swirya

Hey.

kategori: Allmänt
Heej! Snabb update. The network is back :'). Hehe. Jobbar hela helgen och för övrigt mått lite halvkasst. Det jag skrev om att hjärtat slår helt konstigt, måste kolla upp det då jag fick något anfall efter ett kvällslöp. Inte kul. Idag har jag mått riktigt jäkla kasst. Helt dödstrött, sleten och jag vet inte vad. Noll ork i vilket fall. Blev bättre framåt kvällen så fick till ett litet pass på gymmet, gjorde min kväll :). Släckte ner alla lampor under Earth Hour och ska nu ta och få lite sömn. Klockan ringer tidigt. Min nya sportbh som jag suktat efter länge här nedan som jag köpte på xxl tillsammans med ett par träningshorts, blir perfekt framåt sommaren :). 
 
 
 
 
 

hehe.

kategori:
Heej kåmpisar! Vårt nätverk har lagt ner (ofc) här hemma så kommer inte åt det. Återkommer när jag och wifi återförenats igen. Hihi. Ha det så bra så länge :). 

Ullared.

kategori: Allmänt
Heej! Sorry för jag vart så lat och inte orkat uppdatera på x antal timmar. Igår var det en uteritt med Z vilket gick fint. Sedan storhandlade jag lite mat, eller ja, blev inte överdrivet mycket, men pengar kostade det, usch vad mat kostar mycket, haha. Bara jag som tycker detta? Fick typ ångest. Men käkar massa nu under dieten så det går på en del. Men det kan det vara värt hoppas jag. Jag fortsätter dieten (tjoho staystrong) och har finally tagit tummen ur och uppgraderat mig lite och bytt schema. Tragglat och käkat samma mat för alldeles för länge nu så det var på tiden. Tycker för övrigt inte att det är jobbigt att gå på diet längre, det känns så naturligt eftersom det blivit min vardag. Självklart är det jobbigt imellanåt meen överlag går det kanon!
 
Tillbaka till rubriken. Idag har jag vart i Ullared :D..Tjoho! Gillar verkligen det stället, mest för att dem har i princip allt och över lag bra baspriser på basicgrejer. Det var en heeel del som fick hänga med mig hem så nu var konton tömt. Åååh jag är såå exalterad. Ska bli såå kul att inreda och fixa. Köpte allt från lampor och handdukar till rengöringsmedel och shotglas.
 
Stannade till vid en annan butik som heter Smålänningen där jag råkade köpa med mig ännu mer grejer. Oops! Haha kommer inte ha någon bra karma då kassörskan missade att slå in en lampa jag köpte och jag noterade detta nyfiket under hela köpet. #fail. Haha så elak är jag. Men vafan, lite ful får man vara ibland. Det var i vilket fall en sjukt fet lampa. Älskar den. Bara köpt feta lampor. Ni ska få se när tiden är inne :D. Utöver allt detta så fick jag som grädde på moset (håll för ögonen klenisar) mens...På Ullared. Vilken perfekt tajming. Tack livet :).
 
Sist men inte minst var jag ute på ett 6 kms löp framåt kvällen vilket gick sjukt dåligt. Hade en riktigt bra feeling och kände mig så himla energisk, men efter en kilometer blev att bara jobbigare och jobbigare. Haft lite svårt att andas igår och det kom tillbaka nu under löpet. Hjärtat pumpar helt oregenbundet känns det som, men vet inte riktigt. Kanske bara sitter i huvudet, haha. Vilken roman. Guldstjärna för er som orkade läsa! Haft en supertrevlig dag och min säng är fuuuull med bröte och mitt golv likaså. Har lite att göra. God natt på er, hehe :). 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Sunday, funday.

kategori: Allmänt
Hej kära vänner! Godkväll, godnatt, whatever ;). Nyss kommit hem från jobbet. Blev ett kort pass på fyra timmar bara så det var rätt sköt. Annars pysslat lite idag. Ja precis som det låter, sånt man brukade göra på fritids i skolan. Limma, klistra, klippa, måla osv. Meen det är lite hemligstämplat så inget mer snack om det ;). Började kolla Fifty shades of Grey tjugo minuter innan workie. Hur dum? Ska se klart den nu och är fortfarande helt förälskar i den. Spänningen mellan karaktärerna är så himla fin! 
 
