swirya

Dr. Status

kategori: Tips
Har ni hört talas om Dr. Status på facebook? Om inte så är det en grupp där man screenshottar (och censuerar så fagert som här nedan) folks inlägg som är lite utöver det vanliga. Haha, det är hur kul som helst och rekomenderar er att besöka den om ni behöver lite uppmuntran. Verkligen, haha. Mitt senaste inlägg här nedan. Ah herregud :'D. DOKTOR STATUS FOR THE WIN! 
 
 
 

Lazyyyyy.

kategori: Allmänt
Godkväll! Idag har det verkligen vart en lugn dag. Tog sovmorgon, beställde ny mobil (finally, so excited), vart ute på promenad med min kära moder, lagat mat, fixat lite pappersarbete angående lägenheten och bara tagit det lugnt. Så himla skööönt :). Ska ta och kolla melodifestivalen som börjat nu. Tror Måns Zelmerlöw ska delta, det kan man ju inte missa. Var ju kär i han när jag var liten, haha. Har ni sätt hans instagram föresten? Han är ju inte ful direkt :)))).
 
Vart träningssugen under hela dagen men avstår faktiskt eftersom jag inte kände mig helt hundra igår. Ska nämligen jobba delat pass imorgon och då vill man ju vara fit for fight :). Kan vara klokt! Ha en trevlig kväll allesammans! Här kommer en hälsning från två lata favoriter :). 
 
 
 

weekend, again.

kategori: Allmänt
Hej! Igår var jag ledig. Passade då på att träna ordentligt. Var först ute och red Z en sväng i skogen vilket gick fint. Testade att rida på hackamore och han var mycket mer stabil bettlöst. Skönt! Sedan tvingade jag mig till gymmet, satans jobbigt. Dagens avslutades med filmkväll med mamma. Mys :). Kollade en av nya beckfilmerna. Alltså han är ju sååå snygg Persbrandt. Min man <3. Bra var det också! Bästa svenska filmerna. For sure. 
 
Idag mår jag kasst. Tung i huvudet, huvudvärk, ont i halsen och känner verkligen inte för att jobba. Usch så träligt. Men är ledig imorgon så får kämpa igenom kvällen så gott jag kan :). Då var det helg igen, dagarna flyger förbi.. Nu ska jag göra lite nytta. Ha en bra dag :). 
 
 

Åtgärd under utredning.

kategori: Allmänt
Fler läsare som har problem med att vissa ord i mina inlägg blir stora bokstväver? Har kontaktat blogg.se och svaret blev att jag måste återställa kodmallen. Jobbigt! Ska försöka få ordning på det ikväll så om bloggen ser ut som hej kom och hjälp mig vet ni varför :). / W

Bloggskötare.

kategori: Allmänt
God morgon mina skönheter! Har nyss fått i mig lite frukost och är redo för att börja laga lunch. Den grå himeln har ljusnat och är idag lite blåare bakom alla moln. Treeevligt :). Visste ni föresten att jag är bloggskötare, det vill säga gästbloggare till min allra trognaste läsare och finaste bloggen ett par dagar denna vecka? Så in och besök Idas awesome blogg! Jag skriver lite om mig själv, visar lite throwbacks, tips och trix. Enjoy :).
 

Work hard, play hard.

kategori: Allmänt
God kväll! Haft fullt upp med att jobba så prioriterat hälsan före faktiskt. Det vill säga laga ordning mat och sovit istället för att suttit framför datorn. Duktigt om jag får säga det själv ;). Jobbar rätt taskiga tider imellanåt där det inte finns mycket space kvar till fritid, knappast någon alls faktiskt. Så det är därför jag blir lite frånvarande ibland.
 
Sen har min dator börjat kollapsa också som gjort att det tagit hur lång tid som helst att ens komma ut på nätet. Kommer upp massa reklam och skit som jag får blockera om och om igen utan resultat, Ingen som har tips på virusskydd att ladda ner? Tur man har en i reserv som jag sitter vid nu så jag får skriva av mig lite :).
 
Min samsung startade faktiskt efter sitt bad i handfatet. Desvärre överlevde den inte natten. Så sjukt jobbigt :(. Blir att köpa en ny direkt vid löning. (Vilken ska man ha?) Jobbet får inte tag på mig och jag kommer inte in i systemet för lösenordet går via sms. Krångligt som fan. Denna saftiga händelsen med mobilen krockar med lite andra nöjesköp så får hoppas lönen överaskar mig riktigt jävla ordentligt helt enkelt så blir jag gladare än gladast :). 
 
