swirya

Sunday.

kategori: Allmänt
Idag så har jag jobbet större delen av dagen, som alltid. Innan det sökte jag sommarjobb som blev jättestressigt eftersom jag skulle med tåget så givetvis skrev jag fel. Lovelife <3. Väl hemma var syrran snäll och hängde med till stallet där vi red ut en sväng. Jättemysigt var det! Hon fick låna Tose och jag satt på Flame. Det gick undan rätt bra i uppförsbacken på pansarvagnen kan jag säga. Gick helt okej, hon är grymt het och stark i skogen damen. Svårt att få det bekvämt mellan oss då det lätt blir dragkramp. Tyvärr har jag fått "säga upp" henne under ett tag nu när jag ska ta körkortet men ska försöka hinna med henne så mycket det går om veckorna. Nu sitter jag här hemma helt slut då jag fick stressa efter ridturen också. Blä. Hatar att stressa i stallet, blir helt utmattad av det. Hatar känslan av att få "springa" hem från stallet, vill bara åka tillbaka och krama om dem. Haha. 
 
 
 

 

Påskägg.

kategori: Foton
Fick ett jättefint påskägg innehållande ekologiska hår och hud-produkter av Elin igår. Så gulligt :D. Tack ska du ha, du är bra!


 
 
 
 

Glad kyckling från Herr T.

kategori: Macintosh B

 
 

Påskafton.

kategori: Foton
Hellu. Mått lite halvt sådär över dagen idag. Yrsel och magont som sedan gick över efter en tripp hos T. Tur det :D. Annars har jag påskstädat, spelat piano, lagat mat, ätit efterätt med familjen tills jag lämnade soffan när syrran bestämde sig för att kolla på en dokumentär om facebook. Asså inte på påskafton? Jo, tydligen. Ingen fest för mig inte. Nästan gått runt osminkad i två dagar. Haha känslan när man går in i en matbutik direkt från stallet i slappaste outfiten. Söndriga skor och smutsiga kläder <3. Gotta love horsegirls people. 

Fotade vårt påskris tidigare idag. Erkänn gulligt? Har en till "bukett" med fjädrar också. Fint ska de va! Pucko är helt galen i allt som hänger och har med bollar eller fjädrar att göra. Tycker hon kan hålla sig till mössen som hon plockar en efter en varje dag. Grålle är inte oskyldig han heller.


 

 
 

Icecold soul.

kategori: Hästar

Good morning.

kategori: Kost och Hälsa
Vid tiotiden var jag ute i löparskorna ute i solen idag. Blev nästan 5,5 km på 30 minuter. Lugnt tempo som inte höll hela vägen tyvärr. Men nästa gång ska jag klara all way home dem där extra 2 km. Körde två spurtsträckor istället som avslut. Jobbigt det också. Sen blev det frukost. Great. 



 
 

A great morning.

kategori: Hästar
Idag så var jag uppe tidigt i stallet. Var ute på en underbar ridtur med T i skogen. Hittade ett väldigt frestande terränghinder på en åker som jag var tvungen att skutta över några gånger i den djupa snön. Det var jobbigt sägs, grymt härlig känsla. Terränghoppning är verkligen något helt annat än banhoppning. Så mycket roligare! Blev lite kravlöst bara, han fick sträcka ut och galoppera på lite vilket uppskattades. Annars så satt jag och redigerade bilder samt videon i senaste inlägget resten av dagen. Jag som sa att detta inte skulle bli något slapplov. Haha. Det är det enda jag har gjort idag typ xD. Imorgon ska jag springa av mig lite, ska bli skönt! Nu ska jag sova. Gn. Bjuder på lite bilder som jag tog idag på morgonen. 
 
 
 

Never give up.

kategori: Videos
 Suttet och klippt ihop en video på mig och Tose en bra stund idag. Är ingen bra på filmredigering men hoppas klippet förmedlade något. Han betyder så jävla mycket, mer än ord kan beskriva och jag är så oändligt tacksam för att han alltid finns där för mig...Kolla gärna i högsta kvalité :).

