swirya

Friend.

kategori: Macintosh B
 

Ranch Horse Classic.

kategori: Hästar
Heej! Haft fullt upp så inte hunnit blogga, eller jo försökte men han inte skriva klart så det sket sig. Vad har ni missat då? Jag har avklarat mitt första gympass tvåtusentretton, (statusen som uppkommer när man gymmar),  Hållt på att elda upp i mitt hår när jag badade badkar med en viss Elin, övningskört, vart ute på krogen igårkväll och kört till High Chaparall med Elin idag och kollat på Ranch Horse Classic, samt gått på mässan :). Favortigrenen är nog barrelrace, mycket fart, spänning och adrenalin. Med mig hem fick jag en ny padd och ett par matchande benlindor som jag tänkte inviga ikväll på banan ♥. Man får sån himla inspiration att trimma nu när man sätt så fina hästar och skickliga ryttare. Fast ska jag vara helt ärlig var inte allt så vackert som man hade önskat. Men vissa ekipage var ju verkligen wow, cuttingklasserna är ju så himla häftiga att se på när hästen följer korna i vartenda steg. Nu måset jag kila till min egna smutsiga vite vän i hagen långt där borta. Jag och kameran har för övrigt inte vart vänner. Mitt sigma har gått sönder och den ville större delen av tiden inte fotografera. Avlider långsamt. Hoppas ni har det bra :). 
 
Känner ni adrenalinet eller? Vissa hästar är ju så sjukt taggade när dem kommer in på arenen. Fullt ös medvetslös är bara förnamnet. 
 
 
 

That little monsterpony.

kategori: Macintosh B
Tänk vad lite utrustning kan göra :'). Nya lindor och ny filt. Fast vill ha en "built up" padd egentligen för att få upp framdelen lite på sadeln (går inte riktigt bedöma på bild och irl) men filtarna hade ju rea så var ju tvungen att slå till. Kan inte fatta att jag ridit runt i samma padd i ett helt år, jag som är matchnörd nummer 1 typ (oftast). Idag så fick Macintosh sig en skur i spolspiltan, aldrig uppskattat men ska man ibland vara fin får man lida lite pin. Svans, hals och man fick bli vit, resten av hans kofläckiga rullfärg fick vara kvar. Tacka svartvit toning <3. Haha nä men ni ska få se vår nya outfit i färg i morgon, tyckte det var så fint i svartvitt. Passet gick iaf åt skogen, (lite komiskt att skogen ligger bredvid). Fick verkligen noll respons tillbaka idag. Nothing comes for free. Så sant som det är skrivet. Bebis orkade knappt hålla igång i galoppen alls och jag själv fick slita minst lika mycket :(. Kontrasten när ett dressyrekipage på 1,80 rider runt och så kommer vi, skogsmullarna <3. Feel the love, and the swag. Men vi kämpar på :). 

Insåg precis hur fult lindade ben han fick. #skillz. 

#Avgår

kategori: Musik

Missed this view.

kategori: Macintosh B
Äntligen haft lite kvalitetstid med bästa ponnyn. Var ute på en riktigt mysig (och jobbig) uteritt. Han var himla fin förutom när han skulle vända hem till polarna. Haha. Syrran jobbar på ett äldreboende så han fick hälsa lite på panschisarna som jag kallar dom. Glada blev dem allt. Vem blir inte av lille skitgrisen ;)? Invigde min nya filt från Hööks och nya grimmsättet från biltema. höhö ;D. Nu blir det käk innan det blir dags för jobb :). Peace. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Five things.

kategori: Personligt
- Jag har noll naturbegåvning? Vill både kunna sjunga, dansa och måla på ett bra sätt vilket inte fungerar för fem öre. 
 
- När jag ska ta egobilder (haha vem gör inte?) lyfter jag omedvetet upp ögonbrynen. Weird? 
 
 - Jag biter på naglarna när jag blir extremt uttråkad, ofta när jag kollar film. 
 
 - Jag nyper ofta folk i röven, don't know why. Kul sysselsättning bara eftersom jag gillar att få reaktioner. 
 