Svettats på gymmet ordentligt idag. Det märks något extremt att jag inte äter några kolhydrater (kroppens bränsle), så matt i kroppen och orkar knappt mer än en timma. Men kämpar på! :). Nu ska jag sova, jobb hela dagen imorgon. Ni måste höra mina favoriter från The Pinkprint om jag inte alla redan delat dessa? ↓ Grand piano ♥. Nicki är boss! 
 
 
 
 
 

Home.

kategori: Allmänt
Hej! Nu är jag hemma igen. Haft en mysig helg tillsammans med två utav mina gamla klasskompisar från skolan. Vad man saknar den tiden alltså. Alla sjuka, roliga och galna saker vi gjort tillsammans :). Haft en fet fettohelg med en del onyttigheter, Blö. Veckans mål har inte heller gått vägen. Träning har det inte blivit mycket utav. Meen, blivit mer taggad till det vilket alltid är ett steg i rätt riktning, så nu peppar vi på och kör en vecka till :).
 
Var sjukt trött när jag kom hem framåt eftermiddagen, däckade i sängen och tap pade sedan min mobil i handfatet fyllt med vatten. Så den är för tillfället på semester. Hoppas den återupplivas snart, annars blir det jobbigt, haha. Blir ju bokad för jobb via den så håller tummarna för att han återhämtar sig :). Tanken var att handla lite mat inför veckan men blev en skål med popcorn och ett avsnitt av Pretty little liars istället. Så utdragen serie alltså. Inte sant? Meen ni får ha en fin helg så hoppas jag att er helg vart lugn och skööön!
 
 
 
 

Weekend.

kategori: Allmänt
 Heej! Finally helg, och faktiskt ledig. Ska iväg till min gamla klasskompis i Alvesta och hälsa på lite. Blir vinkväll och mello. Myys :). Ska stanna över natten så vi får höras mer imorgon när helgen snart är över :').
 
Hihi så länge sen detta nu, so badass, saknar.. 

The vampire diaries, my love, my life.

kategori: Tvserier
Hej! Jobbade sen igår och sen blev det en kväll hos bästa Mikey där vi kollade veckans avsitt av vampire diaries. Det var sååå jävla braa. Älskar den serien mer än choklad. Vill inte spoila för er som inte sätt. But one of my favorites is back <3. Och det var så känslosamt, sorgligt, fint, gripande osv. Fällde många tårar. Var många throwbacks på lildamon <3. So much loooove...Nästa avsnitt kommer ut 12 mars. Looking soooo foward to it. ohhh myyy..Can't wait!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Motivation sökes tacksamt.

kategori: Allmänt
Heej! Skulle egentligen vara på jobbet nu, men hade blivit något fel så jag fick vara ledig, vilket ioförsig var jätteskönt då jag vart helt sjukt trött. Verkligen, låg i sängen till klockan ett. Sen dess har jag inte gjort ett skit faktiskt. Valt tapeter till nya lägenhet efter att skrivit kontrakt igår. Kollat på lite inredning och sådär men inte mer än det. Är så himla omotiverad. Orkar inte dra mig till gymmet. Vill bara krypa ner och kolla tv-serier med massa socker. Ååh alltså det suger. Ska få ordning lite i lyan då det är kläder över hela golvet, standard ;). Behöver en sjuk inspirationsboost just nu. Snart helg i alla fall. Brukar pigga upp lite :). Vi hörs! 
 
 

My morning.

kategori: Allmänt
Shoppat dietmat och sedan lagat lunch. Nu bär det av mot jobbet för ett kvällspass :).
 
 
 
 

Allt och inget om framtiden.

kategori: Personligt
Heeej! Funderar ni också om framtiden ibland? Ni är inte ensama för det gör jag också, haha. Vad man vill göra? Hur man vill leva? Vad man vill ha för yrke? Jag har på det senaste funderat mycket på detta med jobb. Eller ja det har jag funderat på det sedan jag gick gymnasiet. Under andra årskursen var jag helt säker på att att jag skulle bli egen företagare som fotograf och webbdesigner. Något som facinerat mig väldigt mycket. Men sedan under tredje årkursen vände det helt och jag kände att jag inte alls ville hålla på med det. Tror att kursen jag gick under trean inte alls föll mig i smaken och tyngde ner en ganska stor del till den vändningen. Läste grafisk design som jag verkligen tycker var riktigt roligt, men kursen tycker inte jag var speciellt givande. Jo alltså jag lärde mig mycket men det klickade inte riktigt. Dock var inte gymnasietiden så himla bra så det spelade också stor roll.
 
