swirya

Stallfix

kategori: Allmänt
Red Flams på banan som snart blir hård som sten. Kewl. Naej. Men hjälpte Agnes en bra stund så Flame fick gå ganska länge. Blev lite spänd och stissig mot slutet och gav inte efter riktigt med sig. Men helt okej pass. Tose fick sig en rykt och lite stretch i boxen. Haha han är för söt. Riktigt glad va han idag :D. 
 
Kollat lite på xfactor men det är ju så tråkigt med massa reklam så slutar alltid med att jag går därifrån.. Är såå sugen på choklad att den nästa vore värt att cykla, CYKLA för att köpa det. Men å andra sidan är det kalas att man inte köpt något så man slipper va så onyttig ;). VD VÄNTAS!!!!
 
Bästa [källa]
 
 
 

Hemkommen

kategori: Allmänt
Nu är jag hemkommen från skolan. Fredag och heelg! Hur awesome? Ska byta om till stallkläder och bege mig mot hästarna. Ska träna Flame idag också så har två hästar. Hörs ikväll.. Btw så var det galet kallt att cykla hem från tåget. Brrr alltså. Aja, klagar inte för Ikväll är det vd :'D
 
Foto: Sabina 
 

Snow baby

kategori: Allmänt
Vaknad upp med en sån galet bra känsla idag. Det är snööö :'D. Kollade inte vd igår men det måste förstått eftersom jag inte fangirlade något om det. Så ska se det ikväll :'''D. Gaadh! Nyss vart ute på stadtsvandring. Haha. Kallt som tusan men det gick. Nu ska jag plugga på läxtiden innan sista lektionen :). 

Torsdag

kategori: Allmänt
Efter skolan blev det en kall cykeltur till kulturskolan där det var piano lektion. Haha fick typ kramp i fingrarna på grund av nya ackord xD. Men ska trimma som tusan denna vecka har jag besämt. Är lite slarvig med det. 
 
Efter det käkade jag och fick sjuts till stallet. Haha jag är så kräsen att jag inte orkar cykla nu när det är kallt och halt. Får verkligen tigga till mig sjuts också. Kul. Hade dock bara lite mer än timma på mig för att få sjuts hem igen så blev lite stressigt framåt slutet. Hade inte tänkt att rida först men så blev det så ändå. Red några minuter på banan i repgrimman. Mesade runt lite i alla gångarter och hoppade över lite bommar. Kravlöst är bra. Tose var dock som en liten barnunge i stallet. Kunde verkligen inte stå stilla.. Helt ofokuserad. Men från ryggen. Pigg och gla. Ja han är rolig. 
 
Nu sitter jag här igen, framför datorn. Har två läxor kvar att göra och känner inte för någon av dem alls. Är det så jobbigt liksom?. Varför inte bara ta tag i det? Men det går inte. Har ingen lust över huvudtaget.
 
En favoritbild på mig och Tose som Elin fotat sommarn 2011. 
 
 

Rain

kategori: Foton
 
 
 

 
 

4x7

kategori: Allmänt
Bästa Caroline - The vampire diaries. Källa
Ska nog stanna uppe inatt för att vänta på avsnitt sju av vd. Så galet taggad. Det kommer va sååå bra för facebook har redan spoilat mig ;). Känner mig som Caroline på den sista gifen :'''D. Ja herregud. Vd är mitt liv. Vad en serie kan göra egentligen. 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

Beauty

kategori: Porträtt
För att variera lite här på bloggisch bjuder jag på lite porträttbilder av Amanda som jag tagit vid olika tillfällen. Visst är hon fiiiin? (Det är nu ni ska skriva, "ja hon är supersnygg och hot som chilipeppar".) Nä men hon är inte singel så det var ju synd för er :D.
 
Nä men nu ska jag duscha och plinga piano. Känner mig väldigt förbered för min pianolektionen imorgon. NOT. 
 

 
 
 

Teamwork

kategori: Allmänt
Idag så var jag helt död när jag kom hem från skolan. Kruppade lite på mitt cykellås som inte ville gå upp. Alltid lika kul att komma hem senare än vad man gör. Men efter en stund så klickade det så jag kunde ta mig hem. Hehe. Sedan degade jag lite i sängen med datorn. Men senare än vanligt käkade jag och fick sjuts till stallet. 
 
Träning med båda hästarna idag gick så sjukt bra om jag får säga det själv. Inte varje dag träningen med båda hästarna går bättre än bara "bra". Flame fick gå ett pass på banan med hacket. Först var hon stissig och spänd som en giraffelefant men efter ett tag så släppte allt och hon kunde samla sig och slappna av i alla gångarter. Till och med i skritten :'). (Flame har en tendens att springa så snabbt och länge som hon bara orkar.) hehe. Så riktigt nöjd med henne och min ridning. 
 
