swirya

Paus.

kategori: Allmänt
Tar en paus till obestämd tid, saker går fan inte enligt noterna. hold on people! 

Ha de.

kategori: Allmänt
Hej :). Nästa gång jag skriver ett inlägg ska jag har jobbat klart för denna veckan och vara sjukt glad för att få umgås med dom bästa. HA DE! Mvh tjejen som ska jobba mördarpass, ha utsläpp av horsies och sen jobba igen. #repeatthisshitIamdyinggad 
 
Var typ 0,2 sek från att dö i krock med rådis idag. Tack jesus, skyddsängel, ödet, karma whatever som räddade mig <3. 



Tuesday.

kategori: Allmänt
Hej! Kunde inte sova inatt heller utan vaknade flera gånger. Så jobbigt :(. Hoppas på bättre tur ikväll eftersom det väntas jobb imorgon. Idag har jag vart i stallet där Tose fick jobba lite på banan. Hoppade lite studs vilket gick väldigt dåligt. Han känns jätteloj helt plötsligt och var likadan passet innan det. Ingen energi eller kraft i kroppen alls typ. Svårt att bära upp sig och hoppade helt halvdant trots att det var låga sockerbitar. Hmm. Har i vilket fall fått lov att låna en klippmaskin, yeey finally! Ser fram emot att få bort all björnpäls! Hoppas Znoz känner likadant. Underlättar en hel del när han blir svettig. Dels orkar han mer och blir piggare. Och behöver inte oroa mig att han blir blöt och inte torkar osv. Himla skönt. Sen att han blir fin är bara ett plus ;). Blir en liten kick också att komma igång ordentligt och inte bara ibland. Så typiskt mig att "inte orka" för att man jobbar. Ändring på det :D. 
 
Annars har jag gymmat, tjoho. Applåder på det! Blir inte så mycket av det längre utan försöker prioritera Tose istället den tiden jag inte jobbar. Tiden räcker ju inte till tyvärr. Sen gäller det såklart att prioritera, men allt går fan inte ihop ibland. Sedan stressade jag som tusan till banken tidigare idag innan det stängde. Beställt ett nytt kort så jag kan internetshoppa, haha shopaholic girl x). Btw, bara jag som känner mig sjukt underklass när man besöker en bank? Weird är det. Sen att jag är så dålig på allt som hör till banker är ju en annan femma. Men snart får jag unna mig lite nya grejer. Men nästa köp blir faktiskt en bil då mitt nuvarande vrålåk blir skrot vid nyår. Rip. Får hoppas det blir något finare nu ;)... Imorgon kommer min syster hem, sååå kul. Hon stannar i en vecka vilket ska bli sjukt kul :D. Desvärre jobbar jag i helgen men vi ska nog få till en riktigt skön vecka ändå! 
 
summertime sadness oldie. 
 
 
 
 

Yo.

kategori: Allmänt
Hej era busar :D. Jag har jobbat hela veckan, #score. Så idag är jag ledig, hur skööönt!? Men har mest sovit bort hela dagen hos Lunnelus eftersom vi inte kunde sova speciellt mycket inatt. Just nu sitter hon och färgar mitt hår, (igen ;)) efter att vart inne en runda i stan och köpt färg. Ska senare iväg till stallet annars blir det rätt lugnt ikväll. Ska beställa lite nya hårproudkter lite senare för alldeles för mycket pengar :@. Men blir nog bra, eller ja bättre för mitt skatbo :). 
 
Annars då? Inget jobb inplanerat så är fri för tillfället. Skönt, men dagarna lär bli fullbokade inom kort, minst lika skönt :). Trivs jättebra på båda mina jobb. Så bra det kan bli ibland efter allt slit :). Hur går det för er? Pluggar eller jobbar ni? 
 
 
Favoriterna. 

Indianhackamore.

kategori: Tips
Idag kommer ett riktigt hästrelaterat inlägg. Jag är nämligen blivit så kallad "testpilot" för två par rep-produkter från ett väldigt kreativt företag. Kommer ni ihåg att jag skrev om ett kommande samarbete här på bloggish? Here it is! Tyckte det passade kanon då jag själv har stor användning av produkterna samt vet att det finns flera hästintresserade läsare som kikar in här på Swirya. Enjoy :). 
 
