swirya

Inspiration.

kategori: Allmänt

Kan ni gissa nu?

kategori: Allmänt
Heej! Fredag, tjoho! Jobbar kväll idag så börjar vid två. Sköönt! Fick sova ut, så himla skööönt! Haha. Så ikväll är det jobb, hem och sova och sedan vakna upp till lördag och dagen är kommen :'D. Tjoho! Ska bli så gryymt! Ska försöka att uppdatera lite under dagen, ta lite bilder osv. Får dock bli med mobilen men bättre än inget.
 
Vad ska ni göra under halloween? Vissa tycker inte att halloween ska förknippas med allhelgona, utan att hallo borde vara helgen innan. Tycker jag också faktiskt. Hade gärna gått och kollat på fina kyrkogårdar med tusentals tända ljus. Så vackert är det! Idag tänker vi lite extra på dem vi förlorat under livets gång! ♥
 
Måste göra mig ordning och sticka iväg till stallet och sedan laga lite mat så jag har tills jobbet. Tose fick jogga lite igårkväll. Han går riktigt bra just nu, kul! :). 
 
 
 

soon.

kategori: Allmänt
HEJ! Fredag är snart kommen om min sista leverans för att göra min kostym komplett har anlänt. Finns ingen gladare :'D. Jobbade kväll igår så orkade inte skriva något här. Och hur gick det då? Det var lite kaos i början men allt gick mycket bättre senare på kvällen och fint idag. Fick fånga en häst vid två tillfällen under dagen också när jag skulle ut till en vårdstagare. Haha. Så söt, sjukt stor och nyfiken, blev lite kär :'). Ge mig en bebishäst! Jobbat idag också som ni kan förstå, kommer bli en hel del faktiskt. Skönt faktiskt, men tufft såklart när man bara vart timansälld tididgare. Ska i vilket fall iväg till Toselino nu. Är ganska seg och hade gärna sovit redan nu, haha. Men jobbar kväll imorgon vilket innebär sovmorgon. Tackar inte nej :). 
 
 
 

Tuesday.

kategori: Allmänt
Tjo! Imorgon blir det jobb, som jag tänkte ;). Idag har hunnit med ännu en resa till stan för att träffa en sjukt bra polare ♥. So much love on you! Sedan vart hos Tose som fick vila idag för att hinna med att klämma in ett pass på gymmet. Känns som jag gått upp typ fem kilo efter att jobbat på restaurangen :(. Äter så jävla mycket skräp, haha, kakor och fika i mägnder. Inte bra alltså. Fick hem mitt paket idag från partykungen så snaaart är min outfit komplett inför lördag. Har lite grejer kvar som ska komma med posten, sen sååå. Wiiie! Frågan är om jag ska spoila er eller om någon nisse vågar sig på att gissa :')? Fegisar :). Halloween är väl större för vissa än andra ;). Men, nu ska jag bädda nya lakan och få min skönhetssömn. Imorgon jobbar jag min alldeles första dag inom hemtjänsten så är sjukt nervös för att allt ska gå i sin ordning. Wish me luck xD. Stavar fel i ett och annat, need som sleep here. Gn! 
 
 

That's what we do, we find a way to keep going.

kategori: Tvserier
 
Strong Ric, aka The vampire diaries ♥ [Källa]

November 2012.

kategori: Porträtt
Är det ingen som vågade gissa vad jag ska klä ut mig till detta året :O? Kom igen folket!

Monday.

kategori: Allmänt
HEJ! Jag är så sjukt JÄVLA TAGGAD tills lördag. Ni anar inte, det ska bli så himla fett, haha helt sinnes. Sjukt taggad på att dra på hela min outfit och sitta framför speglen och mixtra med smink och glitter. Sugen på att få lite promille, dricka min favoritcider och umgås med mina vänner :D. Aaah can't wait!!!
 
