite, sedan bestämde vi oss för att skutta lite med Flame. Hon var sååå duktig. Tog oss över 115 cm. Väldigt ärlig och trygg på hinder. Pärlan ♥. Just nu sitter jag här med illamående efter mitt godis. Min kost suger då jag är för lat för att laga mat och kylen ekar snart tomt när päronen åkt på semester. Blöö. Men himla lycklig att jag har så fina hästar ♥. Guldstjärna till er som orkade läsa :].

Översiktsbild på dagens träning med Flame. 







kategori: Flame
Du vackra! Ord kan inte beskriva vad jag tycker om denna fina häst. 

Well done Tosey ;).

kategori: Macintosh B
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.