Min första produkt är som jag idag ska utvärdera och skriva lite om är som rubriken lyder, ett indianhackamore. Ett bettlöst alternativ både vid ridning,markträning och vid körning. Vill ni veta lite mer ingående hur ett indianhack fungerar hänvisar jag till företagets direktlänk till produkten HÄR. ← 
 
Jag har länge vart väldigt nyfiken på denna produkt. Hur den fungerat, haft för funktion osv. Vart inne på köpa bosal ett par gånger och ett indianhack kan jag tycka vara en mildare variant, (fast med tryckpunkter på olika ställen). Toselino funkar inte speciellt bra att rida med repgrimma (den jag använder) då den blir för skarp och han hittar inte alls den form och bjudning som jag eftersträvar. Hackamore är det bettlösa alternativ vi använder oss av mest idag, men som jag också känner blir skarpt för honom så länge jag inte ska rida med sällskap. (Tendens att bli het och stark, vill då inte använda bett). Så jag har nu testat indianhacket både i skogen och på banan. Resultat: I love it :'). Tose verkade såå nöjd! Kunde rida med väldigt lätt och mjuk kontakt i handen och Tose hittade form, ställning och bjudning jättefint!
 
Jag rekomenderar alla att testa detta bettlösa alternativ. Likaså engelskryttare som hobbyryttare. Tror för övrigt att det är ett jättebra sätt att trimma tävlingshästen med för att se hur välriden den är. Bettlösa alternativ har många positiva fördelar och är mycket hälsosamt för våra hästar. 
 
Indianhacket får 5/5 Toselino-likes. Är vår nya favorit som kommer användas flitigt! Är väldigt sugen på att testa denna produkt på en annan häst så ska se om man kan låna en kraft i stallet när tiden finns ;). Utvärdering kommer! 
Hacket kommer från http://playlovelearn.se/ och finns att köpa för 189 kr. Anger ni "Swirya" i kassan bjuder dessutom playlovelearn på frakten. Erbjudantet gäller november ut! Passa på!!! :D
 
Stort tack till Paulina för detta roliga samarbete. In och gilla hennes facebooksida för info, erbjudanden och tävlingar www.facebook.com/playlovelearn.se. ←
 
 
Visst passade han i blått :)? 
 
 
 
 
 

Things I want.

kategori: Allmänt
- Hälsa på Flame. Saknar henne såå mycket :(. Bästa hästen!
 
- Ha mer tid till att kunna träna, det går inte ihop nu med jobb och Tose. Såå tråkigt. 
 
- Hitta "veckans höjdpunk". Något att se fram emot när det är tungt att jobba långa dagar. Något som för tillfället är att festa. Varför är det så :(? Usch, vill att det ska vara något annat. Någon som har några tips? Gymmet stänger vid halv nio så det är helt kört tyvärr. Vad brukar ni göra på lördagkvällar, eller varför inte mitt i veckan för att liva upp livet lite? 
 
- Att det blir löning :3. 
 
- Mer tid åt bloggen, aka make that time ;]. 
 
- Ny kamera som mina päron tycker jag ska vänta till att köpa efter jul i samband med rean som sätter iång runt nyår? Var inte så glad i det dock..
 
- Ha en bra hälosam kost. Prioriterar inte alls det när jag jobbar så mycket :(. 
 
Bästa flamman som Sabina har plåtat!
 
 

Vissa människor alltså...

kategori: Allmänt
Hej! Är ganska upprörd idag fakstiskt. Hände en incident på jobbet som slutade med att chefen först skällde ut min kollega och sen mig när jag stod upp för henne. Usch, personalen hade tydligen haft massa problem med honom tidigare. Ni vet folk som inte går att prata med, för enligt dom finns det bara ett sätt, och det är deras egna? Det var som att diskutera med en vägg iprincip. Jag tål verkligen inte den typ av människor så om det återuppstår problem igen ska jag fan säga upp mig. Orkar inte lägga onödig erergi på respektlösa idioter som hittat fel yrke :). Förtjänar inte så bra arbetare som mig och kollegan :D. 
 
Dagen har i vilket fall gått bra. Kroppen har jobbat och det har vart sånt sjukt tryck på jobbet idag. Massa gäster, helt galet mycket. Sprungit och plockat hur mycket som helst. Hade vart skönt med ett bad nu, haha! Skulle tänkt på det tidigare så jag kunde varma upp badet :(. Men ska sticka iväg till stallet istället, hehe :). Hoppas er dag vart fin! :) 
 
Feels for my boss. 
 
