swirya

A few photos.

kategori: Hästar
Haha så söt är han :'). 

Min fina vita.

kategori: Macintosh B
Tose fick en välförtjänt vilodag idag. Vi solade och myste lite i hagen med varandra tillsammans med kameran bara. Han var riktigt trevlig. Han visar annars ofta väldigt tråkig attityd mot dem andra hästarna som sedan förs över på mig, men inte idag. Han hade mulen mot mitt huvud och stod och halvsov så det var mysigt! Han följde efter när jag gick iväg vilket inte brukar hända. Haha. Utöver stallbesöket har jag kört bil och tränat lite styrka. Det var väl det! Är heeelt omotiverad inför kommande veckan. Inte ok alltså. Aja på fredag ska det leveras för då blir det 18 -årsfest :D. Nu -> maat. 


Kontrast.

kategori: Allmänt
Hej alla kära! Nyss kommet hem från jobbet. Asgött att komma hem lite tidigare, dessutom full men inspiration och energi så gäller att inte stanna framför datorn förlänge så den hinner försvinna. Igår så red jag ett grymt bra pass med znoze på stånget. Oh my god. Kan inte beskriva det riktigt. Så himla lyhörd. Flyttade undan så jävla underbart bra. Haha. Tose har alltid var lite seg vid skänkeltryck men idag gick han undan riktigt bra att jag kunde göra både spinnliknande moment och rollbacks. Duktig! Flyttade undan så fint i trav också att jag kunde rida små åttvolter. Galoppen är sååå fin. Rund och låg. Kan rida i förvänd galopp och byta tillbaka och tillbaka igen osv och fortfarande stanna kvar i form och bära upp sig. Skritten som är vår svaga gångart var han också mycket bättre i. Stånget är välkomnat! Han går ruskigt bra på det sålänge vi håller oss på en mindre yta. Awesooome! 

Kontrasten mellan gårdagens väder. Weird.

Ekipage.

kategori: Hästar
Tog ju några bilder sist när Olivia fotade mig och Toselino så visar några på dem också. Haha brukar driva med henne att det är älgblod i honom istället för halvblod. Han är så go store gottegrisen Ztolt. 

 

Good morning.

kategori: Allmänt

 

lärdom.

kategori: Macintosh B
Dagens lärdom. Dra inte med er ointresserade päron till stallet om du planerar ridpass. Mamma hängde med till stallet så gjorde ordning Tose alldels för snabbt för att det inte skulle ta hela natten vilket gjorde mig väldigt stressad, vilket resulterade i att hela ridpasset blir stressat eftersom jag blir så hård när jag blir stressad. Mycket stress huh? Men passet gick helt okej, lite vinglig ponny som inte riktigt flyttade undan för skänkeln utan gled ut åt sidorna. Men formen hittade han väldigt djup idag så det var kanon! Imon ska jag nog rida lite på stång då han bär upp sig väldigt bra tösen. Ska blir intressant, dessutom är han barfota nu också. Kulkul! Nu ska jag plugga teori efter kvällens körning som gick kasst. Alla klappar händer. Heja!

 
 
 


 
 

#swag

kategori: Allmänt
Glider runt i shorts, lyssnar på jb och gör fint. #swag
 

Nothing comes for free.

kategori: Allmänt
Precis kollat ett avsnitt vardera av Arrow och tvd. Båda var riktigt bra så väldigt sevärt :D. Tyvärr så kommer det inte upp någon film från jbkonserten för att Malin inte ville vara med (och hon är med på flera klipp). Astråkigt + att jag satt i onödan och klippte allt igårkväll. Aja. 
 
Är jätteseg men måste städa mitt rum som ni ser. Såhär ser du ut efter att man vart borta i tre dagar. Haha. Allt väntar. Teori, pianot, macintosh, svett och mitt rum. Let's go! Kan meddela att min bloglovinlista inte va härlig idag efter tre dagars uppehåll. 
 
haha swag. 

