swirya

Kärt återseende.

kategori: Allmänt
Hemma en stund efter att blivit utelåst hos Lunne, lol. Gosat med världens bästa katt istället. Som jag saknat dig ♥
 
 
 

Breath.

kategori: Allmänt
Heej! Löshoppaning och bus fick bli dagens aktivering med lino. Han var grymt duktig. Fantastiska häst! Bytte ut löpningen till en dans-tutorial vilket var sjukt jobbigt. Kollade step up filmerna förra veckan och är helt inlooove. Älskar fan hip hop och RNB :D. Nu väntar jag och lus på favoritpolaren för att chilla, men först en dusch ;). 
 
 

3 things.

kategori: Personligt
3 saker jag älskar
- Tose.
- Träna. 
- Mat. 

3 Saker jag stör mig på ofta
- Människor.
- Lathet. 
- Omotivation.

3 saker jag vill göra innan jag dör

- Vara lycklig. 
- Flytta hemifrån. 
- Starta ett eget företag. 

3 saker jag säger ofta

- Cp. 
- Gummeluttan. 
- Fan. 

3 saker jag tycker om att göra
- Träna. 
- Fota. 
- Festa. 

3 saker jag är bra på
- Säga vad jag tycker. 
- Äta mat. 
- Sova. 

3 saker jag är dålig på
- Att släppa saker. 
- Impulsköp. 
- Beslut. 

3 favorites

kategori: Musik
   
 
 

Update.

kategori: Allmänt
Hej på er! Var ett tag sedan, lol. Men nu tänkte jag göra en update igen. Vart iväg ett par dagar av lite olika anledningar. Men nu är jag tillbaka på hemmaplan igen. Tagit träning på allvar denna vecka och igår besökte jag gymmet för första gången på väldigt länge. Tose har börjat komma igång också vilket känns jättebra. Bor hos Lunne som jobbar hela veckan vilket är fett tråkigt. Vill inte träna på dagen när det är så varmt så blir mest att ligga och dega i sängen hela dagen och väntan på att det ska bli lite svalare. Blir nog att besöka arbetsförmedlingen någon dag och blicka framåt för att se vad man vill göra i framtiden nu när man är arbetslös :). Nu blir det True Blood♥ Peace. 
 
 
 
 

Helgen.

kategori: Allmänt
Gaadh, inte skrivit något på tre dagar nu. Haha sorry! Vart upptagen av helgens festerier. För det är var det har vart. En fet festhelg, både fredag och lördag. Riktigt kul, men har ganska mycket att ta igen på träningsfronten nu ;). Alkohol och pizza två dar i sträck. Inte bra alltså xD. Tränade ett styrkepass i fredags med utfall, squats osv som gav en sjuk träningsvärk dagen efter så det känns att leva just nu kan jag lova. Haha. Idag har jag sovit i princip helda dagen lång. Blev väckt av syrran runt ett, chillade en timma med hennes polare och sen däckade jag igen och satte alarm runt åtta. Så sjukt loj, haha. Känns som jag blivit sjuk också, halsont och hes så hoppas det går över snabbt. Man mår som man förtjänar, right ;)? Men haft en grym helg. Träffat massa av mina underbara vänner ♥.

Annars idag vart och hälsat på mitt gräsodjur som fått ofrivillig vila i helgen. Grillat och ätit god mat med Lunne ikväll. Nu ska jag försöka få lite sömn. Lite saker att göra imorgon. God natt på er ♥
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.

kategori: Allmänt
- Jag rökte första gången när jag blev 18 år. Hur grymt? Röker aldrig annars, kan bli en eller två på fester, annars tycker jag cigg och tobak är ganska meninglöst. dubbelmoral.
 
- Är lite obsessed med att borsta tänderna. Speciellt innan jag ska festa. Brukar borsta tänderna innan jag tränar och åker till stallet också, haha. Bästa känslan ;).
 
- The vampire diaries och True Blood är för tillfället bästa tv-serierna i livet. 
 
- Drack inte alkohol förens jag var 17 år. Hur grymt är inte det om man jämför med dagens ungdomar som börjar festa när dom är 13? Sinnes, usch. 
 
- Jag vill göra en till gadd ;). 
 
- Är ekonomisk. Har ofta alltid bra koll på hur jag det ligger till med pengar.

- Äääälskar salladsbaren från hemköp ♥, så mycket kärlek!!
 