Idag har jag vart inne i staden, aka stan med lusen. Såg för övrigt ut som ett lik ni som såg mig. Köpt en nytt regntäcke till Tosen som satt mycket fint samt tre sminkpennor. Tro fan jag köpte en vit eyeliner istället för en vit kajal. Vem använder ens vit eyeliner? Well weel, skillz anyway. Sedan har Tose fått jogga liter dressyr en stund ikväll vilket gick fint! Mjuk och följsam! Woop woop taggar helgen som satan. Är ledig än så länge denna vecka, så himla sköönt. Men får se om det ringer in mig något, blir nog så, ledighet varar inte länge ;). 
 
 

Blond throwback.

kategori: Porträtt

Halloween is coming bitches.

kategori: Allmänt
HEJ! Nu så är denna arbetsvecka finally över! Phuu. Så stolt över mig själv som vart uppe så tidigt varje dag. Börjat tididgare flertal dagar och var dessutom ansvarig för utsläppet av hästarna på lördagsmorgonen innan jobbet. Efter sex intensiva jobbdagar förtjänade jag att sitta framför datorn och bara chilla denna söndag. Haha.
 
Det är snart HALLOWEEN ♥. Är ni taggade eller??? Det är jag, så in i alltså.. Halloween och Midsommar är dem absolut bästa högtiderna på året och då ska det vara all in, for sure. Kostym, peruk, tillbehör, smink beställt osv trots att jag egentligen har ganska dålig ekonomi just nu. Jag suger :). Men fick ett presentkort på några hundra pga sämst kvalité på kostymen så idag har jag klickat hem ännu mer produkter för att göra min outfit så komplett som det bara kan gå! Vad tror ni jag ska klä ut mig till detta året?? Ledtrådar: science fiction, övernaturligt, 2009, gula ögon. GISSA NU DÅ!
 
Annars? Har gymmat rätt hårt så min kropp är rätt slö för tillfället, aka träningsvärk all over my body. Tose har fått ta det lite lugnt med vila. Joggat lite dressyr någon dag och mest fått chilla dem andra. Han börjar sätta rejält med vinterpäls nu isbjörnen.Men hörrni, godnatt! 
 
Förra året partajade jag med dessa saknade pinglor som vampire. Minns dock inte hur kvällen slutade, haha? 
 

Dark vs Light?

kategori: Allmänt
Hej era partypinglor! Hur är det? Med mig är det bra! Nu är halva jobbveckan över. SKÖNT! Imorgon är det bara tre dagar kvar. Gött! Fast gillar verkligen att jobba på restaurangen. Hade så trevligt idag, speciellt att driva med alla kollegor, haha ;). Annars har jag vart i stallet en snabbis och gjort ordning till lille Tos som fick vila. Så kallt och sent och blö. Ser ej fram emot vintern nej tack. 

Tänkte faktiskt blogga lite om mitt hår. Dramaqueen yes. Ni vet min polare Amanda (hej lunne) aka frisören har gjort en liten remake på skatboet. Slingat för andra gången nu så lite ljusare har de allt blivit, men inte så mycket tyvärr. Målet är att bli lika blond som jag var förut, eller ja någonstans i närheten. Nu ser jag mer ut som ett höstlöv, haha. MEN, till frågan. Passar jag bättre i mörkt eller ljust? 

 
 
 
 
 

Monday.

kategori: Macintosh B
Heej! Då var denna måndag avklarad. Baaam! Kunde såklart inte sova igår så var något trött under dagens gång. Men har i vilket fall haft en rolig arbetsdag :). Sedan blev det ett pass på gymmet som gick bra. Löpning och lite styrka, som det oftast brukar bli. Sist men inte minst ett stopp hos Toselino som fick longeras lite på lina. Tänk vad man kan drömma sig bort på dessa bilder? Nu är det så mörkt, ruggigt, kyligt och blött ute. Fy blö. Har tyvärr ingen motivation till att åka till stallet dessa dagar när man är hemma så sent. Känns som stallet och träningen bytt plats? För träna är typ det enda jag vill göra just nu vilket det verkligen inte var för några dagar sedan. Får hoppas det vänder! Elin kunde ta T imon så jag slipper gå upp tidigt på morgonen då jag jobbar kväll. Love you girl! Får alltså en liiiten sovmorgon om man ska jämföra med dagens alarm :'D. So happy! Men nu ska jag ta mig lite kvällsmat och försöka dämpa lite ångest på att jag inte lagat lunch inför imorgon. Lol. 

