swirya

pretty, pretty please.

kategori: Porträtt
 Andrea som modell med fina Flame!

These amazing powers.

kategori: Allmänt
Haft så mycket att göra och börjar äntligen komma ikapp lite i pluggeriet. Yeaah. Annars mår jag lite halvdant, lite därför jag inte skrivet så mycket här. Så mycket som händer just nu, men måste ändå tacka för era fina kommentrar ♥. Idag har jag skuttat plockepinn med båda krafterna. Det var sååå kul, hihi. Så himla längesen. Tose var superpigg och jätteduktig! Blev lite kravlösa hoppp barbacka, jättemysigt med massa skratt, haha. Flame fick hoppa lite hus (för att vara oss ;)). Jätteduktig hon också trots att hon va lite studsboll och springig. Så himla bra är dom ♥. Annars tränat och jobbat, dock inte idag, men ja kretsloppet rullar ofrivilligt på, det är ju inte så att man kan pasua direkt. 
 
 

kategori: Musik
Finaste jag hört på länge, underbara människa!

One day.

kategori: citat
One day, someone will walk into your life. See right through your soul, feel all that explosive pain and make everything in a heartbeat go away. Because that pain will get replaced with something more powerful that you ever can't imagine. That drug, that's love my friend. And that person will fight for you, more than youself. Just give it time, because the time will come. Try to let people in. It's gonna be hard, because there's to kind of people. Ones who build you up, and ones who tear you down. But in the end, you will thank them both, because it made you strong. 

 
 
 
 

Cozy sunday.

kategori: Allmänt
Heei! Deppig söndag idag sorgligt nog. Men blev så himla mycket bättre med Andrea som sällskap, hihi. Orkade varken träna mig själv eller hästarna idag så allt fick va. Istället har jag haft en liten girls-night med goaste vännen. Ansiktsmask, onyttigtheter och galenskap när musiken tar över ibland x'D. Lol. 
 
 

Breath.

kategori: Allmänt
Andas! Jobbat, ridit en väldigt osammarbetsvillig Flame, longerat underbara pigga Tose. Han är verkligen jättefräsch och pigg just nu. Himla trevligt! Hihi! Sedan löptränat jag ute i mörket, that moment när man rushar förbi folk som ska ta kvällsbussen in till stan för att festa ;). #proud. Vart så sjukligt trött hela dagen vilket inte vart att leka med. Usch. Förstår fortfarande inte varför jag är vaken. G Å R R E.

Andrea och Tose från senaste fotograferingen :]. 

 

 
 
 
 






Yo.

kategori: Allmänt
Heej! Blev en uteritt igår med Tose innan mörkret och lite longering med Flame. Gick lite halvdant med båda, haha. Sedan gymmet där jag inte hittade något flow alls då musiken inte fungerade. En knäpptyst gymlokal är väl inte att rekommendera när man ska bränna kalorier ;). Jag och två av mina vännner bestämde istället för att dra ut på krogen, nykter eftersom jag inte ska dricka nu när jag fokuserar på kost och träning. Fast att vara nykter på krogen är väl inget att rekommendera när alla andra har promille, haha.. Nu ska jag iväg och jobba och sedan ägna kvällen i stallet för träning med hästarna. Såå skönt med sovmorgon imon. Hihi. Ha en awesome lördag! 

 



This day.

kategori: Allmänt
This day ↓. Så sjukt jävla trött idag hela morgonen. Var seriöst döendes på riktigt så käkade pizza för att återfå lite existens. Fick sluta tidigare och kom hem till detta ↓. Chill liv alltså. Ikväll ska båda krafterna få jobba lite, likaså jag. Gymmet väntar. Weho, aspepp! 
 
 

Almost there.

kategori: Allmänt
Heei! Råkade stanna hemma från skolan idag, ojjsan ;]. Men pluggade så det blev winwin. Har "bara" fem feta upggifer kvar att göra. Yeey! Lär ju ta hela håret dock. Ridit på hästkräfterna idag vilket gick fint, visst var det svagheter hos dem båda (och mig själv, haha) men överlag fina och mjuka! Nu ska jag sova med mina ny-tvättade pingviner i mitt nystädade rum :3. Snart helg, käämpa!

wilmasseger på instagram nu för tiden :]. 
 
