swirya

Bitter julhälsning.

kategori: Allmänt
Hej fina ni! Tänkte kika in och hälsa er alla en god jul! Ser att det fortfarande är några stycken som kollar in här på swirya under dagarna. Hoppas ni får en fantastisk jul med mycket kärlek, värme och lycka! Fira med dom som betyder mest och som ligger er varmast om hjärtat. Ät så mycket mat som ni bara orkar och skratta så mycket ni bara kan! 
 
Jag har alltid älskat julen, så himla mycket. Men har börjat ge upp hoppet på detta något extremt. Det är alltid något som ska förstöra den. Just nu är jag både ledsen, besviken, arg och frustrerad. Men det är bara att ta det lugnt och försöka släppa dem saker som är jobbiga, för känns inte värt att gå och lägga energi på massa skit som man inte förtjänar. Kan inte uttrycka mina känslor just nu, vill bara ta min resecheck som jag vann och åka utomlands någon stans och aldrig mer komma tillbaka. Alltid så jävla mycket drama. Ska bli kul att jobba imorgon och faktiskt få träffa lite trevliga människor som kan sprida lite glädje. Ha det! Bitter julhälsning/w 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.