swirya

breath.

kategori: Allmänt
Hej! Tar en paus här ifrån just nu så får se när jag kommer tillbaka. Trevlig påsk! Take care people.. 

#crazycatlady.

kategori: Foton
 

Wednesday.

kategori: Allmänt
Heej! Hoppas ni mår bra denna halft soliga dag. Haha. Jag har mest suttit innte och pluggat lite tillsammans med min upsidedown lista på spotify. Gått riktigt bra faktiskt så har bara en halv A4 kvar att skriva på ena uppsatsen, yeeey! Jag som hade tänkt att allt skulle vara klart igår, vilken lööögn ;). Nä, men jag är verkligen inte den som kan sitta och plugga 8 timmar i sträck. Annars försökt överväga om jag ska köpa ett påskägg eller dra mig till gymmet. haha? Har tränat riktigt bra dem senaste två dagarna, lite payback för vilan förra veckan ;). Hade vart så himla gott med godis, buhu. Är ledig från jobbet denna veckan också, så himla skönt! Ska cykla iväg mot stallet också sen återgå till pluggeriet. Life :). Annars käkar sallad och chillat, haha.  Hoppas ert lov är roligare ;). 
 
 
 

En bra blogg?

kategori: Åsikter
Hej! Tänkte skriva lite om hur jag tycker att en bra blogg är! Tycker själv det är riktigt svårt att bygga upp en riktigt rolig ocn intressant blogg eftersom det krävs extremt mycket engagemang och tid. Men här är i vilket fall dem saker som jag tycker är ganska viktiga som bloggare! 
 
- Designen. 
Läsarens första intryck av en blogg kommer alltid vara designen. Att ha en personlig design är därför väldigt viktigt. Något som speglar dig själv och vad din blogg innehåller. En snygg layout gör en snygg blogg!? 
 
- Du som person.
Jag gillar att läsa personliga bloggar. Då menar jag inte att man måste skriva sina djupaste hemligheter. Men att läsa en blogg där det finns en karaktär bakom tangentbordet tycker jag är jättekul. Någon som är annorlunda och inte som alla andra. Någon som skriver på ett speciellt sätt. Har en speciell röd tråd eller bara har en väldigt sjukt awesome personlighet! Någon som kan ge peptalk men samtidigt dela med sig om det som blir jobbigt. 
 
- Innehåll.
Så länge en bloggare har ett brinnande intresse tycker jag direkt att bloggen mer intressant. Sedan är det upp till läsaren vart den finner sitt intresse. Innehåll är det som bygger bloggen så här är det viktigt att kanske veta vad för typ av blogg du har? Träning, hästar, smink, mode, mat, resor osv för att lättare skapa en klar bild till nya läsare. 
 
- Foton. 
Bloggares nycklar i livet ;). Haha. En blogg inehållande mycket (nya) bilder är alltid något som uppskattas hos läsarna. Text komparerat med bilder ger en bättre bild utav saker och ting som bloggaren vill dela med sig utav. Foton är ofta det som väcker mest intresse utöver designen. 
 
-Variation. 
Säger kanske sig själv? Klart man vill läsa en varierad blogg trots att den kanske bara är inriktad i en enda kategori? 
 
- Uppdatering.
Att ha en bra uppdaterad blogg gör att läsaren inte tappar intresset i din blogg. 
 
Sår för att du ska imponera på mig ;)? Ha en speciell personlighet, va awesome, ha en egen stil. Ha ditt egna sätt att skriva, ditt egna sätt att fota, ditt egna sätt att blogga. Så länge du har ett brinnande intresse är det bara fantasin som sätter gränser. Ha en bra uppdatering, varierad blogg och försök utvecklas i dina intressen! Lev det liv fullt ut :}.
 
Haha min blogg är ju långt över mina egna förväntningar ;). Det finns flera faktorer som spelar stor roll i hur en blogg ska byggas och uppdateras. Pengar är en ganska bra push om man kommit så långt. Att vara mentalt stark och tålig är kanske en fördel. För visst vill man inte skriva ut alla mental breakdowns? Att provocera till sig läsare kan funka, men frågan om det är värt det? Ja ni :)? Funderar på när bloggar faktiskt kommer dö ut? 
 
Jag ↑ September 2011 när jag startade swirya från grunden. Jesus. Är det någon som hängt här ända sedan FYRA år tillbaks? Sinnes x). 
 