Well well. Sedan pratade jag skolans yrkesvägledare. Fick fylla i massa tester som skulle vägleda mig till något jag skulle passa mig, mina intressen och min personlighet. Kom dock aldrig riktigt fram till något. En dag kom jag och sa att jag ville åka på en bartenderutbildning utomlands. En annan gång hålla på med hästar som beridare, plugga och bli skådis, jobba inom media, bli personlig tränare. Haha vilken jävla berg och dalbana, ni får gärna skratta, det är ok! 
 
Sedan blev jag skoltrött, något extreeeeemt. Så hela "pluggavidaregrejen" hamnade lååångt bortom alternativ. Jag ville sluta plugga och börja jobba, ett tag iallafall var planen och sedan se vad som händer. And here I am. Jobbar inom äldreomsorgen/vården, något jag trodde inte skulle passa mig alls som nära också höll med om. Men vet ni vad? If you never try you will never know. Det fungerar! Jag trivs jättebra på mitt jobb och ångrar inte alls att jag sökte det. Det är varierat, socialt och (oftast) uppfriskande. Givetvis finns det dagar man vill glömma men det tror jag alla stöter på inom sina yrken. 
 
Så vad vill jag göra? Många kollegor och även vårdtagare har frågat mig om jag ska plugga vidare som undersköterska. (Man kan inte få fast anställning utan utbildning.) Och svaret är naaej. Det vill jag inte, det är inget jobb som jag vill hålla på med hela livet. Jag har ambitoner och har alltid haft. Jag tror jag är en person som gärna vill testa på nya erfarenheter, jobb och utmaningar. Jag brinner mycket för service, kreativitet, fart och glädje. Vill jag utbilda mig och börja plugga igen så ska det vara till hundratio procent, annars kan det vara. Ska jag plugga så ska det vara helhjärtat så man kan prestera och göra bra ifrån sig. Jag skulle aldrig söka en utbildning bara för att det är bra att ha. 
 
Så slutsats. Vad vill jag göra? Jag vet fortfarande inte. Jag inne mycket  på att jobba inom restaurang/café/bar vilket jag tycker är himla roligt. Fortfarande inne på fotograf, men mer som ett extrajobb. Inte på heltid utan kommer mest vara en hobby för mig. Något som hade vart fett är att jobba inom radio. Är mycket för sociala medier vilket hör hemma i liknande kategori. Drömmen om skådespelare lär nog aldrig dö ut. Kanske börjar jag en teaterutbildning? Ingen vet vad framtiden har att erbjuda, haha :). Kanske blir jag politiker, präst, poet, skriver en bok om mitt liv som ingen kommer läsa? Vi får se helt enkelt! Fram tills dess ska jag bara vara och leva i nuet. Det behöver man göra ibland! Allt löser sig, så småningom. Många borde lyssna mera till det och inte stressa sig fram. Vet du inte vad du ska välja för gymnasium? Det är ingen fara, du har många år att leva. 
 
Jag har dock ett livsmål som jag ska genomföra innan jag dör som är jobbrelaterat. Men det är en hemlighet ;). Dem bästa idérna ska inte alltid delas. Du vet aldrig vem som tar dem. 
 
Vet ni vad ni vill ha för yrke eller är ni helt ute på vilda enhörningar som jag? Eller kanske har ni erat drömjobb, något som ni vill hålla på med hela livet? Plz tell, läser gärna :). Massa text idag/ W 
 
 
 
 

Mobilanpassad blogg.

kategori: Allmänt
Nu är bloggen anpassad till mobieln så det blir lättare att läsa för er som följer där ifrån :). Fått höra av läsare att mina bilder laddas upp segt i flödet. Något som någon annan lagt märke till? I så fall får ni gärna posta det i en kommentar så ska jag försöka åtgärda det, tack :). / W 

About fifty shades.

kategori: Allmänt
Såg fifty shades igår. Tjoho! Tycker den var riktigt bra faktiskt! Grey är delicious. Men hade aldrig velat ha honom med den personligheten så förstår inte dem som avgudar honom, haha. Jättespännande slut och gillar att Ana sa nej och tog avstånd. Hört att han dominerar henne och förändrar henne men tycker inte de var så extremt faktiskt. Vågar inte läsa böckerna nu ju för man vill inte veta vad som händer juu. Eller alltså det vill man ju men då blir det ingen suprisee sen när nästa film kommer liksom. (Ida när kommer nästa ut? ;)) Den får i alla fall bra betyg :D. Bra soundtrack, queeen b <3. Dog några gånger, yas. Asså dösexig grey. oh my. Ana va så fin också. oh myyy..
 