- Kostnaderna för (min före detta) kamera stod jag helt själv för. Likaså kläder, Tose, bal, student och allt annat i livet. 

- Jag har jobbat i över fyra år och är här med arbetslös för första gången på väldigt länge. Känns faktiskt skönt, men ändå inte ;). Jag menar jobb kommer alltid vara en del av livet liksom. 
 
- Min cykel blev stulen för några veckor sedan. Den var låst med inbyggt cykellås i bakhjulet ni vet? My one and only birthday present när jag fyllde 18 liksom. Morr på mänskligheten :@. 
 
 
 
 
 
 
 

Thursday.

kategori: Allmänt
God dag! Nyss duschat efter en riktigt trög löptur i värmen. Usch! Benen kändes slöa efter gårdagens nattrunda som faktiskt gick strålande halv tre på natten, haha. Tog sådär cirkus tre timmar att tvinga mig själv från sängen till löpskorna. Så himla omotiverad just nu till att träna. Träningssuget kommer alltid framåt kvällen. Haha. Tränar oftast styrka efter varje löp-pass om jag inte kört slut på krafterna helt ;). Då blir det armhävning, situps, squats och stretch med mera. Är uppe i 8x3 "riktiga" armhävning nu som går ganska långt ner till marken. Känns bra! Förnyat gymkortet nu, känns också bra. Mindre bra att jag tappat bort nyckeln dit dock. Skillz ;). Hoppas på att komma tillbaka till gymmet snart, men det är faktiskt riktigt skönt att träna hemma just nu. Älskar utveckling. Eller ja, utseendemässigt är det inte så stor skillnad, men fysiskt känner jag mig mycket starkare. Jag kommer alltid vara personen "slow progress is better than no progress". Haha. Bästa peplåten just nu innan det långa uppförsbacken i skogen. ↓Avicii och Skrillex är fan bästa kombon!!↓
 
Ska göra mig ordning för lite kalasliknande då lusens mamma fyller år. Hihi. Min mamma också ju för jag är deras fosterbarn :). Men ska förbi och hälsa lite på Tose först! Hörs senare så kanske ni får en bild på lusens mästervärk till tårta också ;)? 
 

 

6 juli.

kategori: Allmänt

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Today.

kategori: Allmänt
Trimmat Tose på åkern idag. Gick helt ok. Han var lite ostabil och sådär men jobbade på bra efter en stund. Jobbade lite på byten som han tyckte var jobbigt och svårt. Fast det jobbigaste var nog att trimma utanför sandlådans fyra kanter som inte hjälper till att hålla balansen ;). Annars idag har jag kollat True Blood, galet vad serien levererar! Ska slänga på mig lite smink och kläder och bege mig mot mys med mina klasskompisar ♥, eller ja, föredetta klasskompisar :(. Hörs senare :). 
 
 

Don't give me up.

kategori: Allmänt

 

Hjärtat bankar klockan fem på natten.

kategori: Personligt
Jag har länge funderat på att skriva dethär inlägget. Tankarna har vart otroligt många. Ska jag våga dela med mig av den här tiden? Kan man kalla denna otroligt jobbiga och tunga tid för erfarenhet? Hur kommer folk att se på mig? Kommer dem att se det som att jag vill ha uppmärksamhet, om inte värre, att jag söker bekräftelse? Kommer dem att se mig som den svaga länken? Är jag tillräckligt stark för att dela med mig av något som är såhär pass personligt? Detta inlägg kommer aldrig att vara en förlåtelse för bloggens lidande, aldrig. En stor anledning till att dela med mig av denna tidpunkt i livet är för att kunna motivera och inspirera andra unga och kanske äldre själar därute som kanske vart, är eller kommer att vara med om något liknande. Jag har alltid, trots mitt svarta hjärta som jag humoristiskt sätt brukar beskriva mig själv som känt väldigt stor empati för andra människor. Inte minst mina nära och kära. Jag har sedan dagis alltid bestämt att alla ska få vara en del av gemenskapen. Sedan har man givetvis formats av samhället med åren, något som jag tycker är otroligt sorgligt, att samhället kan ha så stor makt. Men i grund och botten är jag en väldigt givmild person som älskar att kunna hjälpa andra människor, och likaså djur. 
 