Bilderna är tagna av Lisa Axelsson som jag pysslat lite med i cameraraw :). 
 

We could be heroes me and you.

kategori: Allmänt
Tjo! Vet att jag inte uppdaterat så mycket här i helgen. Hehe, ooups, sorry! Helgen har i vilket fall vart grym! Under fredagskvällen pumpade jag på gymmet som sedan slutade med en impulsiv sjukt kul utgång med bästa Elin. Blev lite throwbackmemories, men det blev en riktigt rolig kväll! Under lördagen blev jag bjuden/medtvingad på bio för att se skräckfilmen Annabelle. Sjukt dålig faktiskt, haha. Lite adrenalin i mellan åt men inget mer än det. Idag har jag mest tagit det lugnt. Vart ute på powerwalk med Tose i regnet. Fyllt i lite papper om nya jobbet, lagat mat inför imorgon osv.
 
Imorgon jobbar jag sex av sju dagar denna vecka så har nästan på känn att bloggen inte kommer vara superaktiv direkt. Ha det i åtanke ;). Må denna grymma helg vila i frid. Imorgon och nästa vecka väntas som sagt massa jobb. Alarmet står på tjugo över sex och jag är inte det minsta trött. Detta suger mer än ord kan beskriva! Haha tog mig typ en halvtimma att välja och redigera denna bild.↓. God natt på er!
 
 
 
 
 

Jobbpremiär.

kategori: Allmänt
Tjoo! Kunde knappt sova en blund inatt :(. Blir så konstig när det ska hända något viktigt. Kroppen blir rädd för att försova sig så när jag väl somnat kan jag halft flyga upp ur sängen och slänga mig på mobilen för att kolla klockan. Haha sick är det xD. I vilket fall har jobbpremiären gått jättebra :). Trevliga kollegor, varierat arbete och allmänt trevligt! Känns riktigt bra :D.
 
Slutade dagen tidigare än planerat så har precis kommit hem från gymmet. Intervall löpning på 30 minuter samt styrka för armar och ben. Drog direkt till affären efter jobbet och köpte spotify premium nu när lönen kommit in. Passet kändes riktigt jävla bra när man kan pumpa sin egna favoritmusik med grym kvalité och gå in i sin egna lilla bubbla och ge precis allt som går att leverera! Ååh love it :D. Lyckats fixa så jag kan ha musik i både mina lurar också ♥. En gammal ipod har räddat mitt liv eftersom min mobil bara spelar musik i ena luren pga tappad i vattenhink osv osv. Hehe oj! Meeen nu ska jag iväg och motionera lille Tos :). 
 
 
 
 

Nervös.

kategori: Allmänt
Snabb sammanfattning av dagen: Ställde klockan på nio, znozade till elva. Träningsplanen förstörd. Så himla typiskt mig. Vart på utbildning i jkpg, sedan stallet där jag låtit Tose springa av sig lite, samma som igår. Skaffat en almernacka. Läst på lite inför jobbpremiären imorgon. Adresser, tider, osv osv. Är sjukt nervös. Alarmet står nu på 06.15. Ååh hoppas nervositet släpper. Dags för sömn, god natt!!
 
 
 
 
 
 

No bra day.

kategori: Allmänt
Visste ni att den 13 oktober, (alltså idag) är "no bra day" för att stödja bröstcancer? Hur fint är inte det? Någon som fullföljt denna trend? Syftar mest på kvinnor då alltså ;). Själv stödjer jag genom att välja produkter som bidrar med pengar till bröstcancerfonden! 

