swirya

Sunday.

kategori: Videos
Heeej! Jag var himla duktig och gick och la mig vid halv tolv, trots det så kunde jag inte somna förens tre men ändå? #skillz. Det regnade helt galet igår alltså. Tror ni inte jag skulle hämta in Tose i samma veva också? som dessutom vägrade gå. Såg ut som vi både hade badat :'). När vi väl kom in i stallet så small det till rejält att lamporna började blinka och radion sattet igång på högsta volym. Creepy as hell. Miljötränade lite med Flame och testade sedan att rida henne i repgrimma vilket gick helt ok. Haha. Stel som en stople typ. Sedan har jag funnit Toses nya gångart. Att jag inte kommet på det tidigare är bara weird? Jogging, låångsamt. Han funkade super i den takten och var väldigt tillfreds, mjuk och avslappnad. Riktig trailtrav snackar vi om. Känns grymt bra iaf! 
 
Idag ska jag faktiskt åka och fota lite dressyr så ska sticka till stallet så jag får skjuts upp till travbanan där det hålls. Ska bli intressant :). Ni får ett litet videoklipp från sommaren, filmat med samsungen så ingen kvalité inte. HD är ett måste annars kan det kvitta. Haha. 

Btw, läste på instagram att hästar kommer in i något tänk att dem simmar utåt istället för inåt och kan på så sätt simma så mycket att dem inte orkar hålla sig vid ytan och sedan drunkar. Visste ni det? Inte jag heller. Vet dock inte om det stämmer men Tose drog sig ju utåt. Väldigt läskigt så fall om det stämmer. Någon som vet? 



Postat av: Josäfin Andersson
Datum: 2013-08-06 Klockan: 15:56:45 | Kika in här: http://jossanamigo.blogg.se/

Har också hört att hästarna kan börja simma utåt i vattnet! fett scary, min häst simmar dock innåt haha :D

Svar: Ja, verkligen scary. Haha tur det :D.
Wilma None








Namn:


E-mail (bara jag som ser)

Här når jag dig:

Kommentar:


Hej och Välkommen till min dagbok.
Wilma heter jag, galen och kreativ tjej på
23 år som befinner mig i staden Jönköping.

Tidigare studerat media/foto men
jobbar nu som lagermedarbetare och har en stark vision om att bli brandman. Jag bloggar tyvärr inte flitigt längre, men loggar in när jag känner för att dokumentera.

Är tidigare fodervärd åt min vita springare
Tose som bloggen kretsade mycket kring.
Blev himlens finaste ängel 180809 ♥

Idag är jag en stark och positiv individ som brinner för fotografering, inredning,
skapande, konst, träning, umgänge,
hästar, mat,
veganism, jämdställdhet,
psykisk ohälsa och mina katter!


Follow on Bloglovin