Sedan en tid tillbaka, närmare över sex månader har jag mått väldigt dåligt som vissa av er kanske känt av i bloggen. Jag är inte personen som vill visa mig svag och håller därför ganska mycket för mig själv. Bloggen finner jag inte heller som någon personlig dagbok utan ett ställe att dela med mig utav mina bilder och annat händelserikt som händer i livet. Till en början trodde jag att jag drabbats utav utbrändhet. När man kommer till den punkt när man pressar sig själv alldels för hårt som gör att kropp och psyke inte orkar med dem vardagliga rutinerna. Det började bli jobbigt att åka till stallet, jobba, träna och inte minst att gå till skolan. Något som jag tänkte skulle gå över om några dagar, för visst har vi alla dippar i livet när det känns lite trögt? Något som jag kallar för omotivation. Men det som jag trodde var en utbrändhet fick aldrig ett slut. Jag gick väldigt länge och mådde otroligt dåligt psykiskt av olika anledningar som jag väljer att inte dela med mig utav. Det är något som är personligt. För visst har vi alla våra problem? Mitt tillstånd var inget jag ville att mina vänner skulle få veta av. Jag är ofta den som hörs och syns ganska mycket, något som är omedvetet. Alla har vi olika personligheter och jag är ofta den individen som är glad, sprallig och galen. Hur kunde hon som alltid var på topp vara så trasig långt innanför den starka fasad till utsida? Det var länge svårt för mina kompisar att tro. Varje dag började bli en kamp. Vissa dagar var bättre en andra, men många dagar var otroligt jobbiga. Jag orkade inte ta tag i mina vardagliga sysslor så som jobb, häst och plugg. Jag tvingade mig själv att träna, något som höll mig motiverad som jag hade gett mig faan på att jag skulle klara. Det började bli jobbigt att ta sig till skolan. Jag orkade inte plugga, fick koncentrationssvårigheter och hamnade därför efter en hel del i skolarbetet. Resultatet av detta blev ännu mer skolk och frånvaro. Det fanns länge en känsla inom mig som alltid tyngde ner mig. Ni vet den typ av känsla som man inte riktigt kan sätta ord på. Så fort något positivt i livet hände som gjorde mig glad fanns det alltid något som tryckte ner mig, alldeles för långt.
 
Den senaste tiden har vart fylld av ångest, stress, panikattacker, oro, skuld, drama, bråk, alkohol, droger, polis, ambulans, tårar, svaghet, psyk, medicin, överdos, olycklig kärlek och olycka. 
 
Jag har vart på botten. Jag har gett upp, tappat greppet helt, inte minst om mig själv. Funnit livet som något jobbigt och meningslöst. Jag har gjort flertal saker som jag verkligen inte är stolt över, som jag vid den tidpunkten inte brydde mig om. Något som för mig inte kvittade när man möter den gräns när ingenting längre spelar någon större roll. 
 
Jag kom till en punkt där jag kände att jag var i stort behov utav hjälp, ofrivilligt. Jag försökte flera gånger övertala mitt inre att jag faktiskt behövde vägledning att hitta tillbaka till mig själv och försöka finna min styrka. Jag väntade länge att allt en dag skulle få ett slut. Att all oro, stress och ångest skulle lägga sig. Att problemen skulle minska och att jag skullle gå tillbaka till mitt riktiga jag. Det var av en slump jag en dag totalt bröt ihop inför en helt okänd människa, som senare blev min räddning. Det är med tårar i ögonen jag skriver hur otroligt tacksam jag är över att hon finns och att hon ville hjälpa mig. Något jag kommer vara evigt tacksam för och bära med mig hela livet. Jag bekskriver denna människa som en mänsklig levande änglavakt. Denna person hjälpte mig, stöttade mig på alla sätt en människa kan göra. Hon fick mig att orka och tog mig på största allvar. Vid den tidpunkt när mina närmsta vänner försvann som också gjorde allt mycket jobbigare. Utan henne hade jag aldrig tagit studenten, jag hade inte heller kunnat se mina äslakde klasskompisar springa runt i sina mössor med rosor runt halsen.
 
Allt blev bättre, ett tag. Jag tog studenten. Höll masken ett väldigt bra både vi middagen och under talet inför hela årskurs tre trots att det var en otroligt jobbig dag. Att splittras från mina underbara vänner, min trygghet som alltid funnits där, lyssnat och stöttat mig. Men sedan brast det. Alla känslor kom på en och samma gång. En blandning av lycka, sorg, oro och tacksamhet. 
  