Sedan vitens tur. Fick bli löst på banan med sticken. Han var grymt duktig idag. Blev en del longering och mycket galoppfattningar. Han börjar svara upp bra på det där med igångsättningar. Tränade också på att han ska hålla avståndet på volten och inte fälla mig som han brukar göra. Sedan så blev det en del trick som han fixade galant. Idag så lärde han sig två nya trick. Spagat och cirkusbuga. Finally säger jag. Har dock inte tränat på det alls mycket så vet inte varför det klickade just idag då jag tränade på det i sommras? Men han gjorde en riktig godkänd och låg spagat. Askul. Positiv inställning och riktigt rolig att arbete med.. Btw, snygg emobild på Tose när han stegrar ;). Ståtlig herre. 
 
 

Malle didn't died.

kategori: Allmänt
Malle dog inte vilket hon gjorde förra gången :(. Sorgligt. Spinningen var kewl så det var lite roligt :D. Nu ska jag plugga lite historia hela eftermiddagen lång. Haha alltid lika kul när elever ska spegla sig i vårt nedsläckta klassrum där vi sitter utan att dom vet om det. Nödvändigt inlägg men ni får två bilder på mig och Malle Davve. Ciao! Ps. Detta är till dig Malle. ily. 

God morgon

kategori: Allmänt
God morgon på er. Sitter i skolan med lite huvudverk. Taggar för ett spinningpass på idrotten sen. Ska se Malle avlida. Ska bli en upplevelse :D.

Dancing king

kategori: Allmänt
[Foto: Sabina] Orkar inte. haha. Kolla benet liksom. Pardey hard. Hur ser jag ut liksom? Typ frihetsgudinnan. Nu ska jag sova :). 

Halloween Baby

kategori: Porträtt
Två bilder som min kk (klasskompis ;)) Ida tagit för några veckor sedan. Lite halloweenfeeling på det.  

Tisdag

kategori: Allmänt
Sorry för dålig uppdate. Inte haft tid eller ork. Hehe. Byter ämne lite men har blivit så trött på skolan. Haha. Sjukt är det. Eller nä, det är väl ganska vanligt men orkar inte ens plugga hemma längre. Aja, tar en paus från det så hoppas vi att motivationen är tilllbaka snart. Ligger efter lite men det ordnar sig. Får leva på yolo ett tag istället. 
 
Efter skolan idag så stekte jag lite pannkakor för att ladda upp inför stallet, eller ja, för att överleva för övrigt. Skulle egentligen haft Flame idag också men hennes ägare (Emmie) kunde motionera henne själv vilket var skönt nu i efterhand då Tose var galet krävande att rida idag. Så himla loj och svår. Själva passet gick helt okej, Blev en riktigt genomkörare för honom. Kändes att det behövdes så blir det lite lek från marken imorgon. 
 
Sen så har jag tränat lite styrka och spelat piano. Ska nog kolla lite tsc och sen sova. Försöker att gå och lägga mig senaste elva så jag inte sitter uppe vid datorn bara för att jag inte "orkar" sova. Hur sjukt är det inte? Men sant. 
 
Bild som Sabina tog i sommras. 

Sexy Smolderhalder

kategori: Ian Somerhalder
Hittat en awesome tumblr med massa gifar och bilder på Ian HÄR :'D.
 


 

Horseinspo winter

kategori: Inspiration

Foto: Elin Johansson (samt vissa jag själv.) © Copyright (Tagna 2011 och tidigare) 
 

AZUM

kategori: Allmänt
Åååh, passet med Tose gick så sjukt jävla bra. Ursäkta mitt brutala språk här på bloggen ibland men det är lite jag själv som person. Han gick så galet bra idag. Kan inte förstå det. Ena dagen kaos och nästa klockren. Hans galopp har aldrig vart så fin som den var idag. Kvick, rund och följsam. Gaadh. Lyssnade upp himla bra och fin och mjuk i hela kroppen. Kände mig också nöjd med min ridning. Man glömmer ofta bort att sträcka på sitsen och kolla upp vilket funkade bra idag. Gött. 
 
Sedan fick jag vänta på min bror i en halvtimma med min mamma i bilen. Jag hatar verkligen att vänta. Usch. Blir bara irriterad på sånt, särskilt när man vill hem. Om det är någon som vill adpotera en unge så är min bror tillgänglig. Så det är bara att höra av sig. Finns annars två om man inte vill ha den ensam :).
 