- Är extremt kittlig, typ överallt? Lår, rygg, rumpa you name it. You better not touch. 
 
Saknar min fjärrutlösare, spårlöst borta. Blir sex saker nu men äger på att tappa bort småsaker som minnerskort, nycklar och mobiler, tyvärr. 
 

Wednesday.

kategori: Allmänt
Åh mysig dag! Vaknade till regnets ljud som slogs mot gatans yta. Dropparna längs rutan och vinden genom fönstret. Hade velat ligga nerbäddad där hela dagen. Gick halvdöendes i sömnen ner från trappan där syskonen lagade frukost. Istället för att hjälpa till däckade jag istället i brossans säng. Like a boss. Också ska sluta tro att jag är poet. Istället för att låta mig självdö hela dagen så tog jag mig i kragen och åkte med in till stan med mossan och syrran för att försöka fixa en patienbricka som det här i Jönköping kallas så fint (eftersom min är borta kommer jag inte in gratis på chappen i helgen, höhö) och sedan för att gå på hööksrean. Haha. Givetvis gjorde dem inte brickorna längre. Kul. Jag har inte vart hos Tose på tre dagar nu :'(. Kollade till honom snabbt igår men inte mer än så. Blö. Men fick med mig två westernfiltar (Schabrak/padd), en discogrimma, rosa ofc ;), pälsglans, lite vitaminer och ett par lindor hem från Hööks så nu har vi inte en outfit att skifta mellan, utan tre ;). Ska visa er. Höhö. Annars hade jag en bra arbetskväll. Var helt utvilad så inte alls trött. Perfa. Har typ lyckats riva mig som fan på näsan så hud och hela köret har lostnat så jag ser ut som Rudolf med röda mulen. Lovelife, not. Hoppas ni haft en awesome dag! Btw, Teen Wolf leverar som fan. Varför så snygga hela högen? #avgåromedelbart. 
 
 
 
 

All these beautiful cats.

kategori: Djur
 
 
 

Working my ass off.

kategori: Allmänt
You got to love see me work my ass off. Hemma efter dagens arbete. Blev varken något gym eller någon träning av skrutten idag. Övningskörde hela förmiddagen då jag ska köra upp om snart en vecka. Jag kommer bokstavligen d-ö. Blöö. Vill inte. Bäst att ändra inställningen till de kanske. Imorgon blir det jobb sju till elva. Yolo. #dubbelmoral (eftersom man skiter i allt om man kör på yolo.) Cash is always king. Hoppas ni har det jävla bra :). 

Gose idag på morgonen, men va hände med kvallen, harrlåå? 
 
 
 

My beautiful heart.

kategori: Macintosh B
 

Sunday.

kategori: Allmänt
Hej! Sitter i min gosiga säng och funderar över livet. Gått en promenad med fina Elin nu ikväll. Mysigt! Dags att vila kroppen inför ännu en dag. Gn.

 


 
 
 
 
 

Hello.

kategori: Allmänt
Heej! Längsta sovmorgonen på länge, halv tolv, tog igen efter dem två senaste dagarna då jag knappt sov två timmar? Haha. Hade planerat att både träna och åka till skrutten idag innan jobbet men så blev det givetvis inte pga sömnen. Lol. Men imorgon ska jag faktiskt börja gymma. Fett? Haha. Måste uppta träning mer nu, de börjar spåra, likaså kosten. Ingen bra. Annars är jag lite seg, vill mest vara hemma och sova lite. Standard. Men ska göra mig ordning för jobbet nu och bestämma mig om jag ska jobba dubbelt imorgon eller inte = ingen träning eller Tose pga tidsbrist. Blö. Cash is king juuu. Omotiverad.com Hoppas ni haft en bra helg. Min har faktiskt vart bästa på länge :)
 
Horsepros, någon som kan veta anledning till varför Tose inte fäller all sin päls? Någrea teorier eller tidigare händelser? 