Gick upp relativt tidigt idag och tänkte träna. Tro ni det blev av :)? Nope, åt istället upp gårdagens biorester ala godis. Ääe fyfan nu får jag skärpa mig. Ska i vilket fall jobba ett mördarpass på tio timmar, lär vara lagom seg när jag är hemma igen, haha :). Skriva på lägenhetskontrakt idag också, yas :).

 

Träningspass med Z.

kategori: Allmänt
Blev en långtur för Z idag. Riktigt jobbigt var det, tyckte älgablodet iaf ;). Red på graman faktiskt. Tycker ju inte om det alls egentligen men mycket lättare att få tillbaka honom och slippa ta i honom så mycket, på så sätt tycker jag det är mer schyst. Sedan har han kissing spines i ryggen och måste ridas i låg form så det var order från matte :). Svårt att få koll på honom i skogen när han älgar på, haha. Men det gick väldigt bra. Han är så go lilla (stora) Ztolt. Han är över 1,80. Han är verkligen huuuge, men han passar mig i storlek väldigt bra eftersom jag är så lång :). Kommer att få rida honom när jag vill så det lär det bli mer utav. Just nu är han inte så musklad då matte vart skadad och inte kunnat rida så krävande så hon blir glad av att jag får ut och galoppera honom :). 

Men nu mina vänner! Nu drar jag mig in mot stan för färgning av hår samt bio där fifty shades ska visas. Hört att den är dålig, dominant, helt ok, sevärd. Ja men vi får se helt enkelt :).
 
 

Du är helt fantastisk.

kategori: Macintosh B
Ååh! Busat lite med favoriten idag. Man blir så lycklig av honom. Han skiner upp som en sol. Världens finaste och bästa häst är han! Alltid. 

 
 
 
 
 

Mot varmare breddgrader.

kategori: Allmänt
Allt är bokat! Kom ni ihåg checken jag vann under halloween som Avatar? KLICK. Resan till Dubai? Resemålet var valfritt och igår bokade Mika en resa för henne, Olivia och mig. Så den första juni drar vi till Turkiet för att sola, bada, chilla, äta och dricka allinclusive :D. Kommer bli fett! Såå spännande. Min första utomlandsresa. Ser verkligen fram emot det. Är nog lika taggad som mina andra två resenärer ;). 
 
 

Wake up, kickass, repeat.

kategori: Allmänt
God morgon allesammans! Vaknade lite försent idag, men var uppe sent igårkväll då jag inte kunde sova. Kan nog vara därför. Tur jag är ledig idag! Nu kickar vi igång en ny vecka med en tyvärr väldigt grå dag. Men det ska inte stoppa mig. Jag har idag gått på diet i två veckors tid vilket känns jättebra! Det har vart så himla jobbigt, svårt och kämpigt. Småfuksat lite men överlag skött det väldigt bra. Firade lite allaredan igårkväll med en chokladkaka för att belöna mig själv. Haha, så dålig är jag. Idag får jag unna mig en liten mägnd snacks, det är okej, men sen kör vi igång ordentligt imorgon igen. Målet för nästa vecka är att komma igång mer med träningen, gärna varje dag för den har tyvärr hamnat bakom det senaste. Det är också en del som ska ingå för att jag ska uppnå mina mål. Jag hur svårt det är när man börjar mitt på dagen och jobbar sent till kvällen. Då finns det inte mycket ork vilja. Men jag ska försöka mitt allra yttersta :). 
 
Ska hoppa i ridkläderna och bege mot stallet efter lite frukost. Har bestämt mig för att jag och Z ska få till ett bättre träningpass än förra gången. Ridning är så himla bra och givande träning. Gaadh min dator är så jävla seg just nu.. Vi får höras! 
 
 
 
 
 
 
 

Att flytta hemifrån.

kategori: Personligt
Okej, shooot. Detta med lägenhet, mina funderingar, tankar, feels osv. Skriver väl mest detta för att få en liten översikt för mig själv. Men kan likaväl publicera det på swirya så kan vi dela hjärnkontor för en stund. Jag har velat flytta hemifrån under väldigt lång tid. Blev seriös med det för ungefär ett tillbaka sedan när jag studerade och jobbade. Jag gillar att bo hemma, ibland. Jag älskar vårt hus, mitt rum, vår omgivning, vår lilla ort (I really do), Men vi alla vet ju hur skönt det hade vart med något eget. Inte bara det utan ett place där du kan skapa din egna regler, rutiner och din egna ordning. Största anledning är för att det unnar mig själv och det tycker jag är allra viktigast. Att man mår bra! 
 
