swirya

Catz.

kategori: Djur
 
 
 

New hair.

kategori: Porträtt
Hej babys! Har sämsta dygsrytmen ever. Alltså riktigt kass är den verkligen. Såg uppföljaren av Mazerunner igår. Alltså den var helt jävla sick. Andrenalin ändå ut i tårna. Se den, for real. Bästa filmerna jag sätt :).
 
Till något helt annat. Fick färg i håret för ett par dagar sedan och (läs noga) en klippning(!!!!!!!). Alltså inte haft såhär kort hår på fleeera år, men det behövdes verkligen för mitt hår var extreeeemt slitet. Fick inte med det på bild riktigt då min fjärrutlösare slutat fungera?? :(. So sad. Får köpa nytt batteri tror jag. Well well. Får snart börja gå igen (sjuksriven, remember?), såå taggad. Annars är jag hemma mest. Tränar en hel del på trim (gymmet) (as you can see down here, får sjukt maskulina axlar). Men så skönt, älskar träna!
 
Vill börja plåta lite igen. Ingen av mina vänner som vill modella lite? Eller någon som har häst kanske? Bara att slänga iväg ett mess eller skriva på facebook. Ha det fint! :) 
 
 
 
 

favorites

kategori: Musik
 
 
Favoriter just nu ♥. Mystisk att omslagen ser likadana ut? 

Ruta ett.

kategori: Allmänt
Yo motherfuckerz ;]. Whats up? Själv är man tillbaka på ruta ett igen. Var hos läkaren igår och blev sjukskrivan fyra veckor framåt. På med ortosen igen och bara gilla läget typ. Min spricka i foten har inte läkt. Antagligen kört igång för hårt och börjat jobba för tidigt. Så nu ska jag vila och ta det väldigt försiktigt med rehaben alltså. Vad gör man med sitt liv hemma i sin lägenhet under 4 veckors tid förutom att äta ihjäl sig? Hjälp? 
 

 
 
 
 
 
 
 

<

 Image and video hosting by TinyPic
Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig från staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge, hästar, mat, veganism,
jämdställdhet, psykisk ohälsa och mina katter! Vill du läsa mer om mig? Klicka här.