 

Du kanske har ebola?

kategori: Allmänt
Hej! Sitter för tillfället och planerar dem två kommande veckorna. Skönt att det redan är onsdag imorgon. Tjoho! Jobbar helgen och där med hela veckan. Phu! Är troligtvis sjuk. Vart sån tuff arbetsdag på restaurangen idag. Så fruktansvärt ont i halsen, men fick en strepsil av min arbetskollega så den känns faktiskt finare.Thank god. Du kanske har fått ebola?. Så förklarade hon sedan min kommande extremt smärtsamma död, tack så mycekt!  Utöver detta, yr, tung och seg i kroppen, varm, hostig och halvt svimfärdig.Tur jag inte jobbar inne i köket i alla fal. Vill verkligen inte vara sjuk så hoppas att detta går över gärna imorgon! så himla trött när på motorvägen hem, höll på att däcka. Usch. La mig och sov två timmar innan jag tvingade mig upp till stallet. Noll flow. 
 
I vilket fall! Hoppas ni haft en bra dag :D. Min har vart rolig, förutom mitt mående såklart! Stackars Znoz som bara får stå, men så länge han får mat mår han nog också bra :). Ska snart lägga mig, göra lite isvatten för känner hur kroppstemperaturen bara stiger, åååh orkar inte! 
 
Feels by Ian 
 
 

Måste lätta mitt hjärta.

kategori: Allmänt
Okej, måste lätta mig hjärta lite. Jag har fått två sjukt roliga och bra besked senaste dagarna som inte alls slutat lika lyckligt som jag hade tänkt mig. För det första är det min kamera (som blev stulen i sommras). Har väntat sååå länge efter ett besked om ersättning från försäkringsbolaget för den. Vet inte hur många samtal min pappa ringt och personalen har aldrig vart där osv. Jag driver inte, först hade hon semester, sen var hon sjuk och sen var de det ena och det andra. Gud. Men NU har jag i vilket fall fått ett besked. YAS! Jag kommer få ut sex tusen vilket tär på mig som fan. Hela min väska hade ett värde på 14k och min kamera var inte ens ett år gammal. Men, det är givetvis bättre än ingeting alls så otacksam är jag inte. Men hade förväntat mig mer vilket är väldigt tråkigt. MEN, detta innebär i vilket fall att jag har en början på en budget för ett nytt inköp. TJOHO!! Som jag längtat! Är sååå JÄVLA glad! 
 
Den andra grejen är resan jag vann. (Hur häftigt igen btw?) Jag pratade med personalen igår och jag har fått en resecheck på en summa som inte alls räcker till Dubai för två personer vilket är otroligt tråkigt och dåligt. Ska fråga varför man går ut med falsk marknadsföring. Visst att jag inte hade inga superstora förväntningar men åtminstone informationen som vart utgiven. Kommer få spara flera tusen om jag vill åka och möta solen, aja. Ska inte klaga men fan vad det suger ibland :). It's all about the cash! Vill inte låta som en attentionhoe. Jag är jätteglad för att jag har folk som bryr sig om mig och har jobb så jag kan tjäna pengar. Ska egentligen inte klaga, men gör det ändå! Peace! 
 
 
 

Helgen.

kategori: Allmänt
Hej allesammans! Hur mår ni? Med mig är det helt okej. Fars dag idag men mer vart en skitdag. #storyofmylife. Alltså vissa människor behöver verkligen programera om sina hjärkontor for sure. Speciellt respektlösa killar. Fy fan vad folk kan gå mig på nerverna ibland som inte har någon som helst respekt till andra människor över huvudtaget. Provocerar och äcklar mig något extremt. Usch! Men nu ska jag inte få ur min ilska här inte, haha ;).
 
Det har vart helt underbart att vara ledig lördag och söndag. Hade önskat mer av det ;). Hade en härlig utekväll igår med mina två favoritpinglor, men mådde mindre bra idag, haha. Snart är det ny vecka, yepp! Ska röja upp lite på rummet bland allt smink och klädesplagg. Ser ut som kaoooz. Funderar på om jag ska jobba hela veckan eller vara ledig i helgen. Beslutsångest. Jobbar på restaurangen tisdag till fredag, ska bli kul att komma tillbaka. Känns som det var längesen nu när man jobbar så mycket. Lutar nog åt jobbhelg, #cashisking. 
 