Crazy ridetour.

kategori: Allmänt
Såhär kan det gå när Flame får akut skav av sin jord så Tose får agera packåsna. Snacka om att jag dog i asgarv. #impulsivaridturer
 

midsummerlove.

kategori: Allmänt
 
 
 
 

Midsommar.

kategori: Foton
Hade en grymt bra kväll igår, hemma faktiskt. Det var tyvärr stängt på krogen. Pinsamt värre. Men syrran hade bjudit hem alla hennes klasskompisar så här var det fullt ös. Riktigt skönt gäng. Käkat mat, supet, bastat, trillat i poolen, badat, sjungt, haft irländsk julafton osv. Haha. 

Min syster Olivia i min krans :). 

Flowers.

kategori: Foton
Heej! Midsommar är här och jag ska ut på krogen som skrivet. Är riktigt taggad. Sitter i min säng och kollar ut när regnat faller ner. Himla mysigt. Har städat mitt rum hela morgonen efter min underbara sovmorgon. Kan inte beskriva vad jag saknat det. Ska börja göra mig ordning, men första laga lite mat och sedan försöka få ihop en krans utav dessa blommor som jag och Amanda plockade igår på vår galna ridtur. Peace. 
 
 
 
 

Horsesummer.

kategori: Hästar
 
 
 
 

Lazy.

kategori: Allmänt
Hejhej! Ä-n-t-l-i-g-e-n är jag leeedig :'D. Det var inte härligt att gå upp idag vid sju för att jobba. Blö. Nu ligger jag här helt seg i sängen som en utdragen knubbsäl. Jobbigt att jobba. Vitstigt det blev. Skönt att jag är ledig på industrin idag annars hade jag gått under. Yeah. Planerar lite vad som ska hända imorgon. Blir nog ett krogbesök med vännerna, alltid trevligt. Det jobbiga är vad man ska ha på sig. Haha. Tjejproblem :P. Behöver städa mitt rum och träna hästarna. Vilket låter roligast? Härstarna so let's go. Båda ska få jobba lite. Känner ni doften av svett ;)? 
 
 
 
 
 

Night.

kategori: Allmänt
Hej kära vänner! Bloggläsare, haters whatever. Vet inte ens varför jag uppdaterar såhär sent när jag ska upp vid halv sex idag och jobba dubbelt. #Avgåromedelbart. Men kämpar på. Längtar som f-a-n till riktigt sommarlov (vilket jag aldrig mer kommer få, haha.) Nä men ser fram emot torsdagkväll då jag är ledig hela helgen :'). Gud vad jag känner jag mig vuxen. Annars så fick båda hästarna svettas idag. T ett intervallpass med galopp. Lånade Flames bomlösa sadel så jag kunde stå upp i lätt sist. Testade också hennes kimblewickbett vilket han funkade kanon på så vet precis vad jag ska köpa. Ett likadant fast i mindre storlek. Alla stång är ju så stora. Blö. Han var superfin och duktig iaf. Bra energi och lyssnade väldigt bra om man jämför med vad han brukar göra så himla stolt matte. Haha.  Blev banan för Pansarvagnen också. Mycket galopp som var väldigt jobbigt både för henne och mig. Kan inte förstå att jag överlevt denna dag då jag vart igång hela dagen med denna sjuka kvava värmen... Hittade denhär begåvade blondinen tillsammans med min bästa vän youtube som jag tycker ni ska lyssna på. Vadfan fick jag liksom? Fula tänder, tack. Btw, TRUE BLOOD, FINALLY ♥
 
 

Good morning.

kategori: Allmänt
Har inte kunnat åka till stallet ännu pga livestream med Holland Roden [Teen Wolf.] Buhu. Hon måste vara typ en av världens vackraste människor? No kidding. Hennes hår = me really like (förutom hennes perfekta utssende.) Iaf så vaknade rätt tidigt och gjorde middag inför kvällens jobb. Hurtig? Första arbetsdagen igår gick bara fint tack. Lite långtråkigt bara men ska försöka föra över lite mer musik i samsungen. Står vid maskin, känner mig faktiskt lite teknisk. Nu ska jag strax cykla upp mot stallet för lite aktivering hos viss vit. Lär inte bli någon bra update från mig med tanke på att jag jobbar fyra till elva. Men jag hoppas ni får en fin dag. Solen är med oss :). 