 

You're my everything.

kategori: Macintosh B

Rise and shine wilma, it's friday morning baby.

kategori: Allmänt

Välkomnar lovet.

kategori: Allmänt
Då var det här, påsklovet. Så himla underbart att jag knappt kan förstå det själv. Hehe. Detta lovet ska banne mig inte bli något slapplov har jag bestämt. Ska försöka blogga lite extra också än vad jag brukar så hoppas det uppskattas. Hihi. 
 
Idag så har vi i klassen vart i Borås igen med skolan och börjat fota kläd-designernas arbete som jag skrev om någon gång. Mest detaljbilder på deras process vilket var annorlunda men kul. Efter skolan var jag ute och fotade lite vilket fick bli på Pucko och Mango. Haha. Tose gick sjukligt bra idag också. Busade lite löst i hagen där hovar flög överallt. Alltid lika härligt. Sedan red jag honom lite på hacket barbacka. Jättefin och mjuk trots att han inte vart igång på flera dagar. Vad han hänt? Den lugna period med mycket innehållande stretch av både ben, rygg och hals har nog gett lite resultat. Jävligt bra faktiskt om man får säga så. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt. Wie. 

 

it's happening soon.

kategori: Allmänt
Vad har hänt idag utöver den hemskt tråkiga skoldagen som jag gick tidigare ifrån? Jo, jag har vart hos favoritponnyn, löptränat och fortsatt äta nyttig mat. Duktigt! Bestämde mig för att rida ut en sväng på T barbacka idag. Har bytt till tredelade bettet nu som han är extremt stark på skrutten, men är väldigt bra träning att rida på det så vi verkligen få jobba på att gå ner i gångart på hemvägen. (Rider ju oftast på hack i skogen som man kan ta mycket mer i än ett bett.) Men har var så himla mjuk och fin idag. Trampade på jättebra med en positiv inställning så mycket glad ryttare som blev alldeles vit mellan benen på mjukisbyxorna. Älskade ponnyn, behövde verklig tiden med honom. Sprang sedan 4,4 km hem på 25 min så rätt lugnt tempo blev det. Nu återstår min älskade historia-rapport som väntar på mig. Man måste älska sina stuider ibland alltså. not. Taggar påsklov som tusan. Iiiiih. 

Svettig tjej efter löptur och ja eeh, skoltjej med lång emolugg. 

Just stop being boring, okey.

kategori: Foton
Sitter i skolan och kollar igenom lite gamla bilder på servern. Vill ha våår. Hittade denna ganska dåliga bild men inte varje dag man hittar en ekorre i ett träd huh :')? Inget intressant att skriva. Vill bara hem. Blää. Här är vi positiva. Ohja. 


Stop being boring cuz we where made to be awesome.

kategori: Allmänt
Hello lovers! Pinnat runt i skinnjacka och keps för första gången detta året. Fint ska de va! Gått upp tidigare än vanligt, närmare fem för att åka till skolan och göra våfflor med goaste Friday. Seg skoldag och efter det en snabb tripp till T som gärna ville hänga med in med glimten i ögat. Var verkligen en perfekt dag för träning med både mig själv och honom. Underbart skinande och starkande sol. Desvärre skulle jag iväg på kurs för att få mitt körkortstillstånd vilket var okej. Ska gå intensivkurs i två veckor i maj så måste ligga i med teorin hur mycket som helst. Ska man omvandla min tolkning av lärarens sista ord med mig och min far tolkade jag det som att jag fick en snabb-biljett till helvetet då uppkörningen och allt redan är inskrivet. KUL! Nej. Blä. Aja. Kör hårt nu. Hah fattar ni? Kör. Brumbrum. 
 
Kommer inte ha alls mycket tid till T vilket är skittråkigt. Päronen vill helst att jag lägger all energi på körkortet nu. Så ska kolla om typ Einar vill va hästskötare någon dag. Hehe? Helt klart bästa tjejen som jag har stor tillit när det gäller T. Träningen med mig själv ska jag inte utesluta. Får inte hända. Snart hållt igång regelbundet i tre månader. Får.inte.sluta.punkt.slut. Allt i ett? Jo tjena, välkommen till mitt nya liv. Omg, snart 18 år. Sinnes. 
 