Dagarna efter studenten blev bättre. Det var en stor press som släpptes från mina axlar. Vid den är tidpunkten har jag slutat träna både mig själv och hästen för länge sen. Något jag trodde skulle avlasta och underlätta min vardag och mitt tillstånd. Något som inte hjälpte över huvudtaget. Det blev värre och jag var för inte alls länge sedan inte långt ifrån att släppa precis allt. Detta för att inte hittat någon bättre utväg. Men djupt där nere i mörkret fanns en vändning, min andra räddning utav mina underbara närmsta vänner och min saknade syster. Dem satte sig ner och bara pratade. Ett ganska tufft samtal men som för mig betydde otroligt mycket. Något som fick mig att helt få en helt annan bild på livet. Något som jag är otroligt tacksam för. Jag kan inte riktigt beskriva hur, men dem sa så himla viktiga och bra saker om både mig och dem själva. Mitt i allt har jag vaknat upp. Slutat tycka synd om mig, som man desperat gör. Jag är inte återställd, det kommer ta sin tid. Men att ha en helt ny syn på livet är för mig något jättestort. Jag trodde aldrig, över min döda kropp att jag skulle klara det. Jag trodde aldrig, aldrig, aldrig att jag skulle ta studenten och det bevisar på hur stark jag är, hur långt jag har kommit. Det blir bättre, kanske inte idag eller imorgon. Men det kommer. Livet är underbart hur jävla tufft, mörkt och jobbigt det än har vart. Jag är otroligt TACKSAM över mina underbara vänner, min änglavakt och mina klasskompisar för att alltid trott på mig. 
 
Om ni tycker detta var intressant har jag en liten "livsguide" att dela med mig utav, som jag själv tar hjälp av varje dag för att finna mig själv och behålla lugn, styrka och självförtroende. Det finns massor att skriva, men känner att det här räcker. Jag hoppas över hela mitt hjärta att ni som kollar in här varje dag mår bra. Lever, andas, skrattar, älskar och är friska, för man vet aldrig vad som väntar. Ta hand om varandra och var er själva ♥

New stuff.

kategori: Macintosh B
Idag fick Tose prova sina nya grejor. Riktigt fin blev han :). 2 nya träns, förbygel, ny padd, curbstring, ett par tyglar, samt ett bett. På bilderna har han nya padden, förbygeln, tyglar och träns. Red ett pass på banan vilket gick superbra. Han var jätteduktig! Ridningen går bara framåt för varje dag! Stolt över honom! Visst börjar han likna en riktigt westernhäst ;)? Finaste stridshästen ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Photoshoot.

kategori: Hästar
God dag! Började dagen med en fotografering i stallet tillsammans med Gino och hans ägare. Fick låna hennes canon vilket var lite nytt. Minnerskortet blev fullt snabbt så blev inte så mycket till urval. Men bilder blev det! Gino är sorgligt nog utdömd och ska trappa över till andra sidan. Livet är orättvist! Det gäller att ta till vara på tiden och leva i nuet.♥
 
 
 

Helgen.

kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home.

kategori: Allmänt
God kväll! Kom hem från Ronneby för några timmar sedan. Skönt faktiskt. Ligger för tillfället och myser med mina saknade katter. Kärlek till dem! Har rummet fyllt med kläder, träns, väskor, skor, dricka osv. Kaos med andra ord. Kommer sakna Ronneby. Gillar den orten, himla fint och mysigt! Haft jättekul med mina vänner i den underbara fina stugan. Behövde komma iväg lite tror jag.Hoppas ni har haft en fin helg! Nu ska jag börja städa ordning lite till spotify. Peace! Ser fram emot morgogondagen för att hälsa på Tos! Saknat min stridshäst ♥
 

 
 
 
 
 
 
 

Yesterday.

kategori: Foton
Hinner inte skriva så mycket men igår åt vi kinamat, gick på marknaden som heter Tosia. Marknad, tivoli, öltält, livemusik osv. Väldigt stort är det så mycket folk här. Festade och dansade loss i öltältet till grym livemusik. Bra kväll! Nu måste jag göra mig ordning för att dra in till centrum och besöka marknaden igen. Marknad är fan livsfarligt, rensar hela jävla bankkontot. Fast det var planen. Finns himla mycket fint :D. 

