swirya

Uteritt.

kategori: Allmänt
God kväll! Var ute i skogen och ridit lite idag. Mycket galopp på långa tyglar runt en av dom stooora fina åkrarna. Uppskattades hos Herr.T som var jättepigg och hade mycket att ge idag. Något otålig på hemvägen, but that's my horsie. Grym hästkraft ♥. Annars lagade jag supergod vegetarisk lasange som ni kan se nedan ↓. Mumma!! Inget gym idag då tiden rann iväg, men passar på att träna lite styrka med tända ljus och högtalarbasen här hemma istället. Funkar helt ok det också :). Tagga jobb imorgon, Tjohoo! Så himla skönt att jag börjar klockan elva dessa dagar :). Hoppas ni haft en bra dag. Vi får höras imorgon ♥.
 
 
 

Ny vecka!

kategori: Allmänt
God dag folket! Härligt med måndag? Tagit det extremt lugnt hela dagen än så länge. Gjorde smoothie till frukost och väntar nu på att luncha. Imorgon blir det jobb och tre dagar framåt. Alltid trevligt! Men nu ska jag laga mat och ikväll hoppas jag på stall och träning! 
 
Tänkte kolla intresset av bloppis av boyfriend jeans, jumpsuit, klänningar, massa schabrak, bett och westernboots (skor) här på bloggen? Så är det någon som är intresserad, lämna en kommentar så kan vi höras på mail för har lite grejer jag vill bli av med :). 
 
 

Five days left.

kategori: Tvserier
SÅ SJUKT TAGGAD!

Satans bra helg!

kategori: Allmänt
Ååh så ledsen över att denna helgen är över. Så tom just nu :(. Usch! Har tyvärr inte hunnit med att blogga utan fokuserat på att leva livet, haha :D. Mika och syrran (båda lika saknade) var här under fredagen och lördagen. Bästa, bästa, bästa! Haha jag tror inte det går att vara uttråkad med dessa två individer i sällskapet. Ni är för bra! Sedan blev det pizza och krök på lördagskvällen som avslutades med krogen med flertal sköna människor. Min klasskompis Ida stannde över under natten så idag blev det chill och kinamat. Hur mys?
 
Tränat Tose flitigt också vilket går jättebra! Han ska komma igång ordentligt nu innan marken blir hård som cement. Han kämpar på både i ridningen och i longeringsprogram på tjugo minuter. Duktig skrutt :). Träningsabstiens nu när all värk i musklerna försvunnit. Tjohoo! Imorgon kör vi, ÄR NI MED? Sooov sött ♥ Mvh Nattuggland - natten är mitt syre. 
 
 

2011 vs 2014

kategori: Porträtt
 

Vingar utav hybris.

kategori: Allmänt
Flertal ljus står tända och värmer upp detta kalla rumsgolv denna gråa fredag. Idag kommer min syster hem från Värmland för att vara hemma i Småland över en helg. Tror detta kommer bli en kanonhelg. Ikväll kommer en väldigt saknad och underbar vän hit ♥... Nu är det dags för städning av mitt egna samt syrrans rum som mest blivit ett förvaringsrum, ser ut som rena rama kaoset. Haha. Har ni hört Niellos nya låt som släpptes idag? "Ikaros"↓, satan vad bra, looove it!!! Bäst är han, så sjukt jävla bra! Siiick att jag kramat honom, haha :'D. 
 
 
 

 
 
 
 
 

The edge of glory.

kategori: Foton
 

Train insane or remain the same.

kategori: Allmänt
Hejsan! Nyss kommit ur duschen efter att ha vart på gymmet en timma. Läste ni det? Träningsgudarna applåderar!!! Det var ett tag sedan alltså. Fetaste mjölksyran kommer nog skapa lite träningsverk imorgon. Buhu. Men så är det när man legat på latsidan ;). Nu sitter jag i sängen med tända ljus tillsammans med Mange och kollar pinsamma paradise hotel. Är nog inte ensam om det, haha? Förra året var tio gånger bättre. Deltagarna i år är så himla dryga och nu åkte min favorit ut x). Nåväl. Tidigare idag så var jag ute och red en runda i regnet med lino som var riktigt duktig trots mörkret. Hade inga större problem med att gå på grus heller, weei! Nu väntas sömn trots att jag vänder hela dygnet och vaknar mitt på dagen, hehe.. Saknar detta ↓, #studenten2014 ♥. Men på lördag ska jag träffa 66% av mina kk:s ♥. Wiie!
 
 

Filmtips.

kategori: Tips
"The fault in our stars". En otroligt djup och rörande film som jag ger absolut högsta betyg. Fullkomligt älskar den och har aldrig fällt så många tårar genom en films gång någonsin. Rekomenderar alla att se den! Så himla fin är den, verkligen! 

 

Oldie throwbacks.

kategori: Hästar
Några bland dom första "riktiga" bilderna som Lisa tog på mig och Tose med sin systemkamera. På den tiden tränade och red jag Gino (den bruna) en hel del, som idag tyvärr inte längre finns i livet. Tycker det är väldigt kul att kolla tillbaks genom åren. Så mycket kul vi gjort jag och hästarna, vi har många fina och roliga minnen tillsammans :). Tose har ju förändrats något otroligt sedan dessa bilder togs. Vill ni se mer throwbacks med hästarna? Har en heeel del som ni kan tänka er ;). 