 
 
 

Nytt jobb.

kategori: Allmänt
Hej! Så sjukt grå dag, men en bra en. Nyss lagat mat efter att vart på arbetsintervju. Tror det är min allra första personliga intervju faktiskt som slutade med anställning. Skoj :D. Riktigt trevlig, chef. Älskar fan trevliga människor. Så på onsdag börjar jag jobba inom äldresomsorgen så får vi hoppas att det kommer att passa mig :). 
 
Ska strax sticka iväg till stallet och besöka gymmet en stund. Oj vad klockan tickat. Tose verkade i vilket fall pigg igår vilket är jätteskönt! Så vi får se vad som hittas på senare! Ni får ha en bra måndag! Undra om alla är lika trött som jag är idag, haha? Kanske syns xD? 
 
 
 
 
 
 

Throwback.

kategori: Macintosh B
Kollar igenom hårddisken med gamla bilder, haha. Hittar både bilder och filmer från kameror och mobiler, haha! Så här coola var jag och Tose ett tag iaf. ↓ 2011 var året. Haha :'). #swag 

 
 
 
 
 

 
 
 
 

We could be heroes.

kategori: Musik
Har ni hört denna låten med Alesso och Tove Lo? Ååh så fin! ♥

Senaste.

kategori: Allmänt
Heej! Igår kom världens bästa Mike hit. Elin kom över på middag så vi lagade tacos tillsammans vilket var sjukt gott. Sedan avslutade jag och Mike kvällen med att se en sjukt rolig film! "21 & over". Se den :D. 
 
Tose har fått jobba på ridbanan två dar i sträck. Ena dagen blev det en riktig genomkörare då ingenting i ridningen satt och nästa lite jogg där han var betydligt mycket mjukare. Igår verkade han inte riktigt hundra för tyckte han flåsade och andades konstigt så blev ingen träning. Ska vara uppmärksam samt tempa honom. Så idag är tanken att longera honom lite lugnt för att kolla av läget. Blev orolig där ett tag ♥. 
 
Tränade på gymmet för någon dag sedan vilket var väääldigt länge sedan. Det var så himla skönt, och bra gick det också. Fast blev svettig efter fem minuters powerwalk så nåågot otränad ;). Idag var jag där också och köttade under en timmas gång. Så himla kul att träningen börjar bli rolig igen :D. Tjoho!! Taggar redan inför imorgon! Känner mig inte alls något sjuk vilket är sååå skönt!! Immunförsvaret,I love you ♥
 
 
 
 

9gag.

kategori: Allmänt
Yep :'3. 
 

Friday, I love you.

kategori: Allmänt
Heej! Startade dagen med att handla ala "wokeuplikethisface" på netto, med andra ord livs levande lik, haha. Gjorde sedan amerikanska pannkakor med en tanke om att ha smält choklad ovanpå. Desvärre kokade allt vatten över så det kunde jag fetglömma. Skickligt! 
 
Betade nyss av veckans avsnitt av VD ♥. Detta avsnittet kändes väldigt utraget. Det hände inte jättemycket. MEN, det var väldigt känslosamt och djupt. något som jag gillar. Längtar till nästa vecka ;). Så kul att Enzo kommit tillbaka. Shippar han och Caroline faktiskt ;). Mindre kul att dom tog bort Elenas minne om Damon, fuck that shit. Hon kommer säkert fall in love med Stefan all over again. So much drama...
 