 

 
 

Sunday.

kategori: Allmänt
Tog mig en lång sovmorgon idag igen. Älskar att somna om. Haha. Kände bara som jag skulle spy upp mina inälvor på grund av konstig frulle och huvudvärk men som tur gick över efter ett tag på jobbet. Utöver jobbet så var jag och handlade med mammsen och mina två syskon. Svängde förbi stallet där Ludde fick skritta T lite i grimma. Ponnyridning på högnivå. Stackars T. Nu har jag spelat piano och ska träna lite styrka. Hejjahejja!
 
 
 
 

 
 
 

Det senaste.

kategori: Allmänt
Haft en "born to be fat tonightkväll" med Einar, chillat med min katter, tagit en asgo sovmorgon, shoppat, vart hos ponnyn, ridit väldigt mycket hästkrafter, ätit massa mat, sprunget lite i solen med mina ben och ska nu bada jacuzzi och sen käka fruktsallad med folk. Swiryax@Instagram
 
 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

Dagens krutpaket

kategori: Macintosh B
Efter två veckor vila från ridning så var T alldeles för pigg att ridas vilket jag inte hade väntat mig. Haha. Aja, ska inte klaga på att han är pigg lite skrutten men lite för mycket krafter i en och samma ponny idag. Var ute i naturen med Lunne och syrran vilket var awesome. Supermysigt!

 
 

Fint ska de va på fredagar.

kategori: Allmänt
Pinnar runt i rosa dipdye idag. Åkte tidigare till skolan och chillade med min kåmpis Friday. Käkade fruktsallad och glass. Fint ska de va på fredagar!

 
 

Gårre.

kategori: Allmänt
Hejhejhej! Inget intressant att skriva. Inget kul att visa heller för vi lever på en ny jord med en ny istid. Så är det. Haha dagar som dessa borde jag inte finnas för jag blir helt överdoserad med känslor som gör att jag blir helt knasig och gör väldigt konstigt pinsamma saker. Utöver denna mystiska beskrivningen av mig själv har jag trimmat Flame lite som inte funkat så bra med på sistone. Hennes sadel är så, ja det finns inte ord. Vill kasta den i snön iaf pga hemsk. Nu skriver jag som folk twittrar men det är rätt kul det också. Normalt är tråkigt. Varför inte vara annorlunda? GÅRRE. 


Wednesday.

kategori: Allmänt
Idag har jag gått runt i lockigt hår som en liten prinsessa. Nä, bara skämta. Fast jag hade lockigt hår. Insåg tidigare att jag struntar i att gräva ner mig någonstans och vänta på våren för den kommer ändå inte komma på ett tag då orten är lika vit som ponnyn för tillfället. Jättekul huh? Idag så har jag vart i skolan som vanligt sen efter det lagade jag massa mat. Var och hälsade på T och gjorde ordning till honom sedan gick jag en promenad hem på 1,1 mil vilket tog 1,45 timmar. Hade bara träningsbyxorna om benen på mig. Kyligt kan jag lova :P. Men Einar ersatte jb's musik i öronen ett tag så hon fick sjunga hon också. Mycket underhållande. Sen har jag övat en väldigt fin låt på pianot. Hoppas allt är fint med er annars :). Nu ska jag sova. Hihi!
 
 
 
 

 


 

Med vänliga hälsningar.

kategori: Foton
Snälla vår, sommar, kom. Med vänliga hälsningar. Sålänge så ska jag gräva ner mig någonstans och inte komma tillbaka förens det är varmt. Caio!



 
 
 

Monday.

kategori: Allmänt
Hello. Nyss kommet hem från skolan. Käkat lite mellis (tredje bilden) till Snabba Cash II som sorgligt nog inte funkade i lördags. Idag har det vart en pluggfri dag vilket har vart awesome och jag ska snart kila iväg till stallet när skjutsen är kommen. Det blåser som tusan. Tänkte börja rida T lite någon dag också så hoppas lillkillen är fräshare. Lite mobilbilder från dagen. En av mina favorit t-shirtar faktiskt. "Good at being bad". Passar mig rätt bra ;). 