 
 
 

Hösten är kommen.

kategori: Allmänt
Ligger i sängen och kollar ut över ett regnigt samhälle med nutella och en sjukt konstig film, "The wolf of wall street." om det inte vore för Leo Dicaprio alltså ♥. Hade kunnat lega här hela dagen. Hösten är kommen, kyla och mörker. Prepare yourself motherfuckers! 

 

Tre fantastiska bloggar.

kategori: Tips
 → Kost och hälsa. - En inspirerande blogg med recept, tips, träning och allt som har med livsstil att göra!
→ Foto. - Bästa tjejen som gör ett sjukt äventyr och studerar foto i Californien!
→ Mode. - Ball tjej med väldigt proffsiga bilder och häftig klädstil!

And then we have me ↓ 
Kameralös med sämsta uppdateringen någonsin ;). ENJOY!
 
 
 

Dragon.

kategori: Musik
 
Har ni hört Miriam Bryants nya låt? "Dragon". Hor är så sjukt begvåvad denna kvinna! Gillar verkligen hennes musik!

Toseytoo.

kategori: Macintosh B
Visst är han fin i kort man? Tycker han ser mer välskött och vårdard ut :)
 
 
 
 
 

Life goals.

kategori: Personligt
- Flytta hemifrån.
- Investera en Audi. 
- Köpa en alldeles egen häst. 
- Skapa ett eget företag. 
- Tjäna pengar.
- Uppnå en talang.
- Hitta livets lycka. 
- Leva. 

Vad har ni för mål i livet ♥? 

 

Who am I to say?

kategori: Allmänt
Tjoo! Uppdaterar så himla bra. Vill komma tillbaka snart ju och faktiskt börja driva en lite mer underhållande och rolig blogg, haha. Men så sjukt svårt utan kamera :((. I vilket fall så har de hänt en hel del sen sist. Vart och provjobbat som beridare ett par dagar i Östra Götaland med fullblodsgaloppörer. Gaanska annorlunda, men roligt och en bra erfarenhet. Longerat, ridigt unghästar, vart groom i Norge osv. Fick jobbet i vilket fall (skillz ;)) men vill inte flytta om det inte känns riktigt bra (vilket det inte gör), och boendet föll mig inte riktigt i smaken, so here I am. Idag har jag vart på en affärspress inom friskvård och hälsa som säjare, något som jag troligtvis inte ska fortsätta med. Tror inte det är något för mig trots att jag blev rekomenderad. Men ska prova deras produkter som verkade super, jag som gillar kost och hälsa :). Är fortfarande timanställd som restaurangbiträde, men letar fortfarande jobb som arbersökande. Så fortsätta leta helt enkelt, simple as that trots att man inte riktigt vet vad man vill jobba med.
 
Annars då? Skönt att va hemma, fast lite lost i skallen ikväll. Eller kanske för jag suttit på föreläsning i två timmar. Känns som att vara tillbaka i klassrummet, haha. Friserat Tose idag, han blev såå fin, hihi! Ni ska få se ;). Ska inleda ett sammarbete med ett grymt företag också som jag kommer att ha nytta av i samband med min och Toses träning. Mer om det fram över! Känns för övrigt som livet drar mig flera steg tillbaka just nu. Dags att stå på sig lite. Peace! 
 
 
 
 

Wazup?

kategori: Allmänt
Tjoo! Galet vad bra jag uppdaterar här ;). Kollat upp felet på Nikonen och självklart var det ett mekaniskt fel som kostar skjortan. Min dagliga tur med andra ord. Men positiv nyhet om min sony (som inte finns, lol) är att farbror blå börjat utreda lite nu, (yey finally ni jobbar så snabbt, sådär 2 månader efter, lol.). Annars händer väl inte mycket mer än det vanliga. Sjukt omotiverad till att träna och finner ingen lycka i att tvinga mig själv till det heller, tyvärr. Fann min nya drog igår, The Killing ♥. Sjukt spännande serie med Joel Kinnaman ♥. Kan inte sluta kolla, haha. 
Toselino då? Han har blivit något extremt ömfotad vilket han inte vart under hela sommaren, inte ens på grus vilket vart ett stort plus. Kan inte ens rida på banan då den är så pass hård och ojämn att han börar stappla, usch, trodde först han var halt, men kom sedan fram till detta. Ridningen går ganska kasst, han vill inte lämna stallet vid uteritter men går felfritt påvägen hem, är nervös och tittig i skogen. Har heller inget sällskap för att lätta upp stämningen varken hos honom eller mig själv :(. Well well, ska rida han i skogen några dagar nu och hoppas han får upp motivationen till ridningen lite. 
 
Klippt av mig halva håret, samt färgat ett x antal gånger. På tisdag är det dags att börja slinga och går jag tillbaka till blondin igen, yeey! Mina närmsta säger att jag förändrades när jag bytte hårfärg så känns bra att komma tillbaks till det naturliga och riktiga "jag" ;). Inte för att det låg i hårfärgen, menmen. Saknar det långa mörka, men jätteskönt att inte ha så långt hår eftersom jag haft det i flera år, hihi :). Tror alla behöver en förändring, en dyr jävel den här gången! Hoppas ni har det bra! Saknar skolan, fast nä, saknar mina vänner. Oerhört skönt att slippa skolpressen och all ångest. Sista året var fan inte dans på rosor! Nu ska jag återgå till The Killing. Behöver städa men är så sjukt omotiverad till allt just nu. Peace!
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.