Så galet jävla bra.

kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen kommet hem. Tro det eller ej men sova borta är bra men hemma är fan bäst, speciellt med en säng hård som sten. Ni kan inte ana hur grymt galet detta har vart. Första gången i Stockholm, första gången på en konsert och första gången live med självaste Justin Bieber. Jag är en belieber men än någonsin just nu. Så mycket kärlek och lycka i en och samma lokal går inte att hitta. Jag har dokumenterat hela resan genom film som kommer komma upp imorgon. Kul va :D? Det har vart GRYMT KUL. Jag skriver inte "jag har vart på justin bieber igår" utan "JAG HAR VART PÅ JUSTIN BIEBERS KONSERT IGÅR OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT OCH GLAD". Allmänt folk kommer aldrig förstå. Berättar allt imorgon. Vi hörs!

 

It's happening tomorrow. Gaaaaadh.

kategori: Musik

Söndagstrim.

kategori: Macintosh B
Älskar våren! Nu är det perfekt väder enligt mig. Varmt att man slipper jacka och fritt från dem flesta insekter. Tose har fått av sig täcket helt om dagarna så lyckan för honom borde vara total. Jag och Olivia planerade att plåta lite ridbilder idag så sagt och gjort. Tose gick riktigt bra framåt slutet. Lite slingrig och skulle dra sig hemåt  så kortade upp honom lite istället för att finna bättre fokus. Men tycker det gick fint idag så det var härligt :). 
 

Days like this.

kategori: Allmänt
No excuses needed, nobody has missed me anyway. Har inget att bjuda på här (måste man ens ha det?) så blir väldigt ointressant känner jag. De senaste dagarna har jag jag gjort det vanliga. Gått i skolan, vart i stallet, pluggat, spelat piano, jobbat och tagit det lugnt. Föröker lära mig att måla i ps vilket går sådär. Haha. Men man måste ju börja någon stans, right? Toselino har gått väldigt bra det senaste. Ridning i skog och mark har det blivit. Börjar bli riktigt välriden, tro det eller ej. Lite engelskstuk i skogen dock då han är så pigg där lille geten. Igår satt jag upp på Flame vilket var ett tag sedan. Jockeytränade som jag kallar det. Höga stigläder och galopp i fälltsits. Riktigt jobbigt är det så tips för ryttare som vill bygga lite mer muskler. Grymt kul är det också, gäller bara att ha en häst som man känner sig trygg med så man inte åker i backen. Haha. Träningsvärken sitter fint idag kan jag meddela. Skavsår på höger ben för den delen också. På tisdag åker vi mot Stockholm för att gå på jb's konsert den 24:e. Iiiih. Can't imagine.

 
 

That swag.

kategori: Macintosh B
eh ja, vad ska man säga? 

Bad day.

kategori: Hästar
Hej dålig dag! Vart sjukt seg och trött idag, likaså omotiverad, till allt? Svenskaprovet gick fint så det var skönt. Körde en sväng till stallet och chillade med dem fyrbenta. Vårkänslor var det allt så som dem galopperade runt, speciellt blåöga. Tricktränade lite med Toselino som blir lite sur när andra försöker ta min uppmärksamhet så slutade inte så bra. Han fick sig en puts i ansiktet och byte av täcke. Nu är det vår vänner. Som vi längtat! 

Kameran fick hänga med men som tyvärr fick slut på batteri efter några få minuter..
 

Countdown.

kategori: Musik
Om en vecka befinner jag mig i Stockholm för första gång i livet och lyssnar på en grymt inspirerande människa. Justin Bieber :D. Ska bli sjukt kul! 


Slutkörd.

kategori: Allmänt
Hello tuesday! Är heeelt slutkörd efter en långritt tillsammans med Amanda på Tose nu i kväll. Han har vart helt sjukt fin idag. Fick gå i en engelsk form och arbetade på med bra tramp och energi. Väldigt mjuk och böjbar. Grymt kul och härlig känsla! Sitter nydushad och nerbäddad vid tio och har prov imorgon. Gotta love life sometimes. Resten av tiden som ögonen hålls öppna får därför går till plugg! Hoppas ni haft en bra dag :). 
 
Så jävla tråkigt att både mina favoritarmband försvann efter den fotograferingen. Letar fortfarande. 
 