Ringde också nyss ett samtal om ett jobb, så på måndag blir det arbetsintervju. Intressant ;). Får se om dem gillar mig trots noll erfarenhet. Sedan blir det utbidlning under tisdagen på restaurangen. Kan ju bli intressant det också, well well vi får väl se :). Nu ska jag skriva lite CV samt söka ett annat spännande jobb. Blir lite festsugen nu när partylistan slogs på, haha :D. Hoppas ni får en grym helg!! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galet trött idag.

kategori: Allmänt
Hej vänner! Idag är jag riktigt trött efter att ha stått i café hela dagen. Ögonen har vart gråtfärdiga, rösten hes och kroppen slö. Men rullade på ändå såklart :). Sitter och värmer mig under täcket för tillfället och ska strax ta på mig ordentligt med kläder och sticka till stallet. Ska tvinga mig mig själv rida Tose idag trots att jag är sjukt trött xD. Måste rida idag. Imunförsvaret jobbar som satan just nu. Svik mig inte, vet hur duktig du vart genom åren ♥. Nä men fyfan vad trött jag är, sitter och gäspar. Hungrig är jag också jag som inte fick någon lunch idag. Haha lite klagomål idag. Men vafan, dem dagar finns det många av. I vilket fall skönt att det är fredag imorgon vilket innebär The vampire diaries :'D. 
 
Oldiegoldie snaps@wilmasseger. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ps.

kategori: Allmänt
Glöm inte rösta (genom att gilla videon på Youtube) på mitt bidrag för tävlingen avgörs inatt om vem som går till final. Tror på er :D 
 
 
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om videon :). Peace! 

Sååå exhalterad idag.

kategori: Allmänt
HEJ :D. Jobbat nio timmar idag, ståendes framför en kassa, phuu. Fick testa på den delen också med x antal tabbar. Alltså usch, är nog inte riktigt min grej, blir galet nervös och trycker helt hej kom och hjälp mig på skärmen, haha, pinsamt dålig ;). Fick dock höra värre historier om kassahistorier så kan nog vara lugn ;). I vilket fall var det gymnasiemässa så träffade underbara saknade människor från min gamla skola LBS. Ååååh vilken nostalgi. Mitt hjärta brast ett tag, vilka minnen vi skapat under dessa tre sjuka år tillsammans. Saknar det något otroligt! Mina älskade medianer och livets LBS:are: Räkan, Jakob och Maria ♥. Lärare och yrkesvägledare. Stod och tjötade hur länge som helst, ville inte lämna, haha :(. Även fast jag hatade att gå till skolan i slutet av min gymnasietid så saknar jag de enormt! Inte plugget och stressen, men resten, gemenskapen ♥. ÅÅÅH!!!!
 
Tror jag kommer sova gott inatt. Tose fick faktiskt stå idag då jag gjorde ordning box + foder på vägen hem från jobbet. Blir så himla loj av att komma hem och sätta mig ner så passade på, siick! Hoppas ni haft en lika exhalterad dag som jag :D. Idag blir det en fet PUSS ♥
 
 
 
 

Rainy day.

kategori: Allmänt
Hej allesammans! Sitter i min varma säng med tända ljus runt om i rummet. Hihi skriver det rätt ofta, börjar bli en rutin ;). Men det är så himla mysigt! Idag har jag redigerat film x antal timmar. Ridit Tose på banan en stund vilket gick ganska kasst. Han var pigg och framåt men inte där jag villa ha honom. Något obalanserad och ostabil i både form och gångarter. Blir nog en repeat på det imorgon :).
 
Imorgon blir det jobb, börjar klockan åtta så upp tidigt. Buhu :(. Men få se det från det positiva sidan att jag fångar dagen riktigt ordentligt ;). Eller ja som alla andra iprincip. Sitter för övrigt och kollar runt efter lite jobb. Är sååå sugen på ett heltidsjobb så jag kan flytta hemifrån snart :). Hade vart fett! Taggelitaggett! Gäller bara att ta tummen ur och söka, men ikväll är jag depp. Vill ha sommar :( ↓
 
 
 
 
 

Vårt bidrag i Niellos musiktävling.

kategori: Musik
Nu är den ääntligen klaaar! Vi är med och deltar i en musiktävling som Niello anorndat i sammarbete med Warner Music och Big Brother-produktionen. Mer om det kan läsa om här. Tävlingen går ut på att tolka hans nya låt 'Ikaros' som jag tidigare delat här på bloggen eftersom jag är ett stort fan av Niello ♥. Vi har lagt ner mååånga timmar på denna och jag själv tycker den blev väldigt bra trots omständigheterna. Kanske inte riktigt så proffsig som man hade önskat men för att använt kameran första gången så helt ok :).
 
