swirya

We can sit and fantasize all we want about how things are going to be different one day.

kategori: Allmänt
Hej! Lever faktiskt. Tro det eller ej ;). Nä, men jag har faktiskt haft det riktigt tungt ett bra tag nu. Behöver inte gå in på några detaljer men det kan vara den absolut tuffaste perioden i mitt nittonåriga liv det här året. Men hoppas som tidigare att allt snart ska ordna sig och blir lite ljusare. Tose har blivit lite avställd efter uppvisningen då jag haft så sjukt mycket saker att göra. Har slutat träna på gymmet till och med på grund av överdos utav plugg. Den hemska slutspurten nu innan studenten. Jag har utav flera anledningar kommit efter i skolan och jag tror inte ni vill veta antalet uppgifter jag har kvar så håller det nog för mig själv. Haha. Tillbaka till uppvisningen med T. Det gick riktigt bra och han var jättepigg och lyssnade superbra :). Tog tyvärr inga bilder därifrån men absolut den bästa "showen" någonsin. Han har börjat gå ute dygnet runt nu så tror hans mathjärta lyser lite extra ;). Men nu ska jag återgå till pluggeriet igen och läsa poesi.
 
Nästa veckan är det bal och är nästan säker på att jag kommer få sjukanfall tills då. Feber, yrsel, hosta, alternativ lunginflammation osv är det som spökar just nu. Aja, Life. Ha det fint alla ni som kollar in hit! Hoppas allt är bra med er :}. Be yourself!
 
 
 
 
 
 
 

Hi.

kategori: Allmänt
Hej där! Hunnit bli ett år äldre sedan sist faktiskt, i fredags. Hoppas allt är bra med er! Haft en fin helg med mycket onyttigheter och födelsedagsfirande. Det började inte speciellt bra men det blir alltid vad du gör det till! Idag är det dags för uppvisningen med Toselino vilket ska bli kul. Hoppas koncentrationen finns framme bara så ska allt går bra. Jag bli jättekul faktiskt. Lino är jättepigg och fräsch just trots att jag hade velat ha honom lite mer i form. Men tog det lite lungt efter att han blev kickad, bättre att va på den säkra sidan och ta det lite chill.
 
Annars då? Alltså önskar ju att jag kunde skriva att jag ska börja uppdatera här igen. Men visst kom jag igång ett litet tag innan jag tog paus, haha? Har ganska mycket att göra och en ganska stor resa framför mig just nu, men allt blir bra snart. Min skoldator har kraschat också, ni kan nog tänka er själva hur jobbigt det är. Är lite yr med huvudvärk idag. Kunde inte sova inatt heller, men ska göra lite middag nu så hoppas jag att jag blir pigg tills ikväll. Wish me luck :). 
 
Spontan utgång på min födelsedag med mina fina ♥. Vad vore jag utan er?

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.