Imorgon ska jag ut och galoppera Z innan jobbet, sååå taggad, ska bli så roligt :D. Äntligen får jag komma upp i sadeln igen, var ett tag sedan nu. Annars var jag och löptränade en halvtimma idag, sjätte dagen irad. Som sagt, lagt i en högre växel i samband med dieten. Ska fan kötta nu :). 
 
 

Världens lataste lördag.

kategori: Allmänt
Heej! Så himla lat idag. Känns som jag inte gjort ett skit. Mest legat och degat och spammat folk på snapchat, haha ;). Meen lite nytta har jag faktiskt gjort. Tömt släpkärran från dem sista grejerna från syrrans lägenhet, så papps lämnade tillbaka den sådär en vecka sent, aja :). Faktiskt var lite upptagen med att jobba nästan varje dag om man bortser från latheten då :))))). Haha jag suger. 
 
Meen faktiskt köttat sönder på gymmet idag. Körde 30 minuters kondition och en massa styrka idag. Mina ben höll på att avlida, kunde inte riktigt gå ett tag men det har gått över nu, tack och lov för det ;). Sen har jag rakat benen efter typ två månader. Tagit hand om huden, håret och naglarna lite extra, Behöver man ibland :). Meen nu ska jag och städa för femtioelftehundrade gången. Kaaoz!  
 
 
 
 

Friyay.

kategori: Allmänt

 God morgon! Fredag och så himla niiice! Spelar ingen roll om man ska jobba eller inte, man blir alltid lite extra lycklig när det är helg. Inte sant, haha? Tycer jag i alla fall. Jobbar man kan man ju glädjas av att andra är lediga ;)? Speciellt när fredagslåten här ovan går på. Haha så go är den :D. Markoolio är ju så skön! 
 
Jag har fångat fredagen ordentligt. Var på gymmet och intog löpbandet vid halv nio. Loreen gästade Rix Fm så lyssnade såklart på dem. Såå himla fin remix av hennes nya låt 'Paper Light'. Ååh Loreen är så duktig!! Avgudar dig, bara så du vet :)))). Annars är det jobb som gäller hela dagen från klockan tolv till halv tio, låångt pass...Festade till att köpa lite godis igår som jag ska ha tillsammans med veckans avsnitt av vampire diaries ikväll. Alltså HUUR grym är inte serien? Såå mycket som händer, sjukt spännande alltså :D. 
 
 

Sex, nakenhet, dieter och träningshets.

kategori: Åsikter
Yas. Som rubriken lyder så vill jag göra ett litet inlägg här angående detta. Det är så att jag gick med i denna gruppen på facebook där man kan länka sin blogg för att få mer besökare. Tänkte det var kul och få lite inspo och dela med sig av sitt egna någon gång ibland. Men jag var helt chockad efter ett par dagar för att ser hur i helvete folk väljer att marknadsföra sina bloggar? O M G. För det första är det så himla pinsamt. Folk som lägger ut bilder på sina rövar och tuttar, rubriket som "så gick jag ner tio kilo", ung och kåt", "kanske är gravid, försöker", "större rumpa på 3 sekunder" osv OSV. Men herregud vill bara springa långt där ifrån och kasta en kastrull i huvudet på folk. 
 
För det första. Absolut, att provocera funkar kanon, det går ofta hem. Men att publicera lättklädda och utmanande bilder på sig själv kan jag verkligen inte förså mig på. Det är skillnad på att lägga ut en bild där man vill visa upp en outfit, ett träningsresultat/inspiration/utförande osv. Men att stå och posa, puta med röven och skryta om hur mycket man tränar när man lägger ner mer tid på att stå i spegeln än att gymma, det är bara pinsamt. 
 
Jag förstår v-e-r-k-l-i-g-e-n inte hur framför allt tjejer inte kan ha mer respekt för sig själva när man ser dem uttrycka sig så något otroligt katastrofalt sätt och publicera så fel och vågande bilder som bara går. Har dem ens någon respekt för sig själva, för mänskligheten? Folk sjunker så himla mycket i mina ögon. Skulle nog aldrig lägga läsa en blogg där någon brud lägger ut provocerande och nakna bilder på sig själv oavsätt hur vacker eller sexig hon vart.
 