 

My monday.

kategori: Allmänt
Vilken dag alltså. Jag har jobbat flitigt hela (läs hela ;)) skoldagen med mitt bokomslag (som jag skrivit någon gång om) och det är inte varje måndag man är så duktig. Så det var skickligt. Försov mig också men han med bussen som tur var. Ännu skickligare. Efter skolan så red jag ut med Amanda. Fick bli lite arbete på en äng. Han var fin men något vinglig. Behövs mer muskler och styrka för att orka hålla igång. Han blir ofta väldigt het när det är hemåt och idag blev det alldes för mycket för mig. Han drog iväg som fan och hade inte på kartan att stanna. Två gånger dessutom. Inget kul!

Hunnit med att spela pianot och träna armar och mage. Känslan när man faktiskt hunnit med dem viktigaste sakerna innan man ska sova är rätt bra! Behöver dock plugga både skolarbete och körtkort vilket är typ helt ointressant. Blivit pro bakom ratten nu. Just sayin. Sov sött :). 
 

Söndagstrim med viten.

kategori: Allmänt
Jag överlevde att jobba ensam hela dagen lång idag. Stolt :'). Sedan har jag trimmat Tose en kortis nu ikväll innan klockan blev alldeles för mycket. Mycket mjuk och fin ponny i alla gångarter. Förvånad ryttare och förvånad skrutt som knappt behövde jobba i tjugo minuter ;). Det var min dag! 

Har ni sätt biffen :0? 

Saturday.

kategori: Allmänt
Hello readers :D. Legat i sängen hela eftermiddag och pluggat. Känns fortfarande som jag står på ruta ett inför provet dock. Mindre kul. Körde bil till stallet där jag gjorde ordning till T. Han fick stå helt då mamma skulle iväg och jobba. Sedan intervelltränade jag löpning i tjugo minuter. Jobbigt för hjärtat. Avslutade med en promme med Lizziedog. Skönt att få andas ut. Känns grymt bra efteråt när man från början känner sig omotiverad. 

 

 
 
 


 

Morning world.

kategori: Allmänt
God morgon världen! Vart utan damsugare på vääldigt länge så kände mig tvungen att städa lite idag på morgonen :'). Tro det eller ej, men den har vart saknad. Annars har jag spelat piano, ätit lite frukost och kollat Arrow. Planerna för idag är att plugga både svenska och körkortsteori. Tose ska skrittas en dag efter behandlingen och sen behöver jag träna mig själv lite med. Känner mest för att ligga under täcket och kolla Arrow hela dagen :'). Good life!
 
Sommarabstinens. 
 
 

 

Kinesiologen.

kategori: Allmänt
En kinesiolog var det som behandlade T idag och osteopatisk genomgång heter behandlingen. Intressant! Där kryssen (på modellerna av hästarna här nedan) sitter blev han "knäckt". I manken, länden och halsen. Det knäckte till som fan i halsen men T reagerade inte så mycket vilket var super. Han gav tecken på att han var "nöjd" så det var bra. Han behövde heller inte behandlas på nytt som vissa andra i stallet vilket också var bra. Han hade bra rumpa och länd sa han så det var positivt. Han fick sig annars en låång rykt och tvätt av svansen, samt en promenad. Mysigt!

Annars då? Typ kollat Arrow och ska se ett till avsnitt när detta inlägget är publicerat. Omotiverad tjej som inte ser fram emot helg. Syrran är ju utomlands så måste jobba själv. Buhu. Inte det roligaste. Imon ska jag ta fetaste sovmorgonen har jag bestämt. God natt!

 

Finally friday.

kategori: Allmänt
Försov mig idag också. Standard. Var i skolan en stund och pluggade lite sedan åkte jag hem igen då vi slutar vid 12 om man vart i skolan hela veckan (vilket jag ioförsig inte vart.) Badass där. Brummat lite bil också. Börjar bli riktigt kul. Suttit vid datorn hela eftermiddagen. Latmask i hög person. Kiropraktorn kommer snart så ska sticka till lille viten. Nu är det helg vänner, njut och lev lite :). Regnar gör det också. Jodå, fint ska de va. 
 