 

When nobody isn't there, snapchat is.

kategori: Personligt
Snapchat min bästa vän, vad hade jag gjort utan dig? Just kidding. Fast älskar snapchat. Ledsen att mitt ordförråd består 50 % av svärord. Oops.
 

Promenix.

kategori: Foton
Natur, frihet, luft, känsla, musik, motion, steg, andetag, kärlek, värme, Lizzie,  Mysig promenix med andra ord :). 
 
 
 
 
 
 

Love this monday.

kategori: Allmänt
Heej! Gårdagen bestod större del av jobb. Sedan bestämde jag mig efter lite velande på kvällskvisten att cykla upp till stallet. Borstade ordning skitgrisen Macintosh och skrittade han tio minuter på banan för att han inte ska koppla banan som tråkig med mycket arbete eftersom han har så dålig bjudning där (just för han tycker det är jobbigt och tråkigt.) Elin kom och höll mig sällskap sedan så lekte jag lite med Flame löst på banan också. Gick inte så jättebra. Haha. Men man måste börja någonstans. Right? 
 
Nu ska jag strax ut på en morgonpromenad med vår hund Lizzie och bestämma mig om jag ska åka till stallet inte eftersom jag ska jobba vid fyra. Beslutsångest eftersom jag hatar att åka till stallet om man har en tid att passa efteråt xD. Annars så tror jag det är dags för en ny design så det ska försöka ordnas :D. Känns som att det är på tiden :). Hoppas ni får en supermegaawesome dag :D. 
 
 
 
 

Breath.

kategori: Allmänt
Imorgon är jag ledig från alarmet vid halv sex vilket är otroligt skönt. Jag klarar knappt av att gå upp så tidigt flera dar i rad. Haha. Lite klen, ja jag vet. Men imorgon väntas jobb som vanligt en gång i veckan så det ska bli skönt, ser det nästan som vila om man jämför med mossen. Lol. 
 
Idag har jag jobbat i mossriket och sedan vart ute på en galen ridtur på Pansarvagnen med Olivia som satt på min vita. Herregud alltså. Hon var helt crazy, pigg, spänd, het och stark som en oxe. Dem båda drog iväg helt okontrollerat på hemvägen några tvåhundra meter. Har inte så stort kontrollbehov annars med känns bra att ha lite koll på vart man har kilorna ibland. Haha. Dessutom kan man inte ta tillbaka hästarna när man utbrister i asgarv när lille Tose wannabe hingst skulle visa sina travskillz ala dressyrponny. Haha. Döör. När han kom upp jämsides så tog han chansen och satte av i full kareta. Galet som sagt. Olivia tycker det är skitkul att rida honom vilket är superkul då jag tyvärr kommet fram till att jag tröttnat på att rida honom. (Läs rida, skulle aldrig tröttna på honom som individ :)).. Gjorde himla god efterrätt ikväll. Banan doppat i smält choklad och kokos som sedan fick svalna och stelna. Nomnom. Nu ska jag sova, så godnatt från tråkigt blogginlägg på en regnig kvällskvist.
 
 

A lot of love.

kategori: Musik
Finns inte riktigt ord, bara älskar hennes musik. 

Livet på en mosse.

kategori: Allmänt
Ruffisgt hår, smutsig, bonnabränna, svettig ,vissa dar osminkad och hundra procent ofräsch, det är livet på en mosse ;). Haha som ni vet så jobbar jag på en torvindustri så detta fick bli beskrivningen av jobb nummer ett (har ju flera.) Man gör iprincip allt för att skydda den dyrbara torven (som egentligen borde vara typ guld?). Tidiga mornar som f-a-n. Halv sex står mina ben mot rummets golv och någon minut senare får jag skåda mitt återupplevande likbleka face i spegeln. Ingen vacker syn kan jag meddela. Men jag klagar inte för lönen är himla fin. Haha. Men det tar på krafterna. Helt klart!
 