 
 
 
 

Sunday.

kategori: Allmänt
Idag har det hänt en hel del faktiskt. Slapp utsläppet av hästarna idag på morgonen så fick mig en liten sovmorgon till åtta. Yeey! Åkte tidigt till jobbet så jag kom hem tidigare än vanligt. Efter jobbet så lagade jag lite mat. Tacos i mitt hjärta. Helt sjukt vad jag kan äta av den maträtten. Efter det så blev det en löprunda till stallet vilket är tre kilometer. Perfekt tänkte jag men ohnej. Träningsverk i benen sen gårdagen så det var riktigt tungt. Väl i stallet så chillade jag lite i hagen. Mest lille Nils som ville hälsa. Gjorde ordning till T som fick stå helt idag. Sen släppte jag in övriga hästar och sprang hem vilket också var grymt tungt. Haha. Belönat mig själv med frukt och kollat Johan Falk "Kodnamn Lisa" igen. Grym! Känns lite halvtaskigt att det är måndag imorgon dock. Blir mest inlägg med mobilbilder nu på senaste. Tycker våren kan komma så vi får lite inspiration till kameran. Please come? 



 


 

Seriöst inlägg.

kategori: Allmänt
Hello. Idag har jag vart på livets första släktträff typ. Var helt ok trots att det tog hela dagen :). Innan det så körde jag bil för första gången i livet också. Var helt ok det också trots min kör-rädsla. - KOPPLA, GASA, KOPPLA, VÄXLA. Förvirrande. -Va fan är ett koppel? haha.. Utöver detta har jag vart i stallet som vanligt och blivit ännu mer förälskad i Joel Kinnaman. Nyss tränat ett pass blandat med styrka och kondition vilket också gick svettigt fint. Nu blir det "snabba cash II" och sen sömn. Sexi bild på mig och Mange. Ohja. Bjuder. Upp tidigt imorgon så hoppas på morgonpigg tjej :D. 


 

Thursday.

kategori: Allmänt
Helllu. Efter skolan hade jag pianolektion. Haha jag drömde på bussen att någon kastade en boll till mig (spelade basket på idrotten) så jag for upp med händerna helt random. Skitpinsamt xD. Annars har eftermiddagen gått till hästarna. Ridit Flame en runda i hagen som tyvärr var väldigt stel och stum idag. Tose fick sig en promme bland bostadshusen. Mycket pigg skrutt som trippade på som bara den. Himla kul med lite energi. Han mötte mig direkt i hagen också. Länge sedan så värmde lite extra i själen. Träningsverken i mina lår har äntligen försvunnet, likaså smärtan i nacken så nu rullar det igen. Mitt lår blev bra för ett par veckor sedan vilket tåg en jävla tid efter att jag blev kickad. Undra vad som kommer härnäst ;)? 
 
Favoritbild på mig och T som duktigaste Sabina tagit. 

Snowie.

kategori: Djur
 

 
 
 

Crazy cat.

kategori: Djur
 
Mange och sina sneryck xD. 
 

Wednesday.

kategori: Allmänt
Slutade tidigare idag vilket var supermegaawesome. Inte vart en bra skoldag dock. Knappt fått mycket gjort, mest bara drygat runt och irriterat mina klasskompisar som jag är rätt bra på :D. Kul med någon positiv egenskap hos sig själv liksom ;).
 
Tose ska som sagt få ta det lite lugnare ett tag då jag fått lite svar på hans beteende ifrån sessionen med telepaten. Han är lite stel, uppsvälld och nedstämd så för tillfället blir det promenad, stretch och umgänge. Kände igen väldigt mycket som står skrivet i protokollet så förtroendet till teleaptisk djurkommunikation blir starkare. Vill själv återuppta att kunna prata med djur via telepati som jag tidigare kunnat efter att jag gick en kurs inom ämnet. Men självfötroednet och styrkan försvann tyvärr. 
 