Vill bara ge ett litet wake up call till alla er där ute som kanske på något sätt kände något samband till denna text. Tänk dig för nästa gång du väljer att publicera något på sociala medier. Är det värt att få läsare genom att hänga ut sig själv? Provocera sig till läsare för att tjäna pengar och måla upp en bild om att man är dum i huvudet? Varför inte bara vara sig själv? Och nej, man står inte normalt sätt och poserar och tar närbilder på sin "vältränade röv" på gymmet, säger till sina vänner att man "kanske är gravid, försöker skaffa barn" OSV. You get my point. Provaktion, det kan funka, men är det värt det? Verkligen inte, usch nej. Cred till er bloggare som är er själva utan allt detta pinsamt trams här ovan, keep going :). /W
 
 
 
 

Workie next.

kategori: Allmänt
Hej! Kommer ett litet snabbt inlägg nu innan jag sticker iväg till jobbet om cirkus tio minuter. Börjat vakna så tidigt om mornarna vilket är sååå skönt. Alltså att jag inte ligger typ döendes och halvsover i fyra timmar innan jag stiger upp. Trodde inte det var möjligt men där ser man ;).
 
Idag var jag i löparskorna redan klockan nio och var ute på på halvmilen. Blev intervaller idag ocskå, får ta det lite lugnt för benen orkar inte riktig med, haha. Annars lagat mat och ringt lite samtal. Bolaget svarade finally, score. Aja ska iväg och jobba hela kvällen nu. Blir nog braa. Fint väder i alla fall :D. Dem säger det ska bli snö till helgen. Ber till gudarna att ge fan i det. Mvh 
 
 
 
 
 
 

My love to chingchong is endless.

kategori: Porträtt
Good kväääll! Nyss kommit hem från denna snygga brud här nedan ↓ tillsammans med Miss Mikey. Blev lite spontant köp av kinamat. #sorrydiet. Omg vad jag älskar chinhong, helt sjukt. Var såååå länge sen nu också, visst jag åt thai i helgen men verkligen inte samma sak som mina wookade grönsaker, nudlar och vårrullar. Alltså livet i love you, when chingchong is in it ♥. No kidding.. 
 
Blev för övrigt inte mycket av detta med rensning av rummet, looolz. Meeen får börja med det en annan dag jao. Jo var ute och löptränade lite också. Blev halvmilen, gick rätt fint, blev intrevaller pga lat. Benen är dock helt möra, usch. Haha. Stay strong, hoppas inte träningsvärken hälsar på igen. Då blir det rest in peace för mig. Ni må älska min svengelska, YAS. Hälsade på Tosebebisen ocskå och pysslade om honom lite med tvätt och godis, hihi. Bästa ♥. Meen ska snart ta och nana lite, hihi. Haa de :). Bjuder tre bilder på lus sist vi fotade. Hon tyckte hon var ful. I think she's a fucking legendary model :). A real survivor, right bitch ;). 
 
 
 
 

Smoothie.

kategori: Allmänt
God dag! Suttit och fixat lite med lägenheten nu under morgonen. Massa saker som ska ordnas som jag skjutet upp. Irriterande när folk inte svarar inte telefon heller så en del kvar att göra ändå. Bland annat teckna nätverk och hemförsäkring med mera. Såå inget städande ännu idag, hehe. So lazy ;). 
 
Meen ska dela med mig av dagens smoothie. Äter det i princip varje dag, så himla gott. Tidigare när jag gjorde massa smoothies och blev länkad på blogg.se's framsida, do you remember ;)?. I vilket fall, gjorde då alltid på glass och juice osv. Idag gör jag smoothies på fettsnål kesella, frysta bär, spenat, morötter, apelsin osv. Så vill du få en lite hälsosammare drink, skippa glassen, juicen, grädden, choklad osv. Dagens består utav spenat, apelsin, banan, jordgubbar, kiwi och kesella. Perfekt! Rekommenderar starkt!
 