Pucko ♥
 

Friday, I can see you.

kategori: Allmänt
Måste börja med att tacka blogg.se för alla fina bildläkningar på framsidan. Det är himla kul att så många hittar hit och lämnar fina kommentarer. Gör det alltid roligt att logga in på Swirya. Så stort tack till både bloggportal och läsare! 
 
Idag har jag som sagt vart hemma och pluggat. Sedan övningskört med mamma. Hon var livrädd. Trodde inte hon skulle vara så rädd. Haha. Men det gick fint! Börjar få koll på växlingen nu. Haft pianolektion vilket gick ok. Sedan vart ute på promenad med Tose. 15 minuter i klätterbackarna och 15 minuter vanlig gång. Sedan trickade vi lite och skrämde bilar genom att stegra. Like a boss. Pinnade hem där jag mötte en Einar på cykel så hon fick åka med hem till mig där vi tränade styrka. Blev lite av både armar, rumpa, mage och rygg samt en timmes promenad sammanlagt, hurtigt. 
 
Ståtligheten fotad av bästa Sabina

Skickligheten själv.

kategori: Allmänt
Råkade försova mig sådär hela morgonen idag. Skickligheten själv. Har pluggat svenska hela förmiddagen hemma istället. Nu var det inte lika roligt längre som igår men asgött om det sitter ordentligt så tid får det ta. Nu ska jag äta upp min fruktsallad. Me love. Nyttigheter igår och idag. 

 

Little white western.

kategori: Macintosh B
Bra pass med lino idag. Extremt seg till en början med försökte att inte ge upp och avsluta som förra gången utan filosoferade om vad felet kunde va. Hittade ingen synligt fel så han fick skritta igång en lång stund. Gick sedan över till trav, skritt, halt och sen back. Mycket övergångar. När man pushat på honom en stund så kom han igång riktigt bra. Mjuk och följsam. Något seg för skänkeln men ändå närvarande. Bärde upp sig grymt i galoppen då han inte galopperat en volt på, eh ja, sådär tre veckor xD.. På fredag kommer en kiropraktor så T ska får knäckas lite. Han behöver verkligen få av sig dojjorna också. Framhovarna är alldeles för långa. Men hovslagaren kommer snart också så kamelklövarna får manikyr. Nu ska jag köra bil! Heja!

 

Wednesday.

kategori: Allmänt
Hellu! Åkte hem från skolan vid tolv så suttit hemma och pluggat lite svenska på distans. Har ett svenskaprov snart på alla svenska ordklasser. Huuur mycket som helst att kunna, fast det är rätt kul faktiskt. (Läste du det Lisa? ;)) Men nu tog lusten slut så får bli en tur med cykeln upp till stallet. Hoppas T är pigg för känner för att arbeta igenom honom lite idag. Elin var snäll och tog honom igår då tiden inte räckte till. Annars ska jag hinna med annat så bäst att ge sig iväg nu med detsamma. Hittade denna gamla söta bild som jag gjort någon gång. Var ett tag sedan. Tiden går fort. Ha en bra dag!

 
 
 

old quote.

kategori: citat

Foto.

kategori: Allmänt
Dagen till sin ära har bestått utav fotografering. Ni kanske inte förstod var UF var när jag skrev det igår. Det är ett företag som heter "Ung Företagsverksamhet". Ja, namnet säger sig själv. En hockeylokal fullt med montrar, affärsidér, människor, produkter, företag, kameror och massa mat. Väldigt lång och krävande dag vilket resulterat i lite uppside downs. Men har vart trevligt. Gillar ju sociala människor så passade fint!  
 

Afternoon.

kategori: Allmänt
Fjantade runt lite med Tose i hagen idag. Mycket pigg ponn som bjöd både på det ena och det andra. Awesome! Einar var med vilket var roligt. Har annars utfört ett träningpass för magen genom ett youtubeklipp som ni hittar här. Grymt jobbigt för klenisen kan jag gott säga. Orkade knappt något. Haha. Sedan fick jag värsta städtycket och städade ordning badrummet så syrran blir stolt över mig. Nu ska jag ladda batteriet till kameran och ladda upp för att fota en UF-mässa imorgon med skolan. Ser inte fram emot det då jag ska åka tidigare och vara borta hela dagen. Kämpa för fan! 