I vilket fall så var Tose mycket pigg idag vilket jag lever lite på :D. Wie. Först chillade jag lite i hagen, ryktade en bra stund i boxen med JB från mobilen. Hihi. Gick en promenad, ett varv i klätterbacken vilket var halt och sen mesade vi runt lite i en hage. Piggelin vit som skulle bocka med grimskaft. Eh ja gick inte så bra xD. Blev en del trav och headbangs från hans sida också. Efteråt motionen så blev det lite stretch i stallet och chill i boxen. 

Ätit kladdie och kollat ponnyakuten. Alltså sjukt ovärd "serie". Vill inte klanka ner men vissa metoder och ord är bortom okej för mig. Känns som alla bara dumförklarar sina hästar kors och tvärs innan dem ens vet hur dem själva och hästarna fungerar. Blä. Trevlig kväll från mig :) 
 

 
 
 

.

kategori: Allmänt

Day.

kategori: Allmänt
Idag har det faktiskt hänt en del. Vi i klassen har, eller nä vi gjorde kanske jag ska säga, en hemstudiedag idag. Istället för att jobba individuellt i skolan så bestämde vi för att jobba hemma. Funkar bättre för mig så jag började morgonen med att kolla klart klippen från MS. Efter det så åkte jag till stallet samtidigt som solen var framme. Himla motiverande. Gav mig ut på en uteritt på Pansarvagnen som var duktig. Jobbade henne lite på en åker en bit in i skogen i alla gångarter. Mycket hästkrafter som fick länga ordentligt några stäckor, men också samla. Sedan så var jag ute på en promenad med både henne och Tose en kortare runda. 
 
Här hemma så har jag ringt och sökt jobb till en industri vilket är jättehemskt. Kunde höra mitt egna hjärta slå och när händer det liksom? Aldrig. Men eftersom att chefen inte var där så fick jag ringa en andra gång. Haha usch, men det gick bra som tur var. Fick sätt mig och skriva ett CV och personligt brev som tog hur lång tid som helst så ligger efter med skolplugget nu. Men nu är allt skickat så hoppas på det bästa! 
 
Utöver detta har jag träningsverk överallt sen gårdagens styrkepass känns det som. Haha. Börda för låren alltså. Gör ont när jag går :'). Sedan har jag fått sessionen med Tose leverad från telepaten jag skrev om. Lite blandade känslor. På ett sätt lättande men på ett annat lite sorgsna men så är det. Nu blev det ganska mycket känner jag. Ska återgå till skolarbetet, men lämnar två bilder på hästarna. Så fina!
 
 

 
 
 
 
 

Bra morgon.

kategori: Allmänt

Frulle och befintligt ljus från moderskeppet.

Visste ni att?

kategori: Personligt
- Jag vill göra botox. Eller nä det vill jag inte, jag vill bara ha större överläpp för att jag knappt har någon. Det är därför jag aldrig ler med tänderna. Min överläpp försvinner liksom.
 
- Jag har drömt att jag både träffat One direction och Justin Bieber. Justin frågade om han fick gömma sig under mitt täcke där jag låg och visst fick han det ;). 
 
- Jag kan inte sitta bredvid någon som har huden mot min hud? Alltså någon kan inte ha sin arm eller fot mot min arm eller fot. 
 
- Jag kan fortfarande kasta mig i sängen två meter ifrån så ingen under sängen ska kunna ta tag i mitt ben. Haha. 
 
- Jag har lite fobi för att gå i trappar med "hål och luft" i. Speciellt barfota när det är mörkt. 
 
- Jag har en crush på Joel Kinnaman utöver Ian Somerhalder. 
 
- Jag hade färgat håret mörkrött om jag haft råd. 
 
- Jag älskar att springa när det mörkt ute. 
 