Sen gjorde jag en riktigt kvällsmat. Haha fick så dåligt samvete för glassen innan. Tallrikarna består av ägg, macka (salladsblad, paprika, purjulök, ost, smör och gurka) och sen en skål med corn flakes och bananer för er som är intresserade. Väldigt mättande! Man kan kalla detta nyttigt va? 

walking dead.

kategori: Allmänt
Dagens arbete. Stilleben. 
Åkte hem tidigare idag. Hade andå ingen lärare. Fattar inte riktigt mening med det när dem inte skriver upp vad man ska göra. Som idag skulle vi kolla på ett filmklipp men vi visste inte vart dvd:n va. Hm? Aja. Jag sov jätteskönt på bussen hem. Sen här hemma har jag syndat och ätit glass (och drucket oboy för andra gången idag.) Måste sluta med det alltså. Inte bra. Kommer få hål i tänderna. Faktiskt kollat Williams lista till det. Lite mysigt. Haha. Så fastnade vid datorn, samt redigerade en bild. Men nu ska jag ta mig i kragen som inte finns och åka till stallet. 
 

Helvetets morgon

kategori: Allmänt
Hade inget minne av att jag sovet inatt för när jag kollade på klockan stod den på sex och jag var lika klarvaken som när jag skulle sova. KUL. Men sov säkert bara att jag har så dåligt minne. Men inte nog med det så regnade det som fan. Helvetet brakade lös och himelen öppnade sig. Men fick sjuts av mamma och tänkte va lite fiffig och ta tåget istället för bussen och tro fan att tåget är försent i tjugo minuter. Följden av detta resulterade i att alla tog bussen så jag fick sitta där dom med barnvagnar ska sitta. DÖ! Jag måste liksom sova. Gick inte så bra. Detta va min underbara morgon. Hoppas eran vart bättre. Känner bara för att äta en varm nygjord soppa och dricka varm chokladmjölk :))) // Trött Wilma 
 
 

tw.

kategori: Tvserier
[weheartit.com] - Teen Wolf.. Give me summer noooooow. 
 

Snöjävel

kategori: Allmänt
Jag blev då inte glad när jag hoppade av tåget och insåg att det regnade och snöade hur mycket som helst. Och inte nog med det så var det jävligt kallt och jag fick inte upp låset till min cykel. Morr. Men mammsen va snäll och hämtade mig och syrran och körde vidare till stallet. Ställde in ridpasset direkt. Haha. Så fixade bara ordning boxen och fodret sen var det hem igen. Hemma har jag lagat lite mat och badat med syrran. Precis kollat klart ett sorgligt avsnitt av tsc :(. Måste fixa massa rekvisita till skolan imorgon så har med det att göra. Orkar inte plugga så det struntar vi i. Awesome kväll :D. 
 
 
 

Söndag

kategori: Allmänt
Har inget kul att skriva men kan glädja er med att ni inte kommer höras av mig på heeela dagen :D. Awesome huh? Ska in och jobba i staden. Orkar inte att jag ska sitta på tåget om mindre än en och en halv timma bara. Suck. Sen efter det ska jag ta nya tag med Tos. Tänkte rida lite löst med honom lite kravlöst bara för att det gick så dåligt igår. Blir säkert bra. Här kommer min första bloggpuss. Nä, skoja, den kommer från Ian såklart. Snyggaste.
 
[weheartit.com]

Depp

kategori: Tvserier
[weheartit.com] - The vampire diaires 
Depp att det inte var något Vampire diaries i helgen. Buhu! Tack thansgiving.... Känner lite såhär som ovan.
Ser fram emot nästa avsnitt megamycket. Wiiie :D. 
 
 
 

Pucko

kategori: Djur
Fotade lite tidigare idag innan jag åkte till stallet. Skiter i plugget nu. Poppar porcorn och checkar tsc. 

Min kväll

kategori: Allmänt
Skåda min fina smoothie. Nice huh? 
Har typ inget att göra. Jo sitter och redigerar lite bilder. Men sen kom jag på att jag ska plugga. Orkar inteee.
 

.

kategori: Allmänt

Sketländare.

kategori: Hästar

© Copyright 
Wiie, så fina :'D. Min favorit är den första. Isa! 

Stallion

kategori: Hästar

Foto: Jag och Amanda. © Copyright 
Nu är jag hemma från både stall ett och två. Mesade runt lite med Tunne i paddocken. Hehe. Amanda fick äran att knäppa lite bilder på oss. Dem allra första på oss tillsammans faktiskt. haha. Visst är han underbart vacker :')? Dör lite. Dör också på att jag inte har tid att komma och umgås med honom. Men den tiden måste jag hitta. Saknat honom. I vilket fall så lärde han sig ett nytt trick idag. Lyfta hoven som ska utvecklas till vinka och ev. spansk skritt?. Eller ja, började med det sist och han hade banne mig inte glömt bort både hov och puss. Dutti hest. Annars så har vi borstat ur toviga friesersvansar och mesat runt med tre sketländare. Dör på dom också. Ni ska få så. Haha! 
 
Red Tose på banan idag trots att det var ljust ute faktiskt. Har bara några få dagar kvar till jag kan rida på banan (om jag då inte vill betala avgift en månad till.) Så utnyttjar det så mycket jag kan. Han var hemsk att rida idag, och det jobbigaste var att jag inte visste varför. Han har gått jättebra det senaste. Mindre bra imellanåt någon dag ibland men inte på botten liksom. Idag var han såå seg. Kunde inte bära upp sig i galoppen över huvudtaget och hade noll bjudning framåt. Usch. Mår så dåligt när det verkligen går s.k.i.t. 