 
 
 

My love.

kategori: Macintosh B
Min kärlek har tyvärr gått och skadat sig vilket är sjukt tråkigt :(. Tror inte det ska vara någon fara men han har fått en spark på bakbenet som är lite ömt. Han är inte halt men ska ändå få vila från ridningen några dagar för säkerhets skull. Jag tror detta är anledningen till att lino också gått ner i rang i hagen vilket är väldigt konstigt då han alltid vart boss.. Vi får hoppas Tosey hittar tillbaks till sitt rätta jag snart :). Sen om uppvisningen som jag nämde i något inlägg för några dagar sedan. Den kommer äga rum i början av maj istället för nu påsklovet. Snacka om ödet nu när han blivit skadad :]? Min fina häst ♥

 

partypeople.

kategori: Allmänt
Hello partypeople! Helvetes vecka är äntligen över och övergår i ett påslov fullt med plugg. WEHO! Nä men ska försöka plugga allt på två dagar så jag kan tänka på annat sen. Tyvärr haft fullt upp så inte hunnit sitta vid datorn speciellt mycket. Hade en ganska epic fest i lördags med lite folk från skolan :). Annars gjort det vanliga, tränat lino, hängt på gymmet och käkat sjuukt mycket sallad. Hoppas ni mår bra ♥
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Thursday.

kategori: Allmänt
Yo! Ingen bra dag idag. Eller alltså blev den väldigt bra helt plöstligt när jag fick sjuk träningsabstiens efter två dagars vila. Fick låna mammas mobil så jag fick musik i båda öronen, kan inte beskriva lyckan. Dansade runt bland maskinerna som lilleskutt, haha. Sedan hängt med Elin lite hos Znoze som fick gå på lina ett par varv. Mycket duktig så helt klart en trevlig eftermiddag! Det negativa var väl att jag failade på nationella och har 2456 saker att tänka/göra just nu. Ska jobba imorgon så kommer hem sent, mindre kul. Men på lördag är det fest, och imorgon ska jag köra bil klockan sex på morgonen. Heja nattugglan! 
 

girl.

kategori: Porträtt
Några fler på Andrea sen helgen, fina människa! 
 
 

Half alive.

kategori: Allmänt
Kallar denna vecka mer eller mindre för helvetets vecka. Vart en extremt tuff och annorlunda dag idag. Mår helt okej, det är bara så himla mycket just nu som jag skrivit. Blir alldeles för mycket, speciellt utav ångesten. Imorgon är det nationella prov i svenska så försöker finna lite existens i kroppen tills dess. Hoppas ni mår bra! ♥. Helgen är nära!!!!
 
Saknar min fina favoritpärla ♥
 
 

My little pony

kategori: Tvserier
Alltså, jag bara MÅSTE länka denna dokumentären vi ser i skolan just nu om tv-serien "My little pony". Det är ju en heeeeeelt ny värld. Helt sjukt, jätteintressant. Inte sätt klart hela ännu vilket måste göras snarast. Ni måste verkligen se för er själva vad jag snackar om för hur sjukt låter det inte? Tecknade hästar, enhörningar, unicorns för småtjejer på tio år, haha? Här är trailern. Dokumentären heter "Bronies: The extremely unexpected adult fans of my little pony". Sooo excited, have to watch it!!!


Smile crazy freaks.

kategori: Macintosh B
Heej! Busy girl som sagt denna vecka. Hunnit med skola, jobb och häst idag. Tose fick ofrivillig vila, inte ok alltså :P. Har inlämningar, prov och redovisning. Yeah, great! Nä det är inte direkt "bra" timing för allt detta just nu. Upp tidigare än vanligt imorgon också. Hoppas alla fina läsare kan hålla tummarna för mig imorgon då en ganska viktig sak kommer hända som kommer påverka mig väldigt mycket ♥. Blöö det är för mycket nu. Kanske kan muntra upp ev. folk som känner likadant med dessa failbilder som jag skrivit om ;). Peace. 
 