 
 
 

 
 

Monday.

kategori: Allmänt
Hellu! Idag så har jag suttet hela skoldagen lång med mitt bokomslag innan tröttheten tog över mitt psyke. Annars har jag ätit alldeles för mycket pannkakor här hemma och sedan vart en tripp hos Tose som nu över några dagar ska få ta det lite lugnare än vanligt. Också beställt en session på distans med en telepat nu i veckan till Tose som jag ser fram emot. Just nu har jag fastnat alldels för länge framför datorn. Ska ta tag i min träning som hamnat på efterkälke efter par dagar. Btw, på tal om bilden. Visste ni att jag skulle döpa Tose till "My little white dragon" om jag fick chansen? Det är titeln till bokomslaget i vilket fall. Hoppas på att kunna visa er resultatet av omslaget när det är klart om det inte blir allt för fult. Haha. Peace. 
 
 
 

I really need a day between saturday and sunday.

kategori: Allmänt
Teen Wolf, smoothie, cykeltur, tåg, smärta, Tose, snöstorm, kyla, mat, omotivation, bloggläsning, musik, dator, känslor. Beskrivning av denna söndag!



 


 

Loreen jag älskar dig!

kategori: Musik
Hur magiskt var inte Loreens framträdande under mello? Hur jävla fint och harmoniskt som helst. Går det ens att tröttna på Euphoria? 

Nä.

kategori: Allmänt
Jag och Mange har lyssnat till en död fisk på mello. Tänkte träna och mossan frågar om jag vill ha pizza. Vad fan liksom. Supertweetat genom hela mello om att fel låt gick till eurovision trots att carola-cola sa att gud var med oss hela vägen. Jag menar kom igen? Kunde inte Ulle gått vidare, eller typ kinesen, eller ewald så fall. Aja, slut på det. Mange hälsar iaf att han gillar att kolla på tv. 
 
 
 

E & M

kategori: Hästar
Nu har jag redigerat klart bilderna på Elin och M som strax ska leveras. Vi får hoppas att hon blir nöjd med någon. Lite svårt att få riktigt skarpa bilder när solen är "med" i bild bara. Annars tycker jag bilder med solnedgång ger väldigt fin kontrast :). Tror du får ställa upp snart igen Einar ;). 

 

 
 

Today.

kategori: Allmänt
Hellu. Gick så där att modella idag. Tose va väldigt ofokuserad och omotiverad. Vet inte vad det är med honom riktigt. Känns inte alls bra. Håller på att kolla lite efter lite djurkommunikatörer då jag känner att det hade vart väldigt intressant och bra. Annars har det vart riktigt kallt idag. Gått och kisat med ögonnen som en kines i detta ljus. Jag må då inte vara vacker på bild denna dag. Men Petra som ni kan kolla in HÄR var jätte snäll och trevlig. Hihi. Sitter och värmer mig i min säng just nu. Vill stanna här hela kvällen. Buhu. Haha Tose ska alltid gräva ner hela huvudet när han ska äta. 

 
 

Ready.

kategori: Allmänt
God morgon. Tagit en morgondush och lagat frukost och är nu redo för fotografering. Detta mästerverk här nedan  tog dock länger tid än väntat så blir lite stressad nu. Haha. Hoppas T är taggad :D
 
 

You sun of a bitch.

kategori: Hästar
Alltid lika kul att fota dessa figurer. Haha vi har så roligt tillsammans jag och Einar. En kväll med mycket skratt blev det allt. Meyja är en islänning för er som undrar. Hihi. Nu ska jag kolla Johan Falk med brossan. Yeah. 
 

 
 

Everything.

kategori: Allmänt
Var och kollade upp nacken på vårdcentralen då jag fortfarande hade väldigt ont idag, kändes bäst att kolla så det inte var något allvarligt. Det är en muskelsträckning i nacken som jag fått. Haha sjuksköterskan skrattade åt mig när jag sa vad som hänt. Han visste t.o.m vad Harlemshake va och han var 50+. Yeey. Men köpte några piller jag ska äta så det ska gå över men det kommer ju kännas ett tag till.
 