Arrow har det blivit också. Bästa. 
 
 

 
 

 

Monday, you supposed to be my friend.

kategori: Allmänt
Hej tråkig skoldag! Var till en början motiverad när jag väl befann mig i skolan tills dagen aldrig tog slut. Hade en meningslös tandläkartid som tog två minuter. Köpte godis med med Ida i brist på livsglädje. Totalt meninglöst det också då jag fick jätteont i magen. Redigerat bilderna som vi fotade i Borås på en designskola. Blev nästan utkastad från bussen på grund av sur snubbe. Nu ska jag iväg till viten med Elin. Hoppas på bättre kväll!


 
 

Omotiverad.

kategori: Allmänt
Händelserik kväll@not. Gjort lite av teorin, lite av svenskan men resten av tiden har gått till att bestäma sig för att ta tag i dem både delarna. Vill verkligen inte börja skolan imorgon. Haha. Vem vill btw? Men den inställning måste ändras :D. Syrran åker iväg till Palestina därav hennes fina lapp längst ner till höger. Hoppas hon inte blir bortrövad av gardinstänger. Halvsov i min säng och suttit i min fotölj. I boken stod de att krypköra är som att lära sig spela piano. Innebär det att jag är bra på det då? Dushen väntar. Godnatt från en omotiverad tjej med en dålig dag. 



 
 
 


 

 

Ingen bra förmiddag.

kategori: Allmänt
Whats up? Nyss käkat mat och är helt slutkörd i både och huvud och kropp typ. Känns som mina ögon ska gå igen helt för dagen. Ingen bra. Red Tose lite på en åker idag och något stod inte rätt till. Han pinnande på bra men orkade inte länga gångarterna så pinnade över till annan. Istället för att skritta på i ett bra grundtempo gick han över till trav och samma sak med traven så gick han över till galoppen. Skumt. Han var väldigt mjuk och fin i form men det kändes väldigt konstigt så hoppade av och ledde honom hem. Istället fick han äta mat och gå ut till kompisarna. Jag är inte heller alltid på topp. Typ som idag. Skulle pumpa cykeln som jag inte lyckades med då all luft gick ur när jag hade pumpat klart att jag fick ringa mamma som inte kom förens tjugo minuter senare. (Hatar att vänta.) Sen när jag skulle testa pumpa när min bror var med så funkade det givetvis. Irritationsmoment 1 för dagen. Väntetiden var därmed onödig. Sen när jag kommer hem har någon jävel ätit upp min mat som jag skulle äta. Irritationsmoment 2. Kul!

Syrran glömde äta upp sin glass så jag tog den i brist på livsglädje. Det kunde ju inte mögla liksom. 
 

Last day

kategori: Allmänt
Orkar inte att det är sista dagen på lovet. Vill dra täcket över huvudet :(. Men så ska det givetvis inte bli. Ska fånga dagen som aldrig förr. Skämt. Orkar inte återta körkortsteorin heller så det suger. Men ikväll så välkommnar jag boken återigen. Sen måste jag plugga svenska också, tro det eller ej. Ligger efter som fan. Ibland är det allt bra att ha blogg för då kommer man ihåg saker som man skriver ner. Äh fyfan vad tråkigt men får tvinga mig själv så jag får något gjort. M.v.h opeppad tjej. Tose spännisen det senaste. Snygg hingst där huh? Knoppar och allt, vilken stjärna ♥ 
 
 
 

Amanda #3

kategori: Porträtt
Nu är jag klar med bilderna på Amanda så hoppas hon blev nöjd med någon. Har ni läsare någon favorit bland alla? Var ett tag sen jag fotade portätt. Sen är min fjärrutlösare borta och autofokusen på sigmat 70-300 är sönder. #Lovelife. Suttit och kollat Arrow större delen av dagen så ponnyn fick vila. Han tackar nog inte nej dock. Nu ska jag sticka till jobbet. Vi höres folket :). 