Japp, såhär ful är jag på mitt arbete tillsammans med mina kära arbetsvänner, hur ser ni ut på ert arbete? Jeans och kavaj eller? ;). 
 

My amazing drugs.

kategori: Allmänt
Tror jag kan ha haft bästa passet någonsin med fina Flame på ridbanan idag. Så himla lugn och avslappnad så det knappt var sant. Eufori! Gillar henne så himla mycket. Trots att hon är opropionelig, bukig, har hög bakdel, underhals och en bula i huvudet, alltså ingen "bra" exteriör så går de inte jämföra med hennes personlighet, för hon är den finaste hästen jag någonsin träffat (oj vad djup jag blev) och det finns många jag träffat i mitt liv kan jag säga. Hon är varm, godhjärtad, försiktig och trygg. Väldigt speciell, lite skygg, spänd och het men så himla snäll. Hon är verkligen guld, kände bara för att skriva det för denna individ ger mig så mycket lycka och kärlek. 

Nej Tose jag har inte glömt bort dig. Det går riktigt bra med Tose faktiskt. Han är väldigt pigg från marken och vill ofta hänga med och hitta på saker. Han tycker ju det är ganska tråkigt att traggla på banan så bjudningen är inte helt hundra vilket är förståligt. Men vi kämpar vidare :). Godnatt!

 
 

.

kategori: Personligt
Hejsan och välkommen kära sommarlov måste jag börja med. Livets sista dessutom. Känns, konstigt? Jag har börjat jobba för fullt och stigit upp ur sängen tidigare än vanligt vilket inte uppskattas. Väldigt mycket i huvudet som absolut inte behöver skrivas ut här så låter det stanna helt enkelt. Låter bilden tala hur det ser ut i mitt hjärnkontor just nu. Svackor möter vi alldeles för ofta. Ta hand om varandra och njut av er ledighet! 

 
 
 

Rainy day.

kategori: Foton
 
 

Alive.

kategori: Foton
 

Monday.

kategori: Allmänt
Hej underbart hemska dag. Hihi nej, så hemsk har den faktiskt inte vart  förutom att jag vart ruskigt trött för att jag inte kunnat sova/bli trött i gårkväll och likaså just nu. När skolan väl tog slut blev det eufori på hög nivå. Överlevde skoldagen genom att köpa sallad och kolla på Titanic. Försökte smita från muntlig redovisning genom att gömma mig på toan. Gick inte bra. Sedan kört lite bil till stallet och ridit Tose lite på banan i halsringen. Eller använde den knappt utan två dressyrspön fick lätt lägga till lite tryck där det behövdes för en liten extra push. Riktigt duktig var han. Lite spänd i kroppen när man kommer till galoppen men i traven riktigt avslappnad. Brukar alltid leda av honom och han är så duktig och bara gå efter och sätter av i galopp och hoppar hinder och gör byten från marken med mig. Hihi :). Avslutat Titanic nu i tårar och lockat håret. Var duktig och sprang hem också 3 km. Skönt förutom att mina ben känns som trästolpar pga träningsverk. Sedan lite styrka på det. Nu ska jag sova för imorgon börjar jobb på torvmossen efter skolan och på måndag är det min första dag som industriarbetare. Det kan bli bra :). Work it bitch. 
 
Uttråkad tjej in der schule. Japp. 
 
 
 

Gråter.

kategori: Allmänt
Gråter till Titanic. Finaste filmen som någonsin skapats. Skrev om händelsen i historiakursen och tyckte på ett konstigt sätt att det blev väldigt jobbigt att skriva om även fast man inte vart med om det. Så himla tragiskt trots att det katastrofen hände för mer än hundra år sedan. Filmen är så himla fin! 
 

 
 
 

All our beautiful horses.

kategori: Videos
 Mitt hjärta gråter! Ta hand om varandra, med omsorg, kärlek och respekt, djur som människor. Ingen förtjänar att ha det så. 