 

We all know.

kategori: citat
 

Finally.

kategori: Allmänt
Tjohoo! Mitt gymnasiearbete är härmed avklarat. Eller ja, ska beställa bilderna så jag kan sätta upp dem i skolan, men pressentationen och allt som hör till fotograferingen är här med skriven och klaaar. Weeei! Känns så himla sköönt. Haha alla treor freakar om denna kurs just nu. Tycker dock det är lite tråkigt att den vart så oseriös :(. Det ska väl vara höjdpunkten under dem tre åren under gymnasiet tid typ? Jag har haft en awesome fotografering med mitt underbara crew, men skolarbete. Njee. Inget att hurra för. Inte för jag lagt ner min själ till hundra procent kanske då jag alldels för ofta lyckats försova mig till den lektionen. HEHE. Busig elev :3. Måste visa er urvalet utav slutresultatet om dem nu lyckas hamna på skolväggen ;). Sov fint ♥. 

 
 
 

Forever to the end of time.

kategori: Macintosh B
 

#eatlikewilma

kategori: Foton

down.

kategori: Allmänt
Blöö! Fett less idag. Började dagen med att missa mitt tåg för att jag fick kedjehopp på cykelfan. Så fick istället ta bilen in till skolan. Daglig tur? Sedan vart på en tatueringsstudio idag med Andrea där jag inte blev liiite sugen på att gadda mig alltså!!! ;). Sedan fick jag stressa till stallet för att päronen skulle använda bilen. Han därför inte träna Tose. Hämtade ut ett paket kläder som jag längtat efter sååhäääär länge och inser att en av plaggen blev slutsålda så jag får beställa nytt, Blöö så tråkigt. Så maila fram och tillbaks. Så komplicerat :). Sen maila om min mobil som krånglar. Det enda positiva för idag var väl dagens gympass, fast nä, de kom inte en skolklass, utan två när jag skulle träna och som sänkte ljudet på musiken. Great! Haha lam dag. Verkligen tänkt på bloggen men inte hunnit :(. Nä nu ska jag göra sallad och rycka upp mig lite. Blöö! Har en riktigt tuff vecka framför mig. Huuur mycket som helst att göra, blir ju kaos. Dessutom måste jag plugga ikväll. Mitt huvud är redan helt urbränt och det är bara måndag. God please help this kid!
 
 
 
 
 
 

My horse brings all the boy to the yard.

kategori: Allmänt
God morgon! Försov mig idag, på min sovmorgon ;). Så har lite bråttom till jobbet nu vilket dagen kommer bestå utav. Sedan blir det stallet. Hoppas jag orkar rida Tose lite då han fick stå igår. Måste ligga i nu och stärka upp honom både i kroppen och i konditionen när vi ska iväg på liten uppvisning på påsklovet. Ska bli intressant! Själv har jag vilat två dagar så imorgon går vi all in på gymmet. Så tråkigt att min mobil gått sönder så jag inte kan lyssna på musik :'(. Suger. Men nuuu, måste jag verkligen gå. Ha en bra dag :). 
 
 
 
 
 
 

Teenageswag.

kategori: Porträtt
Lite bilder från plåtningen med Andrea nyss :}. Hur snygg? 

#horseselfie

kategori: Macintosh B
Lekt med stativet, kameran och Toselino idag. Har sååå snygga failbilder jag måste visa er sen, haha så jävla fula xD. Nu har min vän Andrea kommit hit så jag ska fota lite portätt på henne. Var jättelänge sen jag fotade människor så ska bli jättekul, och trevligt såklart :).Men nu ska jag jag hjälpa till att lägga på lite smink så vi får höras senare! 
 
 

Morgonmys.

kategori: Djur
Min underbara katt ♥

Dear Friday!

kategori: Allmänt
Yo people och hej underbara fredag! Tung dag idag :(. Sjukt trött och seg i huvudet. Inget vidare alltså. Dessa dagar när man knappt orkar sminka sig och man ser ut som trash, haha. Det var en av dem dagarna idag ;). Har precis målat naglarna och försöker finna lite positiv energi åt kvällen. Blir nog en tripp till gymmet och ett pass för Tose på banan. Jobbajobba! Ser fram emot min efterlängtade sovmorgon imorgon ♥. Haha. Ni får ha en fin kväll ni som klickar in här! Go hard och go home :]. Time for workout bitches!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fail.

kategori: Macintosh B
Hej! Tose var riktigt pain in the ass att rida idag. Vet inte om man ska skratta eller gråta, haha? Blev en uteritt i skogen vilket gick jättefint tills man passerat racksträckan hemåt och han blir heeelt ställd. Helt psyko! Han bara ska galoppera enligt honom och blir extremt stark och het. Så himla tråkigt att rida honom då, speciellt på bett när man verkligen får noll respons utav honom. Någon som har tips på starka hästar? Att bettsla upp hjälper kanske för tillfället, men jag menar problemet sitter ju inte i munnen. Knashäst! När det ändå gick så dåligt idag så kan jag passa på att visa dessa tre snygga failbilder från plåtnignen med Sabina ;). Lille kamelen, ibland är vi bra charmiga alltså. 
 