 
 
 

Årets första utomhuslöp.

kategori: Allmänt
Hej! Precis klivit ur duschen efter året första utomhuslöp. Blev en riktig jävla runda på 11 km. Så sjukt stolt. Visst att det gick i lugnt tempo, men tog inte en enda paus utan kämpade hela vägen trots en del smärta i fötterna. Sooo proud! Trodde inte att jag skulle klara hela rundan. Tror aldig jag sprungit så långt utan att stanna faktiskt, någonsin. Kämparglöd. Much good work guurl. Keep going! 
 
Annars jobbat till halv fyra, inget märkvärdigt. Gick fint. Ganska morgonpigg tjej som var uppe och duschade klockan sex idag, lol. Händer inte ofta alltså x'D. Imorgon är jag ledig, så gött! Ska städa och börja rensa grejer inför flytt. Much things going on.. Nedräkningen har börjat!! Femtonde april smäller det enligt planerna, tjoho! 
 
Dog helt seriöst när jag såg denna bilden på Ian. Hur fin är han inte? Världens vackraste man. YAS. 
 
 
 
 
 
 

Trögt.

kategori: Allmänt
God natt!? Suttit och väntat x antal minuter på min extremt tröga dator. Fu hpdator. Idag har jag jobbat ett mördarpass på tio timmar. Dags att ta igen lite efter helgens ledighet, japp, I guess. Kom nyss hem från workie och börjar klockan åtta imorgon, lovelife so much. Naae så elaka arbetstider ibland så finns inte. Well well, kunde ju vart värre.. För övrigt ledsen för att jag inte befinner mig i globen där Nicki dragit igång sitt första stopp på sin worldtour. Sverige av alla länder. Sjukt faktiskt. Såå ledsen att jag inte köpte biljetter alltså. Måste se showen live på nätet lite senare. Ett måste! Ska ta och sova lite nu och drömma att jag är i globen och står och twerkar mot Nickis fabass. Extremt himla rolig och intressant uppdatering. YAAAS! Nicki, jag ska fan se dig live en vacker dag! You rock! RAPQUEEN. 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma i jönkebönk.

kategori: Allmänt
Nu så är vi hemma i jönkebönk igen.. Skönt faktiskt även fast jag mer än gärna stannat kvar längre hos syrran. Är nåågot sleten just nu. Huvudet känns som cement av att kört i mörker hela kvällen. Dessutom bärt möbler under större delen av dagen och halvt brutit ryggen. Men haft riktigt trevligt och fått en liten inblick i hur det är att byta boende. #kommerångratredjevåningen. Meen kämpat som tusan idag och förtjänade verkligen detta här nedan. Var verkligen supergod vegetarisk pizza och rätt smarrig efterätt. Välförtjänt faktiskt, tro det eller ej.
 
Kan dock fortfarande inte förstå hur vi fick rum med i princip alla möbler/skit från en 2:a i en enda kärra från Värmland till Småland. Crazy scores om man frågar mig, haha. Brudar kan dom också! Haft en jättbra helg. Fått se lite värmland, vart ledig och myst med två av mina favorit-individer. Men nuuu ska jag sova. Avlider lite. 
 
Såhär fancy var jag igårkväll. Lockar gjorda utan locktång, bästa tipset Mikey visade mig, jättesmart faktiskt! 
 
 
 
 
 
 

Yesterdays facelook.

kategori: Porträtt
 
 

Hello Saturday.

kategori: Allmänt
Hej på er! Igår var vi tre crazy bastards down here ute och strosade lite på stan här i Arvika. Solen lös så värmande så det var riktigt mysigt. Åt på en thailändsk restaurang som jag djupt fick ångra då jag mådde askasst efteråt. Dietproblem </3. Under kvällen kollade vi film och bara chillade. Hihi! 
 
Idag så har vi gjort ordning för fullt bland massa flyttkartonger. Skrev tidigare att min syster ska flytta så vi ska hjälpa henne med det en del. Dessutom får jag lite grejer till min egna lya vilket inte är helt fel :). Ikväll ska vi iväg på en konsert som sis ska medverka i. Hon pluggar på musikhögskola så vet inte riktigt vad vi ska få uppleva :). Vad tycker ni om min nya layout föresten? Tell me reeeeaderz :). 
 