 

Thursdayshots.

kategori: Foton
Heej! Jag drog med min gamla kamera och mitt söndriga (och det enda) objektivet jag äger nu när allt annat är stulet. Det är trasigt och inte använt på år så bilderna har inte så bra kvalité. Här kommer några bilder från när vi anlände i torsdag, riktigt god mat lagade vi! 

 

mobilblogg.

kategori: Allmänt
Heej! Bilat ner till Ronneby över dagen. Hunnit med både ett stopp på börjes tingsryd, (hästsport) där jag köpte massa onödig utrustning till T. Haha så dum är jag. Handlat mat och dricka till helgen. Grillat  godaste maten och avslutat med en sjukt dålig skräckfilm ;). Så himla fint här och väldigt varmt. Kommer bli en sjuk helg med mina idioter ;]. 
 
Har inget nätverk så skriver från samsungen vilket tar hela natten. Men syrran kommer imorgon (idag) och tar förhoppningsvis med sig sitt nätverk framåt kvällen :'D. Gårre från ett sjukt varmt sovrum!!
 
 
 

All these mobile pics.

kategori: Allmänt
Heej! Bra dag idag! Vart ute och tränat i solen, lite löpning och styrka fick det bli. Benen var lite möra så blev mest intervaller. Sedan vart ute och ridit Tos med syrran. Väldigt länge sedan nu. Hon trillade ju av och bröt foten för ett tag sedan när vi var ute. Glad tjej som fick sitta på sin favrithästrygg :D. Tose var jätteduktig faktiskt, hehe :). Sedan grillat med mina polare, myysigt. Idag bär det av mot Ronnebyyy. TJOHOO! Finally! Inte packat något alls. Haha så lat, men får göra det imorgon. TAGGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gårre på er ♥
 
 
 
 
 

Today.

kategori: Allmänt
Sol, bad och musik med Lus och Elin ♥. Haha ser ju likblek ut såg jag nu, aja :D. 
 
 
 
 

Sämsta kombon.

kategori: Allmänt
Hängt med lus som tvingade mig att käka pizza. Vi har hoppat studsmatta som femåringar idag igen, haha. Drog sedan ut på en löprunda vid tolvslaget. Så himla skönt, fast riktigt svettigt (och jobbigt) trots sportbh och hotpants. Sinnes. Men sjukt vad jag älskar att springa, eller ja, när det går bra. Haha! Sjukt jobbigt när det går trögt, men skönt det också. Kommer verkligen igång när man egentligen ska ligga och sova. Varför folket :(? Plz tell me. Men nu ska jag faktiskt sova. Random snapshots ↓. Precis lika random som detta inlägget. Ville antagligen bara skryta om hur hurtig jag är ;). Not. Käka inte en hel pizza och ger dig ut och löp för fulla muggar. Just don't. Sämsta kombon. Dagens tips!

 

Dressyr på allvar.

kategori: Macintosh B
Idag har vi dressurat för lusen. Det gick riktigt bra och Tose var jättefin och duktig. Har lite svårt att bibehålla galoppen vissa stunder men jobbade verkligen jättebra. Det var så sjukt varmt (och jobbigt), hehe. Men helt klart värt! Bästa passet på länge. Imorgon blir det troligtvis uteritt med syrran och lusen. Ska bli mysigt, var länge sedan man hade sällskap. T kommer nog bli lycklig :]. Tog dressyren på allvar idag, både med ridbyxor, chaps och t-shirt. Inte ofta ;). Mitt hjärta smälter, hur fin och söt är han inte :')? Min lilla stridshingst ♥ ;).
 
 
 

Tuesday.

kategori: Allmänt
Hej mina vänner! Nyss vaknat och kollar ut mot ett soligt kvarter. Weei! Igår blev det häng med lusen och syrran tillsammans med grönsaker, chips, dipp och choklad. Kollade PLL som jag snart avgår från. Haha. Så himla trött på den uttjatade serien. Sedan fick vi något kvällsryck och gick ut på en powerwalk som slutade med att vi hoppade studsmatta. Det roligaste var att Amanda studsade upp mig så jag flög av ner på marken xD. Så jävla kul. Den synen alltså, oslagbar x'D. 
 