Effektiv

kategori: Allmänt
Imorgon försöker vi vända om på dygnet igen. Somnat runt ett eller två både igår och (kommer) idag. Men är man nattuggla så är man. Mindre kul när skolan börjar sen. För övrigt är det så skönt för det känns som jag ska börja skolan igen och så är jag ledig två dagar till. Wiie :D. 
 
Ikväll så kollade jag lite på xfactor samtidigt som jag tränade till en liten video på femton minuter som jag blev inspirerad av. Men körde lite mer styrkeövningar efter det också. Lite kul att det inte var jobbigt att göra situps längre. Vad hände? Men sedan kollade jag på "Popdrottning", en dokumentär om kända artister. Idag Lady Gaga. Haha min pappas reaktion var att hon var dum i huvudet medan jag satt där och sjöng med till hennes låtar. Det är så coolt att hon har så stort utbad av musik och design och att hon är två olika personer. Har faktiskt börjat lyssna på hennes låtar lite. Hon är inspirerande :). 
 
Rubriken ja, har tränat, dushat, rakat benen och smörjt in dom då dom var torra som sand. Måste börja ta hand om min stackars hud. Särskilt nu i kallare tider. Blir alltid så torr :(. Sedan så har jag städat lite också. Måste flytta mitt skrivbord för att sätta upp en gardinstång. Nödvändigt? 
 

It's happening.

kategori: Hästar
Imorgon ska jag träffa Tunne igen :'D. Saknat honom på sista tiden. Han är ju såå fin! Kameran hänger givetvis med :D. Ska dock regna imorgon. Suck. 

My little pony

kategori: Macintosh B
Blev som sagt inte supernöjd med bilderna men har ni någon som ni gillar lite mer än någon annan. Tell me :D. 

Att träffa One direction...

kategori: Allmänt
..Var fan inte kul.
Okej jag hade en dröm. Jag och tre andra hängde tillsammans inatt i min dröm vid en fotbollsplan vid en stor läktare utomlands och där får jag syn på freaking ONE DIRECTION så jag började freaka ut och lipa och skaka händer och gick raskt mot. Hela gänget som stod och pratade med några andra tog ett steg tillbaka eftersom jag kom så snabbt inpå, och så började Harry säga "stop, stop, stop". Så jag och dem andra stannade och så kom han fram så det var några meter mellan oss och så började han ställa frågor till oss, och om man svarade rätt så fick man gå ett steg närmre honom. Men jag var så ivrig och fattade inte vad han sa så jag svarade ju inte rätt. JAG KOM ALDRIG FRAM! Jag fick inte ens röra honom. JAG FICK INTE ENS RÖRA HANS HÅR :'(. 
 
Fuck you, I just did. 
[weheartit.com]
 

Friday

kategori: Allmänt
Idag så var tanken att vakna vid åtta tills jag insåg att jag glömde ställa något alarm inatt. Vaknade istället vid halv elva men duktig som jag var slöade jag inte utan pallrade mig till stallet en stund senare. Knoppade lille Znozes man vilket såg lite halvdant ut. Från långt håll såg det ok ut men inte nära ;). Skyller på att jag inte knoppat man på år och dar. Haha. Fotade Znoz med mitt sigma 18-200 och det gick sådär. Hade svårt att få in skärpa så inte alls nöjd. Vet inte riktigt varför. Om jag har fel fokusinställningar? Dessutom var det skinande sol vilket alltid är lite knepigt att fota i. Ska inte skylla på mitt lille obbe, jag som är okunnig. Men så kan det gå. Efter det så red jag ut i skogen (efterlängtat) i repis (repet). Bebis fick länga som tusan på hemvägen. Sköönt. Han var riktigt duktig. Stannade fint på kommando flera gånger.
 
Annars så har jag vart ute med djuren, M, P och Lizz här hemma. Bra att jag får lite motion denna kväll eftersom resten har bestått av plugg i sängen ;). Men nu är 1,5 av 3 arbeten klara. Det tredje sparar jag till veckan så jag har något att sysselsätta mig med :'D. För jag har ju verkligen inte mycket att göra i övrigt. Eller hur? Aja, nu måste jag plinga piano. Ciao! Btw, dem smexia bilderna är från idag och hämtade från istagram där användarnamnet är Swiryax (med x). 
 