 
 

Hello.

kategori: Allmänt
God morgon. Lång sovmorgon = Me love. Ätit frukost till serien "Arrow". Grymt bra att jag måste se ett till avsnitt när jag egentligen borde läsa i teoriboken ;). I eftermiddag ska jag jobba men innan det ska jag till Tose. Älskar lov ♥
 

Bra pass med viten.

kategori: Macintosh B
Sprang bara 2 km tidigare idag. Var något fel på mig så tur det inte blev längre. Åt konstigaste blandfrukosten så inte så konsigt. Det var grymt jobbigt eftersom jag mådde dåligt så blev assvettig. Weird. Men i stallet däremot gick det superbra med Toselino. Yeey :D. Först tränade vi lite löst på banan igen. Tränade lite på att gå undan för tryck, att han ska följa mitt mönster, backa från femte zonen och framifrån. Han var grymt duktig och med på noterna. Sedan fick han spela fotboll (och chilla när jag skulle visa mina skillz och snärta med sticken (trygghetsträning).) Sedan så red jag med Amanda ut i skogen där vi red på ett fält. Han var såå pigg, busig och mjuk. Helt paff blev jag. Han har aldrig vart så mjuk under flera dagar som han är just nu efter dessa tre veckor som han fått gå lugnare och blivit stretchad varje dag. Grymt kul! Min oslipade diamanten ♥. 

 

 
 

 

 

Friday baby.

kategori: Allmänt
God morgon världen! Precis försökt fånga dagen genom att städa ordning i mitt rum så nu sitter jag här i min nybäddade säng med rena lakan. Me like! Träningskläderna är på och laddar upp med lite vatten för en löprunda trots att jag är lite opepp. Men så är det, nothing comes from free. Annars idag ska jag försöka plugga körkortsteori, träna lite med T och spela piano. Så ligger det till :). Det mest intressanta ni läst idag huh ;)? 
 
Två bilder som Lunne tog igår på kriminaliteten själv. 

Solljus - För och nackdelar?

kategori: Tips
Fick en kommentar på bloggen om varför jag inte gillar att fota i solljus vilket jag tycker är intressant att jag skriver ett inlägg om det. Försökte förklara det för Lunne (Amanda) också och fota före och efter bilder med och utan sol. Jag tycker solljus blir för starkt för både kameran och modellen. Fotar man hästar i rörelse i solljus (vilket jag ibland gör om vi ska jämföra) har man inte så mycket annat val till att fota i solljus vilket oftast fungerar bra, men att fota människor i solljus är lite svårare efter det skapas skuggor i ansiktet och även på resten av kroppen/klädseln. Placerar man modellen rakt mot solen försvinner dem flesta skuggor men solljuset blir ofta för starkt mot modellens ögon som gör att man måste kisa eller köra "ett, två, tremetoden" (Blunda på ett och två, öppna ögonen på tre). Vill man ändra ställning när man fotar i direkt solljus så bildas skuggor återigen om du vänder huvuvdet åt höger eller vänster. Reflexskärm är ett väldigt bra alternativ men det är inte ofta jag är ute och fotar tre stycken tillsammans. Att fota med reflexskärm kräver lite övning, speciellt om man bara är två och måste placera den ensam samtidigt som man fotograferar. Bilderna här nedan är fotade inne i en lada med en öppen dörr. Alltså så står vi i skuggan men tar hjälp av "omljuset" (solen) vilket skapar ett väldigt harmoniskt och mjukt ljus vilket jag älskar.

Sammanfattning: Solljus blir ofta för starkt för kameran och modellen som skapar mycket skarpa skuggor, främst i ansiktet. Jag själv fotar helst i skugga som kombineras med solljus som i detta fallet. Säger inte att det är rätt eller fel. Gäller att exprimentera lite, men detta vad min syn på solen. Haha! Fotar ni helst i sol, skugga, eller kombinerar ni som jag? Tell me. Värt att säga också är att bara för att det är skugga betyder det inte att det inte finns något ljus åt kameran alls. Att fota med ett 50 mm med en bländare på 1,8 funkar perfekt och ofta är det ljusare i skuggan än vad man tror. 