 
 
 
 
 
 

Dope.

kategori: Porträtt
 

New in.

kategori: Foton
Det eviga sökande efter ny vårjacka slutade med en efterlängtad bomberjacka. Me like! Passar favoritkepsen fint! 

Wednesday.

kategori: Allmänt
God kväll! Rekomenderar verkligen inte att löpträna (eller ja, träna över huvudtaget) i träningsbyxor utan midjeband, heter det så? Så himla jobbigt när byxor inte sitter på plats, speciellt om man ska springa och byxorna ger friktion och skaver. Rekomenderar heller inte att löpträna med glapp i sitt headset. Inget himmelskt löp pass idag inte ;)? Men jag sprang både dit och hem utan att stanna, dessutom i ett ganska bra och högre tempo vissa stunder. Var ganska sleten innan jag skulle dra mig hemåt så funderade på att ta en powerwalk ist för löpning men oftast blir bloggningen lite som en pepp med det mesta jag gör. "Jag skrev ju faktiskt att jag skulle löpa så nu måste jag göra det". Lol. Känns som alltid i vilket fall sjukt skön efteråt. Varje träningpass när man är lite omotiverad i huvudet förbli alltid en liten vinst :). Tose fick stå idag så blir det nog lite svettigt imorgon för honom, och mig ;). 
 
Måste visa en jättefin bild på Tose från plåtningen med → Sabina ←. Hur fin får man va :')? Mitt fina hjärta! 
 
 
 
 

It's spring bitches.

kategori: Allmänt
Heej! Precis hemkommen från jobbet lite halvsömnig sådär. Invigde våren ordentligt idag när mina nya brillz åkte på. Hur härligt? Ska få i mig lite näring innan det blir löpträning till Toselino! 6 kilometer är planen, hejaheja! Ha en gosig kväll :}. Hihi!
 
 

Tuesday.

kategori: Allmänt
God kväll! Shit vad sent det blev, men måste ju komma igång nu, på riktigt så får fan härda lite ;}. Har sovit ganska tidigt (konstigt nog) det senaste så får lite ångest av att fortfarande sitta uppe och uggla framför datorn, haha. I vilket fall hade jag ett jättebra pass från marken med Toselino idag. Han var verkligen med på noterna och gjorde riktig roliga galoppfattningar från halt, (han typ kasta sig iväg när jag frågade om han va redo, haha), den energin ♥. Blev sedan en promenad i skogen där vi klättrade lite i backarna eftersom vädret var så himla fint, jättemysigt var det. Sen efter lite annat fix, typ hämtat ut paket, pantat burkar och återvunnit förpackningar (sån miljötjej <3, haha) så slutade kvällen på gymmet. Tufft pass, men himla skönt :). Hoppas på att sova fint! Några bilder jag tog på lino idag ↓. 
 
 

My room.

kategori: Foton
Är det inte underbart när allt är nystädat och i sin ordning :'}? ISO-varning
 

My favorite character.

kategori: Allmänt
Heej! Han inte plocka upp datorn igår då jag stannade i skolan hela kvällen där vi hade "myskväll", vilket faktiskt var väldigt mysigt. Hihi. Denna vecka i skolan har vi temavecka tror jag det heter? VI pratar mycket om respekt till varandra så idag fick vi en uppgift om att klä ut oss till en karaktär, bjuda på gratis muffins, filma och se hur många som vågade ta några utifrån vår klädsel. Lol? Vet inte om det har så mycket med respekt att göra men sjukt weird och rolig grej. Jag fick gå runt som min favoritkaraktär, vampire ♥. Så himla värt, haha!
 
Annars idag ska jag iväg på pianolektion, sedan till stallet och sist men inte minst planerat en promenad efter två fuskdagar med godis. Fy på mig ;]. Fin dag idag, peace. 
 
That eyebrows :'].
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.