Sunday.

kategori: Allmänt
Var uppe tidigt som svärord inte får skrivas eftersom jag kom hem så sent igår. Vad gjorde den dumme blondinen uppe så tidigt då? Jobbade såklart ;). Men himla skönt att få det gjort. Lagade sedan mat som annars brukar vara asgott men som idag inte blev alls gott. Besvikelsen som uppstår :(. Sedan sprang jag en runda och lite cykel på det till stallet. Red min vita springaren på ridbanan. Satan vad han leverar alltså. Så himla mjuk och fin. Jobbigt hade han det idag också när jag ville göra byten kors och tvärt men han höll i så himla bra. Riktigt kul när det går så bra :D. Mitt fina hjärta, ingen kommer någonsin kunna ersätta honom och ingen kommer aldrig förstå hur mycket jag älskar honom. He's just not a horse. 
 
 
 
 
 

Rix fm Festival.

kategori: Allmänt
Var ju på rix fm festivalen här i Jönköping igår. Vet inte riktigt varför men jag älskar att gå dessa gratis-festivaler som är varje år. Kanske för att jag älskar festivaler/konserter rent allmänt? Rix fm festival är i vilket fall en självklarhet för mig :D. Förutom att det va ett päron som skickade upp sin unge på axlarna (som jag dessutom sa till men som inte brydde sig) så var den bra. Folk trodde ju vi va störda som stod och hoppa och skrek men vafan. Man ska ju inte stå med händerna i kors. Lite måste man ju få leva. Det var lite segt ibland men grymmast var helt klart Miriam Bryant. Gillar verkligen henne :). Väldigt fin röst. Sedan blev det premiärtur på krogen vilket var väldigt kul, varmt och svettigt. Det var rätt jobbigt för min röst försvann typ hela kvällen så kunde inte prata xD. Men det blev verkligen en toppenkväll med fina vänner :D. Fullt ös medvetslös på dansgolvet kan jag meddela.
 
 
 
 
 

Mina favroiter.

kategori: Personligt
Länkar mina topp tre favoritbloggar med mycket inriktning av fotografering. Låter er överraskas och inspireras :D. 

Like a boss.

kategori: Macintosh B
Heeej! Ny var allt i sin ordning, till och med golvet i sadelkammaren sken ju ;). Likaså utrustningen. Pinsamt att jag inte smörjt min sadel på ett år. Haha. Båda Elin och Ida hängde med idag. Haha dom är för roliga alltså. Supermysig kväll med mycket skratt och skånska. Tose var väldigt duktig och jobbade flitigt på ridbanan med hela 3 ryttare idag. Oshosh. Trickade så fagert efteråt också. Duktig ponke! Sedan stack vi hem till Elin och hängde lite där innan jag våldgästade in dem i bilden och låtsades kidnappa dom. Hoppas ni haft en bra dag alla som tittar in här :). 
 

Foto: Elin Johansson ♥

Friday.

kategori: Allmänt
God morgon! Idag har jag nog tagit längsta sovmorgonen på hela året till halv tolv. Fast kan inte sova så länge utan ligger och drar mig/halvsover 2 timmar. Standard. Så himla skönt att vara ledig torsdag och fredag. Wiie :D. Inga stora planer idag vilket jag älskar. Ska städa rummet innan jag åker till stallet och där jag ska möta upp Ida (medryttaren.) Inte tänkt skaffa det men jag känner henne sedan tidigare (Elin syster) och hon har alltid gillat Tose sedan två år tillbaka så känns lite speciellt :). Tänkte dock säda lite bland grejorna och smörja av utrustning innan hon kommer. Var ett tag sedan ;). Samt pyssla om favoriten lite extra såklart. Är heelt slut i kroppen idag. Träningverk all over, magen, axlar, lår, rygg. Sjukt smidigt. Dags att ta tag i röran. Är inte all för vackert här inne. Lite förälskad i denhär bilden som Elin tog för några dagar sedan. Så drömsk och somrig. Me like :).  
 
 

Amanda.

kategori: Allmänt
 En bild  jag fotade Lunne för några dagar sedan. Vilken gillar ni mest, färg eller svartvit :)? 