 
 
 

Jag vann.

kategori: Allmänt
Herregud! Jag VANN bästa utklädnad i helgen och vinner där med en resa till Dubai :'D. Huur sjuuukt?! Jobbade totalt tretton timmar igår med en sjuk huvudvärk, stress och hunger. Snacka om att dagen blev bättre när man fick reda på detta, haha? Är SÅÅ glad!!! Jag har aldrig vart utomlands, aldrig flygt, aldrig besökt solen, aldrig sätt en palm. Hahaha. Så himla siick! Soo excited alltså :D. SICK! #TEAMAVATAR 
 
 
 
 
 
 
 

Me and bae aka avatar and zombie.

kategori: Allmänt
 

All these rainy days.

kategori: Allmänt
Heej! There's no time. Det är verkligen så. Jobbade igår och har idag vart iväg och gjort min delegering (tillstånd för att få ge medicin). Imorgon är det dags för ännu en jobbdag. Har två pass imorgon med en paus på fyra timmar. Seegt! Hoppas jag blir ledig på fredag och så blir det troligtvis partaj på lördag :D. Tjoho! 
 
Regnat som satan idag under kvällen så någon träning för lille Tos har inte blivit av. Passade istället på att träna lite på gymmet. T blir lidande nu när jag jobbar och tiden inte räcker till, tyvärr. Förstår för tillfället inte hur folk hinner med heltidsjobb och egen häst samtidigt? Jag behöver nog massa rutin för att hitta det flowet, och så vintertid på det, haha underbart! Har i vilket fall lagat mat inför imorgon så känns riktigt bra att vara i tid :). Ska forsätta av kolla ett avsnitt av The Originals innan det är dags för sömn! Sov söött!! Drömde om en sjukt snygg kille inatt, hoppas jag möter honom igen :))))))))). Peace hard working womens ♥ Erkänn att det var lite jobbigt att läsa när denna oldie GIF låg under ;)? 

 
 
 
 

Monday.

kategori: Allmänt
Hejsan! Ställde klockan på åtta idag men znozade trots det till elva. Typiskt mig! Nyss kommit hem från stallet där det blev en snabb mock. T var ute och kämpade i skogen igår och fick största flippet när vi mötte en permobil, haha. Något stretig i galoppen så fick rida igenom ordenligt för att få han lösgjord och det blev han, svettig också ;). Idag fick han stå då jag snart ska iväg och jobba kväll. Tjoho! Nä inte så taggad på det idag faktiskt. Lite sorgligt att heglen är över, haha :(. Himlen är grå och regnet faller. Aja, det är väl dessa dagar man ska jobba :). Nu ska jag laga lite jobbmat och äta lunch. Ha det så hörs vi senare! 
 
 

Halloween 2014.

kategori: Allmänt
Nu är denna sjuka novemberhelg kallad Halloween över för detta året. Gårdagen var verkligen grym. Blev dock ingen uppdatering för sminket tog alldeles för lång tid. Blev en utgång med Amanda, ååh gud vad sick det var! Hittade en annan avatar som jag dansade med, HAHA. Hittade en sjuk film idag på det. Dör! Jag och Lunne gjorde de traditionella. Hon trillade i trappan och det första jag gö är att tappa en drink över hela bordet. VIlka skillz! Som det brukar vara helt enkelt ;). 
 
Det var jättemånga som gav fina komplimanger och frågade om det var en mask haha (?) så det känns grymt att det såg så äkta och bra ut :D. Att göra sig ordning tog mig ungefär 3,5 timma. Min outfit bestod av: Linser, färg, glitter, jumpsuit, smycken, fjädrar, peruk, smink, lösögonfransar, armbost och ett skynke. That's it! Kvällen var grym! Tack till Lusen (aka Amanda, lunne, lusen, lus osv) som gjorde kvällen guld värd! Allt till outfiten finns att köpa på partykungen för er som undrar! Men dräkten har kass kvalité så köp inte den ;). Den är helt paj idag, hål överallt. Haha men såå värt xD. Tänkte ha fangs också men limmet funkade tyvärr inte så det blev inte så. Sorgligt att det är över, älskar Hallo!! Hade ni en bra helg? Var ni utklädda? 
 
 
 

 
 

 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.