Idag då? Ska trimma dressyr med Tose och Lusen ska agera tränare. Ska bli intressant :D! Hoppas Tos är lite träningsvillig :). Nu ska jag göra frukost så får höras senare :). Ta det lungt i värmen och drick mycket vatten :). 

Foto: Sabina som jag vill komma och fotografera någon dag, specieltl nu när fotoabstinensen är sjukt hög, utan kamera :(. 
 
 

Night thoughts.

kategori: Personligt
Gått och funderat på en sak, detta med självkänsla och självförtroende. Jag tycker alla borde sluta vara så kritiska mot sig själva på den fronten. Att sluta hitta fel och brister hos oss själva. För alla blev vi skapta på ett speciellt sätt. Ser olika ut och har olika egenskaper, det är det som gör oss själva unika, på vårt egna sätt. Jag klagar ofta på att jag har för små läppar, för stora höfter, små bröst, stora lår, ful näsa osv. JA, alla hittar vi våra brister och "fel" som vi kallar det. Men egentligen? Det är så jag är skapad? Mina höfter kommer jag troligtvis inte kunna träna bort. Det är så jag ser ut. Och oavsätt hur vi alla ser ut, borde vi vara stolta över oss själva. Att kunna älska sig själv är något som jag tycker är så himla starkt. Det är inte egotrippat över huvudtaget, inte ens att säga att man är störst, bäst och vackrast. För vet ni? Vet ni vem ni kommer leva med resten av ert liv? Jo, er själva. Så varför gå och trycka ner er själva? Självklart kan man förändra och starka kroppen genom träning, MEN, oavsätt vikt, långd, tjock/smalhet, ni är alla precis lika fina som ni är :). Glöm aldrig det. Och om folk någonsin försöker trycka ner er. Ignorera dem, låt dem inte ta din energi, det är det inte värt!
 
Så dagens peptalk. Lär att älska er själva, sluta kritisera och jämföra dig själv med andra. Du är precis lika fin som du är, och det ska ingen kunna ta ifrån dig :). 
 
Ibland kan jag känna: "Men gud, undra vad dom tycker om mig". Men egentligen? Ärligt talat, vem bryr sig? Jag får vara precis som jag är. Älska vem jag vill, ha vilka kläder jag vill, sminka mig hur jag vill, käka vad jag vill, lyssna på vilken musik jag vill, osv. Lägg inte energi på vad andra folk tycker om dig själv. För det som spelar någon roll, det är du själv! 
 
Och en annan grej! Komplimanger. I FREAKING LOVE IT! Känner mig så himla jobbig ibland som ger positiva saker om människor hela tiden. Men vet ni hur bra det är? Det stärker både självförtroendet och självkänslan. Hur varm blir man inte när någon säger att man själv är fin? Jag älskar att ge komplimanger. Fina klädesplagg, utmaningar, träningspass, sminkningar osvosv. Var inte rädd för att ge komplinger, cuz it's awesome! Visst att folk tror jag är bisexuell för att jag tycker en del tjejer är hur vackra och fina som helst, som jag ibland ofta säger rakt ut. Men vad spelar det för roll? Eller på fyllan (när självförtroendet är på topp ;)) gav jag en komplimang i helgen till en tjej med jättefint hår, hon blev jätteglad och tackade så snällt :). 

Hej! Det här är jag. Wilma 19 år. Jag tycker jag är stark nog att säga att jag är fin, snygg, vacker osv fast jag många gånger tvekar, speciellt utan smink. Men jag är fin, det är du också! Fick höra från en polare att någon på min förra skola frågade varför jag hade keps på mig. Man bara hur orkar du? Du har ju förfan keps på dig själv? Vissa människor alltså. Ibland känner jag bara såhär ↓, och det får man göra! Var dig själv och ge fan i vad folk tycker om dig! Deeptalk från nattugglan 02.00/w
 
 
 
 

Spansk Macintosh.

kategori: Videos
Publicerade ett klipp för fyra månader sedan som jag inte visat, mars för att vara exakt när jag och Tose tränar lite på spanska traven/bensprattel, haha. Hänt en hel del sedan dess faktiskt. Visst är han duktig :D? Glöm inte kolla i HD :) 

lino.

kategori: Allmänt
Nyss hemkommen från en uteritt med skrutten. Usch så odräglig han var idag om man får skriva så om hjärtat, haha. Gick inte fram för skänkeln alls och var stark och jobbig på hemvägen. Imorgon får det bli dressyr. Träna på att gå fram för skänkeln, övergångar och att vara stabil och inte vingla. Nu blir det matlagning! Peace. 
 