Att fotografera Herr T.

kategori: Macintosh B

Såhär kan det vara att fota Herr T. Det roliga är att jag bad om flema (när han drar upp överläppen) vid två tillfällen och efter det stod han och posea sådär hela tiden. Överambitiös ponny? - Men Wilma kolla då, jag kan vinka, stegra, flema. Jag kan LIGGA. MEN WILMA säg vad jag ska göra då??? Han är så söt så låg han där på marken xD. Fast han blev lite suris för han inte fick rulla. Mohaha.. Okej dem seriösa bilderna kommer nog snart. Ska försöka att inte bomba er med hästbilder. hehe. 

wait a sec.

kategori: Macintosh B
Är detta min häst :O? Vad hände liksom. Känner verkligen inte igen honom nu när jag kollar på bilderna sen dagens lilla photoshoot. Speciellt denna. 

Typical Wilma

kategori: Allmänt
Är jätteless för jag fattar inte frågorna på analysen jag ska skriva så nu skiter jag i allt. Bra Wilma. Hittade istället detta som jag skrev i början av året för att lätta upp stämningen lite :'). 
 
En dag som denna skulle den blonda blondinen wilma ut & springa. Det blev en 7 km lång runda & den blonda blondinen var sedan jättetrött när hon väl passerat ytterdörren. Dum som hon är hungrar det efter socker så dumsnuten tar & gör en kladdkaka, med lite mindre socker givetvis så det de ska va lite nyttigare. När kakan är klar kommer en lillebror & ska ha men då säger wilma fuu, nej de får du inte för jag får aldrig av dig. så bråkar dem om den fina kakan. Blondinen tar med sig sin kakbit upp på sitt rum & efter kommer 2 jobbiga bröder som bråkar om den stackars kakan. Blondinen försöker snabbt trycka ut dem med en hand samtidigt som hon håller den dyrbara kakan i vänster hand. Samtidigt som hon trycker ut odrägen så lossnar hela dörren så blondinen kunde inte låsa sin dörr i jakt efter att rädda den oskyldiga kakan :( Väl inne på sitt rum äter hon sin kaka som inte alls var särskilt god..Ond kaka!!!!!!! 
 
Snyggt. 


 

Happy

kategori: Allmänt
Blev länkad utav skvallerbloggen Ponnysanning och det tackar tar jag jättemycket för. Har nästan klickat sig in 900 besökare idag. Ballt! Jag har sån blogginpsiration just nu eftersom jag inte bloggat på en månad. Det är otroligt kul. Uppdaterar nästan för mycket, men bara för att det är kul. För att inspirera mig själv. Glömmer dock bort att jag har plugg som ska färdiggöras. Hehe. Så tänkte försöka göra klart det ikväll. Klart Wilma. Inte halvgjort. Men vi säger så. Ni är awesome :). 
 
Foto: Sabina Svenningsson. Bild från i sommras. 
 
 

Night

kategori: Allmänt
Vart på kulturskolans konsert nu ikväll här i vår kommun och efter det ätit livets godaste tårta. Skojar inte. Den var gudomlig. Orkade inte ens äta upp hela och det är ytterst ovanligt.
 
Var innan det uppe i stallet. Fick skjuts av mamma så det var lite lyx eftersom det regnade. Jag trodde konserten började klockan fem så jag stressade och mockade och fyllde foder till både Tose och Flame (tänkte va lite extra snäll och göra rent till henne). Och så visade det sig att det började klockan sex. GREAT! Hatar att stressa. Blää. Tose fick därför vila idag. Fick in och mumsa lite ensilage i boxen. Han verkade rätt nöjd med det :). 

Rysningar

kategori: Personligt
Att få en rysning genom kroppen är ett teckan på att man blir berörd. Inte en rysning man får genom kroppen på grund av kyla utan en rysning på grund av att du får en speciell känsla som kroppen reagerar på. Idag har jag vart med om två sådana upplevelser. 
 
Min första rysning var när jag såg en denna musikvideon nedan när Beyoncé sjunger låten "I was here". Otroligt rörande och känslosam. Jag rös ända upp i huvudet. (Brukar oftast vara vid armar och axlar hos mig). En positiv känsla som uppkommer när man ser hur människor hjälpa andra utsatta människor världen över.  
 
Min andra rysning var när jag såg detta klippet. "36 Hours to Hell" där dem visar hästslakt och hur dem mirakulöst lyckas rädda en utav dem drabbade. I 36 timmar står ett flertal intryckta hästar tillsammans utan varken vatten eller foder som sedan färdas till slakteriet i väntan på att bli skjutna och sedan hamnan som varumärken i matbutiker. Det är så tragiskt att jag vill gråta. Att så oskyldiga själar blir utsatta av så brutala händelser. Och det är inte bara hästar som råkar ille ut. Det är hur många som helst. Tigrar, elefanter, kor och grisar (till exempel). Det finns så mycket som borde vara olagligt. Så mycket som världen borde förändra.  
Tar er tid att kolla på dessa klipp för jag vet att flera kommer bläddra förbi det här inlägget. Jag ber er. Hästintresserade eller inte. För något inom er själva måste reagera för dessa klipp. 
 