Ni får vääldigt gärna rösta genom att gilla klippet på Youtube. (Krävs alltså konto). Så tummen upp och din röst är lagd! :D.  
 
Lite tankar kring videon: Ikaros är en grekisk sagofigur som limmade fast vingar på sina armar med vax, men när han flög för nära solen smälte vaxen som gjorde att han föll ner. Detta är alltså historian så vi ville göra vår egen tolkning av detta. Andrea är alltså Ikaros och i texten sjunger Niello att "dom vill inte se oss lyfta", som vi kan se vid scenerna i skogen när Andrea har sina vingar. Hon kan inte flyga och blir förkrossad. Men istället räddas hon och flyger med Tose istället, haha :D. Hur grymt? All cred till mina modeller ♥. Sjukt kul grej, satan vad vi garvat alltså, kanske borde göra en behind the scenes, HAHA? 
 
Glöm inte kolla i HD kvalité :). 
 

In progress.

kategori: Redigering
Movie Maker som ska vara så enkelt att använda hackar som aldrig förr, great ;). 
 

chillmode.

kategori: Musik
 
    

Monday.

kategori: Allmänt
God dag! Nyss kommit in efter att ha slavarbetat i trädgården idag igen. Yepp :))))). Annars har jag vart iväg på banken eftersom jag haft problem med min utbetalning av lön. Men det fixade sig snabbt och smidigt :). Sitter just nu och väntar på att Andrea ska komma hit så vi ska fortsätta jobba med vår video. Ikväll blir det stall och förhoppningsvis en hel del redigering!
 
Ingen som har tips på ett enkelt redigeringsprogram där det går att justera ljus och även att zooma in specifika klipp? :). Plzz tell! 
 
 

Draw me like one of your french girls.

kategori: Porträtt
Plåtade några få bilder på Andrea igår också. Hur fin modell? Färg eller svartvitt? 

Screenshots.

kategori: Allmänt
Hej mina vänner! Minst sagt händeslerik dag. För det första var självklart inte vädret på vår sida utan solen stod högt på himmlen trots att det skulle vara molningt. Great, not :(. Så hela planen förstördes vilket var sjukt jobbigt. Fick ändra platsen där vi skulle spela in scenerna för att få till ett bättre ljus (hatar ju skuggor som solen tyvärr skapar) vilket inte var speciellt lätt utan träns med lino. Andrea fick istället rida åt "fel håll" än vad vi tränade på igår. Och att rida löst är inget man lär sig över en dag så det blev väldigt svårt för Andrea att styra och skrutten ville bara gå till mig ;). Aaw. Så det fick bli med träns helt enkelt. 

Sedan var det sjukt svårt att få fokus med hennes kamera osv. Hade bara ett originalobjektiv så inte mycket till zoom, MEN gjorde så gott jag kunde. Höll koll på både kamera, häst och ryttare, haha :D. Tose var en klippa! Så himla snäll, duktig och hjälpsam! Mattes hjärta ♥.. Utöver allt detta vaknade jag upp med en fruktansvärd halsbränna. Hatar det så himla mycket :(. När halsen blir helt torr och ansträgning blir likt astma-anfall. Fy blö! Sedan pms på detta och ingen föda under flera timmar. Kan jag säga att mitt tålamod låg på noll? Sen klev jag i kattskit också som luktade, ja skit. Var inte så glad :))). Tillbaka till nutid. Nyss druckit en kopp te som dämpat denna jävla halsbränna för några minuter. Fan drabbas av det alldeles för ofta :@. Ska ladda upp inför imorgon då vi fortsätter vårat lilla projekt, men då utan Tos :). Peeace. 