Skulle egentligen bli fotad av Elin idag men eftersom jag skulle till vc så ställde vi in det. Men istället så bestämde jag att jag kunde fota henne och M i solnedgången istället då hon misstolkade att vi skulle fota varandra från första början. Haha. Komplicerat ja. Men blev men snabb tripp till stallet där jag gjorde ordning boxen åt T. Hinner jag så ska jag pyssla lite med honom senare ikväll. Imorgon kommer Petra hit på premiärbesök och ska fota mig och T så hoppas han är pigg imorgon efter två dagars vila. Elin och Meyja på vår senaste photoshoot här nedan. 

 
 
 

 
 

Harlem shake och shit.

kategori: Allmänt
Hello readers! Började dagen med en harlem shake i skolan. Jag valde att headbanga. Saken var den att vi fick göra om filmen fyra gången och jag blev yr så in i. Sista gången så orkade jag inte för de va ju inte lite jag slängde med huvudet. Hoppade istället runt som en förlamad tomtenisse. Kul. Mådde skit sen efteråt. Haha kändes som att mitt huvud skulle åka av min kropp. Gråtfärdig pågrund av smärta i nacke så syndade med en choklad. 

 
Vilket mästerverk skolan. Dra upp på högst kvalité. Mer värt liksom. 
 
Sen så åkte jag hem vid tolvtiden. Var så kallad "samspelsvecka" på kulturskolan. Spelar piano ju. Spelade med massa andra ungdomar och instrument. Var sådär men helt okej :). Folkmusik. Inte min typ av musik riktigt ;). Liten snabbis i stallet blev det också. Vila för viten blev det. Klockan blev för mycket. Min bror nummer ett tvinga mig att kolla Teen Wolf så jag lyder väl. Ska ta det lite lugnt med kroppen fast jag egentligen borde träna. 
 
Såhär fula var vi när vi satt och fika jag och brossan nummer två. 
 
 

Tose-te träning.

kategori: Macintosh B
Då var jag tillbaka vid T's sida igen. Härligt. Idag så jobbade vi lite från marken och gav oss på longeringen i rep, utan stick dessutom. Ska jag summera hela markpasset så var han seg och omotiverad näst intill hela passet. Blev bättre mot slutat där jag avslutade. Testade lite olika metoder som att vänta ut honom, låta honom va, belöna, pressa i mindre skala och sen provocera. Inget gav något större resultat. Haha. Men ligga kunde han minsann. Var väl inte sämsta passet men inte heller det bästa. Istället så red jag honom lite barbacka på stånget och han var genast mycket trevligare att arbeta med. Mjuk, följsam och pigg framåt. Började bli riktigt stabil. Lite svårt att galoppera när snön smälter bara så tränade lite igångsättningar. Mycket duktig ponn :). Nu fick ni lite update om honom. Inte orkat göra något mer idag än vart i stallet. Nu ska jag sova. Helt slut konstigt nog. 
 

Mellis.

kategori: Allmänt
Kom nyss hem från skolan och har lagat lite omelett på majs, paprika, spenat, ägg och broccoli. Supergott och en stadig mellis. Hade dock tagit bort broocolin då det inte är min största favorit. Ska sticka iväg till stallet så hoppas jag att hinna träna och plugga efter det :). Have to go. 

 

 

 

Blåmes.

kategori: Allmänt
Han inte med lille bloggelino igår. Hade inte ens tid till att träna. Buhu. Det jag var på hela kvällen kallas sminkparty där en försäljare visar produkter som i detta fallet var för Mary Kay. Verkade bra men har tyvärr inte pengar över eftersom jag ska på jb. Iiiiih. Men vann faktiskt en mascara. Inte helt fel. Idag ska jag träffa Toselino igen. Wiie. Tänkte bara uppdatera om något kul tills jag insåg att det inte alls var kul :))). Nä men ha det grymt hörrni.
 

Wazup.

kategori: Macintosh B
Wazuuup? Sitter i skolan och och längtar till att denna skoldag är över. Fast först måste jag göra klart en uppgift innan jag får gå hem. Buhu. Efter skolan ska jag faktiskt på någon sminkgrej på min gata med Lunne. Minns inte vad dem kallas riktigt men det ska bli kul. Efter det så ska jag träna, spela piano och städa klart mitt rum. Mycket att göra alltså. Bjuder på två bilder på mig och finisen. Hemsk kvalité här dock. Färg eller svartvit folket? 
 