Vill ni vad med och påverka? In och gilla PETA's fbsida HÄR för att ta del av deras organisation och läsa mer om hur du kan hjälpa utsatta djur. Det kan vara något litet som att skicka in sin röst mot en demonstration. Allt handlar inte bara om att kunna skänka pengar. 
 
Blunda inte för verkligheten. 

Fyrbenta

kategori: Djur
Haha erkänn att någon väntade på att den stora bilden skulle börja röra sig ;)? Först har vi Pucko, sen Mango och sist Lizzie. Animationerna är gjorda i PS6. 

Selfportrait

kategori: Porträtt
Började våga och håret för att ta lite självportätt tills jag insåg att det regnade. Suck. Så fick fota inne istället med blixt. Brukar aldrig fota med blixt men det blev helt okej faktiskt. Fotade lite på balkongen så kameran fick stå inomhus. Haha. Min kamera + regn = ingen bra kombo. 

God morgon

kategori: Allmänt
God morgon :'D. Och nu menar jag det verkligen. Ligger fortfarande i sängen och klockan slår strax tolv. Har lite dåligt samvete men vafan. Vi har ju låångheeelg :'D. Tackar dreamhack för er existens så alla i vår skola får ledigt ♥. 
 
Idag så hade jag faktiskt tänkt att fota lite självportätt och sedan åka till stallet. Men jag ska nog kolla på en konsert ikväll så vet inte om jag hinner med det eller så skippar jag konserten. Skulle egentligen vart med och spelat Bellas Lullaby men jag är sån fegis ;). Hehe. Blä, hatar när det är mycket på schemat. Avslutar med att visa dessa läckra bilder igen. 
 

Ekipage

kategori: Allmänt
Gillar denna starkt här ovan! 
Foto: Sabina Svenningsson <- (Kolla in hennes blogg i länken) 
 
 
 

Nicki Minaj

kategori: Musik
Har knappt lyssnat på Nickis nya låt, eller hennes nya album :0.  "Freedom" iaf här ovan är en fin och personlig musikvideo om man frågar mig.
Nicki är ju så snygg :D. Speciellt i det lockigt blonda ^^. She has s.w.a.g. 

OMG.

kategori: Allmänt
Som jag har längtat. I tre dagar har jag längtat efter dagens eftermiddag och nu är den här. Tänkte bara skriva att jag har HELG. Det är såååå göttt. Nu ska jag fira med att svettas lite på mitt golv i ett styrkepass. Niice!
 
 

Day

kategori: Allmänt
Heeeej! Utvecklingssamtalet gick prima faktiskt. Fint det. Sedan tog jag bussen hem för att hinna till T. Hade jätteont i huvudet så kunde inte ens sova på hemvägen. Kändes som jag skulle spy ner hela bussen men jag höll mig :'D. Men efter lite nyttig mat här hemma cyklade jag sedan vidare till stallet. Hihi T är så söt, la mulen på min axel och blåste mig i ansiktet ♥. Red han på banan idag igen, gick riktigt bra. Mjuk och följsam. Han jobbar på fint :D. Mycket galoppfattningar och lång uppvärmning i skritt. Börjat återuppta sidpassen lite och det har banne mig inte glömt. Dutti hest! 
 
Foto: Sabina 
 

TW

kategori: Tvserier
 [weheartit.com] - Teen Wolf. Haha sötaste. 

Klant

kategori: Allmänt
Försov mig idag. Bra jobbat Wilma. Känner egentligen bara för att va hemma eller att åka till Tos och mysa. Menmen, har en lektionen sedan läxtid till drygaste (runt) fem då jag har utveklingsamtal. Ser inte fram emot det. Men nu måste jag kila, hade ju vart pinsamt om man missade tåget för att jag skulle blogga. hehe ;D. Oh blä, glömt att äta frukost. SMIDIGT!
 
 [weheartit.com] - Teen Wolf.
Typ jag varje morgon när jag ska dra på mig kläder. 

One year.

kategori: Personligt
Skänker flera tankar till min allra vackraste som gick bort för ett helt år sedan. Tomheten kommer alltid finnas kvar.. Allra finaste, det är så orättvist. 
That moment when you wish life was different. 

Problem solved.

kategori: Porträtt

quote.

kategori: Allmänt

Home

kategori: Allmänt
Hemma från stallet. Gick inget vidare med Tos idag. Alldeles för springig så tar nya tag imorgon. Nu ska jag istället kolla tsc och äta god soppa (som för övrigt ser jävligt äcklig ut, haha). Ska städa mitt rum senare som ser ut som krig. Like always. 

 

Stable next.

kategori: Allmänt
 
Ska iväg och trimma Tosebus med Lusen (Amanda) nu. Ciao :D. (Bilder sen i somras) 

Stopmotion

kategori: Foton
Våra stopmotion figurer i ämnet estetisk kommunikation. Hur söta liksom :D? Ska föreställa råttor för er som inte ser det :3. Snart slutar vi. Loooove.

