swirya

We will all one day be history.

kategori: Allmänt
Hej! Hur är det? Med mig är det rätt bra, är ledig två dagar nu. Hur skönt som helst! Min bil har dock gått sönder så massa kostnader och väntan på det. Well well! Detta med att jag skulle få försökringspengar för min kamera har heller inte gått igenom så blir inte så mycket av det, tyvärr. Tär som fan på en. Mitt liv ♥
 
Sen har jag en nyhet, vilket är att jag har sagt upp mig som fodervärd på Tose ♥. Det kommer inte längre vara vi två och det gör så ont i mig, tär på mig mer än allt annat efter dessa fina fem år vi haft tillsammans. Världens finaste hjärta som aldrig kommer kunna ersättas med någon annan. Ni undrar säkert varför? Anledningarna är lite olika. Men det största är mest att det känns som att vi ska gå vidare. Jag vill flytta hemifrån och kommer då inte kunna ha kvar honom. Sen har jag känt mig för stor för honom under väldigt lång tid och inte ridit honom på veckor. Ridningen betyder inte allt för oss så ligger inte i det. Men känns som det är dags att gå vidare! Jag skulle aldrig tröttna på min znoz om ni tror det ♥. Vet faktiskt inte hur detta ska gå eller hur det kommer kännas. Tose kommer i nuläget stå kvar i stallet, men hittar vi någon som vill köpa honom så kommer det får bli så. Är det någon jag känner som vill stå som fodervärd så kan det vara en lösning, men gör tyvärr inte det. Jag kommer inte att leta efter någon. Är det någon som är intresserad av honom så känns det som det är menat att vara så..Mitt älskade hjärta, hur ska detta gå? 
 
Saknar detta, hade gära gått tillbaka i tiden för att uppleva detta på nytt. ♥
 
 

Mitt vilda, helsjuka, tragiska och galna 2014.

kategori: Personligt
Januari!

Invigde 2014 med ett ganska misslyckat nyår, haha. Tränade en hel del på gym. Tränade både Flame och Tose en hel del. Blev lilahårig. Hade sjukt roliga utgångar. Pluggade och jobbade! 
 
Februari!

Gjorde mitt gymnasiearbete som bestod utav fotografering! 
 
Mars!

Köpte studentmössa, var på 100 dagars studenfest. Var aktiv på gymmet och tränade hästarna. Flame flyttade med sin ägare till nytt stall. Hade fotografering med Sabina! 
 
April!

Fotade lite. Hade sjukt rolig (och lite misslyckad) fest hos mig med människor från skolan!
 
Maj!

Fyllde 19! Mitt liv gick i tusen bitar och gjorde två inlägg under hela maj. Skriver i bloggen att det var min jobbigaste period under hela mit liv, and it was. Beställde nervöst min fina balklänning! Tose och jag var ute på vår absoluta bästa show någonsin! Slutade helt med tränigen.
 
Juni! 

Gick balen och tog studenten med fantastiska vänner!
 
Juli!
Tattuerade mig, piercade naveln, sommarjobbade på mossen, festade, busade och tränade T. Var lycklig över att all skolpress äntligen var över! Åkte ner till Ronneby med tjejerna. Köpte nya grejer till znozen. Lättade mitt hjärta om skrev ett inlägg om mitt kaotiska år. Hade misslyckad midsommarfest hemma hos mig där min kamerautrustning blev stulen. Mitt liv, mitt allt, min älskade sony.. 
 
Augusti!
Min älskade ålänning Em kom till Småland, saknade vän! Fick jobb som restaurangbiträde! 
 
September!

Började resan med att gå tillbaka till det gamla jag med blont hår! 
 
Oktober: 
Jobbade på restaurangen, gjorde en musikvideo i Niellos tävling (som tyvärr inte verkade så seriös.) Började jobba inom socialtjänsten som vårdbiträde. 
 
November: 

Rockade som avatar under halloween och vann förstapris för utklädnad vilket var en resecheck. Började jobba på heltid. 
 
December!

Hade en ganska kass jul, firade en ganska misslyckad juldag, men fick en rolig nyårsfest hos Lunne! Kom igång med träningen igen efter uppehåll!

And here I am! Alltså vet inte riktigt hur mitt 2014 ska beskrivas. Jag har lärt mig så sjukt jäva mycket detta året. Om människor, vänner, idioter och inte minst om mig själv. Vart med om saker jag aldrig någonsin vill uppleva igen i hela mitt liv. Punkt! TAGIT STUDENTEN! Gått balen!!!!! Haft en jävla bra gymnasietid trots att det inte var så bra i dåläget, men såhär i efterhand, fan vad jag saknar det! Haft jättesnälla vänner och nära som stöttat mig så himla mycket, utan dem hade jag inte vart där jag är idag! Livet rullar på, tyvärr är allt ännu inte riktigt bra. Motgångar har blivit lite som min grej, tyvärr. Men den största stormen är över och så jävla stolt att jag klarade den, för ja den har vart helgalen. Men överlevde jag 2014 tror jag fan att jag klarar 2015 också :). Kämpar vidare!
 
Jag hoppas ert år, (NI mina fina läsare) vart bättre än mitt, och att det var lite mer rosor än ris :). Visst självklart kommer det alltid finnas motgångar, men till en gräns, (kan man tycka). Vill i vilket fall skicka iväg lite styrka till er där ute som läser här att aldrig ge upp och att ni alltid ska vara er själva! Ni är så jävla bra PRECIS som NI är! Stor bamsekram till er alla!!!!! Tårar som trycker, gud vilket JÄVLA år! Nu rockar vi 2015!!! haha/W
 
 
 
 
 
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.