 

But first, let me take a selfie.

kategori: Macintosh B
 Znozen i soliga vädret idag framför en Nikon D3100 :). 

Things you didn't know about Tosey?

kategori: Macintosh B
- Tosey har x antal smeknamn. Znoz, Znoze, Tosey, lino, bebis, skrutten, Macintosh, Toselino, Z, T, Tos,Torsken, ponnyskrutten, viten, Toseyto. Något mer ni vill tillägga ;)? 
 
- Blir 20 år gammal nästa år. Gammelskrutten ♥. 
 
- Har fem träns och två par tyglar, haha?
 
- Stretchas alltid efter "hårdare" träning på alla fyra ben, hals och bakdel. Kanske skulle göra en tutorial på det? 
 
- Ogillar starkt ljudet från klippmaskiner. 
 
- Vart iväg på 4 shower. 
 
- Vart hingst till åtta års ålder tror jag det var? #alwaymybabystallion
 
- Har väldigt lättmockad box, haha? 
 
- Vart avelshingst.
 
- Hade för några år sedan fryst semin i Tyskland. Haha hur coolt? Kanske skulle kolla upp det och skapa en babytosey?? 
 
Oldie goldie Tosey, alltså hur söta på en skala??? [Bilderna har Lisa Axelsson tagit!]
 

Weei.

kategori: Allmänt
Yo motherfuckers, alltså förlåt för frånvaron, MEN vart lite busy faktiskt ;). Igår rensade jag land i trädgården, seiöst något bland det tråkigaste du kan göra, no kidding. Usch. Sedan var jag ute på en underbar kvällritt med znoz. Han var grym och fick pinna så snabbt som benen orkade bära på skjutfältet. Perfekt! Funkar kanon att rida honom på stång under uteritter vilket aldrig funkat tidigare pga het/stark, men han har börjat komma ner på jorden lite. Tjoho! 
 
Well, well! Idag så har min polare vart med i stallet och tränat tillsammans med Tose inför en musikvideo som vi ska spela in imorgon. Yeey! Rolig tävling som jag ville delta så imorgon blir det lek med Nikon :D. Tjohoo! Andrea och Znoze ska modella och jag ska stå bakom kameran. Feett!! Kommer såklart dela med mig av resultatet här så större del av kvällen har ägnats åt att skriva manus. Träningen bestod utav att träna ökad galopp på fält utan sadel eller träns, gick helt perfekt med Andrea som rider väääldigt sällan. Snacka om grym!? Annars vart iväg på fika hos Elin såhär på kanelbullens dag ;). TACK :D. Peeeace partypeople! 

Andrea btw! ↑ Alltså saknar min kamera så in i helvete. döööööö. Why me? #killthemwithfire
 

I can't handle this shit.

kategori: Tvserier
SOM VI LÄNGTAT???? Herregud. Det var så sjukt jävla bra! Känns som en del av en mig själv har återuppstått. svsvjrlsdvlskb älskar The vampire diaries cast! Hoppas dom är nöjda för det är jag :'D. Fredagar kommer återigen bli bästa dagen i veckan. Läst lite kommentarer om att Elena ska sluta vara så mainstream. Whaat? Världens bästa man är på andra sidan. Vad tror fansen? Klart mycket handlar om henne, Damon är ju hennes. "You got the girl liksom". Visst att det känns lite dubbelmoral att hon säger att han är allt hon velat ha när hon redan haft det så bra med Stefan. Triangeldrama ♥. MEN, hon träffade Damon först och jag kommer alltid vara team Delena ♥♥♥♥. Damon kommer alltid ge henne mer passion och äventyr än någon annan. Always and forever! Såå kul att Alaraic är tillbaka, saknat honom.. Har så mycket funderingar. Undra vad som kommer hända :D. Haha. Såå exhalterad. Alltså kan inte beskriva min kärlek till denna serie och dessa skådespelare!!! Slutet var ju himla gulligt! Friday pleeease come!! 
 