Around.

kategori: Allmänt
  
Går runt i en sånhär liten fläta idag. Myys. Bra kvalité det blev då ;).  
 

You got a point.

kategori: Tvserier
  
[weheartit.com] - The vampire diaries.
Haha love Caroline ♥
 

Tuesday

kategori: Foton
Sitter i skolan och försöker finna lite inspiration till att hålla mig vaken. Hehe. Pluggat riktigt bra faktiskt nu på morgonen. Gillar att sitta nära fönstren, känns friare då. Hihi. Men strax så är min rast slut. Hoppas ni haft en awesome morgon. Hihi det är så roligt att blogga :D. Hihi. vad jag var övertrött då.


God jävla morgon

kategori: Allmänt
 
[weheartit.com]
Fuck everything with morning right now.

Serietips.

kategori: Tvserier
  
 
[weheartit.com]
Okej, till er som älskar att kolla serie så kan jag säga att Teen Wolf är hur bra som helst. Just sayin'. Be awesome and watch Teen Wolf. Deal? 
Okej, utveckla lite. Handlar om kärlek och varulvar. Eeh, ja. Nä men det är ju typ det. Kolla istället så får ni en egen uppfattning :D? 
 

That guys.

kategori: Tvserier
 
[weheartit.com] - Teen Wolf. 
Please, give me summer so we can start loving season three of Teen Wolf ♥? 

Stress

kategori: Allmänt
Blev överglad när jag kom hem och såg att det stod vegetarisk soppa på spisen som mossan gjort :'D. Till det så kollade jag lite Tsc (The secret circle) och sedan fick jag sjuts till stallet. Red lille vit på banan på stängerna idag. Har tidigare satt tyglen i den stora "bettringen" (se bild) men trappade vi ner ett steg. Han var så grymt din idag. Finally. Allt bara lossnar och han bär upp sig så himla bra. Studsade över lite hinder också, för skojs skull liksom. Först några låga men höjde jag upp dom till sjuttio eller något. Stannade på det högsta två gånger men sen efter det så hittade vi flowet grymt bra. Han var väldigt pigg idag. Lite för pigg för att ridas på stånget i slutet. Men det är kul. Tackar inte nej till lite energi.
 
Hade Flame idag också men han inte träna henne för hade inte fått sjuts hem annars. Var dock lite sur på henne då hon sprang ut när jag la in mat till henne i boxen. Inte ok >.<. Men sen var det lugn. Fick stressa som tusan för att få ordning på allt efter ridpasset då mossan skulle iväg till jobbet. Hatar stress. Förstöde min kväll. Aja, ni blev det som det blev. 
 
 
Flame till vänster och Tose till höger. (Äldre bilder) 
 
 
 

School

kategori: Foton
 
Sitter i skolan med hungrig mage. Fotat lite försök till stillebenbilder men misslyckades ganska rejält när fröken sa att man ska fota flera motiv i samma bild :'). Aja. Längtar tills vi slutar så jag kan hem och äta ♥. 

 

 

Bloglovin

kategori: Allmänt
Glöm inte att följa mig på bloglovin HÄR så ni inte tappar bort mig eller missar min uppdatering. Ciao!
 
 

My reaction.

kategori: Allmänt
 '
[weheartit.com] - Tröttast.se idag. Kill me slowly! 

Uppdate om viten

kategori: Macintosh B
Foto: Sabina Svenningsson © Copyright.
Hur går det med viten då? Blivit lite hårdträning för oss faktiskt. Finally på det också typ. Vi har kommet igång med ridning vilket just nu funkar fint. Haft en liten svacka i början då jag kände för att lägga av helt men nu har vi äntligen kommet igång och är tillbaka på spåret. Blivit mycket ridning på banan denna månad men nu har han fått en liten vilohelg i tre dagar och det förtjänade han verkligen då han jobbat på riktigt bra i alla gångarter.
 
Han är som sagt klippt nu, kapat av manen på stackarn har jag också gjort. Haha. Men tycker det ser liiite fint ut i alla fall. Ibland. Haha Tose ser för övrigt ut som ett får. Fått massa virvlar uppe på korset och hans linjer vid klippningar har börjat köra hela havet stormar så hans klippning är långt ifrån snygg ;). 
 
Idag så var Sabina här som sagt och fotade. Han var så grymt duktig idag så är riktigt stolt över honom. Gick riktigt bra. Sabina är fantastiskt duktig så är så evigt tacksam att jag får chansen att anlita någon som henne :').
 
Ni som har starka åsikter om hjälm så kan ni glädjas över att jag bara rider utan när vi ska fota. Endast på grund av känslor. Hur hade känslan i dessa bilder vart om jag hade haft en störtkruka på huvudet liksom? Säger inte att det är fel men känslan hade verkligen inte blivit densamma så där har ni svaret :D. 
 