Take care.

kategori: Kost och Hälsa
My babybro Einar har hand om Tosebebisen idag och imorgon på grund av lite olika anledningar. Spännade är det i vilket fall. Idag så förblev det en "ta hand om dig själv dag". Hehe. Planerat två löppass idag och imorgon. Blev en löprunda på 5 km under 28 minuter idag. Grymt stolt då jag inte trodde att jag skulle ha orken att hålla ut så länge. Inte blivit så mycket träning av hjärtat det senaste så jag blev riktigt glad. Sedan blev det lite stretch av benen. Efter det ett styrkepass för armarna och för magen. Som avslut stretch och en promenad med Lizziedog på tio minuter.. Nu väntar duschen. 

Out for a running tour.

kategori: Kost och Hälsa
[weheartit.com]

Horselietoe.

kategori: Macintosh B
Hehe lino va lite taggad idag. När jag skulle sätta upp kameran så la jag grimskaftet runt halsen på honom och då sa han hejsvejs och dundrade iväg i bocksprång. Kan inget annat än skratta åt honom xD. Annars tycker jag ljuset var fint att fota i idag. Fint med blå toning. Efter lite stallarbete så red jag honom lite i grimman i hagen. Det var jobbigt sägs. Han fick galoppera ett par gånger i uppförsbacke så han blev tröttis sen. 
 
 

Everything gonna be alright.

kategori: Macintosh B

Smoothie.

kategori: Foton
Hallå där! Känns superskönt att kunna vara ledig hela dagen idag. Hihi. Idag har jag tagit en lång sovmorgon. Kunde inte gå upp vid varken åtta eller nio. Typiskt. Ätit lite frukost och gjort en glassig smoothie. Haha blev inte bilderna lite sagoinspirerade med fatet? Hittade det på syrrans rum. Igår så planerade jag en photoshoot med mig själv, kameran och Tose. Stativ och självutlösare alltså. Får se hur det går med dagens starka sol. Nu måste jag göra mig ordning så jag kommer iväg någon gång. Ha en fiiin dag alla ni som kikar in här :). 

 

Toselino.

kategori: Macintosh B
Nyss kommet hem från stallet. Tose fick gå ett lite svettigare pass i hagen idag. Han var hyfsat pigg och jobbade på bra, dock inte gratis så fick pusha på honom ordentligt. Red på två tyglar idag vilket funkade super när han vinglade. Kan likna ett kandar fast med ett enkelt stång. Kunde ha mer stöd i ena tygeln som var i stora bettringen och låta den andra hänga som vanligt. Mycket trav och galopp = svettig ponny. Mycket fin, rund och bärig galopp.. Precis duschat och ska strax ge mig iväg mig mot jobbet. Trevlig kväll :). Min fina idag. 
 
 

Rise and shine.

kategori: Allmänt
Värmer i hjärtat när man scrollar igenom framsidan på blogg.se där finaste Flame befinner sig. Denna morgonen har vart så underbar. Har sovet sådär riktigt djupt att man vart klarvaken när man vaknat upp vid åtta. Men älskar ju att ligga och dra mig så kom inte upp förens en timma senare. Hihi. Nu sitter jag här och käkar frallor. Ska senare iväg till Tose och sen jobba resten av kvällen. Helgen, du är härmed välkomnad!
 

Hello.

kategori: Allmänt
Hej! Känner inte för att skriva något alls. Funderat hela kvällen på vad jag ska skriva här. Jag känner mig tom och önskar att känslor hade en av och på knapp som lampan i mitt rum. Bjuder på två bilder från idag som inspirerar mig. Take care. 
 
 

Idag är en bra dag.

kategori: Allmänt
Skinande sol och avslutad skoldag vid tolv, inte helt fel. Ska leverara mina jobbilder idag så jag får lite gjort :). Justin Bieber fyller 19 så det blir en efterlängtad smoothie på det ;]. Inte det minsta trött idag. Skönt!
 
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.