Hei.

kategori: Allmänt
Heej! Gud vad jag uppdaterar kasst. Men har faktiskt haft en del att göra. Alla dem senaste helgera har vart uppbokade så vill bara vara ledig nuuu, låter som jag inte bloggat på veckor när jag var borta två dagar men vill planera in lite annat, som att åka till Sabina och ägna mer tid i stallet. Hehe. Idag har jag vart på kalas hos Malin som snart blir 18. Det ska sedan firas med Rixfm-festivalen utgång på krogen på lördag. Kulkul! Igår så var det "lankväll" på skolan och vi medianer stannade kvar för att huset bjöd på pizza. Standrard. Vi gick och beställde 29 jävla rätter på en pizzera. Sinnes. Dem verkade gilla oss då vi fick typ 10 liter läsk på köpet. Där gick jag i stan med mina två kompanjorer och bärde 20 pizzor + 4 stycken 1,5 liters läsker + 10 andra läsker på burk. Där snackar vi tyngder. Fläskade massa mat så kroppen fick sig en redig träningsdag med 6 km nattlöpning, samt styrka, och sedan fotboll som idrottslektion + inlines och cykling på det. Träningsverken i låren sitter fint. Tose har fått stå både idag och igår. Imorgon ska hans ev. nya medryttare få prova rida honom. Ska bli kul :D. Annars har jag rensat ogräs i trädgården, fett ointressant. Hoppas ni mår braaa :). 


Väntade alldels förlänge på att Joel Kinnaman skulle komma och dela coken med mig :(. 


 

Grym.

kategori: Macintosh B
Gick grymt bra med Tose idag. Det lever vi på :D. Först så klickertränade jag faktiskt lite på banan.(Brukade göra det innan ganska mycket.) Shit vad smart han är alltså, det funkade riktigt bra. Han gick undan åt sidorna jättebra med endast utav lufttryck. Tränar på en ny grej också vilket jag tror kan va en kul grej. Ska visa er när det sitter ;). Vi sparkade lite boll, mesade runt lite kravlöst som det ska va. Hade en hökasse som han inte brydde sig ett dugg om tills jag satte den över öronen på honom. Jäätteläskigt sägs. Sedan tog jag på sadel och träns och red han lite så han fick lite mer motion. Han blev himla fin. Vilken form han börjar hålla alltså. Himla duktig men blir lite flack ibland. Nöjd matte! 
 
Han ser lite ledsen ut för alla insekter irriterar honomi ögonen :(. Men flughuvan gör ett bra jobb :).  
 

Hello Tuesday.

kategori: Macintosh B
Hej plugghäst!? Imorgon ska typ allt plugg vara inlämnat. Idag har jag vart hemma och skrivet på min skrivuppgift som jag nu kommet halvvägs med. Hejheja! Har lite andra saker att bli klara med så bara ösa på. Ska ta en paus i stallet med världen finaste ponny. Ha en bra dag :). 

Foto: Elin Johansson 

Elin och Gucci.

kategori: Porträtt



 

Livet leverar lite.

kategori: Allmänt
Livet leverar lite just nu faktiskt. (Förutom att jag ännu inte pluggat och städat klart mitt rum, suck.) Jag har vart med om en del roliga saker hittils detta året. Vart på jb's konsert, fyllt arton, haft fest, försökt ta körkort (även fast jag misslyckades så la jag ner hela min själ i det), jobbat extra = mer pengar nästa månad, vart på The Janoskians konsert, har en bra ekonomi inför kommande dagarna, idag fått sommarjobb vilket varken jag eller andra trodde trots att jag sökte på få ställen, Tose mår bra och går på bete, mina övriga djur mår bra, jag mår hyfsat bra, sommarn är här, solen är här, jag får motionera kameran genom att fota eller själv bli fotad, jag har något kul att visa på bloggen för stunden. Ja ibland får man faktiskt vara tacksam!

Underbart fin bild Elin har tagit på oss ♥. 

Smoothie.

kategori: Foton
Efter stallet så hängde jag med Elin hem till sig där hon bjöd på kvällsmat och smoothie. Min kärlek till smoothie är typ obeskrivlig. Tack finaste vännen. Bokstavligt talat. Hon är för bra. Himla bra att jag har henne. 