VILKA KOLLAR? Vad tyckte ni?? ♥
 
 "I never got to say thank you. For saving Stefan, and bringing back Alaric, and Tyler. Thank you. And I want to thank you for giving me everything I always wanted. A love that consumed me. And passion. Adventure. There’s nothing more I could ever want other than for it to last forever but it can’t."
 

Springer runt i cirklar, jagar efter kickar.

kategori: Allmänt
Jag är så jävla trött nu alltså. Jobbade till klockan åtta igårkväll så var inte i stallet förens nio. Phuu. Tose fick därför en vilodag, en välförtjänt då han jobbat så himla bra dem senaste dagarna! Idag när jag kom hem var jag så sjuukt trött att jag la mig och sov, haha. Pinsamt. Men som tur var så släppte det när jag väl hamnat i stallet så Tose kunde få lite motion. Longerade och löshoppade han lite idag vilket gick bra. Han smet förbi hindret några gånger när han hamnade lite fel med distansen, men då var det bara försöka på nytt utan press :). Stolt över honom!
 
Skrev för ett tag sedan, (snart en månad sedan om jag ska vara exakt) att ridningen och träningen med znoz gick ganska kasst, men känns verkligen som det har vändt just nu. Han är inte alls lika ömfotad längre. Vet inte vad det berodde på faktiskt? Och han har mycket mer energi nu när han börjar stå inne under nätterna. Väldigt skönt faktiskt, speciellt för en fyrbent som inte gillar regn ;). Såå mysigt att komma in i box med spån och hö, hihi. Över lag mer samarbetsvillig och börjar bli starkare i kroppen. Heja Tos! Ska nu sova och tagga säsongspremiären av vd ♥ och ledighet imorgon. TJOHO! Ha de så hörs vi i morgon och hoppas någon fangirlar vd med mig :)).  
 
 
 
 
 
 
 

List.

kategori: Allmänt

... Saker jag längtar till - Ett roligt och spännande jobb och finna lite mer flow i livet. 

... Favoriter i garderoben - Dr, deminjeansen trots sin kassa kvalité, samt min svart jumpsuit från missme..  

... Favoritfärger - Ljusrosa, vitt och vinrött. 

... Ord du säger alldeles för ofta - fan, lino, kåbekå. 

... Saker jag saknar - cashflow, värme och lycka. 

... Stora intressen jag har - Musik, Tose, mina katter, träning, fotografering, sociala medier, mat och tv-serier. 

... Saker du gör när du har tråkigt - Scrollar på datorn, kollar serier och käkar mat. 

... Saker du älskar med sommaren - Ledighet, värme, umgänge, sena kvällar och galenskap.  

... Saker du älskar med vintern - Varma drycker, raggsockar, mössa, vantar och galopp i snön. 

... Favoriträtter - Pizza, grönsakssoppa, tacos, sallader och pastarätter. 

... Saker du älskar - Mina djur, vänner, tv-serier och mat. 

... Saker du hatar - Förväntan, bråk och folk som "vet bäst" samt folk som är allmänt tjuriga/dryga. 

... Substantiv som ligger dig närmst om hjärtat - Min dator alla dagar ♥, samt min saknade kamera....

 

Utmanar: Ida, Josäfin och Frida :D

 

 

Workie Women.

kategori: Allmänt
När största problemet i att skriva ett inlägg och bildvalet är det som tar längst tid, då är det illa, så det får blev en snapshot. Fortfranade lika chockad att se mig som ljushårig. I vilket fall. Har jobbat hela dagen lång och imorgon blir det ännu längre. Sedan skuttat lite med Tose på ridbanan. Har var sååå fin mot slutet. Så himla skönt att galoppen börja släppa. Lång, låg och avslappnad = när det är som bäst! Grym helt enkelt. Sist men inte minst kompishäng framför tv:n vilket resulterar en sen kväll. Denna ångest </3 Blööö! Sömnen är väntad, ska bli såå skönt! ♥ Sov gott! 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.