 
 

Windowselfie with sis.

kategori: Porträtt
 

Selfies with Mikey from the road ♥

kategori: Allmänt
 
 
 
 
 

Minisemester.

kategori: Allmänt
HEJ hörrni! Är iväg på en liten minisemster nu torsdag till söndag. Idag har jag och Mikey bilat fem timmar till Värmland där min syster bor. Så helgen kommer att tillbringas här i Arvika där vi befinner oss just nu :). Var ett helvetes bonneland att köra, sjukt seg körväg. Meeen det gick bra trots att AGY vart lite bråkig. Kört med släpkärra också då jag ska ta hem lite av syrrans möbler. Det gick också rätt bra, förutom att backa med släp, ääe fyfan vad sur jag blev, rekomenderar ej.. Nyss återupplivats och avnjutit en sallad. Mycket behövligt. Nu ska vi bara mysa :). 

Fin kontrast på kost, haha :).
 

Ny layout.

kategori: Redigering
God natt! Planerade att städa hela eftermiddagen/kvällen efter att jag besökte gymmet och kämpade bland alla tjugotal kids/skolelever som sprang runt som yrna höns. Meeen då fick jag för mig att förnya layouten här på bloggen. Tycker jag haft den förra väääldigt länge. Tro det eller ej men var ganska trött på den rosa bakgrunden, haha. Uppdaterat lite i menyn också so it's freshen up a little bit. Så syns inte den nya är det bara att uppdatera sidan. Såååå, vad tycker ni :D? Godkänt? Tog mig halva dagen, tar sååån tid och så pilligt att få allt att hamna i sin ordning. Meen jag lyckades, mohaha :). 
 
För övrigt vart en lugn dag. Vart ledig, tjoho tro det eller ej, två dagar i rad ;). Men imorgon blir det mördarpass på workie hela dagen/kvällen igen, haha påtal om ledighet ;). Annars lagat mat, käkat, suttit vid datorn, tränat som jag skrev tidigare, redigerat bilder och lite annat chill smått och gott. Ska sova nu, förstår inte varför jag alltid lyckas skriva här så sent. Inte många som är uppe nu, haha :). Här får ni en före och efterbild på designen. Ska duscha, vi höres. Haa dee!
 
 
 
 
 
 

Fem veckors diet avklarat!

kategori: Kost och Hälsa
Igår var det hela fem veckor sedan jag började på min diet med kostschema. För det första. Hur fett att jag klarat det så här långt? Sick! För det andra, vad snabbt det gått, verkligen, vilket är jätteskööönt! Jag har inte följt allt till punkt och pricka. Har haft en del fuskdagar med snacks då jag tyvärr är obsessed med godis, yas. Men det går bättre faktiskt. 
 
Jag har klarat av alla basmål helt felfritt vilket vart riktigt grymt. Frukost, mellanmål, luncher, middagar osv har följts strikt. Det har vart framåt kvällarna då mina cravings för småätande börjat komma.. Ni som är lite nyfikna på vad det är för typ av mat jag käkar? So here it comes. Det är en kost med fettsnål och proteinrik föda. Inga kolhydrater, låga fetthalter och mat som innehåller mycket protein. Exempel, mycket grönsaker, sallad, ägg, kvarg, keso, bär, nötter osv. Utöver detta äter jag givets vegetaristk! OFC <3. 
 
Nå? Hur har det gått? Det har vart tufft, som sjutton, inte minst kämpigt. Jag har dock tagit allt lite i mitt egna tempo och inte följt spelreglerna till hundra procent. Vart lite dålig på träningsfronten som jag skrivet en del om, tyvärr. Meeen utöver detta så känner jag mig så himla mycket sundare, friskare och framförallt hälsosam. Känner mig inte alls lika uppblåst vilket är sååå skönt! 
 
Har du uppnåt något resultat? Har inte riktigt stirrat mig blind på centimeter och kilon utan mest lagt fokus på känslan, vilket jag tycker är allra viktigtast. Jag har inget slutligt viktmål eller liknande. Har inte ens vägt mig, måste köpa en våg, hehe. Jag funderar en del på hur långt jag vill ta det och hur länge jag vill hålla på. Jag känner att träningsuget börjat komma tillbaka nu när det börjar bli lite mildare ute, det kickar igång lite att man vill fortsätta och kämpa. Planen är att köra veckan ut. Alltså 6 veckor, sen får vi se vad som händer :). För övrigt, SÅ stolt!
 
