swirya

Those days.

kategori: Allmänt
 
 
 

Macintosh B

kategori: Macintosh B
Länge sen jag skrev något om lille Toselino. Han flyttade till ny (och helt fantastisk) ägare för ett par veckor sedan. Det är en liten tjej på nio år som pysslar och tränar honom ett par dagar i veckan. Var där för några dagar sedan och hälsade på skrutten. Han var så himla fin i kroppen och såg ut att må hur bra som helst. Känns verkligen jättebra att han fick hamna där, kunde inte bli bättre. Dem gillar honom hur mycket som helst så det känns helt underbart. Red honom till och med en liten sväng vilket jag inte gjort på flera månader. Det lever jag länge på. Den känslan, den är oslagbar. Vita springaren på ett öppet fält. Som jag saknar honom...Den tiden vi fick. Den får man bara en gång i livet. Så tacksam för det, finaste själ. 
 
 

Babybros.

kategori: Porträtt
 
 
 
 
 
 
 
 

Trappa tre.

kategori: Allmänt
Hej babes! Har ni saknat mig? Haha knappast. Inte orkat blogga något alls dem senaste månaderna, mest bara blivit så. Vet inte varför. Kikar ofta in här, och loggar ut tomhänt, haha. Så hur är det med er? Sommaren är FINALLY kommen. Som jag längtat, verkligen. Eller ja den är snart över, sjukt ledsamt. MEN har en hel del kvar att se fram emot så gäller att ta tillvara på den sista sensommaren.
 
Fått uppleva massa roliga händelser denna sommaren. Tänkte dela med mig av det i ett annat inlägg. Haft en så kallad "Summer bucketlist". Men det har också hänt en del onödiga och tråkiga moment. Fått min älskade bil (AGY, remember?) kvaddad. Meeen jag lever och har börjat jobba igen (tjoho) efter ofrivillig sjukskrivning då jag fick en fraktur i foten pga spontan utgång för att se drängarna på krogen någon vecka efter att jag fyllde tjugo i maj månad. Haha varje gång chandelier går på radion. "Partygirls don't get hurt" Actually they do :'). Foten är inte helt hundra än så får se vad sjukgymnast säger nästa vecka. Meen nu har man fått vara med om det också, bra inledning av sommaren liksom. Sitta hemma i sex veckor, absolut. Vad händer i era liv? Vad måste man göra innan sommarens slut? TELL ME!!! Vill veta massor :D. Och just det. Var lite impusliv och färgade tillbaka det mörka. Fick aldrig ur det orangea så jag tänkte "fuck it", haha dumhuvve :). 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.