 
 

Katten musen tio tusen

kategori: Djur
 

Galet trött

kategori: Allmänt
FINALLY är bloggen äntligen klar och designen sitter på plats. Blev grymt nöjd med den så kommer presentera "min" designer lite senare i ett annat inlägg. She's Awesome. 
 
Jag har nyss kollat första avsnittet av "The secret circle" tillsammans med min syster Olivia. Annars var jag tidigare idag och jobbade och innan det på morgonen blev det photoshoot med Toselino.. Är just nu så galet trött. Dock blivit piggare nu. Som vanligt när man väl ska sova liksom. Orkar inte att det är skola imorgon. Min helg har gått jättesnabbt :(. Men känslan som uppstår när man inser att vi bara går i skolan tre dagar denna veckan. Långhelg. Ååååh :''D. 
 


Macintosh B

kategori: Macintosh B
Finaste Tose idag! Duktiga Sabina som vart här och fotograferat oss idag :). 

Horse

kategori: Hästar
 
Gandalf. © Copyright. 

Sabina och Gandalf

kategori: Hästar
Idag så har jag vart och fotograferat proffsotografen Sabina i Jönköping tillsammans med hennes fina islandshästar Gandalf och Kóngur. © Copyright.

Darkness

kategori: Macintosh B
Jag och Tose.
Foto: Sabina Svenningsson © Copyright.

Information

kategori: Allmänt
Swirya.blogg.se startades novemeber 2012!

Kamerautrustning

kategori: Allmänt
 
Fotar numera min sony a65 ♥
 
 
Sony a390.

Sony 50 mm och Sigma 18 - 200 mm.
 
Sigma 70 - 300 mm.
[Bilderna är framgooglade.] 
Har även annan utrustning som skyddsfilter, självutlösare, minnerskort, kameraväska och stativ. 

Kontakt

kategori: Allmänt

Macintosh B

kategori: Allmänt
 Vem är då denna vita fyrbenta filur? Jo det ska berätta för er.

 

Macintosh B. What, Mac vadå? Hur kan man heta det? Ja ni, fråga tyskarna. Men så står det skrivet.

Tos, T, Toselino, lino, bebis, Torsken och Znoze är några smeknamn som tolkas till honom men det mest relevanta som han alltid kallats för är Tose.

 

Tose är en nittonårig tysk importerad ridponny född 1995. Tose har en hel del bagage med sig i sitt liv både som kör, dressyr, hoppponny, och avelshingst. År 2010 (och tidigare) drabbades han av en gaffelbandsskada och blev halt till och från. När han väl var återställd så blev han skadad återigen och det var där jag kom in i bilden på ”riktigt”. Jag hade sen tidigare hjälpt till att rida honom då hans ägare hade fullt upp, men han och jag klickade inte alltid.

 

Idag så står vi stadigt på jorden med tre år tillsammans och två år som fodervärd sedan den första november 2011. Idag så inriktar vi oss på westernridning och trickträning. Vi är inget elitteam men jag skulle inte heller kalla oss skogsmullar. Vi är vi helt enkelt! 

 

Tose är det mest betydelsefulla jag har och utan honom skulle jag inte vara hel. Han fyller upp mina dagar som mest oavsätt hur dåligt det än går ibland så finns han bara där. Han är så bra! Han är anledningen till att folk kallar mig för hästtjej och det ska jag vara stolt över.  

 


 
 
 
 
 

 

Vem är jag?

kategori: Allmänt

Hej! Wilma heter jag och är nitton år. Född 1995 och är bosatt några mil från Jönköping i Småland. Jag tolkas oftast som dryg, störd, omogen, jobbig, crazy, glad, snäll, jävlig, rolig, envis, generös och lustig. Ja, det är en beskrivning av mig om du vill ha den på papper.

Jag är oftast väldigt blond utöver min (dåvarande) hårfärg, har en väldigt b humor och är ett riktigt vampire fan. Älskar att sitta och kolla tvserier, speciellt The vampire diaries och Teen Wolf. Har en förkärlek till Ian Somerhalder som är världens snyggaste man. Har ett rum fyllt med rosa och lever inte i en en dröm bubbla utan stöter ofta på problem som många andra. Är lite av en ensamvarg men kallar det med ett coolare ord för alonevamp. Yeah.

Jag har tagit studenten från tre år på Ljud och Bildskolan där jag gick inriktning media. Ett av mina största intressen är fotografering. Älskar annars att festa, skrämma folk, äta mat, dansa, chilla, kolla på tv-serier, löpa, shoppa, kärlek, titanic, choklad, rosor, gymma, träffa nya människor, utmaningar, pinsamheter, vänner och att lyssna på musik. 

Nä men undrar ni något så är det det bara att skriva en kommentar och posta till mig. Hoppas ni stannar kvar och läser om mitt händelserika liv jag lever :').

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.