 

Sunny spring, I've missed you.

kategori: Foton
 

Update.

kategori: Allmänt
Hello friendzzz! (Skrev dethär i söndag eftermiddag). Var dödstrött idag efter workie så slängde mig i sängen lika snabbt som jag kom hem. Höll på att börja lipa över en semla i affären. Haha stod huuur länge som helst och bråkade med hjärnkontoret om jag skulle köpa en eller inte. Men har bestämt sockerfri helg och tre dagar ska jag väl klara så gick sorgset därifrån efter en lååång stunds velande, haha. Mitt sötsug alltså, inte kul, sitter dock endast i huvudet då mina största cravings försvunnit för ganska länge sedan. xD.. Sund kost hjälper verkligen på den fronten :). Men mitt hjärkontor har inte alla unicorns hemma ibland så blir sjuk beslutsångest. 
 
Skönt att helgen är över. Var verkligen jättetrött idag så skönt att få komma hem och sova, ta en dusch och dress up a little. Just nu väntar jag på att en kille ska komma hem med AGY (min bil;)) som han lagat backspegeln på efter att jag crashade den i garageporten en stressig dag, haha. mina skillz går inte beskriva! Update: AGY är fixad :'D. Han fixade massa andra grejer (som jag bara kunnat drömma om) på den för ett jättebilligt pris så är verkligen överlycklig just nu. Så nu är den nystädad, nylagad och nytvättad. Den gläänser så fint och jag är sååå glad! 
 
Igår så blev en omgång med hårfärg igen i hopp om att få bort mina orangea toner. Det är dock svårt säger lus då jag färgat mörkt så många gånger tidigare, men tycker att det är mycket jämnare nu och lite ljusare så det är nice. Haft utväxt, sen oranget mittenparti och ljusa toppar typ, haha. Fancy ;). Meeen, ska ta och laga lite käk nu och sen iväg till Lus faktiskt så ska vi plåta lite självportätt lite senare :). 
 
 
 
 
 

Kunde vart en fancy drink.

kategori: Kost och Hälsa
Fredag kväll, spenderas inte på krogen med det man kunnat tro vara en drink. Släpade arslet till gymmet och utförde trettio minuters kondition på bandet, samt lite styrka. Kunde bokstavligt talat inte gå. Inte tränat speciellt hårt så var något jobbigt i bänkpressen. Mjölksyran går inte beskriva. Kunde inte ens hålla nere kopplingen på bilen, haha så pinsamt kass. Men det ska det fan bli ändring på.
 
Sedan blev det en smoothie på hallon, jordgubbar, kesella, spenat, morot, apelsin och mandlar. Mycket gott :). Att gå från nedstämd "vill äta hela affären, nutella, godissugen" till att överväga ett pass på gymmet och en stabil nyttig kvällsmat. Det kallar vi en jävla krigare :D. Godnatt på er. Vi hörs på söndag för nu ska Wilmawarrior sova för att tagga jobba dubbelt denna veckans lördag. Tjohooo! Cash is kiiing!
 
 

New phone.

kategori: Allmänt
Hej! Hur kunde jag missa att blogga årets mest soliga dag? För det måste vart igår, helt underbart! Vårkänslorna är här, finally :D. Min mobil anlände igår så livet är inte lika komplicerat längre, haha ;). En samsung galaxy S5 blev det. Den är huuur stor som helst, huuuge verkligen. Sick. Well well, happy anyway :D. 
 
Har jobbat en del så inte hunnit med riktigt, samma gamla visa, right? Yas I know. Jobbar hela helgen också så det är bara på ett igen, haha :). Är tyvärr sjukt omotiverad idag. Varför ska det vara såhär? Bara legat i soffan hela dagen och inte gjort ett skit. Förstår mig inte på detta. Ingen pepp till att träna eller att hitta på något. Fightas med mitt sockersug som fan just nu och fick reda på att jag gått på kostschema en vecka mer än räknat. Alltså klarat hela fem efter helgen och inte fyra veckor. Förtjänar en applåd, tack mvh :). Ska ta och röja upp i mitt rum faktiskt och på så sätt finna lite inspirationen av att fräsha upp det lite. Kan ni för övrigt se min fina telefon som ligger och speglar sig :')?
 