 

Rain.

kategori: Foton
En gamal regnbild som jag fortfarande tycker är lika fin passar bra denna dag! :) 

Monday.

kategori: Allmänt
God morgon! Längsta sovmorgnen, underbart med andra ord. Sitter i sängen med öppet fönster och kan känna grannens grill. Luktar så himla sommar. Riktigt varmt ute idag, hela 28 grader, Usch. Inte planerat något speciellt idag. Ska snart dra till stallet och få lite motion, annars laga mat och njuta av värmen eller något i den stilen ;). Taggar den årliga trippen till Ronneby på torsdag. Tjoho! Mindre kul att jag inte får någon kamera med mig pga stulen :@. 
 
 

best of school.

kategori: Videos
Snapchat genom dagarna med klasskompisarna, haha ♥

words.

kategori: citat
 

yesterday.

kategori: Allmänt
Trevlig dag igår! Blev dock oplanerad shopping i jkpg. "Vi kan gå på stan men jag ska inte shoppa något". Jag suger så jävla hårt xD. Handlade som fan på bikbok ♥. Som straff gick larmet när jag gick in i en annan butik för att personalen inte tagit bort alla larm på mina plagg, inte en gång, utan två gånger. Sjukt pinsamt när folk trodde att jag snodde dem. Haha. Åt mat med mina fina kk:s och lusen. Sedan blev det vin och utekväll. Trevligt minst sagt. Hur skillz att komma in på två krogar utan legg? #vuxenpoäng. 

Idag har jag mest sovit bort min otroliga baksmälla. Som lusen sa, "man får skönast fylla på vin, men jobbigaste bakfyllan." Så sant, haha. Idag blir det lite städande i lyan efter gårdagens alla inköp. Kläder all over, love it ;). Music on, world off! 

 
 
 

Morgonmotion med znoz.

kategori: Macintosh B
Galet trött idag, men tvingade upp mig ändå, så himla värt. haha! Longerat Tose lite i värmen. Lite loj, men duktig trots att han fick gå med gummiband. Precis kommit ur från duschen. 30 minutes to go, sedan stan. Woho! Snygg ailien jag har ;)? ↓
 
 

Rise and shine beautiful.

kategori: Allmänt
God morgon! Lördag. Wiiie! Testar att göra ett tidsinställt inlägg faktiskt så skrev detta igår. Haha. Mycket som ska hinnas med idag. Ska nämligen träffa några utav mina klasskompisar i stan för att äta lunch :D. Wiie! Saknade själar! Är tydligen någon matmarknad som vi ska besöka. Haha, varför inte? Tanken är att hinna trimma znoze lite på förmiddagen om morgonhumöret går att hantera, vilket är ytterst ovanligt. Framåt kvällen blir det vin hos Lusen och sedan en sväng på krogen med polare. Nice! Hoppas ni får en grym lördag :). 
 
13 juni - studenten, typical me. [Foto: Bästa syrran Olivia]
 

Work hard, play hard.

kategori: Allmänt
Phuu! Insåg tidigare att det vart premiär utav sjunde säsongen av True Blood. Hur kan jag ha missat det? Helt galet vad braaaa det var, mycket bättre en Teen wolfs senaste säsongsstart. Hoppas på att dem kommer ikapp för varulvarna ligger mig varmt om hjärtat, men the vampires kommer alltid ligga på plats nummer ett, always and forever :'). Ogillar dock att en av mina favoritkaraktärer dött, morr. Höll på att lipa flera gånger under dem två första avsnitten, haha. Saknat mina serier ♥. Har massa att kolla ikapp nu när man är ledig, yeeey :D. 
 
Annars har jag hämtat upp Lunne i stan, sedan drog vi ut på promenad/löptur med Toselino. Tränade massa styrka på en åker också, fit for fight. Älskar att lusen har börjat träna, så kul när fler har samma intresse så man kan peppa varandra :). Mindre kul att Tose drog hem på egen hand sådär fem minuter från stallet. Fett pinsamt xD. Fick rusha som fan, tack Tos :]. 
 