 
 
 

Amanda #1

kategori: Porträtt

 
 
 

Macintosh.

kategori: Macintosh B
Nu är jag hemma efter en dag i stallet. Kameran har fått jobba flitigt idag :). Lunne har fått modella och även jag och Tose. Var lite svårt att hitta ett solfritt område bara då solen lös igenom. Men ska inte klaga för sol vill vi ha :D. Bilderna på mig och Tose har Amanda tagit. Taack 
Visst är han vacker mina fina? Helt underbar att fota med idag. Stod löst snällt som ett ljus uppe i bergen. That's my boy. 


 

Photoshoot på g.

kategori: Allmänt
Ska iväg och fota Lunne idag vilket ska bli kul. Mindre kul att det redan är torsdag. Blä. Tycker det var fett tråkigt att det bara va Fia som kommenterde mitt tidigare inlägg. #Tråkigabloggläsare. Sorry guys but that's the truth. 


Wilma goes videobloggare?

kategori: Allmänt
Funderade på att spela in en videoblogg imorgon och tänkte snacka om lite allmänt ointressanta saker. Så kan ni inte bomba med ämmen som jag kan prata om :D? Go for it bitches. Make me proud! 

 
 

 
 

That's how we do it.

kategori: Foton
Sitter och scrollar på datorn, redigerar bilder, lyssnar på youtubare eller vad dem nu kallas? Haha. Awesome. Funderade på att träna men sängen och tanken av vampire diaries frestade mig mer. Så är livet. Här kommer några bilder på mina fjäderälskade barn. Peace. 

 
 
 

Bergs-klättrare

kategori: Allmänt
Vart ute och bergsklättrat med T idag igen. Börjar bli riktiga äventyrare vi två. Börjat träna lite kropps-språksmönster också eller vad jag nu ska kalla det. Att han ska följa mina mönster om jag går framåt, bakåt, springer, backar framifrån eller bakifrån osv. Tränat i skogen där det är lite roligare än i inhägnad. Men idag så tränade jag honom löst på banan och det klickade till ordentligt efter lite upprepningar av dem olika momenten vilket var awesome. Är väldigt kul att träna men krävs mycket engagemang från båda sidor. Men vi kan nog bli riktigt skickliga faktiskt. 
 
Annars har jag tränat styrka en stund, ätit en prickig banan och läst i teoriboken. Jo juste, jag körde till stallet idag med bilen. Andra gånger jag sitter bakom ratten och det går rätt fint måste jag säga. Det blir jävligt stelt ibland bara. Tog några minuter innan jag kom tillbaka till min riktiga kropp. Haha. 
 
 

Jag älskar lov mer än vad jag älskar choklad.

kategori: Allmänt
Hellu! Hehe sorry för frånvaron men inte orkat uppdatera. Jag har inte hunnit med alls mycket som jag planerat in under lovet så måste ta tag i det så jag får ut så mycket som möjligt utavdet. Igår var jag ute och bergsklättrade med geten@macintosh-hingsten. Stoltheten själv skulle ju visa var skåpet skulle stå när jag gick förbi grannarna. Så jävla rolig va han. Skrek och lekte ninja. Utöver detta har jag kollat kodnamn Lisa igen. Hehe. Huset började brinna (igen) vilket inte var ett aprilskämt så agerde brandkvinna. Läskigt, men det gick bra som tur var. Sen hade jag en underbar natt där jag drömde att jag träffade Joel Kinnaman. Vi var kompisar så vi kramades, tog fanbild och han drog sitt stubb mot min kind <3. Fattar ni besvikelsen när jag vaknar upp och ska kolla efter bilderna i galleriet på mobilen när dom inte är där? FATTA BESVIKELSEN? Aja, vi är officielt i ett förhållande nu på fb iaf. 

Idag så har jag vart i staden och skaffat nya skor. Ett par till vardags och ett par bruna stallskor. Efterlängtade.. Nu ska jag äta mat och sen kila till stallet. Ikväll ska det svettas! Hoppas att ni njuter av lovet nu ni som är lediga :D. Det gör jag iaf. Jag älskar lov, typ mer än vad jag älskar choklad. 


 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.