 

Throwback.

kategori: Macintosh B
Hej mina vänner! Igår umgicks jag med min fina vän hela kvällen så blev inte någon tid åt bloggen. VI åt lite gott och sen var vi ute och gick en promenad runt munksjön i Jönkebönk :).. Hur är allt med er? Med mig är det bra! Ska snart åka iväg och jobba hela eftermiddagen/kvällen. Har inte så mycket mer att skriva så delar med mig av en liten tillbakablick på mig och Tose. Vårdag för två/tre år sedan? Finaste Tos! 
 
Det var några som skulle komma och kolla på Znoz igår för att låna honom, ska höra med hans ägare om hur det gick.. Känns ändå rättvist att han får någon som pysslar om honom som han förtjänar. Nu står han bara en del i hagen. En söt tjej har pyssla om och ridit honom några gånger. Han ville inte stå still i stallgången när hon borstade så hade hon sagt "jag knäppte loss honom så han fick stå löst, Wilma brukar göra så och då var han lugn". Haha bästa Tos!!! 
 
 
 
 
 

Kvarg obsession.

kategori: Kost och Hälsa
God kväll! Vart helt sjukt slut en bra stund nu i eftermiddag men äntligen piggnat till igen. Passet med Z gick bra. Han var fin och stabil. Det allra svåraste är att ligga kvar i formen mellan övergångarna. Styrkan finns inte riktigt där än men för övrigt går det bara bättre och bättre för varje pass som går och det är positivt :).
 
Efter stallet var jag iväg och handlade lite. Testade Lindahls nya smaksatta kvarger. Den med choklad gick inte hem hos mig, men passionfrukt var söt och god :). Sedan blev det kosttillskottet "Mitt val, vegetarian".  Känt mig trött både idag och igår så kan vara något som fattas. En boost blir det i vilket fall med massa bra ämnen.
 
Ni kanske inte visste att jag är lite kvarg-obsessed? Käkar det iprincip varje dag :). Jag är väl inte ensam? 
 
Kanske syns vilken hylla i kylen som är min? Kvarg och kesellamonster, yaaaaas! 
 
 

March.

kategori: Allmänt
Hej på er! Ny vecka och ny månad. Skönt! Sovmorgon och ledig idag. Ännu skönare, haha. Ska strax käka lite lunch och sen trimma Z ett pass på banan den här gången är tanken. Väntar för övrigt spänt på att min ny telefon ska anlända. Wiiie! :). Dags att sätta igång. Vi får höras! 
 
Throwback på Z. 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Någon jag saknar.

kategori: Flame

Alltså saknar denna individen så himla mycket.♥ ♥  Det vi hade tillsammans. Saknar hennes underbara ägare som delade samma tankar kring hästhantering som jag. Fick alltid fria tyglar med allt som handlade om flamman. Hon var nästan som Tose, som min egna, hihi :). Hon är verkligen min drömhäst. En riktigt Wilmahäst. Hade hon vart några år yngre hade jag säkerligen stått som fodervärd på henne idag. Ååh tycker så mycket om denna häst, ni anar inte. Alla egenskaper jag vill ha hos en häst och så har hon så himla fin personlighet. Måste komma och hälsa på henne hos sin ägare, typ nu.. Kameran måste få hänga med då också :'). 
 
Saknar att hoppa, träna, vara i form, busa, tävla (vilket var måånga år sedan), Kanske blir hästägare? Hade inte vart fel. Är säker på att jag kommer att bli det i framtiden. Ingen som behöver bli av med en häst för träning en längre period :'D? *Räcker upp en hand*
 
 
 

Filmtips.

kategori: Tips
Idag kommer ett filmtips, x antal månader efter. Men såg 'The Maze Runner' igår med bästa Dylan O'brien som är igenkänd från Teen Wolf. Måste för övrigt ta upp och kolla TW igen, var såå länge sen. Tillbaka till filmen. Den var helt sjukt jävla grym. Kan vara en av dem bästa jag sätt. Måste definitivt kolla uppföljaren på bio. Ni som inte sätt den. SE DEN! Galet spännande och häftig story. 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.