 

Fighting just to survive.

kategori: Allmänt
Heej! Har så himla mycket att göra att jag inte ens plockade upp datorn igår. Var ute och löptränade utomhus för första gånger i år. (Saknat) Applåder!!! Tack Sverige :)). Sjuk träningsvärk i benen så var riktigt jobbigt men så himla sköönt, speciellt om man är arg, frustrerad eller har överflöd av känslor. Testa det någon gång, hjälper som fan! Motionerade Tose också lite i mörkret igår efter mördarpasset ;). Pigg och glad vit! Idag så har jag pluggat (jättemycket) i skolan faktiskt, så himla fint när man får in flowet, eller huuur? Synd att man hittar flowet typ en gång om året bara, haha. Annars har både jag och Toselino vila idag. Sköönt faktiskt, förutom att jag vill få fler timmars sömn och klockan snart är halv tolv. Hatar att vara nattuggla på grund av mitt otrooligt dåliga morgonghumör. Tog 1 h att ladda upp detta inlägg :@Me and Ida ↓
 
 
 
 
 
 

Monday.

kategori: Allmänt
Yoo! Ny vecka och underbar måndag med 1,5 h lektion och kärt återseende med mina fina klasskompisar ♥. Sedan vart en tripp på gymmet vilket gicket kanon. Sist men inte minst haft ett mördarpass i geggamojjan med Tose. Fy fan vad kämpigt det var med bjudningen x]. Mjuk som ett gummiband dock så det var fint! Sen tog Mange selfies till en helt ny nivå idag :'}. 
 
 
 

can't hold it.

kategori: Porträtt
 Vill ju gärna visa resultatet från fotosessionen, så kanske blir så. Hehe. Vi får se ;]. Här är iaf underbara, fina Andrea som stod som modell ♥

 

Great day.

kategori: Allmänt
Bra dag idag faktiskt! Jobbade hela dagen igår så sovmorgon idag. Weei! Hunnit med att träna båda hästarna i duggregnet. Mysigt faktiskt! Flame gick sååå bra. Så himla mjuk och bärig, me like! Helt slut i kroppen efter att ha ridit henne, och dem som påstår att ridning inte är träning. Välkommen, sitt upp på pansarvagnen ;). Hon hjälper mig bygga så mycket muskler. Haha. Sedan blev det lite trickträningen med viten som var döpigg och superfräsch. Sjukt kul, haha. Pinnade runt i spansk trav så fint så. Annars lagat mat (omelett, livets mellanmål) och funderar på att dra till gymmet. Sitter nerbäddad i sängen och hade nog velat stanna här hela kvällen, haha. We will see! 
 
 

Må bra del II.

kategori: Allmänt
Efter snart 3 år som vegetarian har jag nu äntligen börjat ta kosttillskott innehållande vitaminer och mineraler. Hur bra? Ett steg närmre att må bra. Rekommenderar också stark c-vitaminen med smak av tropic. Godast är den! #stayvegetarian

 
 
 

Love does that, it changes us.

kategori: Flame
Blö! Alltså hade verkligen ställt in mig på att jag skulle pluggat klart alla mina uppgifter under lovet men inte klar med en enda. That ångest alltså. Men det är faktiskt inte lathet. Inte haft tid. Haft två sleep-overs, fotat mitt gymnasiearbete, gymmat, ridit med mina polare och sovit som fan (♥). Det är väldigt mycket just nu, mycket jobbigt. Men det blir bra. Snart. Tyvärr så ska Flame byta stall vilket är oerhört jobbigt eftersom jag tycker så himla mycket om den individen. Blev gråtfärdig när jag fick reda på det. Buhu. Hon flyttar inte överdrivet långt men kommer bli helt annorlunda eftersom hon ändå blivit så stor del av min vardag. Så himla tråkigt, och jobbigt :(. Hoppas ni haft en bra allahjärtansdag alla bloggläsare. Själv har jag haft en skitdag, och inte för att jag är singel. Åhnej. Annars har jag haft ett hårt pass på gymmet och myst/tränat lite med hästarna. Ska strax sova efter min misslyckade kladdkaka >.<. Upp tidigt imorgon så sovmorgon på söndag :'). 
 