 

Ridpass.

kategori: Macintosh B
Godkväll från trött tjej. Sagt och gjort så blev det lite hoppeskutt med Tose idag. Han var riktigt duktig och pressterade grymt bra trots att han blev helt slut. Lite tjaffsig i mellanåt men då var det bara ner i gångart och så upp igen så han blev med på noterna. Han hoppade för kung och fosterland idag. Blev endast en nit pga för dåligt tempo. Förra året hoppade jag lite för högt för mig själv (hopprädsla) så då blev det typ 20 nitar.. Duktig ponny :D. Länge sen ni fick se några träningsbilder. Jag tycker det är rätt kul faktiskt. Elin har aldrig fotat hoppning innan så det blev något nytt. Vet inte riktigt vad jag tycker om objektivet vi använde men måste använda de också för att kunna tycka något om det. Haha. Lite svårt med fokusen ibland men övning ger färdighet :D. You go Einar. Tack för idag ♥. Alltid lika roligt med sällskap oavsätt om kameran är med eller inte :). 
 
 
 
 
 
 

Monday.

kategori: Allmänt
Hello. Fick pinna hem från skolan lite tidigare, fast måste ändå plugga igen det ikväll så inget roligt egentligen. Ska städa mitt extremt dammiga rum och leta efter min kameraladdare så Elin kan fota ett träningspass med Tose ikväll. Tanken är faktiskt hoppning. Tror det var ett år sedan jag hoppade på en ridbana. Haha. Men bäst att ta tag i röran med en gång. Btw, ett mirakel att jag klev upp ur sängen idag. Just saying. 
 

Senast vi skuttade över plockepinn. Lisa har tagit bilden till höger och syrran till vänster :). 

This moment.

kategori: Macintosh B
Hej! Idag har jag jobbat som många andra söndagar. Slog nu på kvällskvisten en pling till Elin lite impulsivt och frågade om hon ville med till stallet och fota ,och visst ville hon det. Det var himla fin solnedgång, hon fick jättefina bilder verkligen. Lite svårt med fokusen ibland när man fotar med 50 mm men hon lyckades grymt bra. Taack ♥. Ska lära henne allt jag kan om min sony ;).. Inte sätt Tose på tre dagar så har känts i hjärtat. Men han har nog vart lycklig eftersom han nu helt går på grönt gräs. Han var i vilket fall jätteduktig idag. Modellade bara vilket han sköter fint. Dem andra dinosaurierna var dock inte att leka med. Blåöga aka Nisse anföll Elins stackars oskyldiga hund Gucci trots att hon var kopplad. Utöver det urmysig kväll trots lite irritation hos mig. Himla synd att jag snackar på nedersta bilden så munnen är öppen, annars älskar jag den. Ljuset, skärpan, omgivningen och känslan. För visst lyckads Elin få lite känsla i den? Det är inte alltid. Det är ett hästhuvud upp till höger också. Haha. Världen finaste ponny. Godnatt. 

A lot of love.

kategori: Videos
 Ett litet klipp från igår den tiden jag vågade ha uppe mobilen, haha. Skedde på egen risk. The Janoskians ♥

Oh my gadh.

kategori: Allmänt
Alltså konserten igår med The Janoskians var såååå bra. Trycket i publiken var hundra gånger värre än på jb's konsert. Aldrig fått så mycket svett från andra på mig i hela mitt liv. Folk fick bäras över hela tiden medan jag och Malin tryckte oss fram och hamnade ända längst fram. Yeey :D. Dem var huuur varmt som helst där inte, tillståndet var allt bortom fräscht eftertå kan jag säga ;), men sååå värt :D. Dem var så himla roliga, och snygga. Haha :D. Publiken sjöng, skrek och skrattade. Grymt bra kväll! The Janoskians var så himla goa och verkade också ha grymt kul! Thanks guys ♥. 

Jag och Malin i bilen, (men Ida och Frida från bästa klassen var också med såklart) Tvillingarna Luke och Jai Brooks :'). 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.