Jag har sökt lägenhet runt om Jönköping ganska flitigt imellanåt sedan sommras. Köpt lite prylar, planerat funderat mm. Tanken var att jag skulle flytta ihop med min kära vän Lusen. (Finns både för och nackdelar med att dela boende.) Men eftersom det råder så stor bostadsbrist är det himla svårt att få boende i Jönköping, tyvärr. Så jag nappade på erbjudanet jag fick i Norra Hammar (där jag förövrigt jobbar.) Så här kommer mina plus och minus om allt som har med att flytta hemifrån/flytten att göra. 

Plus.
+ Nära till jobbet, på så sätt spar jag både tid och besninpengar. 
+ Närmre in till stan.
+ Billigare hyra att bo utanför än att bo inne i stan. 
 
Minus.
- Längre avstånd till mina vänner och familj. 
- Mer utgifter. Hyra, mat, försäkring, bredband, el osv. 
- Ensamheten, lol. 
- Att jag inte är fast anställd på mitt arbete, (vikarie) 
 
Alltså det kändes som det var otroligt mycket mer som cirkulerat, men mest funderat på om jag kommer att klara av att flytta eller inte. Det är just ensamheten. Jag älskar ju att vara ensam, verkligen. Men är så himla van att det alltid är någon hemma. Tror inte det blir på samma sätt här. Ur ekonomisk synvinkel ser jag inga större problem. Jag har alltid vart eknomisk (jobbat sen jag var sexton år, säger kanske en del?) och tjänar en stabil och genomsnittlig lön. Självklart kommer det bli en stor omställning för mig. Jag kommer få utgifter som jag tidigare inte ens haft någon aning om. Men det är sånt man lär sig. Jag gillar inte att planera livet till fullo. Utan saker och ting ska komma med tiden. Där med rutin och kunskap. Jag tar livet lite som det kommer. Jag är nog lite impulsiv trots allt. Sen handlar allt om att prioritera och det är också sånt som man tar lärdom av. 
 
Jag är sjukt pepp på att flytta, verkligen! Finally!! Som jag längtat. Jag tror detta komer bli kanon. Ser verkligen fram emot att få inreda min egna lilla lya, fylla mitt egna kylskåp med min favoritmat och bjuda hem mina polare på middag, haha. Jag kände mig till en början väldigt skeptisk, men det känns riktigt bra och jag tvivlar inte på att mina vänner kommer stötta mig i detta för jag tror dem vet hur viktigt och hur mycket det betyder för mig. Detta är verkligen ett stort steg mot rätt riktning i mitt liv, och jag är såå stolt över mig själv faktiskt. Det får man vara för jag är fan en jävla kämpe :). 
 
Ska bli himla roligt att få dela med mig av allt detta här på bloggen med er. Några har ändå vart med sedan jag var startade upp för flera år sedan. Ska bli himla spännande! Nästa steg är att skriva kontrakt och bestämma datum för inflyttning. Wiie! Är ni med mig? Om inte? Det gör inget, jag ska stå på egna ben, som jag alltid gjort och alltid kommer att göra. Oj lång text det blev, aja nu har jag lättat svarta hjärtat :). / W 
 
 
 
 

Godmorgon söndag.

kategori: Allmänt
Hej! Var så sjukt trött idag, haha. Var inte öppe förens halv ett idag. Så är det när man är ute och röjer om nätterna. Trevligt igår tillsammans med vännerna. Bra är dom, trots lite väl mycket promille ;). Sen har min polare fått en champagnecurze aka champangeförbannelse typ. För inte så länge sen så krossade vi en flaska i golvet som vi fick jättemycket skit för, haha. Igår så krossade hon ett glas i samma veva som chamapangen kom fram. Inte nog med detta så krossade min andra kära polare en jävla vas (?). (Olyckshändelser) Hahah personalen var inte så lyckliga på oss. Haha så sjuka är ni gummeluttor! Som jag garvade, så roliga! 
 
Jag själv är jättestolt som undvikit både alkohol, mc donalds, choklad, godis och sist men inte minst en jävla tårta som stod och speglade sig i kylen när jag kom hem inatt. Haha usch. Jävligt svårt, but I made it! :D 
 
I eftermiddag är det jobb som gäller så ska alldeles strax börja laga ihop dagens måltider. Hoppas ni får ha en fin fortsatt dag. Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag igår för övrigt :). Ta hand om er! Peace motherfuckers. 
 
 
 
 
 

Crazy katycat.

kategori: Musik
Hur sick? Hon är ju helt fantastisk Katy Perry! Och Dark horse. Jag döör. 