 

My lovely crew.

kategori: Allmänt
Har äntligen piggnat till lite efter den långa dagen, för galet var lång den vart. Fotograferingen gick i vilket fall superbra! Hästarna var superduktiga så riktigt stolt över dem båda två. Glatt humör och inga konstigheter. Trodde Flame skulle vara lite skeptiskt till ny människa som skulle hänga och klänga men hon var okej med allt så det var otroligt skönt :). En trygg individ har hon blivit! Vart i stallet hela dagen i princip förutom lunch på pizzeria, välförtjänta dock så det var okej ;). Sedan motionerade vi dem båda innan det var dags att åka hem. Min kropp är helt slut, kan inte beskriva. Sjukaste träningsvärken efter gymmet igår. USCH. xD. Här kommer lite "behind the scenes." Vill som sagt inte avslöja resultatet eftersom det ska visas som mitt gymnasiearbete, i vilken månad vet jag inte riktigt dock. Peace / trötttjej@95

Mitt underbara crew, tack för all hjälp ♥

Fotografering på g.

kategori: Allmänt
God morgon! Håller på att göra ordning lite kamerautrustning samt tillbehör tilldagens fotografering. Mitt gymnasiearbete ska (finally) genomföras. Flame står flätad i både man och svans så tror det kommer bli awesome! Tränade dem båda igår vilket gick kanon! Flame fick longeras och Tose fick ridas lite kravlöst utan träns.. Hoppas bara hästarna går med på dem lite annorlunda saker vi ska göra, haha! Ska försöka fota lite behind the scenes bilder så jag inte avslöjar mitt slutresultat :). Wish my crew luck! Screenshot från gammal film ↓. 
 
 

crazie.

kategori: Allmänt
Hej! Hoppas allt är bra med er! I fredags firade jag en underbar vän som jag skrivit, Frida ♥ till hennes 19 år! Hade en ganska galen förfest hemma hos mig som sedan avslutades på krogen. Sedan blev det impulsiv utgång på lördagen också. (Bara för att jag är så snäll, hehe.) Nu är det måndag och sportlov. Har bestämt att ta tag i mitt liv. Göra klart alla uppgifter i skolan, sluta festa, lägga all energi på träning, sätta igång Toses träning och jobba på att finna lite stabilitet. Så idag tog jag livets sovmorgon till klockan två. Pluggat någon timma eller två och snart bär det av mot stallet och sedan gymmet. Ska bli skönt att få ut lite utav helgens överflöd i känslor! Ha det fint folket!

 
 
 
 

Tuesday.

kategori: Allmänt
Hej! Förlååt för jag bloggar så oregelbundet. Har varken haft tid eller lust/ork. Aja, spela roll! Igår invigde jag nya veckan med både gympass och ridpass av båda hästarna. Hur hurtigt? Idag var jag dock hemma från skolan pga av att min hals var helt konstig när jag vaknade. Drack varm oboy vid halv sju liksom och tänkte det skulle lätta upp lite, men inte. Så har försökt att hålla tyst hela dagen så min röst ska återfinna det normala röstläget vilket går askasst :(. Hade planerat att både gymma och träna hästarna idag men mår så dåligt att jag inte gjorde något utav det. Blää! Imorgon ska jag i vilket fall till der schule, hejaheja! Snart lov = tvinga sig själv att plugga ikapp allt man ligger efter i. Wohoo! Taggar fredag som f-a-n pga vampire diaries och att en väldigt skön vän (Fraai ♥) fyller år vilket ska firas :]. Nu ska jag städa, duktigt! 
 
 
 

weekend.

kategori: Allmänt
Oplanerad spontan utgång, vampire diaries, pll, jobb, mello (som sög) och en massa ridning har helgen bestått utav. Ridit min fina pansarvagn i flera dagar nu. Skönt att vara back on track! Tose har börjat komma igång lite också. Skööönt! Ska återuppta träningen med min egna kropp också som legat på is en vecka. Mitt immunförsvar jobbar som fan just nu alltså, haha. Så himla kul att känna. Tappat rösten mitt i allt också. Himla vacker är den. Ni lär nog få lyssna i kommande snapsvideos. Haha ;). Ny vecka, nya tag. Heja :). Hoppas allt är bra med er!
 
 
 



.

kategori: Allmänt
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.