Söta skarre ♥. Scenen ovan var så jävla bra, haha ni måste se TB!!! [källa]
 

My first tattoo,

kategori: Personligt
Baaaam! Nu saknas bara några magrutor ;). Så himla nöjd :D. #watchoutfornaked #whothehellcares
 

think positive and positive things will happen.

kategori: Allmänt
God morgon! Inte vart uppe såhär tidigt på dygnet på ett väldigt bra tag. Syrran tvingade upp mig att köra in henne till stan idag klockan sju. Phuu. Hur snäll? Kunde sedan inte somna om så känns bättre att stanna uppe när man egentligen brukar ligga och dega i sängen till tolv. Carpe diem ;). Idag ska jag mest ta det lungt, motionera Tose och mig själv lite kanske. Ta bort plasten från gadden, wohooo! Sen måste jag skriva om en tråkig grej som hänt. Min kärlek, mitt liv, min andra halva, min kamerautrustning har blivit stulen. Hela väskan innehållande kamera, standardobjektiv, minnerskort, fjärrutlösare plus ytterligare tre objektiv. Jag som jobbade häcken av mig förra sommaren för att kunna köpa min nya kamera som inte alls är mycket använd. Suger så jävla hårt, inte minst att den blivit stulen hemma hos mig under midsommar. Morr. Men gjort polisanmälan så håll alla tummar för att dom gör en utredning ♥. Nu blir det jordgubbar och mjölk :). Nu vet ni varför jag inte kan vara kreativ med min sony och dela med mig av resultat och minnen här :(. Men upp med hakan, det är fan fredag :). 
 
Nyss pratat med min nyinflyttade stockholmsbo, ↑ saknade vän ♥
 
 
 
 
 

Ny design.

kategori: Redigering
Innan: 

Efter: 
All by myself! #proud. Vad tycker ni :]? 
 

#throwbackthursday.

kategori: Macintosh B

Min lya.

kategori: Allmänt
Hej alla fina! Regnet faller och jag sitter och myser i mitt nystädade rum. Är så himla nöjd med resultatet, känns riktigt hemma. Att ta bort saker eller möblera om kan göra så himla stor skillnad. Låtit kreativiteten flöda de senaste dagarna och inrett lilla lyan alldeles själv. Nu är det finare, luftigare, personligare och inte minst mer ordning och reda, haha! Gillar mitt sängbord och min fotoväggen. Bilderna kommer från mitt gymnasiearbete som jag skrev att jag skulle visa för ett tag sedan. Men nu sitter dem hemma istället för i skolan, hur värt? Love it. 
 
Annars vart på tattueringstudion idag som skrivet. Så himla exhalterad. Känns så rätt, så himla jag, och fint blev det också. Ska kolla närmare när plasten åker av imorgon. Wiie! Blev positivt överraskad av lönen som rullat in också. Denna dagen är mycket bättre än många andra. 
 
 
 
 

A sky full of stars.

kategori: Musik
Hur fin musikvideo? Så mycket kärlek till denna låten! #loveit

Tattoo

kategori: Personligt
Heei! Bra dag idag. Börjat sätta igång Toselino nu efter ett längre uppehåll. Känns bra! Lika så träning med mitt egna fläsk. Tränat både styrka och löpning idag. Hoppas på att komma igång med löpning ordentligt snart och förnya gymkortet. Träning kommer aldrig bli överskattat :]. Imorgon ska jag faktiskt gadda mig. Livets första. Weei! Velat göra det jättelänge och får passa på när det finns tillfälle. Blir citatet här nedan från vampire diaries ♥. Världens bästa tv-serie och ett citat som beskriver mig väldigt mycket. Looove ♥. Kommer sitta så himla fint på vänster revben. Och nyligen piercat naveln, ett hål jag velat göra sen jag var femton bast liksom. Haha. Så himla fint! Även fast nära tycker att tattueringar och piercingar är överskattat eller onödigt så ska man alltid, varenda gång lyssna till sig själv. Bryr mig faktiskt inte om att folk anser att det är töntigt. Jag är en tönt och kommer alltid vara 8). Den kommer sitta där utav en personlig anledning. Slutsats → Lyssna till dig själv och låt inte människor ta din energi och trycka ner dig! För det är det som gör dig själv till den starka individ du är, att vara preciiiis som du är. Det ska någon aldrig någonsin kunna ändra på :). 
 
 
 
 
 
 

I miss it so bad.

kategori: Foton
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.