Don't you dare look back, just keep your eyes on me.

kategori: Porträtt
Heej! Testat min nya fjärrutlösare idag (as you can see), tjoho. Lär bli en del selfies nu huh ;)? Desvärre han det mörkna så blev knappt något bra. Well well, inviger min nya sexiga tröja i spets från Nellys ikväll. Temat för kvällen är kärkek och jag tar på mig den mörkaste outfiten av dem alla, precis som min själ :). Trololoo. Ska köra ikväll faktiskt. Diet är lika med nooo alchoohol. Ingen choklad blev det heller. Blir så sjukt sugen nu alltså när festlistan går på repeat. fuck. Hoppas ni haft en bra dag och kvällen slutar minst lika bra vad ni än ska hitta på. Får (förhoppningvis) bort mina orangra toner på måndag! Ser halvt ut som en ginger. Yas I know. Men hörrni. Vet ni vad? HA DE! PUSS.
 
 
 
 

Förmiddagsträning.

kategori: Kost och Hälsa
Hej! Vart och kämpat en stund på gymmet idag hittils. Snacka om sleten när man först glömmer skorna hemma, får åka tillbaka och sen glömmer ta med sig skorna ut från gymmet igen, ja jesus. Aja det var skitjobbigt iallafall! Lite intervaller under tretto minuter på bandet sen lite styrka blev det. Var heeelt slut. Yr och shit, usch. Inte tränat på några dagar nu så det var verkligen behövligt, speciellt efter min fuskdag igår med en godispåse. Inte bra. Aja, ska ta och skölja ur mitt balsam och göra mig ordning inför ikväll, laga lunch osv. :) 
 
 
 Crazy in love - queen B gick repeat idag såhär på alla hjärtansdag ;). 
 
 

Shopaholic.

kategori: Allmänt
Hej! Vaknade upp idag och insåg att jag började jobba senare än planerat. Superskönt! Trots detta inte orkat laga ihop dagens måltider under hela förmiddagen, huge skillz yas. Är än så länge ledig imorgon, såå skönt!
 
Imorgon är det alla hjärtansdag och mina polare har sedan länge planerat att dra in till stan och kröka och så får det bli för mig också. Blir nog trevligt :). Måste visa mina senaste inköp i skoväg som är ett par svart kängor från Dinsko som jag fick med mig hem från piteå i helgen. Dösnygga! Sedan köpte jag ett par vita sneakers och ett par enkla svarta klackar från Nellys! Looove. Ska tagga vampire diaries hela dagen för har två avsnitt att njuta av när jag kommer hem ikväll. Omg so much looove. 
 
 

Graphic self portrait.

kategori: Porträtt
Var verkligen allt för längesedan man satt och pillade i PS alltså. Men tycker dem blev ganska behagliga huh :)?
 

Tyrannosaurus rex Z.

kategori: Allmänt
Hej! Liite exhalterad idag. Sen uppdatering som vanligt, Yes I know ;). Men suttit och tjötat i telefon hur länge som helst, that's why lol. (Sorry for my beatiful svenglish, know you love it.) I vilket fall. Har en rolig nyhet, till mig själv. Är ni med? Ett, två, tre på det fjärde ska de ske, på det femte smäller det!!!!!!!! Jag fick lägenheten som jag vart och kollat på :D. Hur awesome? Inte nog med det kommer dem att tapetsera om och lägga nya golvmattor (alltså nytt golv). Huuur fett? Har velat lite fram och tillbaka om jag ska flytta eller inte av olika anledningar. Kanske skriver om det senare huuuh? Men det är verkligen kalaskul! Vet dock inte riktigt när flytten blir då fastigheten hade massa annat arbete men framåt mars eller april. Det går nog fort ska jag se :D. SCORE.
 
Blev faktiskt inget gym idag, say whaat? Lögnare.. Alla satt och snackade hästar på lunchrasten idag så fick sån abstinens att jag ringde Ztolles ägare och frågade om jag fick ta en tur. Och hälsade på Tose såklart första gången sen vi separerades </3. Men det känns bra faktiskt, det gör det! Tose har alltid trivts i sin omgivning och i sin flock (för det mesta tills han blev underlägsen pga att dinosaurierna erövrade härskartronen, fu bastard) Nä men han verkade må prima, fick många pussar, hihi! Red i vilket fall Z vilket gick helt ok. Så himla tung, stark, stor osv så inget wowpass inte. Blev mest dragkamp, me not like at all. Inte mycket muskler i älgabloder så svårt att jobba ihop hela kroppen säger lille Z. Aja, vi får ta igen det en annan dag  hörrö Z :).  Z är förövrigt fetaste namnet. Meen ska få lite sömn. Fått in riktigt bra sömnrutiner faktiskt. Weei! Ni som orkade läsa. Ni vinner en Grammy. Applåder i mägnder <3
 
Här har vi badass tyrannosaurus rex Z som försöker erövra härskartronen. 
 
 

Let's talk about fifty shades of grey?

kategori: Allmänt
Okej! För det första har jag ingen aning om vad storyn handlar om. Men räknat ut att det handlar om romantik och 20 av 125 minuter är sexscener = people like. Har varken läst boken eller sätt trailern. Men vill så gärna se den ändå eftersom den är så omtalad. Haha en grej jag hörde på radion var att 'Fifty shades of grey' (femtio nyanser av honom som boken översätts på svenska) inte betyder eller 'Femtio nyanser av grått'. Grejen är den att Grey är en av karaktärerna, alltså inte färgen grå. Lite komiskt att alla nagelbrudar lägger ut nyfixade naglar med alla olika färger i grått och uppdaterar 'Fifty shades of grey nails' lol. I vilket fall. Jag ska se filmen, förr eller senare. MEN, LET'S TALK ABOUT QUEEN B'S REMIX AV CRAZY IN LOVE??? Varför har inte detta hänt tidigare? Ellie Goulding är inte ute och cyklar heller direkt... Ida min trogna läsare, var filmen bra? Sevärd? PLZ TELL! 
 
  
 
 

Work hard, play hard.

kategori: Allmänt
Godkväll! Jesus vad tiden går. Snart har halva februari passerat. Skönt faktiskt! Jag tar igen helgens ledighet med långa arbetsdagar. Lär nog fortsätta såhär hela veckan. Phu! Har ingen tid att sitta vid datorn dagar som dessa. Så tråkigt :(. Klockan slår snart midnatt och jobbar dag imorgon så upp tidigt. Phu! Men imorgon ska jag äntligen hinna med att besöka gymmet och få träna lite. Känns bra :). God natt på er! 
 
 
 
 
 

Wednesday.

kategori: Allmänt
Heej! Försökte publicera ett inlägg både under morgonen och kvällen igår med datorn laggade sönder so that's why. Jobbade i vilket fall hela dagen/kvällen vilket det blir idag också. Jobba, sova, laga mat, jobba typ. Meen om en helt annan sak, ska kolla på en lägenhet idag faktiskt. Tjoho! Dock inte i Jönköping, utan halvägs dit där jag jobbar. Vill gärna bo inne i stan men väldigt stor bostadsbrist där och vill gärna flytta så vi får se helt enkelt vad som överväger. Man måste oftast ha en egen lägenhet att byta med till någon annan nu för tiden. Well well, ska lägga på lite smink och sedan röra ihop lite sallad till lunch strax och sen bege mig mot workie! Hoppas ni får en fin dag :). Tycker ni ska kolla in Nickis nya video. Så fin är den! Me like! Finns massa bra i hennes nya album 'The Pinkprint'. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Norrländska skogar.

kategori: Allmänt
Hej! Nu är jag tillbaka i Jönköping igen efter en syster-helg hos min äldsta syster Elvira. Kändes bokstavligt talat som att besöka sommaren när jag anlände till Småland igen. Men det var faktiskt inte lika kallt i Piteå som jag trodde, kanske för att solen var med oss hela helgen vilket brukar vara ovanligt där :). Men minusgrader, jo man tackar!
 
Så vad har vi gjort? Vi har gått på stan, småshoppat lite, ätit på restaurang, haft filmkväll, krökat (eller ah jag somnade för var fett trött efter flygningen), lagat massa mat, umgåtts med syrrans polare, åkt längdskidor. Haha jag dör, vilken jävla sport det är alltså. Tänker aldrig i hela mitt liv ställa mig på dessa plankor igen. Never ever. Trillade så jag lipade och Elvira pissade ner sig. Säger nog en hel del ;). Men lyckades få till det rätt bra mot slutet faktiskt. Score! Men som sagt, never ever again, typ. Var väldigt tomt på bussen hem. Olivia drog sig till Värmland, jag till Småland och Elvira stannade kvar i Norrland. Splittrat med andra ord. Men har i vilket fall haft en toppenhelg! Fotade dessa bilder under två minuter innan vi åkte hemåt. Annars fick kameran ligga i väskan faktiskt. Inte en enda bild på hennes katt blev det heller. Han är så go! Sömnen väntar efter lång dag med en resetid på cirka tio timmar. Phu! Pucko hittade hem efter fyra dagar också, såå skönt! Gårre ♥ 
 
Vi är så fula, men gillar er ändå ♥
 
 

Tripp.

kategori: Allmänt
God natt från en döende tjej. Har äcklig huvudvärk och kroppen bara skriker efter mat. Sjukt jobbig kväll faktiskt. Jobbet gick i vilketfall superbra tills jag kom hem. Men sen har Pucko (min kisse) inte vart hemma på hela dagen så nu är matte jätteorolig och suttit och lipat :(.
 
Imorgon ska jag iväg på en liten resa till Piteå i Norrland för att hälsa på min syster över helgen. Är inte speciellt taggad på att åka tåg i alldeles för många timmar. Well well, packat ihop lite saker, alltid i sista minut. Klockan står på jag vet inte vad, alldeles för tidigt i alla fall. Kameran får hänga med så blir nog lite uppdatering när jag kommer hem under måndagen. Kommer nog inte vara så aktiv på swirya under helgen, orkar inte dra med datorn, den lär väl frysa ihjäl i så fall, likaså min kamera och jag själv. Btw! Min syster sa att folk lägger sina kameror i kylen där. Driver hon? Oh god! Vet ni hur kallt det är där? Inte jag heller. Men tydligen jättekallt vadihelvete. Aja får väl se om jag överlever. Ska flyga för första gången också. Känner samma tanke? Hur långt kan det vara? Let's find out. Aja, nu ska jag och lille Mange (min andra kisse, okej ni alla vet att mina katter heter Pucko och Mango ;)) sova så får vi hålla tummarna för att Pucko kommer hem snart ♥.

Världens finaste↓

 

Haircolour.

kategori: Porträtt
Ska färga håret nästa vecka vilket ska bli jätteskönt! Så trött på det orangea nu. Satt och kollade igenom massa bilder igår och funderar på att gå tillbaka till mörkt igen. Ibland undrar jag varför jag ens tänkte tanken att bli blond? Älskade mitt mörka långa hår. ångest. Men skönt med lite förändring såklart! Lusen aka frisör, prove me wrong that blond is the new me ok :)? Meen, nu ska jag laga min eftermiddagsomelett och sen bär det av mot jobbet för ett kvällspass :). Snart helg! Tjoho! 
 
 
 

World nutella day.

kategori: Kost och Hälsa
"Here you can see the pregnant Nutella with her babies. It's #WorldNutellaDay people! Are you ready for this?" - #9gag
 
Ni har väl inte missat att det är worldnutelladay idag? Desvärre blir det ingen nutella för mig eftersom jag går på diet. Ska istället göra ihop en sallad nu till lunch. Men käka och njut nutella åt mig är ni snälla :D. Hade inte suttit fel alltså när man är krasslig och ska jobba ikväll.. 
 

God morgon.

kategori: Kost och Hälsa
 

favorites.

kategori: Allmänt
   

34/365

kategori: Allmänt
Hej! Hur är det med er? Har precis suttit och organiserat mitt kaotiska bildgalleri. Köpte en ny kamera förra veckan vilket är skitkul! Extremt exhalterad :D. En Nikon D5200 fick det bli som jag kikat på i några månader. Så idag fick jag testa på den ordentligt nu när jag är ledig. Woho! Desvärre så funkade inte formatet att öppna i ps och cameraraw så slutade med att jag kastade allt nu efter att ha suttit hela dagen och uppdaterat adobeprogram. Haha jag lyckas alltid med något. Synd faktiskt! Skippar rawformat och återgår till jpeg :(.
 
Well well! Beställde hem en ny fjärrutlösare idag också, weei! Börjat på diet denna veckan så är ganska tufft nu när jag gått och blivit krasslig också. Huvudvärk, ont i halsen osv. Immunförsvaret får lägga upp en växel tycker jag. Så blir ingen träning varken igår eller idag. Tränat hårt till och från men aldrig uppnåt något större resultat så hoppas strikt kostschema är grejen helt enkelt. Kroppen skriker dock efter en fet godispåse, not anymore, haha :). 
 
Vill såå gärna komma igång och börja blogga. Dels för att jag mår mycket bättre nu än jag gjort tidigare. Samt att jag FINALLY köpt nyckeln till blogghimelen, en kamera :'D. Men känns som jag knappt inte vet hur man uppdaterar längre eftersom det var väldigt längesen jag hade ett bloggflow. Meen, jag ska försöka mitt bästa. Hoppas ni är med och peppar mig i mitt händeslerika liv :). 
 
 
 
 
 

You will always be piece of me.

kategori: Allmänt
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.